Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım benim iki yumoşum perşembe günü toplanmıştı... cuma günü aradılar yumurtan biri küçük gelişim göstermedi diğeride istenen büyüklükte değildi gelişmesi beklenmiş dölenip dölenmiyceğini cumartesi bildircez dediler...cumartesi aradıklarında dölendi gibi görünüyo pazar tekrar arıycaz dediler pazar günüde müjdeli haberi almıştım canım emriyo oluşmuş hata 4 hücreli olmuş birinci kalite gibi görünüyo şuan dediler pazartesi transfere gel demişlerdi..ama pazartesi 5 hücreli olmuştu sadece bana transferden önce söylemediler 5 hücreli olduğunu canım..transfer sonra emriyolog geldi açıklama yaptı 5 hücreli orta kalite diye...canım inş emriyo olucak Allahın izniyle..benimde geç dölenmişti inş seninde geç dölenir belki canım...

canım neden e2 bakılmadıki bakılması gerekmiyomu...canım e2 düşük olunca yumoşlar kalitesiz olabiliyor...benimde 175 e2 ve sonuç hüsran..canım biz o gazla inan herşey olsun bitsin istiyoruz ama bu doktorlr bilmiyomu e2 bakılması gerektiğini...canım para uğuruna bizim umtlarımızla oynuyolar...hem madi hem manevi büyük yıkımlar oluyo bizim için canım..inş Allahım büyük dolu çıksın yumoşun...DUADAN başka elimizden bişey gelmiyor mallesef..Alllahım yar ve yardımcın olsun canım..

GÜLnevacım, daha önce üzüntümü belirtmiştim, sanırım göremedin, tekrar ediyorum, ve bundan sonrasında hayırlı sonuçlara ulaşmanı diliyorum, E2 ye gelince, adetin 2.günü veya 3.günü 50 nin altında olması gerekiyor, standardı bu. ilerleyen günlerde de e2 nin düzenli artması folikülün kalitesini belirliyor canım, ümmüseleme tedaviye adana da başlayıp sonra ist. a gittiğinden , ist. da ölçülmesinin bir faydası olmaz diye ölçmemişlerdir, çünkü 3.günkü e2 bilinmeden ve artışlar takip edilmeden sonradan ölçülen e2 doktora yardımcı olamaz diye düşünüyorum ben.. doktor fölikül görünce ve yeterli büyüklüğe ulaşınca alınmasına birlikte karar vermişlerdir. Yani bunlar benim dışardan izlediğime göre ve bugüne kadarki tedavilerimde öğrendiklerimi birleştirdiğimde ulaştığın nacizane fikirlerim.. inşallah ümmüünün folikülü embryo olur ve bebiş olur... sırasıyla hepimize güzel günler gelir inşallah
bu arada senin e2 175 kaçıncı gündü. 3.gün e2 kaçtı ..hatırlıyormusun

canım ben tedaviye başlarkende istenmedi e2...bende umuselmen gibi aret bey doktorum ama yumoşların büyümesini takip eden doktorum farklı...canım yumurta toplamadan önce e2 bakılması şart bence bana yumoşları takip eden burdaki doktorum e2 250 veya 300 olsaydı iyi olurdu demişti fakat aret beye telfonla durumu bildirdi yumoşum 17 mm rahim kalınlığı 8mm yakındı ve e2 175 diye söyledi bize uygun değerler gelsin opu için demişti aret bey...canım nasibimzde ne varsa onu yaşıyoruz ne desek boş...gördüm yazdıklarını canım cvp yazamadım kusura bakma piskoljimi en iyi sen anlarsın canım ...güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.. Allahım inş hepimizi meleklerine kavuştursun tez zamanda..ben biesterona başladım tekrar bugün çokmu erken acaba canım ya..

baharcım sana yardımcı olmak isterdim ama inan bilmiyorum. zaten yumurta alındıktan sonra istenilen büyüklüğe geldiğini de gülnevadan duydum. gülnevanın geç döllenme olduğuna göre bu durumda seninki de döllenecektir. hem sizlerin yaşı genç, ne olursa olsun bana göre kalitelidir. benim döllendiğine göre seninki mutlaka döllenir.
bu arada bir tanıdık senin dr a gidiyor, daha önce 2 kez smryna da tüp yapıldı. birinde tuttu 2 aylık kalbi durdu, 2.ci de tutmamış, şimdi de senin dr gidiyor, senin doktor da 10 yumisi olmuşş, henüz son durumu bilmiyorum, ama yazarım... fakat srmyna dan daha fazla yumi elde edilmiş onu öğrendim, yani emin ellerdesin bence.... dr un nun başarısı bu bence... sana dua ediyorum

sizlerin tedavisi ile benimki farklı o zaman.. ama bence farklı olamaz...e2 ye 3.gün bakılır, uygunsa yani 50 nin altında ise tedavi başlar diyorum ben yine de. daha sonra da artışlara göre tedavi devam ya da iptal olur. e2 düşmemeli yani. yumurta toplanmadan bakılmalı diyorsun ya, o gün direkt opuya alınıyoruz ... biz de öyle. ama çatlatma iğnesi günü en son bakılıyor e2 ye bizde. ben bugüne kadar da e2 800-900 lerden aşağı girmedim opuya. zaten 3.günü 30-40 olan e2, üçbeş gün sonra 400,600 lara ulaşıyor... bir ara biz baharla bunu yazışmıştık, onun ilk opusunda , e2 leri karşılaştırmıştık , okumuşsundur, onun değerleri de benim dediğim gibiydi, hatta bana artışlar normal mi diye soruyordu her ölçümde. yani demem o ki, haklsın e2 ölçülmeli hatta devamlı artışı izlenmeli..
biesterona başla canım, iyi olmuş, ben de bugün yeni birşey aldım, gnc nin çuha çiceği kapsülü... 40 topiğinden selcankerem içiyormuş belki ona bu iyi geldi, şu an hamile....
ama artık sıkıldım bu takviyelerden , belki bir süre sonra bırakırım , abarttım çünkü, rüşeym, q10 enzim, omega 3, dong goi, vs vs

tablo yaptım kızlar, birbirimizi takip ederiz

Son düzenleme:

canım aynen e2 opu öncesi yani çatlatma iğne öncesi bakılmalı..sonuçta iğneden sonra opu şart yani..düşünsene çatlatma iğnenei olmuşsun tedvin iptel e2 yüzünden...canım benim e2 o değelerde hiç görmedim nedense önceki nisan ayında tüp bebek tedavimde e2 500 deydi ama yumoşlarım çok hızlı büyümüştü adetin 8 günü istene büyklüğe gelmişlerdi o zaman tedavim iptal olmuştum burdaki doktorum sayesinde dengesiz büyüdükleri için... o tedavimde opu ya gitseydim 3 yumoşum vardı..herşeyde vardır bir hayır dedik canım o zaman..şimdi olsaydı hiç kaçırmazdım o yumoşları..bence e2 çok önemli bak o zaman baharda hamiş kalmıştı seninde tüp bebekte tutmuştu ama kimyasal olmuştu...sizden umutluyum ben sonuçta hamile kalabiliyosunuz ben hiç hamiş olamadım daha..

canım sen cyclo prognova kullanıyodun galiba yalnışmı hatırlıyorum ben..

canım ya, öyle söyleme , inan ben de siz gençsiniz diye sizden daha çok ümitliyim, unutma çok olumsuzluklara rağmen polyanna hamile kaldı, senin de vucudun ancak alışacak bence. onünde uzun yıllar var, sakın hiçbir zaman yılma... çünkü 1 yumurta 1 sperm lazım olan. senin de buna zamanın var, belki de birden çok kez anne olacaksın, biraz kendini ve dr takip et, takip ettikçe çok şey öğreniyorsun. inan e2 den bile yumoşu anlayabiliyorsun, gerçi doktorlar belli olmaz diyorlar, yumurtanın içini hiç bilemeyiz diyorlar ama ne bileyim ben yine de anladıklarını düşünüyorum... senin adetin 8.günü istenen büyüklüğe geldiyse alsalardı, pufy68 arkadaşında 8.günü opusu oldu biliyormusun, ve şimdi bebeği kucağında.... ya bizim zamanımız gelmedi birşeyler engel oluyor, ya da hayırlısı bu gülneva, bazen inan cevap bulamıyorum, kiminin hemen oluyor kimi yıllarca uğraşıyor , büyük ama çok büyük sınavdayız. ne şansı varsa bizlerde .... benim yanlışım geç evlenmek ama sizin bir yanlışınız da yok ya.... herhalde kısmet değil, zamanı daha gelmemiş...... ne bileyim, lafın bittiği yer, yarını bilememek ne zormuş.....

bende geç evlendim canım 32 yaşında...bizim ailede bebişi olmayan hiç yokk herkezde maşallah 2 çocuk bizde 3 kardeşiz ama annem çok küçük evlenmiş 25 yaşında 3 çocuğu varmış ...annem 39 yaşında menopoza girdi canım...ablamlarda erken evlendi ve hemen hamiş oldular...3 tane yeğnim var en büyük yeğnim 18 yaşında...bende erken menopoz oldum annem gibi galiba...benimde yaş 34 canım küçük sayılmam...çok zor bir sınavdan geçiyoruz..rabim sabır versin eşimin birinci evliliğinden kızı var anne vefat etmiş 2 yaşında şimdi 8 yaşında kızımız..bana anne diyen biri var yani canım olmasada Allahım bir bildiği var diycem kaderime razı olucan..

canım hoş geldin nasılsın... bir gün herşey çok güzel olucak inş bizim için canım..

GÜLnevacım, birincisi 34 yaşındasın, allah korusun annene benzeyip 39 yaşında menapoz olsan bile 5 senen var, ikincisi ben 44 yaşındayım bana göre de 10 senen var, eeeeee daha ne... ilk negatifte yapma ama..... bak ben polyannaya kıza kıza sonunda onu hamile yaptım, küçüksün bunalıma sokma kendini vss vss diye diye onu ayağa kaldırdık. sıra bizlerde... bırakmayalım kendimizi. geç evlenmeye gelince , sırf çocuk için de evlenmek yanlış olurdu, zamanı gelince evlenmişizdir, boşverelim artık... ama çocuk olmayınca da evlilik bomboş gibi de geliyor itiraf edeyim yani... yalnız hissediyor insan kendini... bak şimdi bizlere, eşlerden çok birbirimizle görüşüp paylaşıyoruz, erkeklerle çok fazla şey paylaşılmıyor ki , onlar herşeye dümdüz bakıyor, ama birer bebişimiz olsa, onlarla ilgilensek kendimizi daha mutlu hissederiz, sanırım bu çabalarımız ondan.. ama şanslısın sana anne diyen biri var, yüce Rabbim ona annelik ettiğin için bile sana mucize gönderecektir... şükrret tatlım..... o farkında değisin belki ama inan sana çok büyük moral kaynağı...

saol ablacım allahım kabul etsin inş hepimizin dualarını..benim yumoşun büyüklüğü iyiydi diye biliyorum e2 değerimde tek yumoş için 302 çıkmıştı en son gün neyinde eksiklik var acaba bilmiyorum..arkadaşının inş güzel sonuçlanır doktor gerçekten çok iyi elinden geleni yapıyo memnun ediyo insanı yarın doktorlada görüşülcek farklı bi yol izlenicek transfer olmazsa..

inş canım ya kızımızda çok kardeş istiyo hep dua ediyoruz gece yatarken Allahım bana sağlıklı kardş ver diye..sen meleksin senin duan kabul olur çook istersen diyorum..ama ben her gece dua ediyorum anne neden olmuyo kardeşim diyo kızım bende Allah bizi çok seviyo ona hep dua edelim isityo diyorum..o kadar zeki bir kız ki bu sene 2 sınıfa gidiyoruz çok başarılı bir öğrenci...evet canım bana çok moral oluyo sıkılmıyorum hiç zaman nasıl geçiyo anlamıyorum inanki okul sayesinde..rabim uraşlarımızı görüyo inş tez zamanda gönderin meleklerimizi bize...

canım hoş geldin nasılsın... bir gün herşey çok güzel olucak inş bizim için canım..

inş canım o güzel günleri bekliyoruz gelicek diye..iyi olmaya çalışıyorum bu tedavimden ümitlenmiştim olcak diye ama yine nasip değilmiş..çok umudum yok ama yarın güzel haberler alırım inş tabi sonu güzel olcaksa..

evet canım inş sonu güzel olucaksa yarın güzel haber gelicek inş ..olmuyorsada inan transfer sonrası negatif daha büyük yıkım oluyo...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım...sen biesterona devam etmişmiydin tedavi sırasında canım..

evet canım devam etmiştim bikaçgündür kullanmıyorum yarınki duruma göre tekrar başlıcam..sen devam ediyomusun kullanmaya..tedaviye nezaman başlıcaksın tekrar..

daha önceki tedavindeki e2 leri de biliyorum, bunda tek yumoş diye 302 dir, iyi yani... eksiklik diye düşünme onu, tedavinin her aşaması zor biliyorsun, döllenmezse de üzülme , çünkü kalitesine bağlıdır , bizim için önemli olan sağlık bebeği kucağımıza almak canım, hep böyle dua edelim nolur... bakalım doktor ne diyecek.....
ne güzel işte, bol bol dua edin.. diyorum ya senin ona annelik etmen sana mucizeni getirecek, inanıyorum ben buna.

baharcım, inan ümidini hiç yitirme, çünkü kadınların yumurtalıkları her ay yeni bir paket açıyormuş, ama biliyorum her tedavide daha iyi olcak diye düşünüyor ve aksi giderse tamam benim işim bitti diyoruz, ben bu 1,5 yıllık zamanda bunu çok yaşadım, üst üste boş çıktı sonra iki kez 2 tane 8 hücrelim geldi... yani hiçbir kuralı yok bunun, bitti diye düşünme, ümitlenmeye devam et, takviyelerimiz belki ancak işe yarayacaktır.
sonuç olarak inşallah yarın iyi haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…