Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

baharcım, ümmüselemeye katılıyorum, sadece hap ile gelişebilir. ama doktorununda söylediği mantıklı , 3.gün folikül varsa o da senin kendi asıl folikülün olduğu için gercekten kaliteli olandır. yani her iki durumda mantıklı, önce doktoru sonra bizim tedaviyi dene canım. çünkü arkadan ilaçla gelen de kaliteli olabilir, bunu hiçkimse tahmin edemez. bilemez. Yüce Rabbim hangisini sana uygun gördüyse yolun o yönde olur inşallah.

ben bu ay tedavi olmayacaktım ya, 6.günü başlamaya karar verdim 5 gün serophone içtim, 11.gün doktora gittim ve 19 mm folikül varmış, ve sürpriz maşallah endo 8,7 mm idi. ne çektiğimi hatırlarsın endodan. kalınlaşmazdı ya.... 3 embriyom 5,7 mm endoya transfer olmuştu...... şimdi çatlatma iğnemi oldum, cuma opu var. BAKALIM bu halde nasıl olacak. yani canım benim yolumuz bir şekilde çiziliyor ve bu yollar inşallah bizi bebeğe götürecek. Rahat ol ve kaliteliyi yumoşu bulmaya çalış, sonra da sadece 5 günlük hapla yumiyi bulacağına inanıyorum.

Son düzenleme:
senin doktorun kim ..adana başkente mi gidiyosun canım

adetli iken yumurtalık rezeervine bakılıyor ve kan tahlili yapılıyor hormonlar fsh lh e2 gibi..uygunsan tedaviyede genelde 2.veya 3. gün başlanıyor..

evet adana başkent Erhan beye gidiyorum. Benim daha öncesinde bu değerlere (amh fsh..) bakıldı demek ki biesterondan sonra yine çağırıyor ki gelişmiş mi diye bakacak .peki ben buradan okuduğum kadarıyla klomen de içiyorlar ama bana doktor vermedi neden acaba?

sernes, benim amh 0,18 , tablomuz var, değerlerimize ordan bakabilirsin. adetin 2. günü gittiğinde kan testleriniz yapılır, duruma göre uygun protokol şeçilerek tedaviye başlanır canım, hayırlısı olsun .

teşekkür ederim Alısalıs peki bu tablo hangi link te ?

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim AMH değerim 0.02 biliyorum çok düşük ama bu değere yakın hamiş kalan oldu mu bileniniz var mı acaba????

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim AMH değerim 0.02 biliyorum çok düşük ama bu değere yakın hamiş kalan oldu mu bileniniz var mı acaba????

canım ben 2 defa başkentte tüp bebek denedim..ilk denememde eski yerlerindeydiler ve kim hangi doktor denk gelirse bakıyordu.o nedenle hepsini biliyorum ordaki doktorların..en iyi doktor bülent haydardedeoğlu tayfun çok esra bulgan canım bunlar çok tecrübeliler..işallah sende bebğine kavuşursun en kısa zamanda..sana biosteron vermiş yumilerin artsın diye..gerçekten güzel bi ilaç ..peki sen şimdi tedaviye başladınmı..tedaviye başlayınca klomen veya başka iğne ilaçlara başlanıyor canım..
amh değerine takılma canım önemli olan usg de yumi görülüp görülmemesi..polyanna var bizim topikten en son 0,01 ile hamile

selam arkadaşlar,bugün transferim vardı ama gerçekleşemedi,embriyonun kalitesi düşükmüş uzun protokol uygulanmıştı..mart ayında femara protokolüne başlayacağız kısmet olursa..içinizde bu protokolle ilgili bilgisi olanlar var mı,hamilelik şansı nedir?yumurtalar çoğalıyor mu gerçekten..birde bu protokolle birlikte bazı kürler yapsak etkili olur mu,hayıt suyu,incir kürü gibi..bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim..

öle yapcaz ablacım doğal gelişmezse miniye geçilcek doktor sırasıyla heryöntemi denemeye çalışıyo bakalım hangisinden yanıt alıcaz inş çok geçmeden bizlerde kavuşuruz bebeğimize..senin adına çok sevindim bir bebişin daha geliyo inş endoda süper maşallh allah zamanı geldiğinde herşeyi yoluna koyuyo bütün engeller kalkıyo inş bebek içinde kalkmıştır engeller hepimiz için.

baharcım, minik kuşum, aynen dediğin gibi vakti zamanı gelince yoluna giriyor canım, inşallah senin bebişin de en kısa zaman da gelicek çok inanıyorum, bu yıl hepimiz için çok heyecanlıyım, içim kıpır kıpır, her ay yeni hamişler eklenecek gibi geliyor bana. bu kıpırtının mutlaka sebebi var değil mi canım, sırasıyla güzel haberler vericez canım. Bazı şeyler bizler için hemen olmadı biliyorsun, sınavımız büyükmüş, ve sanırım yavaş yavaş da olsa sınavın sonuna geliyoruz, herbirimiz için yaklaştığımıza inanıyorum, inşallah bu duygum gerçektir ve benim geliştirdiğim bir his değildir, hani olurya ne istersen ona inanırsın, ama inanıyorum gerçek olacak hepsi.

İKİ KALP

İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman
Ancak parmak uçlarıyla değebilen
İki kol.
Merdivenlerin oraya koşuyorum,
Beklemek gövde gösterisi zamanın;
Çok erken gelmişim seni bulamıyorum,
Bir şeyin provası yapılıyor sanki.
Kuşlar toplanmış göçüyorlar
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni.
Cemal Süreyya
Sevgilerimle...

Cokkk guzelmisss arkadasimm ellerine saglik yazdin.icinn

Cokkk guzelmisss arkadasimm ellerine saglik yazdin.icinn

slm canlar dün itibariyle transferımı oldum bebisımı aldım çok şükùr telfondan yazıyorum hepınızden dua bekliyorum canlar 20 ocak test tarihim ınş bebişim aneşine tutunsun umut olsun sizlerde,

inş ablacım gelsin artık şu bebişler bende aynı heycanlıyım içim kıpırkıpır..insan gerçekleşecek şeyleri hissedebiliyo ve gerçekleşiyo inş senin hislerinde gerçekleşicek hepimiz hamile kalıcaz..çok zor yorucu bi sınav biz bu sınavı başarıcaz inş..ben bu arada çok hastayım bikaçhaftadır önce griptim sonra şiddetli öksürük kafam beynim kaburgalarım çatlıcak artık..akut bronşit olmuşum.. biraz konuşayım hareket halinde olayım öksürükten boğuluyorum tıkanıyorum nefes alamıyorum bu halde hamile olsaydım kesin düşürmüştüm..inş en yakın zamnda iyi olurum transferim falan olursa çok zor olcak benim için allahım tüm hastalara şifa versin..

Son düzenleme:
canım inşallah bu sefer tutunacak bebişin sana güzel haberini bekliyoruz dört gözle.

ummuseleme canım ben 2 defa başkentte tüp bebek denedim..ilk denememde eski yerlerindeydiler ve kim hangi doktor denk gelirse bakıyordu.o nedenle hepsini biliyorum ordaki doktorların..en iyi doktor bülent haydardedeoğlu tayfun çok esra bulgan canım bunlar çok tecrübeliler..işallah sende bebğine kavuşursun en kısa zamanda..sana biosteron vermiş yumilerin artsın diye..gerçekten güzel bi ilaç ..peki sen şimdi tedaviye başladınmı..tedaviye başlayınca klomen veya başka iğne ilaçlara başlanıyor canım..
amh değerine takılma canım önemli olan usg de yumi görülüp görülmemesi..polyanna var bizim topikten en son 0,01 ile hamile [/QUOTE]

canım sen peki erhan beyi tanıyor musun? içimi biraz olsun rahatlattın çok teşekkür ederim.

Gulneva inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur.. Kızlar benim adetimin olmasına 5 gün var tüp bebek konusunda hala kararsızım aslında üstümde bir rehavet adet olursam kesin giderimde doktora ne bileyim 4 ay biestoron kullan öyle gel dediya benim 2 ay oldu daha bir yandan bebiş olsun istiyorum hemen bir yandanda beklesemmi diyorum beklesem belki yumoş olmuyacak bu seferde ne yapsam acaba!!!

Tatlimm sen 4ay kullan ne kadar artarsa bu sure o kadar faydali olur cevremdeki insanlara goree konusuyorum.en uzun sure de kullananlar etrafimda basari sagladi icin oyle diyorim.ama bu surecte bal ari sutu ari polenide kullanirsan iyi olurr yani tedavi gormuyceksen bu sureci iyi degerlendir derimm..

slm canlar dün itibariyle transferımı oldum bebisımı aldım çok şükùr telfondan yazıyorum hepınızden dua bekliyorum canlar 20 ocak test tarihim ınş bebişim aneşine tutunsun umut olsun sizlerde,
Dualarimiz seninle gulnevacimmmm
Rabbim sesini duysun bu guzel cuma gunu bebisini konduruversin gobecinee

canım hayırlı olsun transferin embriyon sana sımsıkı tutunsun hiç bırakmasın..işallah 20 ocakta hamileyiimm diye yazman nasip olsun..

canım sen peki erhan beyi tanıyor musun? içimi biraz olsun rahatlattın çok teşekkür ederim.[/QUOTE]

evet canım biliyorum benim 2. transferimi kendisi yapmıştı..ama sana söylediğim diğer doktorlar daha tecrübeli buldum..tedavine ne zaman başlıycaksın..başkentten sonra turan çetinde tedavi oldum çok memnun kaldım..herşeyi araştırdılar troid kan pıhtılaşması sorunum varmış hep buldular.histereskopi yaptılar..ama başkentte bunların hiç biri yapılmadı bana..tedavi konusunda iyiler ama yeteri kadar araştırma yapmıyorlar diye düşünüyorum..inşallah senin sorunsuz geçsin meleğin gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…