Bence de 4 ay dediyse doktorun kullanmalısın. Yumurtaların daha kaliteli olur ve tüp bebekte başarı şansın artabilir.Gulneva inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur.. Kızlar benim adetimin olmasına 5 gün var tüp bebek konusunda hala kararsızım aslında üstümde bir rehavet adet olursam kesin giderimde doktora ne bileyim 4 ay biestoron kullan öyle gel dediya benim 2 ay oldu daha bir yandan bebiş olsun istiyorum hemen bir yandanda beklesemmi diyorum beklesem belki yumoş olmuyacak bu seferde ne yapsam acaba!!!
evet olabilir inşallah anneciğine tutunmaya çalışıyordur..hayırlı haberlerini bekliyoruz..teşekür ederim canlar güzel dılekleriniz için kızlar bugün sabah jelden sonra hafif acık kırmızı akıntım oldu korktum bıraz transferimin 3 gùnü bugùn yerleşme kanaması olabilirmı kızlar
öncelikle Gülneva bebişin senide bizide üzmesin anneciğini hiçbırakmasın inş., dualarım seninle ,,
ummuseleme emin değilim ama perşembe günü bahçecideysen ve yeşil kazaklı yakışıklı senin oğlunsa seni gördüm sanırım:)) gerçi bir anlık koridorda,,
bu gecede benim çatlatma iğnemvar pazar ise opu,, ilk defa opu olacak pazartesi iş yerinden izin almama gerek olur mu bilmiyorum,,
evet olabilir inşallah anneciğine tutunmaya çalışıyordur..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
canım ben istanbula gelmedim daha.en son 25 aralıkta ordaydım opum vardı canım c.tesi kontrole gelmiştim güvenç bey yoktu erbil bey ilgilenmişti benle sonra pazartesi ve çarşamba..şimdi çarşamba adanada doktora yumilere batırıp güvenç beyi arıycam ne zaman gel derse gitmem gerekiyor.eğerki inşallah yumiler büyürse tahminim önümüzdeki c.tesi veya pazartesi olur diye düşünüyorum.senin nasıl gidiyor canım.opun oldumu .yumi durumun nasıl.bu arda benim oğlan artık benle hastaneye gelmiyor sıkıcı bulduğu için..işim bbitince taksimde buluşuyoruz..sen gittiğin zaman kalıyormusun istanbulda..benim hafta sonu olursa kalma imkanım oluyor..
valla benim yumi sayım Güvenç beyin söylediğine göre şu anda 6 fakat çarşamba günü üç tanesi büyüktü (20 mm) diğerleri 12-14 arasındaydı hepsini toplayalım dedi pazar günü, bende çatlayabilirler pazar gününe dedim ama o bu riski göze alalım dedi eğer çatlamazsa 6 yumurta olabilir seni fazladan bir toplamadan kurtarır dedi bende kaliteli çıkarsa tabi dedim,3 olsun kaliteli olsun dedim amasen beni dinle nasılda mesleğine gör hesaplar yapıyorsun falan dedişimdi dua ediyorum çatlamasınlar diye yoksa opu iptal olacak,, bugün e2 değerin baktırdım 1484 çıktı ,,
istanbul'da kalmıyoruz canım işimiz bitince dönüyoruz 3 saatlik yol fakat İstanbul trafiğinde sıkıntı yaşadığımız için şimdiye kadar sadece 1 kere aracımızla gittik otobüs daha stressiz oluyor İstanbul için,,,
kızlar slm nasılsınız geceden beri aklıma takıldı yumurtanın kaliteli olup olmadığını dr lar nasıl anlayabiliyor bilgisi olan var mı. Biliyorsunuz bana düşüklerin nedenini yumurta kalitesizliğine bağladı dr. 4. Düşüğe kadar fsh 6 dı. Yumurta kalitesizliği fsh la belirleniyorsa demek o zaman kaliteliydi ama düştü adetin 12 . Günü e2 baktırdığım aylarda hep 1200 1500 küsürlerdi aklım almıyor tamam şimdi kalitesiz olabilir çünkoo fsh yüksek peki o zaman?
O zaman canım düşüklerin nedeni nasıl yumurta kalitesizliği diyebiliyor offffff ya baktı fsh yüksek hemen yumurta rezervi azalmış, kalitesi kötü. Ama hormonlar iyiykende düşük oldu o zamanda yumurta kalitesizmiş anlamadım gitti vallahi rabbim hayırlısını versin ya sordum mu bu soruyu tam da hatırlayamıyorum dr da beynim alınıyor çıkınca aklıma geliyor çelişkiler o zamanda iş işten geçiyor tabi
teşekür ederim canlar güzel dılekleriniz için kızlar bugün sabah jelden sonra hafif acık kırmızı akıntım oldu korktum bıraz transferimin 3 gùnü bugùn yerleşme kanaması olabilirmı kızlar
slm canlar arada giriyorum herkeze cvp yazamıyorum canlar kırılmayın bana cepten gıriyorum fazla uzun yazamıyorum
canım nasıl gidiyor lekelenmen devam ettimi..işallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsın
Canım bıdaha olmadı lekelenme inş canım meleğim tutunsun bana seninde transfer zamanın gelemedimi canım artık al bebişlerı göbüşe üşümesınler annesı
canım sen peki erhan beyi tanıyor musun? içimi biraz olsun rahatlattın çok teşekkür ederim.
evet canım biliyorum benim 2. transferimi kendisi yapmıştı..ama sana söylediğim diğer doktorlar daha tecrübeli buldum..tedavine ne zaman başlıycaksın..başkentten sonra turan çetinde tedavi oldum çok memnun kaldım..herşeyi araştırdılar troid kan pıhtılaşması sorunum varmış hep buldular.histereskopi yaptılar..ama başkentte bunların hiç biri yapılmadı bana..tedavi konusunda iyiler ama yeteri kadar araştırma yapmıyorlar diye düşünüyorum..inşallah senin sorunsuz geçsin meleğin gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?