Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Canım ne güzel 6 tane yumoşun olmuş umarım hepside kaliteli olur ve toplanır bahçeciye gidiyorsun sanırım doktorun neasıl bir protokol uyguladı maşşallah 6 yumoş olmuş lütfen anlatırmısın neler yaptın ?

canim yeni okudum transferin olmus ins bu sefer bebegin sana siki siki tutunur uzmez annesini...hayirli haberlerini bekliyoruz allaha emanet olun kuzucunla

erensen pazar günü opun vardı oldunmu nasul geçti..pazar günüde opu yapıyorlarmıymış..hadi inşallah tüm yumilerin embriyo olsun sonrada sana bebiş olsunlar..

canım 5 tanesi toplanabildi ama üç tanesinin sıvı içeriği uygun dedi doktor, bugünde aradılar üçü de kaliteli dediler,,,,, doktorum klomen+merional+gonalf f kullandı sayı az oldu ama kaliteliler ya inş. böyle devam eder,,, ben sadece balık yağı, vitamin ve unutmadığım zamanlarda da çörek otu yağı kullanıyorum ekstradan,,

erensen pazar günü opun vardı oldunmu nasul geçti..pazar günüde opu yapıyorlarmıymış..hadi inşallah tüm yumilerin embriyo olsun sonrada sana bebiş olsunlar..

opum iyi geçti canım biraz ağrım oldu sadece o gün,,evet pazar günü nöbetçi doktorlar oluyormuş, opumu Burçak hn. yaptı o kadar nazik ve tatlı bir bayanki hem opudan önce hemde sonra gelip bilgi verdi bana,, şimdi bugün için üçü kaliteli dediler yarın yine arayacaklar mı beni ?? 2. gün kalitesiz olan olur mu tatlım??

Son düzenleme:

maşallah canım 3 tane çok güzel bak 3 embriyon oldu..tek seferde beni geçtin..:)) yarın eşit şekilde bölünürlerse dondurcaklar canım..hayırlı olsun bebğin olsun inşallah..peki tekrar hemen devam edicekmisin yoksa bi adet gecikecekmi..sen hissteresskopimi olacaktın..

inş. dediğin gibi olur canım embriyolog o kadar iyi konuştu ki 3 tane kaliteli embriyonuz var diye yarın kayıp olursa çok üzüleceğim,,, şubatı es geçip martta bir opu daha yaptırıp transferde isteyeceğim aslında yumi biriktirip laparoskopi olmam gerekiyor çikolata kistimden.. marttaki transferde bebiş tutunamazsa bir opu daha yaptırıp öyle ameliyat olacağım canım tabi doktorum kabul ederse,,,

canım senin düşüncende mantıklı aslında transfer olsanda dondurulmuş embriyon olacak için rahat edicek.amaliyatının bebeğin tutunmasında sorun teşkil ediyormu canım.

canım senin düşüncende mantıklı aslında transfer olsanda dondurulmuş embriyon olacak için rahat edicek.amaliyatının bebeğin tutunmasında sorun teşkil ediyormu canım.

çikolata kistim 3,5 cm doktor tutunmasını engelleyebilir dedi riske atmamak için ameliyat önerdi ama ben bir kere denemek istiyorum sonuçta kaderimizi yaşıyoruz tutunsa da tutunamasa da öyle olacak ,,, ben üzülecek olsam da yaşamak istiyorum,, bakalım hayırlısı,,,

hayırlısı olsun canım..belkide hamile kalacaksın inşallah ..yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

İnşallah her şey gönlünce olur ve bebişin en doğru zamanda seni bekletmeden geliverir. Biosteron kullanmadın mı hiç canım?

günaydıN ARKADAŞALRRR KEYİFLİ BİR GÜN OLSUN İNŞ

hayırlısı olsun canım..belkide hamile kalacaksın inşallah ..yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

teşekkür ederim canım, bugün üçününde dondurulduğu haberini verdiler, inş. çözündüklerinde de gelişimleri iyi olur,,

İnşallah her şey gönlünce olur ve bebişin en doğru zamanda seni bekletmeden geliverir. Biosteron kullanmadın mı hiç canım?

saolasın tatlım, hiç kullanmadım şimdi 1,5 aylık bir zamanım olacak kullansam mı acaba diye düşünüyorum herkes kullanıyor çünkü,,

Son düzenleme:
--------------------------------

Son düzenleme:
kızlar dün giz ile konuştum kürtaj olmuş kalp atışını duyamamışalrdı

canım hayırlı olsun bak ne güzel 3 embriyon oldu..darısı 2. opuna olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…