Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kuzucukkkkkk napiyonnnn nasilll gidiyooo bu hinzir bekleyiss annecin mi bakiyooooo sNaaa...
Sorma bende annemin yanindayimm ve bu aralar hic anlasamiyozz kendisiylee sinirlerimii bozuyooooo:--(

cnmm guzell hberlerle donersinn insallahh aramizaa

Kuzucukkkkkk napiyonnnn nasilll gidiyooo bu hinzir bekleyiss annecin mi bakiyooooo sNaaa...
Sorma bende annemin yanindayimm ve bu aralar hic anlasamiyozz kendisiylee sinirlerimii bozuyooooo:--(

cnmm guzell hberlerle donersinn insallahh aramizaa
canim bu hamilelik senin sinirlerini bozmus iyice biraz daha sabret az kaldi....kuzum nasil geciyor bu arada takilmiyon pek kuzucuklarin nasillar bu aralar gittinmi kontrole

Kızlar günaydın bu ay 2 3 gün önce adet oldum acaba kullandığım ilaçlardan olabilir mi biosteron vs onlar yapmış olabilir mi kullanılan arkadaşlar dhea dan olabilir mi

Kızlar günaydın bu ay 2 3 gün önce adet oldum acaba kullandığım ilaçlardan olabilir mi biosteron vs onlar yapmış olabilir mi kullanılan arkadaşlar dhea dan olabilir mi

evet canım bu ilaçlar yapabiliyor

canim bu hamilelik senin sinirlerini bozmus iyice biraz daha sabret az kaldi....kuzum nasil geciyor bu arada takilmiyon pek kuzucuklarin nasillar bu aralar gittinmi kontrole

Kelebek sen hala calisiyonmu ne zamana kadar caliscannn..iki hafta once bakti tup doktorum oglanin bobrek genislemesi var dedi cok buyuk bisi dgl stres yapma dedi bilmiyom valla ikinci drda oyle diyince rahatladim.insallah genisleme artmaz artsar

Bu hafta sonu ayrintili ultrosana gircenm insallahhh yine guzel hberlerle gelirimmm.sen girdinmi ayrintiliya..

Ayy canimm cokkk uzuldummmm yaaa :--(
Rabbim gize bol bol sabir versin suan en cok sabra ihtiyaci varr..
Tekrardan rabbim nasip etsin saglikli bi gebelikk

Benimde bu ay 3 gün önce oldu hayıt içtiğimde 25-26 günde olmuştum içmezsem düşüyor günler biosteron bende kullanıyorum

Ayy canimm cokkk uzuldummmm yaaa :--(
Rabbim gize bol bol sabir versin suan en cok sabra ihtiyaci varr..
Tekrardan rabbim nasip etsin saglikli bi gebelikk

canım son konuştuğumda tesedüf kürtajdan yeni çıkmıştı üzgündü sesi bende çok fazla arayıp aynı kouyu açmak istemiyorum ama bende çok üzüldüm oysa ne kadar mutlu olmuştu pozitif görünce

Kelebek sen hala calisiyonmu ne zamana kadar caliscannn..iki hafta once bakti tup doktorum oglanin bobrek genislemesi var dedi cok buyuk bisi dgl stres yapma dedi bilmiyom valla ikinci drda oyle diyince rahatladim.insallah genisleme artmaz artsar

canim benim zorunlu degil kendi is yerimiz oldugu icn evde canim sikilinca gelip esime yardim ediyom evde rahat rahat oturmak bana batiyor galiba:)) canim iki dr da öyle demisse korkma sende ins önemlli bisey degil yoksa söylerlerdi zaten düzelirv ins enkisa zamanda ....gun icinde cok sik hissediyormusun hareketlerini

Bu hafta sonu ayrintili ultrosana gircenm insallahhh yine guzel hberlerle gelirimmm.sen girdinmi ayrintiliya..

ins canim hayirli haberlerle dönersin benide bilgilendirirsin ..ben daha girmedim canim 23. haftadan sonra girecem buyuk ihtimal daha iki hafta sonra normal kontrolum var ondan sonra verecekler ayrintili icin randevu...maalesef burda sistem farkli biraz:)

Benimde bu ay 3 gün önce oldu hayıt içtiğimde 25-26 günde olmuştum içmezsem düşüyor günler biosteron bende kullanıyorum

canım merhaba, sen hayıtı fsh düşsün diye mi içiyordun? birde aktarlardaki hazır olan hayıt suyu da aynı işlevi görür mü merak ediyorum

slm canlar yine cepten giriyorum annemdeyım hala pazartesi test günüm herkezi çok öpüyorum

Burdada 23.hafta gec oluyo diyolar.tum organlari gelisimi en gec 22.haftaya kadar usg girulsin deniyoo..tabi 25.haftada giren vardirda buyuk cogunluk. drlarin dedigi buu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…