canım hayırlı olsun bak ne güzel 3 embriyon oldu..darısı 2. opuna olsun..
kızlar dün giz ile konuştum kürtaj olmuş kalp atışını duyamamışalrdı[ /QUOTE]
Yeterrrrrr hayirrdirr insAlllahhhne oldu yaaaa ne kurtajiii bu boleer ???
canim bu hamilelik senin sinirlerini bozmus iyice biraz daha sabret az kaldi....kuzum nasil geciyor bu arada takilmiyon pek kuzucuklarin nasillar bu aralar gittinmi kontroleKuzucukkkkkk napiyonnnn nasilll gidiyooo bu hinzir bekleyiss annecin mi bakiyooooo sNaaa...
Sorma bende annemin yanindayimm ve bu aralar hic anlasamiyozz kendisiylee sinirlerimii bozuyooooo:--(
cnmm guzell hberlerle donersinn insallahh aramizaa
Kızlar günaydın bu ay 2 3 gün önce adet oldum acaba kullandığım ilaçlardan olabilir mi biosteron vs onlar yapmış olabilir mi kullanılan arkadaşlar dhea dan olabilir mi
kızlar dün giz ile konuştum kürtaj olmuş kalp atışını duyamamışalrdı[ /QUOTE]
Yeterrrrrr hayirrdirr insAlllahhhne oldu yaaaa ne kurtajiii bu boleer ???
canımmm KALP ATIŞINI DUYAMAMIŞLARDI YANİ ALSINDA KESE VARDI AMA YOLK KESESİ DE VARDI BEBEĞİ GÖREMEMİŞLERDİ SON GİTTİĞİNDE KAN DEĞERİDE DÜŞMEYE BAŞLAMIŞTI DR KÜRTAJ OLMASSAN KENDİLİĞİNDEN DÜŞMEZ DEMİŞ
canim bu hamilelik senin sinirlerini bozmus iyice biraz daha sabret az kaldi....kuzum nasil geciyor bu arada takilmiyon pek kuzucuklarin nasillar bu aralar gittinmi kontrole
Kızlar günaydın bu ay 2 3 gün önce adet oldum acaba kullandığım ilaçlardan olabilir mi biosteron vs onlar yapmış olabilir mi kullanılan arkadaşlar dhea dan olabilir mi
Ayy canimm cokkk uzuldummmm yaaa :--(
Rabbim gize bol bol sabir versin suan en cok sabra ihtiyaci varr..
Tekrardan rabbim nasip etsin saglikli bi gebelikk
Kelebek sen hala calisiyonmu ne zamana kadar caliscannn..iki hafta once bakti tup doktorum oglanin bobrek genislemesi var dedi cok buyuk bisi dgl stres yapma dedi bilmiyom valla ikinci drda oyle diyince rahatladim.insallah genisleme artmaz artsar
Bu hafta sonu ayrintili ultrosana gircenm insallahhh yine guzel hberlerle gelirimmm.sen girdinmi ayrintiliya..
Benimde bu ay 3 gün önce oldu hayıt içtiğimde 25-26 günde olmuştum içmezsem düşüyor günler biosteron bende kullanıyorum
slm canlar yine cepten giriyorum annemdeyım hala pazartesi test günüm herkezi çok öpüyorum
slm canlar yine cepten giriyorum annemdeyım hala pazartesi test günüm herkezi çok öpüyorum
ins canim hayirli haberlerle dönersin benide bilgilendirirsin ..ben daha girmedim canim 23. haftadan sonra girecem buyuk ihtimal daha iki hafta sonra normal kontrolum var ondan sonra verecekler ayrintili icin randevu...maalesef burda sistem farkli biraz:)
canım merhaba, sen hayıtı fsh düşsün diye mi içiyordun? birde aktarlardaki hazır olan hayıt suyu da aynı işlevi görür mü merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?