Gulnevacimm insallahhh bu seferrr bebecigin sanaaa tutunmusturrrrrrrrr...cokk guzell olurr herkes morel bulurrrslm canlar yine cepten giriyorum annemdeyım hala pazartesi test günüm herkezi çok öpüyorum
canım merhaba, sen hayıtı fsh düşsün diye mi içiyordun? birde aktarlardaki hazır olan hayıt suyu da aynı işlevi görür mü merak ediyorum
Ben aktardaki hazir hayit suyunu icmistim.suyla karistirip icicen uzerinde yaziyodur zatennn...
Canım benim fsh normal değerlerde öylesine içmeye başladım ama adet zamanım normale döndü ben kendim yapıyorum tohum gibi olanını aldım yarım çay kaşığı havanda biraz dövüp sıcak suda demleyip içiyorum...
Kızlar Normalde benim sol yumurtalığım senede 1 defa yumurta atıyordu yani solum çalışmıyor desem yeridir sadece sağda yumurta oluyordu adet oldum 2.günü doktora gittim beklemek istemiyorum tüp bebek yapalım diye oda dediki bak biosteron işe yarıyor sol da 2 tane folikül gördü 2 ay daha iç sabret dedi olmadı nisanda tüp bebek yapacam İÇİMDE YILGIN RÜZGARLARIN AYAK SESLERİ.....
Hayirli cumalarrrrrrr gobislerrr bebekk dolsun gobisinde bebegi olanlari kucagi bebisssss gorsunnn AMİNNNNNNN
canım inşallah pazartesi gini hamileyim yazarsın..dualrımız seninle..inşallah..
kızlarrrr slm nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir biz şükür iyiyiz oğluşumla maşallah
kızlar doktor çok az yanılma payıyla beraber büyük ihtimal erkek dedi.....sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza alalımda kız erkek farketmez sağlıklı olsun inşallah...inş.sizlerdende güzel haberler vardır canlarım dualarımdasınız her daim
kızlarrrr slm nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir biz şükür iyiyiz oğluşumla maşallah
kızlar doktor çok az yanılma payıyla beraber büyük ihtimal erkek dedi.....sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza alalımda kız erkek farketmez sağlıklı olsun inşallah...inş.sizlerdende güzel haberler vardır canlarım dualarımdasınız her daim
Ummüseleme merhaba,
hamilelik takviminiz var ama hamile değilsiniz anladığım kadarıyla, neredeyse 100 sayfa okudum hikayenizin nasıl hamilelikle sonuçlandığını görmek için :)
Ama sanırım şu anda adet olmayı bekliyorsunuz.
bende sizin opu olduğunuz gün yani 25 Aralıkta negatif değerimi aldım.
yaşım 39 amh 0.01, ilk tüp bebek denememdi 4 yumurta toplandı, 2 si döllenebilecek kalitedeydi biri döllendi. transfer oldu ama tutmadı. bende 2-3 ay ara verip yeniden denyeceğim.
Amh 0.01 olması beni bitirdi, yıktı geçti ama buraları okudukça umutlandım. hala şansım olduğunu düşünmeye başladım.
Allah tüm isteyenleri anne yapsın inşallh.
Alış alış tada hamilelik takvimi var ama o sonuç yazmamış buraya inşallah hamiledir. Bİlginiz varsa paylaşır mısınız?
teşekkürler
bahar çok geçmiş olsun sakın ümitsizliğe kapılma.olucak allahın izniyle..allah ne diyor allahtan ümidinizi kesmeyin vakti geince olucak canım..denemeye devam..arkadaşlar bugün opu oldum spontan takip ile güzel gelişen 1 yumoşum oldu ama kaliteli çıkmadı şekli bozukmuş..ben artık ümidimi kaybediyorum kendimi tükenmiş yorgun çaresiz hissediyorum çok ağladım halada ağlıyorum dayanamıyorum artık devam etmicem sanırım kapatıcam bu sayfayı her tedavi benden birazdaha bişeyler alıyo dahada güçsüzleşiyorum yıkıldım tükendim pes ettim..allahım sabır güç kuvvet versin inş sizlerden güzel haberler alırız..
canım maşallah oğlişine hayırlı doğumların olsun canımkızlarrrr slm nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir biz şükür iyiyiz oğluşumla maşallah
bahar çok geçmiş olsun sakın ümitsizliğe kapılma.olucak allahın izniyle..allah ne diyor allahtan ümidinizi kesmeyin vakti geince olucak canım..denemeye devam..
canım maşallah oğlişine hayırlı doğumların olsun canım
arkadaşlar bugün opu oldum spontan takip ile güzel gelişen 1 yumoşum oldu ama kaliteli çıkmadı şekli bozukmuş..ben artık ümidimi kaybediyorum kendimi tükenmiş yorgun çaresiz hissediyorum çok ağladım halada ağlıyorum dayanamıyorum artık devam etmicem sanırım kapatıcam bu sayfayı her tedavi benden birazdaha bişeyler alıyo dahada güçsüzleşiyorum yıkıldım tükendim pes ettim..allahım sabır güç kuvvet versin inş sizlerden güzel haberler alırız..
canım 0,01 değerle polyanna arkadaşımız hamile maşallah hemde doğal yoldan..inşallah sende son negatifin olsun canım..vakti gelince oluyor allahın izniyle..bende evet canım böyle bir şey yaptık arkadaşlarla şans getirsin diye bazı arkadaşlar yaptı şaka gerçek oldu bizde yapalım dedik canım inşallah bi gün gerçeğini yapmakda nasip olur..sen hangi şehirdesin kaçıncı denemen canım..
canım 0,01 değerle polyanna arkadaşımız hamile maşallah hemde doğal yoldan..inşallah sende son negatifin olsun canım..vakti gelince oluyor allahın izniyle..bende evet canım böyle bir şey yaptık arkadaşlarla şans getirsin diye bazı arkadaşlar yaptı şaka gerçek oldu bizde yapalım dedik canım inşallah bi gün gerçeğini yapmakda nasip olur..sen hangi şehirdesin kaçıncı denemen canım..
Merhaba! Lütfen ümitsiz olmayın.Rezerv azlığında tek çare yılmadan denemek.Her deneme yeni bir umut...Bana sen kimsin dersen eğer; doktorların asla olmaz dediği, 0.4 amh değeri, 11 olumsuz deneme ve 12. denemede bir meleğe sahip olan bir anneyim.Kızım 17 aylık.Bir anne diyor,her şeye değer..Asla yılmak,yıkılmak yok.8 yıl uğraştım.Hiç yumurta çıkmayan tedavilerim oldu.Engelli döllenen embriyolarım oldu.Ama ben anne olmayı o kadar çok istedim ki .....Lütfen sakin ve kararlı olun.Allah umut edenin yanındadır...Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?