Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım merhaba, sen hayıtı fsh düşsün diye mi içiyordun? birde aktarlardaki hazır olan hayıt suyu da aynı işlevi görür mü merak ediyorum

Canım benim fsh normal değerlerde öylesine içmeye başladım ama adet zamanım normale döndü ben kendim yapıyorum tohum gibi olanını aldım yarım çay kaşığı havanda biraz dövüp sıcak suda demleyip içiyorum...

Kızlar Normalde benim sol yumurtalığım senede 1 defa yumurta atıyordu yani solum çalışmıyor desem yeridir sadece sağda yumurta oluyordu adet oldum 2.günü doktora gittim beklemek istemiyorum tüp bebek yapalım diye oda dediki bak biosteron işe yarıyor sol da 2 tane folikül gördü 2 ay daha iç sabret dedi olmadı nisanda tüp bebek yapacam İÇİMDE YILGIN RÜZGARLARIN AYAK SESLERİ.....

Ben aktardaki hazir hayit suyunu icmistim.suyla karistirip icicen uzerinde yaziyodur zatennn...

teşekkür ederim hem hazır hem tohum vardı bi sorayım dedim :)

saolasın tatlım, facedende yazmışsın teşekkür ederim çokça,,

valla süper haber sol tarafında işlevini kazanması,,tüm üzüntüler geçecek ve bebiş gelecek yakında inş. :))

GÜNAYDIN KIZLAR Peygamber Efendimizin Gece Okuduğu Dua

Allahım! ne kadar istesemde seni lâyıkıyla övemem,buna gücüm yetmez.Sen ,kendini övdügün gibisin.Allahım! Ey göklerin,yerin ve her seyin rabbi,padisahı.Ey daneyi yarıp bitkiyi cıkaran,Tevrat ı,İncil i,ve Kuran ı indiren rabbim.Her şerlinin ve senin perceminden yakalamış oldugun her canlının şerrinden sana sığınırım.Sen Evvel sin,senden önce bir sey yoktur.

Sen Son sun,senden sonra bir sey yoktur.Sen Açık sın,senden acık bir sey yoktur.Sen Gizli sin senden gizli bir sey yoktur.Borcumu öde ,beni fakirlikten kurtar(zengin eyle).Allahım! Canımı sen yarattın , yine sen alacaksın,canımın ölümü ve hayatı senin elindedir.Allahım!eger onu (bu gece) alacaksan,günahımı bagısla.Ve eger yasatacaksan, onu koru.Allahım! senden dünyada ve ahiratte saglık,dirlik,düzenlik diliyorum.Rabbim! isminle yanımı yere koydum,günahımı affet.

Allahım! nefsimi sana teslim ettim,yüzümü sana döndürdüm,işimi sana havale ettim,sırtımı sana daya dım.S enden umarak ve senden korkarak sana yöneldim.senden baska kurtarıcı yoktur.İndirdiğin kitabına,gönderdigin Peygamberine inandım. HAYIRLI CUMALAR

Ne guzell hberlerle donmusunn bencede daha tup yaptirma..bi kullann bakalimm 4 ayin dolsun.vucudun hemen tepki vermis darisi topigin dger kizlarina.ari polen sutu karisiminida ihmal etmee

Hayirli cumalarrrrrrr gobislerrr bebekk dolsun gobisinde bebegi olanlari kucagi bebisssss gorsunnn AMİNNNNNNN

canım inşallah pazartesi gini hamileyim yazarsın..dualrımız seninle..inşallah..

Ummüseleme merhaba,

hamilelik takviminiz var ama hamile değilsiniz anladığım kadarıyla, neredeyse 100 sayfa okudum hikayenizin nasıl hamilelikle sonuçlandığını görmek için :)
Ama sanırım şu anda adet olmayı bekliyorsunuz.
bende sizin opu olduğunuz gün yani 25 Aralıkta negatif değerimi aldım.
yaşım 39 amh 0.01, ilk tüp bebek denememdi 4 yumurta toplandı, 2 si döllenebilecek kalitedeydi biri döllendi. transfer oldu ama tutmadı. bende 2-3 ay ara verip yeniden denyeceğim.
Amh 0.01 olması beni bitirdi, yıktı geçti ama buraları okudukça umutlandım. hala şansım olduğunu düşünmeye başladım.
Allah tüm isteyenleri anne yapsın inşallh.
Alış alış tada hamilelik takvimi var ama o sonuç yazmamış buraya inşallah hamiledir. Bİlginiz varsa paylaşır mısınız?
teşekkürler

kızlarrrr slm nasılsınız geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir biz şükür iyiyiz oğluşumla maşallah

kızlar doktor çok az yanılma payıyla beraber büyük ihtimal erkek dedi .....sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza alalımda kız erkek farketmez sağlıklı olsun inşallah...inş.sizlerdende güzel haberler vardır canlarım dualarımdasınız her daim

Son düzenleme:

oğlunmu OLACAK ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA SIHHATLE GELSİN YAVRUN CANIM

ne güzel bi haber allah sağlık sıhat versin bebeğine sana..

arkadaşlar bugün opu oldum spontan takip ile güzel gelişen 1 yumoşum oldu ama kaliteli çıkmadı şekli bozukmuş..ben artık ümidimi kaybediyorum kendimi tükenmiş yorgun çaresiz hissediyorum çok ağladım halada ağlıyorum dayanamıyorum artık devam etmicem sanırım kapatıcam bu sayfayı her tedavi benden birazdaha bişeyler alıyo dahada güçsüzleşiyorum yıkıldım tükendim pes ettim..allahım sabır güç kuvvet versin inş sizlerden güzel haberler alırız..

canım 0,01 değerle polyanna arkadaşımız hamile maşallah hemde doğal yoldan..inşallah sende son negatifin olsun canım..vakti gelince oluyor allahın izniyle..bende evet canım böyle bir şey yaptık arkadaşlarla şans getirsin diye bazı arkadaşlar yaptı şaka gerçek oldu bizde yapalım dedik canım inşallah bi gün gerçeğini yapmakda nasip olur..sen hangi şehirdesin kaçıncı denemen canım..

bahar çok geçmiş olsun sakın ümitsizliğe kapılma.olucak allahın izniyle..allah ne diyor allahtan ümidinizi kesmeyin vakti geince olucak canım..denemeye devam..
canım maşallah oğlişine hayırlı doğumların olsun canım

saol canım inş nasibimizde varsa olur ama bu süreçler yıpratıyo insanı..allahım yardımcımız olsun..

Merhaba! Lütfen ümitsiz olmayın.Rezerv azlığında tek çare yılmadan denemek.Her deneme yeni bir umut...Bana sen kimsin dersen eğer; doktorların asla olmaz dediği, 0.4 amh değeri, 11 olumsuz deneme ve 12. denemede bir meleğe sahip olan bir anneyim.Kızım 17 aylık.Bir anne diyor,her şeye değer..Asla yılmak,yıkılmak yok.8 yıl uğraştım.Hiç yumurta çıkmayan tedavilerim oldu.Engelli döllenen embriyolarım oldu.Ama ben anne olmayı o kadar çok istedim ki .....Lütfen sakin ve kararlı olun.Allah umut edenin yanındadır...Sevgiler...

Reactions: cal

Selam canım,
Bu benim ilk denememdi. İstanbuldayım anadolu yakasında. Eurofertilde yaptırdım. Ama ikinci deneme icin henüz nereye yaptırıcağıma karar vermedim. Tavsiyeleriniz varsa herhangi bir merkez hakkkında sevinirim.3 ay sonra tekrar deniycem.
Sevgiler.

Ayrıca Pollyanayı tebrik ederim. Çol sevindim.yaşı kaçtı acaba.?

merhaba canım teşekkür ederim desteğin için benim amh de 0.01 ilk denemede hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum son 3 denemede bidaha transfere gidemedik..hep olumsuz sonuçlanınca sanki hiç olmıcak gibi geliyo..umut oldun bana inş benim meleğimde gelir isteyen herkesin olur inş bende çok istiyorum anne olmayı bekarken evlenince hemen çocuğum olsun istiyodum bana korun bikaçsene çocuk yapma diyenlere kızıyodum ama en çok hayalini kurduğum şeyle sınanıyorum allahım büyük inş bigün bende anne olurum..allahım bebeğine sana sağlıklı hayırlı ömür versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…