canım gayret etmemizi mücadele etmemeizi istiyor rabbim..yoksa alllaha yumurta sperm boş yani yeterki ol desin..zekeriyya peygambere nasıl verdi o yaşta allah için zorluk yok..biz sadece sınanıyoruz..saol canım inş nasibimizde varsa olur ama bu süreçler yıpratıyo insanı..allahım yardımcımız olsun..
canım ben bahçeci fulyaya gidiyorum kendim adanadayım..hastaneden memnunum tavsiye ederim canım..bi görüş istersen..istersen birden fazla opu olabiliyosun embriyolar dondurulabiliyor..Selam canım,
Bu benim ilk denememdi. İstanbuldayım anadolu yakasında. Eurofertilde yaptırdım. Ama ikinci deneme icin henüz nereye yaptırıcağıma karar vermedim. Tavsiyeleriniz varsa herhangi bir merkez hakkkında sevinirim.3 ay sonra tekrar deniycem.
Sevgiler.
Ayrıca Pollyanayı tebrik ederim. Çol sevindim.yaşı kaçtı acaba.?
Benimde bu ay 3 gün önce oldu hayıt içtiğimde 25-26 günde olmuştum içmezsem düşüyor günler biosteron bende kullanıyorum
Sevgili arkadaşlar yorumlarınız beğenileriniz desteginiz için teşekkür ederim damdan düşenin halinden damdan düşen anlar hesabı kime anlatsam OLUR OLUR kafana takma dedikleri için artık bebek tedavi üzüntülerim vs kimseye birşey anlattığım yok sizlerden başka beni anlayacak empati kuracak arkadaş sayımda çok çoook az
Ben 27 yaşımdaylen amh düzeyim 0,1 di ve bundan 2 sene önce kendiliğimden hamile kalmıştım arkadaşlar size tavsiyem amh düzeyinize takılmayın bu bir kısırlık sebebi değil amh sadece bizim yumurta rezervimizi gösterir.Benim bu konuda okumadığım bilimsel makale sormadığım insan dinlemediğim hikaye kalmadı.
EVET BİZ TÜP BEBEKTE kötü vakalarız çünkü yumurta sayımız az oluyor 10 tane 15 tane yumurta toplandı dediğimde ağzım açık kalıyordu çünkü benim her defasında sadece 1 tane yumurtam olmuştu gelgelelim bakın ben soğan kürü yaptığımda 5 tane yumurtam oldu ama tüp yapacak para yoktu ev almıştık o ay sonra argınmax içtim yine 5 tane oldu para hayıt içtim 20 günde bir olan adetlerim 25-26 güne uzadı biosteron içiyorum solda yumurta olmazdı oda oluyor bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı morfolojisi belki eşimin normal olsaydı değerleri kendi kendime hamile kalacaktım ama nasip olmuyor
Gel gelelim dün bir biyologla konuştum bebek istediğimden habersiz nişana gitmiştim tesadüf yanıma oturdu Allah gönderdi enzimlerden hücrelerden bahsederken dediki insan bir konuda çok aşırı ister ve ona yoğunlaşırsa beden o bölgeyle ilgi hücreleri eritiyormuş daha çok bilimsel açıklamalr yaptı. KAFANA TAKMA lafı bende karşımdakini dövmek duygusu uyandırsada haksızda değiller sanırım birazcık elimizden geldiğince rahatlamaya çalışsak iyi olacak sanırım...
Umarım sağlıklı güzel bebişler dilerim isterimki bu topikteki herkeslerin olsun... sevgilerimle...
Sevgili arkadaşlar yorumlarınız beğenileriniz desteginiz için teşekkür ederim damdan düşenin halinden damdan düşen anlar hesabı kime anlatsam OLUR OLUR kafana takma dedikleri için artık bebek tedavi üzüntülerim vs kimseye birşey anlattığım yok sizlerden başka beni anlayacak empati kuracak arkadaş sayımda çok çoook az
Ben 27 yaşımdaylen amh düzeyim 0,1 di ve bundan 2 sene önce kendiliğimden hamile kalmıştım arkadaşlar size tavsiyem amh düzeyinize takılmayın bu bir kısırlık sebebi değil amh sadece bizim yumurta rezervimizi gösterir.Benim bu konuda okumadığım bilimsel makale sormadığım insan dinlemediğim hikaye kalmadı.
EVET BİZ TÜP BEBEKTE kötü vakalarız çünkü yumurta sayımız az oluyor 10 tane 15 tane yumurta toplandı dediğimde ağzım açık kalıyordu çünkü benim her defasında sadece 1 tane yumurtam olmuştu gelgelelim bakın ben soğan kürü yaptığımda 5 tane yumurtam oldu ama tüp yapacak para yoktu ev almıştık o ay sonra argınmax içtim yine 5 tane oldu para hayıt içtim 20 günde bir olan adetlerim 25-26 güne uzadı biosteron içiyorum solda yumurta olmazdı oda oluyor bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı morfolojisi belki eşimin normal olsaydı değerleri kendi kendime hamile kalacaktım ama nasip olmuyor
Gel gelelim dün bir biyologla konuştum bebek istediğimden habersiz nişana gitmiştim tesadüf yanıma oturdu Allah gönderdi enzimlerden hücrelerden bahsederken dediki insan bir konuda çok aşırı ister ve ona yoğunlaşırsa beden o bölgeyle ilgi hücreleri eritiyormuş daha çok bilimsel açıklamalr yaptı. KAFANA TAKMA lafı bende karşımdakini dövmek duygusu uyandırsada haksızda değiller sanırım birazcık elimizden geldiğince rahatlamaya çalışsak iyi olacak sanırım...
Umarım sağlıklı güzel bebişler dilerim isterimki bu topikteki herkeslerin olsun... sevgilerimle...
saol cnm benim allahın izniyle inşallah...kuzum ben sana ulaşamıyorumoğlunmu OLACAKÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA SIHHATLE GELSİN YAVRUN CANIM
amin cnm tşk ederim baharım darısı sizlere inş. umutsuzluk yok arkadaşım hepiniz güzel haberi vereceksiniz bigün inş..ne güzel bi haber allah sağlık sıhat versin bebeğine sana..
saol cnm çok tşk ederim...en yakın zamanda sendende güzel haberler bekliyorum inş.. sen neler yapıosun yumiler birikiomu bol bol olsun bebiş olsun inş....doktor cinsiyete erkek ama bidahakine tam kesinleşir dedi hayırlısı bakalım kuzum...bahar çok geçmiş olsun sakın ümitsizliğe kapılma.olucak allahın izniyle..allah ne diyor allahtan ümidinizi kesmeyin vakti geince olucak canım..denemeye devam..
canım maşallah oğlişine hayırlı doğumların olsun canım
tşk ederim inan bu yolda bekleyen herkese okadar çok dua ediyorumki inş.rabbim isteyen herkese nasip eder...bana en çok hayıt soğan kürü ve bal polen yaradı belkide onlar vesile oldu rabbimin izniyle...Ayrıca Pollyanayı tebrik ederim. Çol sevindim.yaşı kaçtı acaba.?
amh ı 0.02 olan biri için bu forum sayesinde umut buluyorum size de teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
saol cnm benim allahın izniyle inşallah...kuzum ben sana ulaşamıyorumbi türlü şebeke düşmüyor kapanıyor anlamadım neden... biliosun bizim bu mahrumiyet bölgesinde zaten tel çekmio ama bikaç defadır üstüste denedim yine olmadı umarım iyisindir cnm..
amin cnm tşk ederim baharım darısı sizlere inş. umutsuzluk yok arkadaşım hepiniz güzel haberi vereceksiniz bigün inş..
saol cnm çok tşk ederim...en yakın zamanda sendende güzel haberler bekliyorum inş.. sen neler yapıosun yumiler birikiomu bol bol olsun bebiş olsun inş....doktor cinsiyete erkek ama bidahakine tam kesinleşir dedi hayırlısı bakalım kuzum...
tşk ederim inan bu yolda bekleyen herkese okadar çok dua ediyorumki inş.rabbim isteyen herkese nasip eder...bana en çok hayıt soğan kürü ve bal polen yaradı belkide onlar vesile oldu rabbimin izniyle...
kızlarrrr topik nekadar sessiz kalmışen son gülnevayla ilgili yazınızı okudum test günümüydü ay çok heycanlandım bi yazsada mutlu haberi alsak
DUOVA cnm kaç gündür aklıma hep sen geliosun nedense umarıımmm herşeyyy yolundadır çooookkk mutlu haberler verirsin burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?