saol cnm benim allahın izniyle inşallah...kuzum ben sana ulaşamıyorumbi türlü şebeke düşmüyor kapanıyor anlamadım neden... biliosun bizim bu mahrumiyet bölgesinde zaten tel çekmio ama bikaç defadır üstüste denedim yine olmadı umarım iyisindir cnm..
amin cnm tşk ederim baharım darısı sizlere inş. umutsuzluk yok arkadaşım hepiniz güzel haberi vereceksiniz bigün inş..
saol cnm çok tşk ederim...en yakın zamanda sendende güzel haberler bekliyorum inş.. sen neler yapıosun yumiler birikiomu bol bol olsun bebiş olsun inş....doktor cinsiyete erkek ama bidahakine tam kesinleşir dedi hayırlısı bakalım kuzum...
tşk ederim inan bu yolda bekleyen herkese okadar çok dua ediyorumki inş.rabbim isteyen herkese nasip eder...bana en çok hayıt soğan kürü ve bal polen yaradı belkide onlar vesile oldu rabbimin izniyle...
kızlarrrr topik nekadar sessiz kalmışen son gülnevayla ilgili yazınızı okudum test günümüydü ay çok heycanlandım bi yazsada mutlu haberi alsak
DUOVA cnm kaç gündür aklıma hep sen geliosun nedense umarıımmm herşeyyy yolundadır çooookkk mutlu haberler verirsin burda...
Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler benim de amh 0.1 idi ve ben de tüp bebekten sonuç almayıp doğal yoldan hamile kaldım.Darısı başınıza inşallah.Bu arada benim de kızım olacak minik bir prenses geliyor.
Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler benim de amh 0.1 idi ve ben de tüp bebekten sonuç almayıp doğal yoldan hamile kaldım.Darısı başınıza inşallah.Bu arada benim de kızım olacak minik bir prenses geliyor.
canim benim amh 1.2, esimin sperm sayisi 2 milyon... yillardir kac tane erkek etkenli tup denedik.. ilk kez rapor alim dedim rapor kadin etkenli cikmis amh 1.2 dusuk bulmuslar.. rezervin az oldugunu biliyordum ama bukadar onemli oldugunu bilmiyordum cok sasirdim.. gerci soylede bir durum var 1.2 amh da hep 1-2 yumurta toplaniyordu... oda doktotun hatasi belkide yanlis tedaviler uyguladi...
asyacım inş bizlerde sonunda muradımıza ereriz..allahım bebeğini sana bağışlasın sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inş..
hayırlı doğumların olsun canım..allah tamamına erdirsin..kızçeni kucağına al inşallah..
Merhaba canım benim eşiminde sperm sayısı düşüktü çok şükür yükselttik argınmax tırıbulus q10 supradyn ve keçiboynuzu kürü ile 3 milyondan 200 milyona çıktı maşallah.
Sen raporu nerden aldın istanbuldan biyerdenmi?
.....
canim keciboynuzu kuru esimde ters etki yapti en kotu sonucu almistik o kuru denedigimizde... zaten doktor diyorki her durumda tup yapmak zorundasiniz artsa ne olacak.. dedigin ilaclarda dahil cokkk seyler denedik sayi biraz artti ama pekde birsey degismedi..
raporu istanbulda Suleymaniye dev. hast. bir ayda aldik canim
ben geldim canlar bugün döndüm evime çok şükür.benden güzel haberler yok mallesef 2 tüp bebek denememde negatif yine olmadı...üç gün çok ağladım çok umutluydum bu denememde ama Allahım kısmet etmeyince zamanıda gelmediyse olmuyomuş onu anladım..herkezi çook özledim hepinizi teker teker çook öpüyorum..yıkılmadık ayaktayız inş zamanı gelince rabiminde izniyle gelcek bu inatçı bebişler..
inş.cnm bende senin güzel haberlerini alıp mutlu olurum....hepiniz dualarımdasınız..herşey yolunda olduğuna çok sevindim inş. mayıs ayından sonra herşey dahada güzel iyi olacakSenin ve bebeginin iyi haberlerini alinca, dahada iyi oluyorum canim, hersey yolunda yaramaz durum yok, biliyorsun mayis ayina kadar kontrolüm var, diliyorum sonrasinda mutlu haberi buradan sizlerle paylasayim.bebegini saglikla kucagina almani diliyorum ikinizide öpüyorum.
ayy cnm çok sevindim maşallah mayısa kadara dahada artsın yumiler inş..sana bebiş olsunlar çifter çiftercanım maşallah hayırla sağlıkla kucağına al inşallah..benimde evet canım 3 embriyom var allah nasip ederse mayıs gibi düşünüyorum tarnsferi..allahın izniyle..
cnm daha öncede dediğim gibi herşey bahane vakti zamanı gelince rabbim ol deyince oluyor....umarım burdaki herkes en yakın zamanda kavuşur bebişlere belkide doğal yola gelecek bebişin sürpriz yapacak rabbim bu yolda kimseyi uğraştırmasın bekletmesin çok zor allahım hepimizin gönlünün istediğini versin inşallah...ben geldim canlar bugün döndüm evime çok şükür.benden güzel haberler yok mallesef 2 tüp bebek denememde negatif yine olmadı...üç gün çok ağladım çok umutluydum bu denememde ama Allahım kısmet etmeyince zamanıda gelmediyse olmuyomuş onu anladım..herkezi çook özledim hepinizi teker teker çook öpüyorum..yıkılmadık ayaktayız inş zamanı gelince rabiminde izniyle gelcek bu inatçı bebişler..
ben geldim canlar bugün döndüm evime çok şükür.benden güzel haberler yok mallesef 2 tüp bebek denememde negatif yine olmadı...üç gün çok ağladım çok umutluydum bu denememde ama Allahım kısmet etmeyince zamanıda gelmediyse olmuyomuş onu anladım..herkezi çook özledim hepinizi teker teker çook öpüyorum..yıkılmadık ayaktayız inş zamanı gelince rabiminde izniyle gelcek bu inatçı bebişler..
Canim seni gercekten cok merak ettik. Insanin aklina binbirturlu su geliyyor. Neyse ki sag salim sana kavustuk. Ben artik boyle dusunuyorum. Once saglik canim
Rabbim ol demedikten sonra olmuyor gulnevacim. O yuzden kendini topla canim. Vaktimizi bekleyelim. Insallah en kisa zamanda kendiliginden gelir bebisin
inş.cnm bende senin güzel haberlerini alıp mutlu olurum....hepiniz dualarımdasınız..herşey yolunda olduğuna çok sevindim inş. mayıs ayından sonra herşey dahada güzel iyi olacak
ayy cnm çok sevindim maşallah mayısa kadara dahada artsın yumiler inş..sana bebiş olsunlar çifter çifterinş.duovayla senin arka arkaya bebiş haberlerini alırız cnm mayıs sizlere uğur getirsin en önemlisi bebiş getirsin
cnm daha öncede dediğim gibi herşey bahane vakti zamanı gelince rabbim ol deyince oluyor....umarım burdaki herkes en yakın zamanda kavuşur bebişlere belkide doğal yola gelecek bebişin sürpriz yapacak rabbim bu yolda kimseyi uğraştırmasın bekletmesin çok zor allahım hepimizin gönlünün istediğini versin inşallah...
Gulnevacimm senn cok guclu bi insansinn insallahh hersey guzell olucakkk herkes biseylerrle sinaniyo sonuc pozitif olunca is bitmiyo onemli olan saglikla dunyaya gelmesi benimde bebegin birine amniyosentez onerdiler ama sonuc kotu olsada aldirmiycam icin yaptirmadimm.hersey rabbime kalmis gulnevaa hersey dua ilee olmadiysa hayirli belkidee bunu dusunn..bide ben kacgun dur neler yasiyom.onu dusun
Gulnevacimm senn cok guclu bi insansinn insallahh hersey guzell olucakkk herkes biseylerrle sinaniyo sonuc pozitif olunca is bitmiyo onemli olan saglikla dunyaya gelmesi benimde bebegin birine amniyosentez onerdiler ama sonuc kotu olsada aldirmiycam icin yaptirmadimm.hersey rabbime kalmis gulnevaa hersey dua ilee olmadiysa hayirli belkidee bunu dusunn..bide ben kacgun dur neler yasiyom.onu dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?