Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım maşallah hayırla sağlıkla kucağına al inşallah..benimde evet canım 3 embriyom var allah nasip ederse mayıs gibi düşünüyorum tarnsferi..allahın izniyle..

Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler benim de amh 0.1 idi ve ben de tüp bebekten sonuç almayıp doğal yoldan hamile kaldım.Darısı başınıza inşallah.Bu arada benim de kızım olacak minik bir prenses geliyor.

gülnevacığım ümit ediyorum ve istiyorum ki, geçen seferki gibi internete giremiyorsundur ve bizlere iyi haberi o yüzden verememişsindir.

lütfen güzel haberlerin olsun. dualarımız seninle.

asyacım inş bizlerde sonunda muradımıza ereriz..allahım bebeğini sana bağışlasın sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inş..

hayırlı doğumların olsun canım..allah tamamına erdirsin..kızçeni kucağına al inşallah..

Merhaba canım benim eşiminde sperm sayısı düşüktü çok şükür yükselttik argınmax tırıbulus q10 supradyn ve keçiboynuzu kürü ile 3 milyondan 200 milyona çıktı maşallah.

Sen raporu nerden aldın istanbuldan biyerdenmi?

Ne güzel yaa maşallah prensesine benim amh da 0,1 eşinde sıkıntı yoktu değilmi kaç ay sonra hamile kaldın özel bir şey yaptınmı paylaşırsan sevinirim

Ne güzel yaa maşallah prensesine benim amh da 0,1 eşinde sıkıntı yoktu değilmi kaç ay sonra hamile kaldın özel bir şey yaptınmı paylaşırsan sevinirim[/QUOTE]

Canım bn 2011 nisanda ğrendim durumumu o zamnadan sonra hep mücadele ettim.Çok şey kullandım neyin etki ettiğini inan bilimiyorum ama hamile kalmadan önce saraçoğlunun kürünü uygulamıştım tam ikinciye geçecektim hamile olduğumu öğrendim .Eşimde sayı olarak sıkıntı yoktu bayada yüksek sayı ancak morfolojisi yüzde 3.Allah ol diyince oluyor işte.Bol bol dua et canım istemkten hiç var geçme.

ben geldim canlar bugün döndüm evime çok şükür.benden güzel haberler yok mallesef 2 tüp bebek denememde negatif yine olmadı...üç gün çok ağladım çok umutluydum bu denememde ama Allahım kısmet etmeyince zamanıda gelmediyse olmuyomuş onu anladım..herkezi çook özledim hepinizi teker teker çook öpüyorum..yıkılmadık ayaktayız inş zamanı gelince rabiminde izniyle gelcek bu inatçı bebişler..

Canim seni gercekten cok merak ettik. Insanin aklina binbirturlu su geliyyor. Neyse ki sag salim sana kavustuk. Ben artik boyle dusunuyorum. Once saglik canim
Rabbim ol demedikten sonra olmuyor gulnevacim. O yuzden kendini topla canim. Vaktimizi bekleyelim. Insallah en kisa zamanda kendiliginden gelir bebisin

inş.cnm bende senin güzel haberlerini alıp mutlu olurum....hepiniz dualarımdasınız..herşey yolunda olduğuna çok sevindim inş. mayıs ayından sonra herşey dahada güzel iyi olacak
canım maşallah hayırla sağlıkla kucağına al inşallah..benimde evet canım 3 embriyom var allah nasip ederse mayıs gibi düşünüyorum tarnsferi..allahın izniyle..
ayy cnm çok sevindim maşallah mayısa kadara dahada artsın yumiler inş..sana bebiş olsunlar çifter çifter inş.duovayla senin arka arkaya bebiş haberlerini alırız cnm mayıs sizlere uğur getirsin en önemlisi bebiş getirsin
cnm daha öncede dediğim gibi herşey bahane vakti zamanı gelince rabbim ol deyince oluyor....umarım burdaki herkes en yakın zamanda kavuşur bebişlere belkide doğal yola gelecek bebişin sürpriz yapacak rabbim bu yolda kimseyi uğraştırmasın bekletmesin çok zor allahım hepimizin gönlünün istediğini versin inşallah...

Gulnevacimm senn cok guclu bi insansinn insallahh hersey guzell olucakkk herkes biseylerrle sinaniyo sonuc pozitif olunca is bitmiyo onemli olan saglikla dunyaya gelmesi benimde bebegin birine amniyosentez onerdiler ama sonuc kotu olsada aldirmiycam icin yaptirmadimm.hersey rabbime kalmis gulnevaa hersey dua ilee olmadiysa hayirli belkidee bunu dusunn..bide ben kacgun dur neler yasiyom.onu dusun

teşekkür ederim canım en önemlisi sağlık Allahım sağlık versin hepimize bebişlerde zamanı gelince gelcek inş..ben ikinci transferimde çok umutluydum çünkü bana diğer birinci transferin emriyosunda daha iyi dediler bu emriyomu...canım emriyonun fazla yada kaliteli olmasıda bişey değişitrmiyomuş Allahım ol demeyince..Allahım sağlık verdiği sürece meleğime kavuşmam için hep savaşıcam umudumu yitirmedim bebişim doğru zamanı bekliyo sadece..ben çok şanslıyım aslında beni benden daha çok düşünen bir eşim var herşeye ramen yolumuza devam diyen bir eş çok şükür...bitanede evladım var zaten biyolojik annesi olmasamda bana anne diyen biri var. çok şükür...kızıma bide kardeş verebilsem oda çok istiyo kardeşi olmasını..minicik eleriyle dua ediyo meleğim kardeş için...

canım çok sevindim bir oğluşun olucakmış..annesinin prensi olucak ne güzel...Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inş...bizler içinde dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş...biz seninle çok dertleşirdik burda fsh çok yüksekti ikimizinde...hepsi geride kaldı bunlar senin için ne güzel inş bizde o güzel günlerimizi görürüz..canım sen bir jel kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam ismi neydi biraz araştırdım o jeli kullanıpta hamiş kalmayan yok nerdeyse..sen düzenlimi kullanmıştın canım bu jeli hamiş kaldığın ay kullandınmı bu jeli..

canım güçlü olmaya çalışıyorum daha doğrusu güçlü görünmeye içimde ne fırtınalar kopuyo bir bilsen...madi yönden çok zor duruma düştük üst üste tüp bebek bizi bayağ zorladı...manevi yönden çok büyük bir çöküş oldu..canım hiç hamiş kalamayıncada acaba benim hiç olmıycakmı diye düşünüyo insan bir kere hamiş kaldığımı görsem herşeye ramen bak benimde olabiliyomuş diyebilsem...Allahıma hep sağlıklı bir evlat hayırlı bir evlat diye dua ediyorum...canım hiç kafana takma inş iki bebişinide kucağına sağlıklı bir şekilde alıcan..diğer bebişte sorun olsaydı zaten düşerdi ikiside çok sağlıklı kötü düşünme iyi düşün annesi üzme bebişlerini..

canim seni gercekten merak ettik neyseki iyisin..caniim herseyin hayirlisi vardir bunda da bi hayir sdemekki vakti zamani gelmemeis belki kendiliginden dogal yolla olur...buna inaniyorumki bizim tek sikintimiz sitres oyuzden olmuyir biraz kafamizi rahatlatsak belkide kendiliginden gelecek...herseyin hayirlisi olsun canim kendini birakma allahim hakkimizda hayirlisisni nasip etsin ins..

tatlim simdiden sitrese giripte bebeklerinide uzme annesi doktorlarada inanamamak lazim cok fazla nice sagliksiz dedikleri bebekler saglikla geldiler bol bol dua et kendinide uzme canim insallah ikiside saglikla gelecekler...allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…