Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

amin cnm inşallah...gulnevacım inanki bunların hepsi sizler içinde geri kalacak sizlerde göreceksiniz o günleri bebiş gelince hepsini unutucaz her daim dualarımdasınız bu yolda beklemek uğraşmak çok zor bizim halimizden ancak bizim gibiler anlar kardeşim rabbim büyüktür sabrın sonu selamet demişler cnm inş.rabbim herkesin gönlünün dilediğini verir bol dua sabır tevekkül bacım biliosun benim durumumu maddiyat yüzünden tüp yaptıramıyoduk hormonlar desen foraa yardım edecek ne eşimin ailesi ne benim ailem vardı ama sığınabileceğim sadece rabbim vardı ondan başka kimse yardım edemezdi bana ve şükür elhamdülillah rabbim duydu sesimi kuzum inanıyorum seninde duyacak..cnm jelin adı preseed jel bende ilk defa adını bu kk da duydum burda topik vardı bu konuyla ilgili..benim birde afedersin kuruluk problemim vardı cnm ben özellikle kuruluk için kullanmıştım bikaç ay kullandım cnm belkide vesile oldu hamile kaldığım ayda kullandım rabbimin izniyle şükür oldu..bende çok araştırmıştım hatta yurtdışındada kullananlar çokmuş ve hemen hemen hepsi hamiş kalmış dene istersen cnm rabbim büyüktür neden olmasın senin her ay yumi 3 4 oluo en azından cnm şansın dahada artabilir..aşılama tüp bebek tutmayıp dier ay kendiliğinden hamile kalanlar çok cnm bana çevremdeki herkes aşılaman bile tutmadı doğal kendiliğindenmi kalacan imkansız diolardı hemen tüp yaptır diolardı maddi manevi yıpranıo insan ama aşıladan 2 ay sonra hamile kaldım ben cnm rabbim ol deyince herşey bahane...

canım sizi merak bıraktım biliyorum ama net yoktu annemde kaldım annem baktı bana bebekler gibi sağolsun...onlarında desteği olmasaydı napardık Allahım başımızdan eksik etmesin anne ve babalarımızı...doğru canım stresin etkiside çook ben klomen kullandıktan sonra yumurtalarım çıkmaya başladı çok şükür ve bitanede olsa yumoşum dölendi iki tüp denememdede..seninde prenses geliyomuş ne güzel...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş...bizlerede bu duyguyu yaşatsın tez zamanda rabim...

canım benim hoşgeldin çok özlettin kendini..çok üzüldüm negatif olmasına busefer umutluydum senin için ama nasip değilmiş inş enyakın zamanda bebeklerimiz gelir bizi daha fazla üzmezler..çok zor bi durum umutla tedaviye başlayıp sonu kötü olması bende hala kendimi toparlayamadım çok umutlanmıştım bu sefer olcak diyodum ama yine olmadı sınavımız bitmemiş daha demekki allahım güç kuvvet sabır vee bebek versin inş..

canım benim 3 tane yumoşumdan sadece bitanesi dolu çıktı ve dölendi emriyo oldu iki denemedede..bunada şükür hiç olmamasından iyidir bitane olsun benim olsun canım...adet olayım 3 günü gidicem doktoruma tedaviye devam derse bakalım canıım tedaviye ara verirsem bu jeli kullanıcam canım..belki doğalından gelir meleğim...

baharım canım bende çok özledim sizleri...canım benim 4 ay hiç yumoşum yoktu biliyosun ve 1 seneden beri tedavilerim hep ertleniyodu büyümüyodu yumoşlar....canım hiç üzme kendini zamanı gelince inan herşey düzene giriyor bir bakıyosun transferin bile olmuş..canım emriyo olup transfer olunsada Allah kısmet etmeyincede olmuyo ve bu yıkım daha büyük..canım sana çok yüksek doz ilaç kullandı doktorun benimde geçen sene nisan ayı gibi ilk tüp bebek denemesi yapmıştım hatırlarsan çok yüksek doz ilaç vermişti doktor ve ben 6 ay bütün düzenim bozulmuştu nerdeysa hiç yumoşum görünmüyodu yüksek doz ilaçlar yüzünden..canım biraz sabır ben inanıyorum düzene gircek herşey biraz zaman tanı kendine canım...stres yapma kendi haline bırak olursa olur de kafana takma..

güçlü olmaya çalışıyorum canım son tedavide hiç ilaç kullanılmadı kendi büyüdü yumoşum onun için umutlanmıştım ilaçsız büyüdüğü için kalitelidir diye düşündüm ama yine kalitesiz çıktı..uzun bi süre tedavi düşünmüyorum çok yıprandım yoruldum önce kendimi toparlamaya çalışıcam doğal denicem 1 haftadır falan beslenmeme daha dikkat etmeye başladım hayıt aslanpençesine devam ediyorum..kendimi toparlayınca farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorum aklıma yatan başka doktor var onunla ön görüşme yapıcam kendimi hazır hissettiğimde inş tekrar tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden gelir bebeğim..

canım ara vermek yok tedaviye her adetinle doktor konrtolünde ol mutlaka hiç umadığın anda gelir inş bebişin...canım senin son denemende kendiliğinden büyüyen yumoş opu oldunmu nasıl anlaşıldı kalitesiz olduğu..canı keşke istanbula gelebilsen aret bey bana çok uğurlu geldi büyümeyen yumoşlarım büyüdü...

merhaba gülneva seni acayip merak ettik canım çok şükür döndün aramıza..sonuç negatif demişsin herşeyin hayırlısı canım demekki bu ay vakti değilmiş..bak ne güzel yumurta üretmeye başladı vucudun ve yumurtaile sperm olduğu sürece hep umut var..aslında hiç aşılama düşündümmüii38 yaş üstü bayanlarda bir arkadaş aşılama ile hamile ikizlerine canım..bugün düşündümde neden hiç aşılama denemedim diye..sonuçta olacaksa her halukarda olur..canım inşallah son negatifin olsun en kısa zamanda meleğin gelsin...

canım maddi açıdanda ara vermek zorunda kalıyorum sıfırı tükettik 20.000tl kredi çektik hepside 4 tedavide bitti şimdi 2 sene bu kredi borcunu ödiycez son şansımdı oda olmadı şimdi çaresiz kalıyorum allahım yardımcımız olsun..son denememde opu oldum şekli bozuk çıktı yumoşun mikroenjeksiyon bile yapılmadı şekli bozuk olduğu için..aret beye gelemeyiz canım çok uzak..inş sana faydası olur bundan sonra bebeğine kavuşursun..ben bi süre doğal deniycem para biriktirebilirsek biraz biriktirmeye çalışcaz sonrası ne olur bilmiyorum artık inş allahım ol derde bu sıkıntıdan bizide kurtarır..

canım ben aşılamada denemiştim geçen sene nisan ayında ama yine olmamıştı..hiç hamiş kalamdım...hiç kalamıycam gibi geliyor...canım seninde 3 tane emriyon olmuş hayırlısı olur bebiş olur inş...canım bende dondurmak istiyorum emriyolarımı ama doktorum inatla dondurma diyor çözünürken kaliteleri bozulubilirmiş risk diyo nedense...çok emriyosu olanların donduruluyomuş güya...

canım biliyorum bi çok merkez sıcak bakmıyor bu olaya..çünkü sadece opu parası verecemiz için her hastane kabul etmiyor..ben adanadan bahçeciye bu yüzden gittim canım..burdaki hastanem kabul etseydi o kadar uzaklara gidip gelmiycektim..dondurulmuş embriyodada şans yüksekmiş canım..tekki rabbim ol dein..önce rahimi hazırlayıp öyle transfer yapmak iyi diyorlar canım..ben iğneyle kuyu kazdım biliyosun tek tek..allahım bunada şükür inşallah bebiş olsunlar canım..tekrar ciddi ciddi konuş istersen en az 2 opu olsan .allahım yardımcımız olsun..en kısa zamanda göndersin..allahtan ümit kesilmez canım..ümidini hiç bir an kaybetme..

canım benim Allahım kulum bitiğim dediğim anda yetim dermiş...ben inanaıyorum rabim çıkış yolu göstrecek sizlere hepimize çok zor süreçler madi ve manevi yönden...canım benim bazen aklıma ne geliyor biliyomusun bende iki tedavide kredi çektim o yüzdenmi olmadı diye...3 denememde artık kredi çekmiycem..

canım ben ilk ttüp bebekte 4500 tl verdim 1500 tl opu 1500tl emriyo aşaması 1500 transfer aşaması canım..bu denemede 4000tl verdik...3 denemede 3500tl yani her denemede 500tl düşürceklermiş...sen ne kadar vermiştin son denemende...

inş canım bizede çıkış kapısı açar en yakın zamanda..kredi çektik diye değildir canım ya..ablamlarda kredi çekti tüp bebek tedavisi için ilk denemesinde oldu ikizleri var 13 yaşlarına girdiler..daha zamanı gelmedi demekki allahım birazdaha sabretmemizi mücadele etmemizi dua etmemizi istiyo sonunda olcak inş..
canım bi ara bakarsan dr kaan bozkurt diye bizim durumumuzda olanlara önce bikaçay yumurta kalitesi sayısı için vitaminler kullandırıyomuş ayda 2 kere opu yapıyomuş embiryoları dondurup rahim dinlendikten sonra transfer yapıyomuş şans dahada çok artıyomuş ümmününde dediği gibi..ben nasip olursa ona gitmeyi düşünüyorum ama nezamn gidebilirim bilmiyorum..

erensen nerelerdesin canım ne zaman oparasyon olucaksın..

canım bu aralar çok yoğundum giremedim nete,, ben hemen laporoskopi olmayacağım 3 tane dondurulmuşum var ama ameliyat sonrası rezerv yok olur diye korktuğum için bir ya da iki kere daha opu olmayı düşünüyorum hatta martta laporokopi öncesi bir transfer düşünüyorum,, bakalım zaman ne gösterecek bu ay ara vermek zorundayım eşimin 2 hafta benimde bir hafta şehir dışında görevlendirilmem var, bakalım güvenç bey ne diyecek adetinle gel demişti,,, senin bir süre İstanbul yolun olmayacak anladığım kadarıyla transfere kadar,,

Gülneva gerçekten üzüldüm canım,, her embriyo bizi anne aday adayı yapıyor ve ister istemez tüm umutlar yeşeriyor,, bugün tüp yaptıran bir arkadaşımında bebişinin tutunamadığını öğrendim ve çok üzüldüm iki gün önce otuzlarda olan değeri dokuz olmuş fakat o şöyle demiş ne eylerse Mevlam güzel eyler diye,, herşeyin hayırlısı canım

İnş. Allah ol desin ve bizimde olsun yavrularımız,,

Son düzenleme:

canım sadece opu parası veriyosun oda 2800 dü ama ilk opumda ve yeni tedavime başladığım için 4950 tl ödedik..bu paranın içinde transfer ücretide var.diğer iki opumdada 2800 tl.canım..şimdi yeni zam gelmiş.opu ücreti 3600 tl olmuş..hastanenin fiyatıda 5900 olmuş..ya valla allah herkesin yardımcısı olsun maddi manevi zor..
erenesen;33684196]canım bu aralar çok yoğundum giremedim nete,, ben hemen laporoskopi olmayacağım 3 tane dondurulmuşum var ama ameliyat sonrası rezerv yok olur diye korktuğum için bir ya da iki kere daha opu olmayı düşünüyorum hatta martta laporokopi öncesi bir transfer düşünüyorum,, bakalım zaman ne gösterecek bu ay ara vermek zorundayım eşimin 2 hafta benimde bir hafta şehir dışında görevlendirilmem var, bakalım güvenç bey ne diyecek adetinle gel demişti,,, senin bir süre İstanbul yolun olmayacak anladığım kadarıyla transfere kadar,,

Gülneva gerçekten üzüldüm canım,, her embriyo bizi anne aday adayı yapıyor ve ister istemez tüm umutlar yeşeriyor,, bugün tüp yaptıran bir arkadaşımında bebişinin tutunamadığını öğrendim ve çok üzüldüm iki gün önce otuzlarda olan değeri dokuz olmuş fakat o şöyle demiş ne eylerse Mevlam güzel eyler diye,, herşeyin hayırlısı canım

İnş. Allah ol desin ve bizimde olsun yavrularımız,,[/QUOTE]

canım bir daha opu olmayı düşünüyorum sonra allah izniyle transfer..bu ay hiç ilaç kullanmadan belki gider bi baktırırm ..seninde şimdiden hayırlı olsun..o zaman sende şubat ayındamı düşünüyosun 2. tedavini ..opum olduğunda doktoru çok bekledik hemen gelmedi yanımıza haber gönderdikde öyle geldi..eşim değiştir istersen diyor ama nasıl olsa az kaldı dedim..

Cnm tekrar mi denedin?? bende suara cikmazdayim nere gitsem nezaman yaptirsam bilemiyorum.rabbim yardimcimiz olsun

canım bir daha opu olmayı düşünüyorum sonra allah izniyle transfer..bu ay hiç ilaç kullanmadan belki gider bi baktırırm ..seninde şimdiden hayırlı olsun..o zaman sende şubat ayındamı düşünüyosun 2. tedavini ..opum olduğunda doktoru çok bekledik hemen gelmedi yanımıza haber gönderdikde öyle geldi..eşim değiştir istersen diyor ama nasıl olsa az kaldı dedim..[/QUOTE]

Ummu, nerelerdesin 2 gündür arada bakiyorum diger topoge gelmedin.

O kadar zor ki üzülme demek bende 2. denememde dedimki acaba benim hiç bebeğim olmayacak mı? aradan 6 ay geçti bir iki vitamin kullandık eş,min sperm sayısını yükselttik ama bugün yeni semen sonuçları geldi morfolojisi çok kötü yani 6 ay boşuna kürek çekmişiz..
Canım bende kullandım preseed plusu benim eşimde problem olduğu için olmadı bende umarım sende olur kullan bir inşallah seniinde en kısa zamanda bebişin olur,sevgilerimle..

Ummu, nerelerdesin 2 gündür arada bakiyorum diger topoge gelmedin.[/QUOTE]

canım acayip grip oldum fazla kalamıyorum topikde..akşamda gülnevaya yazmak istedim ne zamandır girmiyordu merak ediyodum canım..sen neler yapıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…