cnm allah büyüktür olur inş.. ben ÜMMÜYE katılıyorum cnm yumi biriktirmek dondurmak banada çok mantıklı geliyor hatta bi ara bende kafaya koymuştum dondurulmuşlarla hamiş kalan çok kişi biliyorum cnm hatta yakın çevremde bile var ama tabi yinede sen bilirsin bencede bazı merkezler fazla para alabilmek için donmuşlarla uğraşmak istemiyor yoksa şans ikisindede aynı bence..canım benim 3 tane yumoşumdan sadece bitanesi dolu çıktı ve dölendi emriyo oldu iki denemedede..bunada şükür hiç olmamasından iyidir bitane olsun benim olsun canım...adet olayım 3 günü gidicem doktoruma tedaviye devam derse bakalım canıım tedaviye ara verirsem bu jeli kullanıcam canım..belki doğalından gelir meleğim...
O kadar zor ki üzülme demek bende 2. denememde dedimki acaba benim hiç bebeğim olmayacak mı? aradan 6 ay geçti bir iki vitamin kullandık eş,min sperm sayısını yükselttik ama bugün yeni semen sonuçları geldi morfolojisi çok kötü yani 6 ay boşuna kürek çekmişiz..
Canım bende kullandım preseed plusu benim eşimde problem olduğu için olmadı bende umarım sende olur kullan bir inşallah seniinde en kısa zamanda bebişin olur,sevgilerimle..
canım sadece opu parası veriyosun oda 2800 dü ama ilk opumda ve yeni tedavime başladığım için 4950 tl ödedik..bu paranın içinde transfer ücretide var.diğer iki opumdada 2800 tl.canım..şimdi yeni zam gelmiş.opu ücreti 3600 tl olmuş..hastanenin fiyatıda 5900 olmuş..ya valla allah herkesin yardımcısı olsun maddi manevi zor..
erenesen;33684196]canım bu aralar çok yoğundum giremedim nete,, ben hemen laporoskopi olmayacağım 3 tane dondurulmuşum var ama ameliyat sonrası rezerv yok olur diye korktuğum için bir ya da iki kere daha opu olmayı düşünüyorum hatta martta laporokopi öncesi bir transfer düşünüyorum,, bakalım zaman ne gösterecek bu ay ara vermek zorundayım eşimin 2 hafta benimde bir hafta şehir dışında görevlendirilmem var, bakalım güvenç bey ne diyecek adetinle gel demişti,,, senin bir süre İstanbul yolun olmayacak anladığım kadarıyla transfere kadar,,
Gülneva gerçekten üzüldüm canım,, her embriyo bizi anne aday adayı yapıyor ve ister istemez tüm umutlar yeşeriyor,, bugün tüp yaptıran bir arkadaşımında bebişinin tutunamadığını öğrendim ve çok üzüldüm iki gün önce otuzlarda olan değeri dokuz olmuş fakat o şöyle demiş ne eylerse Mevlam güzel eyler diye,, herşeyin hayırlısı canım
İnş. Allah ol desin ve bizimde olsun yavrularımız,,
Yanlış yazmışım canım,
ARKADAŞLAR tüp bebek raporu çıkartmak için 3 yıl evli olmakmı gerekiyor bizim durumumuza özel birşey varmı yani amh düşük olanlar ve eşinin sperm sayısı düşük olanlar için
inş canım bizede çıkış kapısı açar en yakın zamanda..kredi çektik diye değildir canım ya..ablamlarda kredi çekti tüp bebek tedavisi için ilk denemesinde oldu ikizleri var 13 yaşlarına girdiler..daha zamanı gelmedi demekki allahım birazdaha sabretmemizi mücadele etmemizi dua etmemizi istiyo sonunda olcak inş..
canım bi ara bakarsan dr kaan bozkurt diye bizim durumumuzda olanlara önce bikaçay yumurta kalitesi sayısı için vitaminler kullandırıyomuş ayda 2 kere opu yapıyomuş embiryoları dondurup rahim dinlendikten sonra transfer yapıyomuş şans dahada çok artıyomuş ümmününde dediği gibi..ben nasip olursa ona gitmeyi düşünüyorum ama nezamn gidebilirim bilmiyorum..
Senin durumundaki kisiler icin bu sart aranmiyooo canimmYanlış yazmışım canım,
ARKADAŞLAR tüp bebek raporu çıkartmak için 3 yıl evli olmakmı gerekiyor bizim durumumuza özel birşey varmı yani amh düşük olanlar ve eşinin sperm sayısı düşük olanlar için
canım Allah yardımcımız olsun çok büyük paralar dönüyo nasıl kalkıcaz altından bilmiyorum...bende merkez değiştirmek istiyorum ama benim istediğim merkez fiyatlar uçmuş durumda... burda 3 denememi yaparsam 3500 tl vericem 3 deneme olduğu için...bana yumurta biriktirme işi mantıkaende aklıma yatıyo ama fiyata yardımcı olmalarını istiycem gitiğim merkezden...bugün adet oldum ben canım pazartesi randevu aldım bakalım doktorum devamı diycek yumoş varmı yokmu bu ay çook merak ediyorum..canım bizim bir teyzemiz var eşimin teyzesi yurtdışındayaşıyo... kayınvalidem geldi bugün teyzeyi çağıralım diyo...bizim teyze kocakarı ilacı yapıyomuş...bele bardak vuruyomuş ve belini sarıyomuş ve en son yaptığı komşusu hamile kalmış acaba yaptırsamı canım ya sen hiç öyle yöntemler denedinmi...
Gulnevacimm bence bi denee derimm ..bende gitmistim bi koca kariya Aaa...yaki vuranlarda var seninki bardak vuruyoo sadece dimi
O kadar zor ki üzülme demek bende 2. denememde dedimki acaba benim hiç bebeğim olmayacak mı? aradan 6 ay geçti bir iki vitamin kullandık eş,min sperm sayısını yükselttik ama bugün yeni semen sonuçları geldi morfolojisi çok kötü yani 6 ay boşuna kürek çekmişiz..
Canım bende kullandım preseed plusu benim eşimde problem olduğu için olmadı bende umarım sende olur kullan bir inşallah seniinde en kısa zamanda bebişin olur,sevgilerimle..
canım bir daha opu olmayı düşünüyorum sonra allah izniyle transfer..bu ay hiç ilaç kullanmadan belki gider bi baktırırm ..seninde şimdiden hayırlı olsun..o zaman sende şubat ayındamı düşünüyosun 2. tedavini ..opum olduğunda doktoru çok bekledik hemen gelmedi yanımıza haber gönderdikde öyle geldi..eşim değiştir istersen diyor ama nasıl olsa az kaldı dedim..
canım nasılsın diğer topikten hep takip ediyorum sizleri sen ne zaman başlıyosun bebeiş çalışmalarına canım..elif için çook üzüzldüm onunda bebiş tutmamış...şuan onun duygularını benden daha iyi kimse anlayamaz içimde bir kor var sanki...canım çok acıyo ama kimseyi üzmemek için derdimi içimde yaşıyorum...Allahım sabrını veriyo çok şükür...inş mevlam sabrımızın mükafatını tez zamanda göndersin...bence elif çook şanslı onun maşallah emriyo sayısıda güzel ve şansı daha yüksek bizden...
bir sorum olucak sizlere benim başarısız tüp bebek denemden sonra merkezde çok şirin bir piskoloğumuz var beni aradı konuştuk sakinleştirci bişeyler kullanmak istediğimi söyledim bana pasiflora adlı ilaç ismi verdi kullanabilirsin hiçbir yan etkisi yok bitkisel bir hap dedi hata hamileler bile kulanabiliyomuş bu ilacı..aranızda kullanan oldumu daha önce canlar...piskolojim çok bozuldu ağlama krizleri ve öfke nöbetleri geçiriyorum bazen..bazen düşünüyorum piskolojikte olabilir hamiş kalmamamın nedeni..kafam çook karışık bu aralar sağlıklı düşünemez oldum acayip unutkanlıkta var..
Cnm tekrar mi denedin?? bende suara cikmazdayim nere gitsem nezaman yaptirsam bilemiyorum.rabbim yardimcimiz olsun
canım Allah yardımcımız olsun çok büyük paralar dönüyo nasıl kalkıcaz altından bilmiyorum...bende merkez değiştirmek istiyorum ama benim istediğim merkez fiyatlar uçmuş durumda... burda 3 denememi yaparsam 3500 tl vericem 3 deneme olduğu için...bana yumurta biriktirme işi mantıkaende aklıma yatıyo ama fiyata yardımcı olmalarını istiycem gitiğim merkezden...bugün adet oldum ben canım pazartesi randevu aldım bakalım doktorum devamı diycek yumoş varmı yokmu bu ay çook merak ediyorum..canım bizim bir teyzemiz var eşimin teyzesi yurtdışındayaşıyo... kayınvalidem geldi bugün teyzeyi çağıralım diyo...bizim teyze kocakarı ilacı yapıyomuş...bele bardak vuruyomuş ve belini sarıyomuş ve en son yaptığı komşusu hamile kalmış acaba yaptırsamı canım ya sen hiç öyle yöntemler denedinmi...
inş canım bu sefer herşey gönlünce olur inş yardımcı olurlar konuş söle benim teyzeye son 2 denemesinde hiç para almadan yapmış aret bey belki sanada ücrette biraz faydası olur düşer..canım eskiden çocuğu olmayanlar hep kocakarı ilaçlarıyla yöntemleriyle hamile kalmış..ben yaptırmadım ama öle birini bulursamda yaptırırım bence yaptır faydasını görürsün inş..bende nisanda eşim yıllık izne çıkcak memlekete afyona kaplıcalara gidip bikaçgün kalayım diyorum bebek için faydası oluyomuş nette biraz araştırdımda gidipte hamile kalan çok var hatta fshyide çok düşürüyomuş birde onu denemek istiyorum inş şifa olur faydasını görürüm.
bir sorum olucak sizlere benim başarısız tüp bebek denemden sonra merkezde çok şirin bir piskoloğumuz var beni aradı konuştuk sakinleştirci bişeyler kullanmak istediğimi söyledim bana pasiflora adlı ilaç ismi verdi kullanabilirsin hiçbir yan etkisi yok bitkisel bir hap dedi hata hamileler bile kulanabiliyomuş bu ilacı..aranızda kullanan oldumu daha önce canlar...piskolojim çok bozuldu ağlama krizleri ve öfke nöbetleri geçiriyorum bazen..bazen düşünüyorum piskolojikte olabilir hamiş kalmamamın nedeni..kafam çook karışık bu aralar sağlıklı düşünemez oldum acayip unutkanlıkta var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?