Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm allah büyüktür olur inş.. ben ÜMMÜYE katılıyorum cnm yumi biriktirmek dondurmak banada çok mantıklı geliyor hatta bi ara bende kafaya koymuştum dondurulmuşlarla hamiş kalan çok kişi biliyorum cnm hatta yakın çevremde bile var ama tabi yinede sen bilirsin bencede bazı merkezler fazla para alabilmek için donmuşlarla uğraşmak istemiyor yoksa şans ikisindede aynı bence..

cnm slm preseedin plusu damı varmış ben sadece jel olanını biliodum onu kullandım..sen proxeed plusu mu diyosun yoksa...çünkü preseed özellikle eşinde problem olan kullanıcılar daha çok fayda görmüş die okudum araştırdığım kadarıyla..spermleri hareketlendirerek daha hızlı ulaştırdığı için...rabbim isteyen herkese tattırsın anneliği inş...sende biran önce kavuşursun meleğine inş. cnm

Yanlış yazmışım canım,
ARKADAŞLAR tüp bebek raporu çıkartmak için 3 yıl evli olmakmı gerekiyor bizim durumumuza özel birşey varmı yani amh düşük olanlar ve eşinin sperm sayısı düşük olanlar için

canım bir daha opu olmayı düşünüyorum sonra allah izniyle transfer..bu ay hiç ilaç kullanmadan belki gider bi baktırırm ..seninde şimdiden hayırlı olsun..o zaman sende şubat ayındamı düşünüyosun 2. tedavini ..opum olduğunda doktoru çok bekledik hemen gelmedi yanımıza haber gönderdikde öyle geldi..eşim değiştir istersen diyor ama nasıl olsa az kaldı dedim..[/QUOTE]

canım bahçecinin fiyatları bayağ uçuk geldi bana...ben yumurta toplatırsam opu ücreti ve emriyo aşaması ve transfer fiyatlar ayrıymış yani 3000 tl iki aşama olucağı için opu ve emriyo aşaması...canım sen opu sadece 2900 tl diyosun bence hem opu ve emriyo aşaması parasınıda alıyo mantıken..o zaman sadece transfer 2000tl ise çook fazla bence... Allahım yardımcımız olsun...şu durumda zaten her toplama ve dondurma emriyo için o parayı vercek durumum yok...Allah yardımcımız olsun çıkış yolu göstersin hepimize...

canimm ozel durumlarda 3 yil evlilik sarti yok.. yas, amh dusuklugu veya agir erkek infertilesinde bu sartlar aranmiyormus..

canım Allah yardımcımız olsun çok büyük paralar dönüyo nasıl kalkıcaz altından bilmiyorum...bende merkez değiştirmek istiyorum ama benim istediğim merkez fiyatlar uçmuş durumda... burda 3 denememi yaparsam 3500 tl vericem 3 deneme olduğu için...bana yumurta biriktirme işi mantıkaende aklıma yatıyo ama fiyata yardımcı olmalarını istiycem gitiğim merkezden...bugün adet oldum ben canım pazartesi randevu aldım bakalım doktorum devamı diycek yumoş varmı yokmu bu ay çook merak ediyorum..canım bizim bir teyzemiz var eşimin teyzesi yurtdışındayaşıyo... kayınvalidem geldi bugün teyzeyi çağıralım diyo...bizim teyze kocakarı ilacı yapıyomuş...bele bardak vuruyomuş ve belini sarıyomuş ve en son yaptığı komşusu hamile kalmış acaba yaptırsamı canım ya sen hiç öyle yöntemler denedinmi...

Senin durumundaki kisiler icin bu sart aranmiyooo canimm

Gulnevacimm bence bi denee derimm ..bende gitmistim bi koca kariya Aaa...yaki vuranlarda var seninki bardak vuruyoo sadece dimi

canlı slm cansu nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ..göbüş çıkmıştır artık...bebişlerin hareketleri duyuyomusun...

Gulnevacimm bence bi denee derimm ..bende gitmistim bi koca kariya Aaa...yaki vuranlarda var seninki bardak vuruyoo sadece dimi

işe yaramışmıydı canım sen tüp bebek öncesi hiç hamiş kalmışmıydın...evet bele bardak vuruyomuş eşimin teyzesi ve beli karnı sarıyomuş...kayınvalidem çağıralım diyo bende kararsız kaldım birazda utandığım için çekiniyorum...onlar bilmiyodu onlarda öğrencek gerçi iki sene oldu evleneli herkez tahmin ediyo yanı olmuyo bebiş işte..Allahın bildiğini kuldanmı saklıycaz...

bende kullanmak istiyorum eşimde sayı ile alakalı problem yok çok şükür...kullansamı bu jeli kararsız kaldım bu ay tedaviye ara verirse doktorum kullanıcam bu jeli pazartesi randevum var doktorumla bakalım bu ay yumoş görüncekmi...Allah hepimizin yardımcısı olsun inş canım...

canım nasılsın diğer topikten hep takip ediyorum sizleri sen ne zaman başlıyosun bebeiş çalışmalarına canım..elif için çook üzüzldüm onunda bebiş tutmamış...şuan onun duygularını benden daha iyi kimse anlayamaz içimde bir kor var sanki...canım çok acıyo ama kimseyi üzmemek için derdimi içimde yaşıyorum...Allahım sabrını veriyo çok şükür...inş mevlam sabrımızın mükafatını tez zamanda göndersin...bence elif çook şanslı onun maşallah emriyo sayısıda güzel ve şansı daha yüksek bizden...

bir sorum olucak sizlere benim başarısız tüp bebek denemden sonra merkezde çok şirin bir piskoloğumuz var beni aradı konuştuk sakinleştirci bişeyler kullanmak istediğimi söyledim bana pasiflora adlı ilaç ismi verdi kullanabilirsin hiçbir yan etkisi yok bitkisel bir hap dedi hata hamileler bile kulanabiliyomuş bu ilacı..aranızda kullanan oldumu daha önce canlar...piskolojim çok bozuldu ağlama krizleri ve öfke nöbetleri geçiriyorum bazen..bazen düşünüyorum piskolojikte olabilir hamiş kalmamamın nedeni..kafam çook karışık bu aralar sağlıklı düşünemez oldum acayip unutkanlıkta var..

canım bahçecinin fiyatları bayağ uçuk geldi bana...ben yumurta toplatırsam opu ücreti ve emriyo aşaması ve transfer fiyatlar ayrıymış yani 3000 tl iki aşama olucağı için opu ve emriyo aşaması...canım sen opu sadece 2900 tl diyosun bence hem opu ve emriyo aşaması parasınıda alıyo mantıken..o zaman sadece transfer 2000tl ise çook fazla bence... Allahım yardımcımız olsun...şu durumda zaten her toplama ve dondurma emriyo için o parayı vercek durumum yok...Allah yardımcımız olsun çıkış yolu göstersin hepimize...[/QUOTE]

canım dondurma için ücret ödenmiyor sadece opu parası ödüyosun..bahçeci pahalı bi hastane tabi canım..senin hastane baya hesaplı sadece opu parası verirsen oda 1500 tl diyosun diyelim senin hastane fiyatı 4000 tl ayrıyetende bir opu parası daha ödüyosun 5500 tl yi buluor..ama doktorun ticari düşünürse bu ucuza mal olmuş oluyor.

Ben iyiyim canim, yaramaz durum yok arada buraya bakiyorum. 2 gündürde icimden yazmak gelmedi acikcasi, sen ve elif ikinizi bekliyorduk. olmadi malesef ama yilmak yok yüzdük yüzdük kuyruga geldik inaniyorumki cok sürmeyecek bebeklerimizi kucagimiza alacagiz. mayisin ortalarinda son kontrolüm var doktor kullandigim ilaci biraktirirsa, bebek icin calismalar baslayacak. hepimiz icinde hayirlisi diyorum sansimiz bol yolumuz acik olsun.

canimm ben kullandim unv. giderken erkek arkadasimdan ayrilmistim cok uzuluyordum bir arkadasim tavsiye etmisti almistim, asiri derecede uyku ve sersemlik yapiyor... uyusuk gibi dolasiyorsun etrafta kafani hic toparlayamiyorsun... birazda uzun kullandimi sinir sistemini etkiliyor ve biraktimida gunlerce halusunasyonlar goruyorsun... hic tavsiye etmem.. hepsini yasadim...
en guzell ilacc Allahimiza siginmak cnm.. belki bebegimiz olacak ama sakat olacakti yillarca onun cektigi acilari gorup hergun kahrolacaktik... demekki su anda zamani degilmis diye dusun cnm... halimize bin kez sukredelim.. pazartesi elifide arayacagim oda inaniyorumki kendini toparlayip yeni tedavi icinn planlar yapmaya baslayacak...

Cnm tekrar mi denedin?? bende suara cikmazdayim nere gitsem nezaman yaptirsam bilemiyorum.rabbim yardimcimiz olsun

evet canım tekrar denedim ama yine olmadı bende kaliteli yumoş çıkmıyo artık transfere gidemiyorum hiç.. ne olcak halimiz bilmiyorum inş sonumuz güzel olur..kendini hazır hissettiğinde başla canım inş ozaman herşey daha güzel olur..

inş canım bu sefer herşey gönlünce olur inş yardımcı olurlar konuş söle benim teyzeye son 2 denemesinde hiç para almadan yapmış aret bey belki sanada ücrette biraz faydası olur düşer..canım eskiden çocuğu olmayanlar hep kocakarı ilaçlarıyla yöntemleriyle hamile kalmış..ben yaptırmadım ama öle birini bulursamda yaptırırım bence yaptır faydasını görürsün inş..bende nisanda eşim yıllık izne çıkcak memlekete afyona kaplıcalara gidip bikaçgün kalayım diyorum bebek için faydası oluyomuş nette biraz araştırdımda gidipte hamile kalan çok var hatta fshyide çok düşürüyomuş birde onu denemek istiyorum inş şifa olur faydasını görürüm.

canım benimde memeleket Yalova oranında kaplıcaları meşhur termal bayramda gitiğimde hep gittik eşimle ve ondan sonra yumurtalar çıkmaya başladı bende..bana yaradı gibi geliyor kaplıcalar...geçen senede bayramda gitmiştim yine bu zamanlar fsh düşmüştü çok iyi hatırlıyorum..eşimle teyzenin gelme işini konuştuk pek olumlu bakmadı koncam ve ben biraz utanıyoz galiba...

canım kendini çok kötü hissediyosan bi süre kullan sonra bırakırsın..bendede aynı şeyler var hep içimden ağlamak geliyo çok dalgın unutkan oldum bazen aklıma geliyo bi psikoloğa gitsemmi diye bi taraftanda kendikendime toparlanmaya çalışayım diyorum ilaç kullanmak istemiyorum artık inş kendikendime sevdikleriminde destekleriyle atlatabilirim inş..

ben bu arada bugün 30 yaşıma girdim güzel bi gün geçirdim gündüz eşimle kutladık akşamda kayınvalidemler çağırdı görümcemler süpriz doğum günü yaptılar bana çok mutlu oldum düşündükleri için durumumu bilen herkes çok destek oluyo bende uğraşıyorum toparlanmak için inş zamanla daha iyi olcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…