canım bahçecinin fiyatları bayağ uçuk geldi bana...ben yumurta toplatırsam opu ücreti ve emriyo aşaması ve transfer fiyatlar ayrıymış yani 3000 tl iki aşama olucağı için opu ve emriyo aşaması...canım sen opu sadece 2900 tl diyosun bence hem opu ve emriyo aşaması parasınıda alıyo mantıken..o zaman sadece transfer 2000tl ise çook fazla bence... Allahım yardımcımız olsun...şu durumda zaten her toplama ve dondurma emriyo için o parayı vercek durumum yok...Allah yardımcımız olsun çıkış yolu göstersin hepimize...
canım benimde memeleket Yalova oranında kaplıcaları meşhur termal bayramda gitiğimde hep gittik eşimle ve ondan sonra yumurtalar çıkmaya başladı bende..bana yaradı gibi geliyor kaplıcalar...geçen senede bayramda gitmiştim yine bu zamanlar fsh düşmüştü çok iyi hatırlıyorum..eşimle teyzenin gelme işini konuştuk pek olumlu bakmadı koncam ve ben biraz utanıyoz galiba...
canimm ben kullandim unv. giderken erkek arkadasimdan ayrilmistim cok uzuluyordum bir arkadasim tavsiye etmisti almistim, asiri derecede uyku ve sersemlik yapiyor... uyusuk gibi dolasiyorsun etrafta kafani hic toparlayamiyorsun... birazda uzun kullandimi sinir sistemini etkiliyor ve biraktimida gunlerce halusunasyonlar goruyorsun... hic tavsiye etmem.. hepsini yasadim...
en guzell ilacc Allahimiza siginmak cnm.. belki bebegimiz olacak ama sakat olacakti yillarca onun cektigi acilari gorup hergun kahrolacaktik... demekki su anda zamani degilmis diye dusun cnm... halimize bin kez sukredelim.. pazartesi elifide arayacagim oda inaniyorumki kendini toparlayip yeni tedavi icinn planlar yapmaya baslayacak...
gerçekten faydası oluyo demekki inş bizede faydası olur yumurtlama gününe yakın gitmek gerekiyomuş inş öle ayarlamaya çalışcaz..canım kendinizi hazır hissetmiyosanız yaptırmayın ama belki bi hayır vardır teyzenin gelmesinde nerden şifa bulcağımız belli olmaz siz birazdaha düşünün bu işi..
evet canım tam yumurtlama zamanı gitmiştim ben termale zaten 1 saaten fazla kalamıyosun içerde...canım çok takıntı yapmamaya başladım bide ben yumurtam acaba büyücekmi büyümüycekmi diye...birde hergün 1 saat yürüyorum ben..yürümeye başladığımdan beri yumurtalarım çıktı ortaya yürüyüş iyi geliyomuş canım doktorlar bile yürümeyi tavsiye ediyo...bence sende dene canım her gün 1 saat yürü...
bende artık düşünmüyorum büyücekmi büyümicekmi diye büyüsede kaliteli olmuyo zaten inş enyakınzamanda kaliteli yumoşum olur oda bebeğim olur inş..bende 1 haftadır diyet yapıyorum daha sağlıklı besleniyorum artık pazarteside spora başlıcam devam edebilirsem bikaçay yapmak istiyorum bende iyi geliyo diye okudum netten yürüyüşün sporun..belki doğal yoldan gelebilir bebişlerimiz..
inş bebişler doğalından gelsin canım.sen yinede çok ağır sporlar yapma en güzeli yürüyüş bizler için..canım bendede hep emriyo oluştu ama olmadı Allahım nasip etmeyince emriyo olsada olmuyo...Allahım sağlıklı evlatlar versin hepimize..sağlıklı ve hayırlı evlat..
evet canım tekrar denedim ama yine olmadı bende kaliteli yumoş çıkmıyo artık transfere gidemiyorum hiç.. ne olcak halimiz bilmiyorum inş sonumuz güzel olur..kendini hazır hissettiğinde başla canım inş ozaman herşey daha güzel olur..
canlı slm cansu nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ..göbüş çıkmıştır artık...bebişlerin hareketleri duyuyomusun...
bir sorum olucak sizlere benim başarısız tüp bebek denemden sonra merkezde çok şirin bir piskoloğumuz var beni aradı konuştuk sakinleştirci bişeyler kullanmak istediğimi söyledim bana pasiflora adlı ilaç ismi verdi kullanabilirsin hiçbir yan etkisi yok bitkisel bir hap dedi hata hamileler bile kulanabiliyomuş bu ilacı..aranızda kullanan oldumu daha önce canlar...piskolojim çok bozuldu ağlama krizleri ve öfke nöbetleri geçiriyorum bazen..bazen düşünüyorum piskolojikte olabilir hamiş kalmamamın nedeni..kafam çook karışık bu aralar sağlıklı düşünemez oldum acayip unutkanlıkta var..
canım bak şimdi şöyle oluyor..sen şimdi dieyelim tedaviye başladın yumin büyüdü ve opu oldun sizin hastanenin opu ücreti ne kadar 1500 tlmi bunu ödüyosun embriyon dondruluyor..sonra tekrar tedavi yumin büyünce opu oluyosun ve opu ücretini ödüyosun ..dondurma için 1 yıl ücret ödenmiyor..ama sizin hatane alıyorsa onu bilemem..tranferdede ücretini ödüyosun benim hastane tranfer parasını peşin aldığı için transfer olucam zaman almıycak ..benim hastane baştan ilk opuda hepsini alıyor diğer opularda sadece opu parası alıyor..ve diyelimki yumiler boş çıktı..kist aspirasyonu olmuş gibi yapıp 400 tl alırız dediler...
Canimm benim hamislik sagolsun drlarin abiduk gubidik konusmalariyla stresli geciyoooo:-(
Erkek icin soyledigi seyler ne iyi ne kotu hersey olabilir gibi konusmalar amniyosentez yaptircanmi diye sormalari sonuc kotu olsa aldirsan dahi dgerine zarar verir falan demesi ve hicbi sorunda olmayabilir cok saglikli olabilirde demesi kafami. karistirdi..tevvekkul ettik vekliyoz dogum tarihini.cidden icindeki varliga kiyamiyosun bu kurtaj olanlar napiyo anlamiyomm...gobis buyudu teyzesiii hareketleriyle anne uzulme der gibiler ALLAHİMMM GUZELLL ALLAHİMM BİDE SİZLERE YSSATSİN DİYE DUA EDİYOMMM..İNAN SU TOPİKTE Bİ HAMİLE HABERİ ALAYİM HAVALARA UCUYORUM.hergun girip bakiyomrum bi degisiklik varmi diye ...sizde dualarinizi eksik etmeyinnnn.kimin nerde duasi kabul olur bilinmezzz
canım amniyosentez 15 16 haftalarda yapılıyomuş galiba sen kendinmi yaptırmak istemedin o haftalarda...canım Allaha emanet bebişler inş ikiside çok sağlıklı doğacak... Allah büyük canım bak hareketlerinide duymuşsun ne güzell.inş rabim bizede yaşatsın bu duyguları...Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin herkeze...
canim tabiki senin kararin ama bu saatten sonra amniisentez yaptirma bencecsinuc kotu ciksada aldirmayacam diyosun hem aldirsanda digerivicinde tehlike bence artik doktirlara kafani takma sonucu yalnizca allah bilir bizde dua etmekten baska yapacaj biseyimiz yok ins saglikli bisekilde kucagina alacaksin...ben hicbir testi yaptirmadim hepimizde ayni riskler herzamn vardir allaha siginiyorum sadece saglikli bi sekilde olacaksa nasip et diye....Canimm benim hamislik sagolsun drlarin abiduk gubidik konusmalariyla stresli geciyoooo:-(
Erkek icin soyledigi seyler ne iyi ne kotu hersey olabilir gibi konusmalar amniyosentez yaptircanmi diye sormalari sonuc kotu olsa aldirsan dahi dgerine zarar verir falan demesi ve hicbi sorunda olmayabilir cok saglikli olabilirde demesi kafami. karistirdi..tevvekkul ettik vekliyoz dogum tarihini.cidden icindeki varliga kiyamiyosun bu kurtaj olanlar napiyo anlamiyomm...gobis buyudu teyzesiii hareketleriyle anne uzulme der gibiler ALLAHİMMM GUZELLL ALLAHİMM BİDE SİZLERE YSSATSİN DİYE DUA EDİYOMMM..İNAN SU TOPİKTE Bİ HAMİLE HABERİ ALAYİM HAVALARA UCUYORUM.hergun girip bakiyomrum bi degisiklik varmi diye ...sizde dualarinizi eksik etmeyinnnn.kimin nerde duasi kabul olur bilinmezzz
cansucum bu femur kisaligi hakkinda kk de bi baslik var sende bak istersen biraz rahatlarsin ins ben biraz arastirdim da hic oyle korkulacak bisey degilnis arada 2,3 hafta fark cikmasi gayet normalmis icini ferah tut tatlim allahin izniyle saglikla alacaksin yavrularini kucaginaEweett ben istemedim canim.amao haftalarda i profta abartilcak bisi yok cok kucuk hersey degisir daha demisti.bobrekte belirti vardi o haftalarda. 21.haftada ayrintilida femur kisaligi cikti buda bi belirtiymis.bana yinede sor du yaptircanmi diye yaptirmadim..herseyinn hayirlisini istedim bu zamana kadae mevlam ne eylerse guzel eylerr canimm..inşallah hersey guzell olurr..bide bhic umudunu yitirmeee...elbett rabbim senin icinde bisiler dusunuyodurr
cansucum bu femur kisaligi hakkinda kk de bi baslik var sende bak istersen biraz rahatlarsin ins ben biraz arastirdim da hic oyle korkulacak bisey degilnis arada 2,3 hafta fark cikmasi gayet normalmis icini ferah tut tatlim allahin izniyle saglikla alacaksin yavrularini kucagina
Eweett ben istemedim canim.amao haftalarda i profta abartilcak bisi yok cok kucuk hersey degisir daha demisti.bobrekte belirti vardi o haftalarda. 21.haftada ayrintilida femur kisaligi cikti buda bi belirtiymis.bana yinede sor du yaptircanmi diye yaptirmadim..herseyinn hayirlisini istedim bu zamana kadae mevlam ne eylerse guzel eylerr canimm..inşallah hersey guzell olurr..bide bhic umudunu yitirmeee...elbett rabbim senin icinde bisiler dusunuyodurr
Sagoll kelebekcimm yok yaptirmadim yaptirmiycamda amniyosentez yani bi cikis yolu dgl bebekten vazgecis bencei..davn sendromlu oluyomus yani ..ama sagliklida olabilir bilemeyiz dedi ikincil alt nedenler dedi..o linki atsana bana canim
iykide yaptirmamisin kafa kariaikligi vende saniyorumki hani yestlerde bisi cikarsa igne verir hap verir mudahale ederler diye gidiyorum geliyorum mudahale kurtajmiss..
Drum iki haftada bi gel kontrole dedi gelsem kotu ciksa ne olucak dedim erken dogum riski icin dedi korkma bebegine bisi yapmiycam diyoo adamda tirsti bendenn ;-);-);-)
Kelebek seninki napiyo benimki tekme atiyo gibi geliyo hava kabarcigi gibi oluyo..
Sagoll kelebekcimm yok yaptirmadim yaptirmiycamda amniyosentez yani bi cikis yolu dgl bebekten vazgecis bencei..davn sendromlu oluyomus yani ..ama sagliklida olabilir bilemeyiz dedi ikincil alt nedenler dedi..o linki atsana bana canim
iykide yaptirmamisin kafa kariaikligi vende saniyorumki hani yestlerde bisi cikarsa igne verir hap verir mudahale ederler diye gidiyorum geliyorum mudahale kurtajmiss..
Drum iki haftada bi gel kontrole dedi gelsem kotu ciksa ne olucak dedim erken dogum riski icin dedi korkma bebegine bisi yapmiycam diyoo adamda tirsti bendenn ;-);-);-)
Kelebek seninki napiyo benimki tekme atiyo gibi geliyo hava kabarcigi gibi oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?