Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Aaa tamam bakayim ben o zamann sagolasin canim zaten kesin biside demiyolar amniyosentezde sonucnkotu gelipte saglikli dogan bile varmis..bu isler belirsizz anliycann .seker yuklemesini ne zaman yaptircan kelebek

canim sen ilk haftalarda ikili testleri yapmamismiydin yada ense kalinligi olcumu yaptirmadinmi ben iyi cikmisti sonuclarin diye hatirliyorum

ummuseleme canım, merak ettim yumilerin boş çıkması durumunda kist aspirasyonu olmuş gibi yapıp 400 tl alırız diyen kimdi,,, benim aklıma hiçgelmedi öyle bir durumda ne yapıyorlar diye sormak,,,,

bu nasıl bir mucize ALLAH ım,,hayırlı olsun,,peki neler yaptınız paylaşın LÜTFEN,,,,

ummuseleme canım, merak ettim yumilerin boş çıkması durumunda kist aspirasyonu olmuş gibi yapıp 400 tl alırız diyen kimdi,,, benim aklıma hiçgelmedi öyle bir durumda ne yapıyorlar diye sormak,,,,

doktor söyledi canım ..hatta bir öncekinde erbil bey yapmıştı oda söyledi..benim yaşdan dolayı ve yumim az olduğu için boş çıkma ihtimeli var çünkü..muayenede ederkende..bakalım inşallah doludur diye bakılıyor..

cansu hayırla sağlıkla iki bebeğinide kucağına alacaksın inşallah..ne güzel çok inançlı bir insansın..maşallah sana canım..hayırlı doğumların olsun miniklerin sağlıkla büyüsün..

yaşları kaç,,neler yapıyorlar,,lütfen banada çare olun,,,

asya kaç yaşında bilmiyorum ama gençler polyanna 28 olmalı asyada öyledir canım..darısı sana ve tüm isteyenlere olsun..benim aklımda kalanları sana anlatayım..
asya hamile kalmadan önce saraçoğlunun kürlerini uygulamıştı..
polyannada hayıt çayı içti birde preesed kullanmış canım..

ben 39 yaşındayım,AMH:,FSH kasım 30,aralık 8,ocak 20,,
saraçoğlu kürleri olarak 21 gün incir yaptım,şimdi soğan kürü uygulayacağım 15 gün,,
hayıt aldım ama içmedimm,peki preesed ne demek,başka aklınıza gelen varsaa LÜTFEN,ALLAH AŞKINA,,,

canım hoş geldin sayfamıza öncelikle fsh yüksek olmasını kafana takma ve herzaman fsh baktırma...çünkü bu bizi dahada stres yapıyo ve fsh dahada tavan yapıyo...benim fsh 50 gördü her ay fsh baktırıyodum düşecek diye bekledik tüp bebek tedaviye başlamak için ama sonradan tüp bebek merkezindeki doktorumla görüştüm fsh baktırmana gerek yok önemli olan yumoşların olması ve büyümeleriymiş canım...öncelikle stres ve panik yok...ben 4 ay biesteron kullandım canım şimdi yumoşlar çıkmaya başladı çok şükür...iki kere tüp bebek denemesi yaptım tutmadı canım..ama umudumu kaybetmedim inş zamanı gelince anne olucaz polyana, cansu, kelebek ve asya gibi onlarında fsh yüksekti Allahım ol dedi ve oldu canım...fsh amh bahane canım...

Canim ya ben su begeni butonuna gicik oldum. Begenmiyor bazen begenildigi anlasilmiyor. Kariisti yani. Bir de kursa gidiyorum. Bu aralar pek haberim de yok. Falan filan yani.
Ayni anda adet olduk. Kaderdastik simdi de adettas olduk canim. Neyse ben bu ay tedavi olamiyorum. Istanbula gidicez. Esim seker ameliyati olcak. Bu ameliyat olunca insulun kullanmaya gerek kalmiyormus. Bu ay onunla ilgilenicem yani.

Pasiflorayi ben universte zamani icmistim. Insani uyusturuyor. Ihtiyac duyarsan rahatlatir aslinda. Ama aliskanlik haline getirme. En iyi ilac kendinsin. Kendi kendini rahatlatma yollarini bulabilirsin. Once saglik sonra bebek tamam mi tatlim

Baharrrr
Dogum gunun kutlu olsun. Seneye bebisinle kutlarsin insallah

Afyondan mercimekli bükme isterim .

Cansucugumm

Allah en hayirlisini verecektir canim. Icini ferah tut. Ilk testler iyiydi . Degil mi canim.

Diger topicde pufy ye de yas kaynakli risk var dendi. Ama bebisi bir gör masallah oyle saglikli ve guzel ki .dr lar nedense hep korkutuyorlar
Optum bebislerini

Kelebekcim

Allaha emanetsiniz. Saglikli bebeginizi kucaginiza alacaksiniz insallah. Kendinize iyi bakin. Bol bol da topigimizdekilere dua edin canim

Kizlar hamilelik toteminden sonra simdide avatar totemi yaptim. Erkek bebis isteyen benim avatari kullansin . Kiz bebis isteyen benim profildeki kiz resmini kullansin . Belki bunlardan yakalariz ugurumuzu.

günaydın kızlar Nasılsınız:26: Ben çok hasta olduğum için Ve netimde sorun olduğu için bir haftadır gelemedim özledim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…