canim bencede bi cikis yolu degil diger bebek icinde tehlikeli tevekkul edip allaha siginacaz...yok canim nerde varsa bi sorun sadece kurtaj olup aldiracan keske baska bi caresini bulsalar oyuzden ya aldirmayi goze alacan yada hic girmeyen o testlere allaha siginacaz artik..sen istemedigin surece dr bisey yapmaya hakki yok baska doktirlarada bi gorun istersen..link atmayi bilmiyom ama googleden femur kisaligi yazdim ordan direkt kk dan veriyor zaten" ayni seyi yasayanlar fl kisaligi " diye bi baslik
canım bak şimdi şöyle oluyor..sen şimdi dieyelim tedaviye başladın yumin büyüdü ve opu oldun sizin hastanenin opu ücreti ne kadar 1500 tlmi bunu ödüyosun embriyon dondruluyor..sonra tekrar tedavi yumin büyünce opu oluyosun ve opu ücretini ödüyosun ..dondurma için 1 yıl ücret ödenmiyor..ama sizin hatane alıyorsa onu bilemem..tranferdede ücretini ödüyosun benim hastane tranfer parasını peşin aldığı için transfer olucam zaman almıycak ..benim hastane baştan ilk opuda hepsini alıyor diğer opularda sadece opu parası alıyor..ve diyelimki yumiler boş çıktı..kist aspirasyonu olmuş gibi yapıp 400 tl alırız dediler...
Yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler benim de amh 0.1 idi ve ben de tüp bebekten sonuç almayıp doğal yoldan hamile kaldım.Darısı başınıza inşallah.Bu arada benim de kızım olacak minik bir prenses geliyor.
ummuseleme canım, merak ettim yumilerin boş çıkması durumunda kist aspirasyonu olmuş gibi yapıp 400 tl alırız diyen kimdi,,, benim aklıma hiçgelmedi öyle bir durumda ne yapıyorlar diye sormak,,,,
bu nasıl bir mucize ALLAH ım,,hayırlı olsun,,peki neler yaptınız paylaşın LÜTFEN,,,,
sadece asya değilki 0,1 amh ile polyanna arkadaşımızda hamile..ikiside arkaarkadaya hamiş kaldılar..ne mutlu..darısı tüm istiyenlere olsun..
yaşları kaç,,neler yapıyorlar,,lütfen banada çare olun,,,
asya kaç yaşında bilmiyorum ama gençler polyanna 28 olmalı asyada öyledir canım..darısı sana ve tüm isteyenlere olsun..benim aklımda kalanları sana anlatayım..
asya hamile kalmadan önce saraçoğlunun kürlerini uygulamıştı..
polyannada hayıt çayı içti birde preesed kullanmış canım..
ben 39 yaşındayım,AMH:,FSH kasım 30,aralık 8,ocak 20,,
saraçoğlu kürleri olarak 21 gün incir yaptım,şimdi soğan kürü uygulayacağım 15 gün,,
hayıt aldım ama içmedimm,peki preesed ne demek,başka aklınıza gelen varsaa LÜTFEN,ALLAH AŞKINA,,,
bir sorum olucak sizlere benim başarısız tüp bebek denemden sonra merkezde çok şirin bir piskoloğumuz var beni aradı konuştuk sakinleştirci bişeyler kullanmak istediğimi söyledim bana pasiflora adlı ilaç ismi verdi kullanabilirsin hiçbir yan etkisi yok bitkisel bir hap dedi hata hamileler bile kulanabiliyomuş bu ilacı..aranızda kullanan oldumu daha önce canlar...piskolojim çok bozuldu ağlama krizleri ve öfke nöbetleri geçiriyorum bazen..bazen düşünüyorum piskolojikte olabilir hamiş kalmamamın nedeni..kafam çook karışık bu aralar sağlıklı düşünemez oldum acayip unutkanlıkta var..
canım neler yapıyosun arada gel bizim topimizede canım sende adet olmuşsun bugün...bende sabah gördüm kırmızıları negatif testen sonrz beklliyodum zaten...ilk defa aylardan sonra zamanında adet oldum çok şükür inş düzene girer adetlerim...sen bu ay tedavine devam edicenmi canım...
cansu hayırla sağlıkla iki bebeğinide kucağına alacaksın inşallah..ne güzel çok inançlı bir insansın..maşallah sana canım..hayırlı doğumların olsun miniklerin sağlıkla büyüsün..[/QUOTE
umulsemecimm sagolasinn..insallahh hersey guzell olucakk..
Suan spn.durumun nedirr umulsemecimm???
Yeterrcimm cokkk gecmis olsunnnn..usuttunmu neyin vardu canimgünaydın kızlarNasılsınız:26: Ben çok hasta olduğum için Ve netimde sorun olduğu için bir haftadır gelemedim özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?