Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ewett alsalis testlerimiz ense kainligi burun kemigi olusmus..bunlar en onemli faktorler onlarda kesin bisi demiyolar ama dogunca sorunlu olursada bizide sorumlu tutma demeye getiriyolarr.
Herseyin hayirlisini isteyinnn insallahh bu topikte bu yil hamile patlamasi yasiycazzzzz oyle doguyoo icimeeee

canim sen ilk haftalarda ikili testleri yapmamismiydin yada ense kalinligi olcumu yaptirmadinmi ben iyi cikmisti sonuclarin diye hatirliyorum

Ewet canim iki doktora yaptirdim hatta cok iyiydi sonuclar.burun kemigi olusmazmis dawn sendromunda bizimkilerin cok sukur iyiydi hepsii..
Cnm sanirim ayrintilida bole bisi cikinca hemen amniyosentez diyolar yada ben kendimi kandirma calisiyorummm

Kizlarr bende 3.5yil sonnra hamile kaldim bu surecin 2.5yili tedavi ile gecti..yasim suan 29.
İkinci tup denememde bebeklerimize kavuscazz insallahhh..
Bol bol dua ilk olarakkkk,drlarin her dedini kafaya takmamamkkk, biesteron kullandim,bide karisim kullandim aktardan.....
Yuruyis bi saat hergun.bide bol sebze ve meyve agirlikli beslendim.disardan fast food biraktim cok yerdimm

canım bende 40 geçtim..:)) seni 40 yaş topiğinede bekleriz..biosteron dhea kullanıyormusun canım..yumurta rezervi az olanlara doktor biosteron dhea..arginmax women bunlar canım fsh yi düşürüor ..hayıt tohumuda öyle canım..sen yap bak bunları düşecektir fsh yumiler ortaya çıkacaktır.. sen hangi hastaneye gidiyosun canım..

günaydın ummuseleme,,AMH:1 yazamamışım,,DHEA bugün alıyom,bu arginmax woman nedir ki?? markası nedir?nerde satılır?faydası neler? doktor tavsiyesimi?? benim ilk denemem olacak tüp bebek için,istanbul acıbadem gidiceğimm

amh 1 çok iyi maşallah..bizim burda o larda canım..şansın çok yüksek işallah allahın izniyle olacak..canım dhea yı mutlaka biosteron marka al canım arginmax women da gnc ürünü..tüp bebebk doktorları veriyor..yumurta kalitesi için canım..erkeklerede mens olanı veriyorlar..acıbedem maslakmı canım..doktorun kim bizim topikte acıbadem bülent tıraşa giden bir arkadaş var şu an hamile ..allah tamamına erdirsin darısı bizlere olsun..

şimdi gnc yi aradım,fiyatı 117 lira imiş,,çok pahalı yağ,ben GNC müşterisiyimay başı % 20 indirim,ben kadıköy acıbadem tayfun bağış,,inşallah isteyen herkesin kucağında olsun,hayırlısı ile,,

esmacim senin tedavin nezaman basliyordu.. gecen konusmustuk ama sormayi unutmusum tedavi startini verdinmi hayatim.. her doktorunda tedavi yontemi farkli oluyor bizlerden aldigin ilac bilgilerini bir kezde doktoruna sorda oyle kullan... dhea ve biesteron bende kullandim gercektende faydasi olmustu..

Kelebekcim

Allaha emanetsiniz. Saglikli bebeginizi kucaginiza alacaksiniz insallah. Kendinize iyi bakin. Bol bol da topigimizdekilere dua edin canim

Ewet canim iki doktora yaptirdim hatta cok iyiydi sonuclar.burun kemigi olusmazmis dawn sendromunda bizimkilerin cok sukur iyiydi hepsii..
Cnm sanirim ayrintilida bole bisi cikinca hemen amniyosentez diyolar yada ben kendimi kandirma calisiyorummm

canim onlar en onemlileri zaten onlarda sikinti yoksa korkma dr lar herzamn zaten en kotu ihtimali söylerler....

evevt canım pahalı gerçi senin amh iyi ihtiyacın olmayabilir..sadece bisosteron kullanman yeterli olabilir canım..tayfun bağışında ismini duyuyorum..adanadan gitme..burda çok ünlüydü o doktor istanbuldada ünlenmiş..ama labaratuarları nasıl bilemiycem canım..allah başarılı hayırlı tedaviler nasip etsin..bebişli olsun..

buranın epey bi eskilerindenim...ahh şu sayfaların dili olsada konuşsa :))
kk dan ve bu paylaşım sayfasından cok şey öğrendim...biçok kişinin hikayesini baştan sona kadar okumuşluğum (saatlerce.günlerce) vardır...başaran bi kişini hikayesini geriye dönük okuyup notlar çıkarırdım..
şimdide kendimi sorumlu hissettim ...bende başaranlardanım tek folıkülüm tek embriyo oldu ve şuan yanımda uyuyor...
lütfen pes etmeyin ısrarcı olun..hiç ummadığınız bianda hayalleriniz gerçek oluyor...
neler yaptım neler kürler haplar çöpler...
en önemlisi pes etmeyin hepsi vesileeeee
şansınız bol olsun ara ara okuyorum
dualarımdaısnız

h2n3mu yoksaa bol bol kivi yeee ..hamilelin ilk asamasinda yakalanmistim cok kotu bisiydi ilac alamiyosun her tarafin agriyoo en azindan ilac alirsin cok gecmis olsun yetercim

canım toto kevgire döndü iğnelerden nasıl bir şey anlamadım ne gidiyor ne iyileştiriyor fena bir şey

canım tekrar hoş geldin sayfamıza..geçmişini biraz okudum çok mücadele etmişsin ve başarısız tüp bebek denemelerin olmuş iptalerin olmuş bazende..bebişin doğalından gelmiş ne güzel canım ya..hikayeni benim hikayeme çok benzetim benimde tüp bebek tedavilerimde bitane emriyom oluyo ama 2 tüp denemedede başarısız canım...kısaca hamiş kaldığın ay özel bişeyler kullanmışmıydın canım kısaca hikeyni özetlermisin yaş kaç... Allahım bebeğini sağlıklı ve ananalı babalı büyütmeyi nasip etsin inş canım...

canlar bugün doktorumla randevum vardı çok yoğundu uzun konuşamadık ama tüp bebek tutumamasına çok üzüldüğünü söyledi herşey normal tutmamamsının sebebi psikolojik olabiirmiş eşime öyle söylemş...rahim 8 mm transfer olmuştum iki denememde de neden bu olabilirmi dedim 6mm rahimle başarılı tüp bebek hamiş kalan hastalarım var dedi...ultrasonda bitane yumurta gördü 6mm bu ay madi yönden ara vermek isterseniz 1 ay ara verelim dedi...ben bitane yumoşta benim için umut dedim büyürse çatlatma iğnesiyle normal deniycez bakalım canlar klomen verdi inş büyür nazlı yumoşum canlar.. 2 cm kistim var 2 aydan beri gitmedi gebe kalmama engel bu olabilirmi acaba canlar ya doktorumla konuşcam bu konuyu cuma kontrolüm var...hakımızda hayırlısı neyse o olsun..Alllahım uraşlarımızı görüyo tez zamanda göndersin meleklerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…