Cansucugumm
Allah en hayirlisini verecektir canim. Icini ferah tut. Ilk testler iyiydi . Degil mi canim.
Diger topicde pufy ye de yas kaynakli risk var dendi. Ama bebisi bir gör masallah oyle saglikli ve guzel ki .dr lar nedense hep korkutuyorlar
Optum bebislerini
canim sen ilk haftalarda ikili testleri yapmamismiydin yada ense kalinligi olcumu yaptirmadinmi ben iyi cikmisti sonuclarin diye hatirliyorum
yeterrcimm cokkk gecmis olsunnnn..usuttunmu neyin vardu canim
ben 39 yaşındayım,AMH:,FSH kasım 30,aralık 8,ocak 20,,
saraçoğlu kürleri olarak 21 gün incir yaptım,şimdi soğan kürü uygulayacağım 15 gün,,
hayıt aldım ama içmedimm,peki preesed ne demek,başka aklınıza gelen varsaa LÜTFEN,ALLAH AŞKINA,,,
cansu hayırla sağlıkla iki bebeğinide kucağına alacaksın inşallah..ne güzel çok inançlı bir insansın..maşallah sana canım..hayırlı doğumların olsun miniklerin sağlıkla büyüsün..[/QUOTE
umulsemecimm sagolasinn..insallahh hersey guzell olucakk..
Suan spn.durumun nedirr umulsemecimm???
canım embriyolarımızı dondurduk..bir opu daha olup sonra transfer olucam allah nasip ederse..mayıs gibi düşünüyorum..
allah isteyenlere çifter çifter versin..
canım bende 40 geçtim..:)) seni 40 yaş topiğinede bekleriz..biosteron dhea kullanıyormusun canım..yumurta rezervi az olanlara doktor biosteron dhea..arginmax women bunlar canım fsh yi düşürüor ..hayıt tohumuda öyle canım..sen yap bak bunları düşecektir fsh yumiler ortaya çıkacaktır..sen hangi hastaneye gidiyosun canım..
günaydın ummuseleme,,AMH:1 yazamamışım,,DHEA bugün alıyom,bu arginmax woman nedir ki?? markası nedir?nerde satılır?faydası neler? doktor tavsiyesimi?? benim ilk denemem olacak tüp bebek için,istanbul acıbadem gidiceğimm
amh 1 çok iyi maşallah..bizim burda o larda canım..şansın çok yüksek işallah allahın izniyle olacak..canım dhea yı mutlaka biosteron marka al canım arginmax women da gnc ürünü..tüp bebebk doktorları veriyor..yumurta kalitesi için canım..erkeklerede mens olanı veriyorlar..acıbedem maslakmı canım..doktorun kim bizim topikte acıbadem bülent tıraşa giden bir arkadaş var şu an hamile ..allah tamamına erdirsin darısı bizlere olsun..
şimdi gnc yi aradım,fiyatı 117 lira imiş,,çok pahalı yağ,ben GNC müşterisiyimay başı % 20 indirim,ben kadıköy acıbadem tayfun bağış,,inşallah isteyen herkesin kucağında olsun,hayırlısı ile,,
canım embriyolarımızı dondurduk..bir opu daha olup sonra transfer olucam allah nasip ederse..mayıs gibi düşünüyorum..
allah isteyenlere çifter çifter versin..
Cift embriomu koydurcaksin transferde??
H2N3mu yoksaa bol bol kivi yeee ..hamilelin ilk asamasinda yakalanmistim cok kotu bisiydi ilac alamiyosun her tarafin agriyoo en azindan ilac alirsin cok gecmis olsun yetercimgirip olmuştum canımm hala geçmedi daha iyiyim
Kelebekcim
Allaha emanetsiniz. Saglikli bebeginizi kucaginiza alacaksiniz insallah. Kendinize iyi bakin. Bol bol da topigimizdekilere dua edin canim
Cift embriomu koydurcaksin transferde??
kısmet olursa öyle düşünüyorum canım..allah can versin hayırla sağlıkla..
Kelebekcim
Allaha emanetsiniz. Saglikli bebeginizi kucaginiza alacaksiniz insallah. Kendinize iyi bakin. Bol bol da topigimizdekilere dua edin canim
Ewet canim iki doktora yaptirdim hatta cok iyiydi sonuclar.burun kemigi olusmazmis dawn sendromunda bizimkilerin cok sukur iyiydi hepsii..
Cnm sanirim ayrintilida bole bisi cikinca hemen amniyosentez diyolar yada ben kendimi kandirma calisiyorummm
şimdi gnc yi aradım,fiyatı 117 lira imiş,,çok pahalı yağ,ben GNC müşterisiyimay başı % 20 indirim,ben kadıköy acıbadem tayfun bağış,,inşallah isteyen herkesin kucağında olsun,hayırlısı ile,,
h2n3mu yoksaa bol bol kivi yeee ..hamilelin ilk asamasinda yakalanmistim cok kotu bisiydi ilac alamiyosun her tarafin agriyoo en azindan ilac alirsin cok gecmis olsun yetercim
buranın epey bi eskilerindenim...ahh şu sayfaların dili olsada konuşsa :))
kk dan ve bu paylaşım sayfasından cok şey öğrendim...biçok kişinin hikayesini baştan sona kadar okumuşluğum (saatlerce.günlerce) vardır...başaran bi kişini hikayesini geriye dönük okuyup notlar çıkarırdım..
şimdide kendimi sorumlu hissettim ...bende başaranlardanım tek folıkülüm tek embriyo oldu ve şuan yanımda uyuyor...
lütfen pes etmeyin ısrarcı olun..hiç ummadığınız bianda hayalleriniz gerçek oluyor...
neler yaptım neler kürler haplar çöpler...
en önemlisi pes etmeyin hepsi vesileeeee
şansınız bol olsun ara ara okuyorum
dualarımdaısnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?