Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hiç sorma canım adet kaderdaşım benim benim adetim çok yoğun değil bu andense son 3 aydan beri yoğun geçiyodu adetlerim ve yumiler çıkmıştı ve büyüyodu bugün kontrolüm vardı ve bir ymoş gördü doktorum canım..olsun canım bu ay ara ver birikmiş yumoşlar var nasıl olsa...

hoşbulduk cnm
hemde nasıl bir mücadele,basarısız denemeler heray yumurta tabiki iptal olan tedavilerrr neler neler,
spontan bı gebelik oldu evet fakat o bebegımı 10.haftada kaybettım sonrasında da buraya bırdaha asla yazmadım...2011 aralıkta duşukle hayatım dıbe vurdu...arkasında aynı süreci tekrar yasadık tedavıler tedavıler
ivf herbal support fsh düşürücü bi hap kullandım.amerikadan aldım.çin bitkileriiii doktorm kullanmamda sakınca gormedi haplar bitti tedavi basladık 2013 mart ayında
tek bir folikulum vardı...zaten hep tek folıkul oluyordu ilaçta alsam çoğalmıyordu..microdoz uygulandı yanı nerdeyse hiç ilaç almadım ...organık bebek :)) vucudumun geliştirdiği yumurtaya microenjeksiyon uygulandı....işte o altın yumurta bana evlat oldu...henuz 2 aylık
canım doktorum Emre Karatekelioğlu istanbul tüp bebek merkezinde
şimdi kızımı kokladıkça ona dua ediyorum...

Üzüldüm simdi benimde 4 tedavi 2 kimyasal gebelikten öteye gidemedim hayirlisi artik belki Rabbim hic vermiycek ama genede cabalarimiz bitmesin biz sonuna kadar ugrasalim. Famera protokolude ise yaraya bilmiyormuş cnm aklinda olsun.

çok zor süreçler geçiriyoruz canım allahım bu çektiklerimizin mükafatını verir inş..doktora gittiğimde bi sorayım famera protokolünü..bugün spora başladım şuan kendimi daha iyi hissediyorum inş spora devam edebilirim bende romatizmada var inş ağrılarım başlamaz gerçi hoca gözetiminde bilinçli bi spor olcağı için daha iyi olcak diye düşünüyorum...belki yumoşlara faydası olur kalitesi artar..allahım emeklerimizi hayallerimizi boşa gidermesin inş. canım..

çok güzel umut verici bi haber bu gülegüle büyüt bebeğini..hayırlı sağlıklı bi evlat olur inş..darısı başımıza olur inş.

cnm bende Istanbul Tup Bebek merkezine gectim 6. denememi yapacagim subatta, bugun ilk kez basvurdugum heyet raporumu aldim carsambada Aret beye ilaclari yazdiracagim.. herkez Emre beyi cokk methetti ben ilk Aret beyle gorusmustum bastan bir daha aklimi bozup degistirmim dedim..

merhaba,tedavim bu ay adet olursam başlayacak,ben bugün itibariyle dhea başladım,doktoruma danışarak,zaten herşey kullanmıyorum,sadece bilgi amaçlı didikliyorum,ama teşekkür ederim uyardığın için,,ALLAH hepimizn dileğini kucağına versinii

bu ürün AMH artttırıcımıı acaba,saağoll iyi dileklerin için,,

bu ürün AMH artttırıcımıı acaba,saağoll iyi dileklerin için,,

arginmax ı bana tüp bebek doktoru vermişti fsh yi düşürüyormuş kaliteye iyi geliyormuş diyerek canım..ama senin maşallah iyi rezervin fsh yi biraz düşürmen yeterli olabilir biosteron düşürüyor hayıt tohumuda düşürüyor..

bende İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum canım...doktorum aret bey benim emre bey opu önesi kontrolümü yapmıştı çok mülayim biriydi ultrasonla baktığı herşey yolunda rahat ol dedi çok güleryüzllü biri..mikrodoz protokolümü uygulandı canım...benim yumoşlar klomenle büyüyo canım ve tek emriyom oluyo...canım Allahım sabrının mükafatını vermiş ne güzel inş bizde görürüz o günleri...ivf herbal supportu nerden temin ettin canım kaç ay kullandın...çok soru soruyorum kusura bakma canım ya...bende gebelik hiç oluşmadı ama hikeyini benim yaşadıklarıma yakın buldum...inş bizde meleklerimizin koklarız en yakın biz zamanda...canım son bir soru emriyon transfer edilirken rahim kalınlığın kaçtı canım...şuan rahim kalınlığım takmış durumdayım iki transferimdede 8 mm di rahim...

Gulneva yumin hayirli olsun. 6 mm iyi. Doludur o. Iyi degerlendir

inş doludur canım büyürse toplatsamı doğalmı denesek çok kararsızım...toplatırsam tekrar transfer derse aret bey tekrar negatif sonuç alırsam bu çok büyük yıkım olucak bana...sonra kendimi toparlayabilirmiyim bilmiyorum..aslında dondurmayıda çok istiyorum ama çözünürken bazen kalitesini kaybedebiliyomuş emriyolar buda risk transferde risk dedim bugün doktoruma...herşey kafada bitiyo aslında canım ya ben transferden sonra çok gergin oluyorum ilaçlar yüzündenmi bilmem..yapılan herşey bana batıyo sanki...anneciğime çok çektirdim transer sonrası bekleme aşamasında piskolojim altüst oldu çok küçük şeylere sinirlenebiliyorum..bu psikolojiyle nasıl hamiş kalıcaz biz...

Transfer mi dondur mami dusunelim bunu. Daha vakit var acele etme . Transfer sonradi bana da biseyler oluyor. Benim de esime sinirlerim bozuldu hep. Ya da o da gerildi. Bilmiyom cozemedim. Benim ilk transfer de rahim 5.7 mm idi. Sonuc 0.49 . Ikinci transfer de rahim 8 di sonuc 11.52 ifi sonra dustu. Rahim 8 mm iyi bir olcu . Bunu kafana takma canim
Bir topicdeki arkadasin rahim 5.5 mm idi ve gecen hafta dogum yapti. Ben o yuzden ilk transferde bile olabilir demistim. 3 tane (7.7.6 hucreli) embriyo konulmustu hemde. Yani kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…