canım toto kevgire döndüiğnelerden nasıl bir şey anlamadım ne gidiyor ne iyileştiriyor fena bir şey
Canim ya ben su begeni butonuna gicik oldum. Begenmiyor bazen begenildigi anlasilmiyor. Kariisti yani. Bir de kursa gidiyorum. Bu aralar pek haberim de yok. Falan filan yani.
Ayni anda adet olduk. Kaderdastik simdi de adettas olduk canim. Neyse ben bu ay tedavi olamiyorum. Istanbula gidicez. Esim seker ameliyati olcak. Bu ameliyat olunca insulun kullanmaya gerek kalmiyormus. Bu ay onunla ilgilenicem yani.
Pasiflorayi ben universte zamani icmistim. Insani uyusturuyor. Ihtiyac duyarsan rahatlatir aslinda. Ama aliskanlik haline getirme. En iyi ilac kendinsin. Kendi kendini rahatlatma yollarini bulabilirsin. Once saglik sonra bebek tamam mi tatlim
canım tekrar hoş geldin sayfamıza..geçmişini biraz okudum çok mücadele etmişsin ve başarısız tüp bebek denemelerin olmuş iptalerin olmuş bazende..bebişin doğalından gelmiş ne güzel canım ya..hikayeni benim hikayeme çok benzetim benimde tüp bebek tedavilerimde bitane emriyom oluyo ama 2 tüp denemedede başarısız canım...kısaca hamiş kaldığın ay özel bişeyler kullanmışmıydın canım kısaca hikeyni özetlermisin yaş kaç... Allahım bebeğini sağlıklı ve ananalı babalı büyütmeyi nasip etsin inş canım...
Üzüldüm simdi benimde 4 tedavi 2 kimyasal gebelikten öteye gidemedim hayirlisi artik belki Rabbim hic vermiycek ama genede cabalarimiz bitmesin biz sonuna kadar ugrasalim. Famera protokolude ise yaraya bilmiyormuş cnm aklinda olsun.
hoşbulduk cnm
hemde nasıl bir mücadele,basarısız denemeler heray yumurta tabiki iptal olan tedavilerrr neler neler,
spontan bı gebelik oldu evet fakat o bebegımı 10.haftada kaybettımsonrasında da buraya bırdaha asla yazmadım...2011 aralıkta duşukle hayatım dıbe vurdu...arkasında aynı süreci tekrar yasadık tedavıler tedavıler
ivf herbal support fsh düşürücü bi hap kullandım.amerikadan aldım.çin bitkileriiii doktorm kullanmamda sakınca gormedi haplar bitti tedavi basladık 2013 mart ayında
tek bir folikulum vardı...zaten hep tek folıkul oluyordu ilaçta alsam çoğalmıyordu..microdoz uygulandı yanı nerdeyse hiç ilaç almadım ...organık bebek :)) vucudumun geliştirdiği yumurtaya microenjeksiyon uygulandı....işte o altın yumurta bana evlat oldu...henuz 2 aylık
canım doktorum Emre Karatekelioğlu istanbul tüp bebek merkezinde
şimdi kızımı kokladıkça ona dua ediyorum...
hoşbulduk cnm
hemde nasıl bir mücadele,basarısız denemeler heray yumurta tabiki iptal olan tedavilerrr neler neler,
spontan bı gebelik oldu evet fakat o bebegımı 10.haftada kaybettımsonrasında da buraya bırdaha asla yazmadım...2011 aralıkta duşukle hayatım dıbe vurdu...arkasında aynı süreci tekrar yasadık tedavıler tedavıler
ivf herbal support fsh düşürücü bi hap kullandım.amerikadan aldım.çin bitkileriiii doktorm kullanmamda sakınca gormedi haplar bitti tedavi basladık 2013 mart ayında
tek bir folikulum vardı...zaten hep tek folıkul oluyordu ilaçta alsam çoğalmıyordu..microdoz uygulandı yanı nerdeyse hiç ilaç almadım ...organık bebek :)) vucudumun geliştirdiği yumurtaya microenjeksiyon uygulandı....işte o altın yumurta bana evlat oldu...henuz 2 aylık
canım toto kevgire döndüiğnelerden nasıl bir şey anlamadım ne gidiyor ne iyileştiriyor fena bir şey
esmacim senin tedavin nezaman basliyordu.. gecen konusmustuk ama sormayi unutmusum tedavi startini verdinmi hayatim.. her doktorunda tedavi yontemi farkli oluyor bizlerden aldigin ilac bilgilerini bir kezde doktoruna sorda oyle kullan... dhea ve biesteron bende kullandim gercektende faydasi olmustu..
evevt canım pahalı gerçi senin amh iyi ihtiyacın olmayabilir..sadece bisosteron kullanman yeterli olabilir canım..tayfun bağışında ismini duyuyorum..adanadan gitme..burda çok ünlüydü o doktor istanbuldada ünlenmiş..ama labaratuarları nasıl bilemiycem canım..allah başarılı hayırlı tedaviler nasip etsin..bebişli olsun..
bu ürün AMH artttırıcımıı acaba,saağoll iyi dileklerin için,,
Kahve ne ise yariyo yaww.
arginmax ı bana tüp bebek doktoru vermişti fsh yi düşürüyormuş kaliteye iyi geliyormuş diyerek canım..ama senin maşallah iyi rezervin fsh yi biraz düşürmen yeterli olabilir biosteron düşürüyor hayıt tohumuda düşürüyor..
hoşbulduk cnm
Gulneva yumin hayirli olsun. 6 mm iyi. Doludur o. Iyi degerlendir
canım çok iyi düşünmüşsünüz işallah o şekilde hamiş kalırsın hiç belli olmaz..rahat ol canım kendini kasma inşallah hamiş haberlerini duyacaz.
canım hayırlı olsun bu sffer kavuşursun inşallah meleğine..hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun..
allah bağışlasın evladınızı..darısı tüm isteyenlere..
bahar femara prtokolünü mutlaka dene canım..inşallah başarılı olur.
inş canım 2014 yılı hepimiz hamiş kalıcaz bak buraya yazıyorum dedi dersin...Allahım çıkış kapısı göstercek bizlere ve hepimiz hamiş olucazzzzz..
canım çok iyi düşünmüşsünüz işallah o şekilde hamiş kalırsın hiç belli olmaz..rahat ol canım kendini kasma inşallah hamiş haberlerini duyacaz.
inş canım 2014 yılı hepimiz hamiş kalıcaz bak buraya yazıyorum dedi dersin...Allahım çıkış kapısı göstercek bizlere ve hepimiz hamiş olucazzzzz..
selam kızlar. benim de amh 0,4 .bu ay başladık tüp bebeğe bakalım ne olucak. ama hemen transfer olmuycak bir sonraki ay transfer yapılacak.
Transfer mi dondur mami dusunelim bunu. Daha vakit var acele etme . Transfer sonradi bana da biseyler oluyor. Benim de esime sinirlerim bozuldu hep. Ya da o da gerildi. Bilmiyom cozemedim. Benim ilk transfer de rahim 5.7 mm idi. Sonuc 0.49 . Ikinci transfer de rahim 8 di sonuc 11.52 ifi sonra dustu. Rahim 8 mm iyi bir olcu . Bunu kafana takma caniminş doludur canım büyürse toplatsamı doğalmı denesek çok kararsızım...toplatırsam tekrar transfer derse aret bey tekrar negatif sonuç alırsam bu çok büyük yıkım olucak bana...sonra kendimi toparlayabilirmiyim bilmiyorum..aslında dondurmayıda çok istiyorum ama çözünürken bazen kalitesini kaybedebiliyomuş emriyolar buda risk transferde risk dedim bugün doktoruma...herşey kafada bitiyo aslında canım ya ben transferden sonra çok gergin oluyorum ilaçlar yüzündenmi bilmem..yapılan herşey bana batıyo sanki...anneciğime çok çektirdim transer sonrası bekleme aşamasında piskolojim altüst oldu çok küçük şeylere sinirlenebiliyorum..bu psikolojiyle nasıl hamiş kalıcaz biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?