Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ilk transferimde ben evdeydim canım eşimin kafasının etini yedim resmen...neden böyle oluyo anlamadım ben ilaçlardan diyorum keşke sakinlştirici kulanabilsek o aşamada..Allahım ol derse herşekilde olur canım..bugün gazetede okudum kadavradan rahim nakli yapılan kadın ilk gebeliğinde düşük yapmıştı hatırlarsa tv çıkmıştı şimdi yine hamileymiş...Alllahım ol desin yeterki ne dağ dayanır ne deniz dayanır Rabimin gücüne...

Mrb kızlar ben sizi uzun zamandır takip ediyorm benimde amh değerim 0.65.. doktor sanki bugün menapoza gidiyormuşum gibi konustu bayan moralim bozuldu ayrıca 1 tubbebek denemek var çok caresizim:-((((

Mrb kızlar ben sizi uzun zamandır takip ediyorm benimde amh değerim 0.65.. doktor sanki bugün menapoza gidiyormuşum gibi konustu bayan moralim bozuldu ayrıca 1 tubbebek denemek var çok caresizim:-((((

amh 0,1 ile asya polyanna arkadaşlarımız hamile kaldı yakın zamanda..allahtan ümit kesilez canım..senin psikolojini bozmayacak doktora git canım..burda hepimiz aynı durumdayız rezerv az ama bu imkansızlık anlamına gelmiyor yterki rabbim ol desin..

Arkadaşlar yazışmalarınızı okuyorum sanki ben yazıyor gibiyim 3 yıla yakındır uğraşıyorum 27 yaşımda amh ım 0,1 di birdahada hiç baktırmadım 2 defa aşılamam 2 defa tüp denemem oldu eşimin sperm morfolojisi çok düşük olumlu ne yazsam ne yazsam size umut olsam.

1.soğan kürü yaptığımda yumurta sayım artmıştı.

2.argınmax women kullandığımda artmıştı.

3.akapunktur yaptırdığımda yumurtam artmıştı ben tedavilerden sonra çok kilo aldım

yürüyüş olayına kafam çok yattı biraz kilo versem eminim daha iyi olacak

ben haftaya zeynep kamile gidip tüp bebek raporu için işlemlere başlayacağım

inşallah dediğiniz gibi 2014 hepimize bebiş getirir sağlıklı sıhhatli

Yumuşlarımız 10 ar 10ar olsun 1.kalite bebiş olsun inşallah gulnevacım benim rahim kalınlığım 7,6ydı bir tüp bebekçi az demişti..sevgiler

Kizlar.bnde ist. Tup bebek Emre beyde dusunuyorum. Son bir ki haftadir Ankara baskent hst. hulusi hocayi cok duydum.hatta kardesm gtmeye basladi ona
Ama sanirm bizm gbi rezerv azligi ve yaş sorunu olanlarda ist. Tup bebek ve ozellkle Emre bey daha basarili gbime gwliyo.diger hast.de fiyat olarak
Uygn hulusi hoca da supermis biliyorum..offf kafam karisik.. para =yaş=rezerv =basari....

günaydın kızlar nasılsınızzz

çok güzel umut verici bi haber bu gülegüle büyüt bebeğini..hayırlı sağlıklı bi evlat olur inş..darısı başımıza olur inş.
cnm inşallah bu uğurda emek harcayan tüm kahraman kadınlar bu mutlu sona ulaşır...
pes etmediğin sürece hayaline kavuşacaksınnn...

Emre bey bu kötü süreç içinde başımıza gelen wn muhteşem hediyeydi..daima motive ediciydi ben vazgectim o vazgeçmedi ...
merkezin labratuarı embriologuda çok başarılı tabi
aret beyle ilgilide olumlu seyler duydum...içiniizi ferah tutun emin ellerdesinizz

emre bey candır :) allah ondan yüzlerce kez degil binlerce kez razı olsun.
çook az merional dı yanılmıyosam kullandım 2 gün
sonra çatlatıcı iğne vee diğer prosedur
2.gun 4 hucreli embriyo (zaten başka yoktu) transfer edildi..umutsuzdum cunku 2.gun embriyosu tutmaz gibi bir duşunceye kapılmıştım.
gerçi iptaller yaşayıncaa transfere gidip 15 gun beklemek bile haika geliodu en azından transfer olabilmiştim...
ivf supportu sipariş ettim ama tr ye gelişi zor sanırım doktor raporu gıbı bişey istiyor gumruk
ben o donem yurtdışındaydım almam kolay olmuştu..
sanıyorum yaşın bana göre daha genç ben 38 yasında kızıma kavuştum 7 yıllık bi mücadeleden sonra
inşallah sen bu kdar uzun süre ığraşmazsın..raahim kalınlıgı opuda 9 du transferde 9 un ustundedir tam hatırlamıyorum...
allah yardımcınız olsun hepinizin

ummuseleme tesekkür ederim darısı başınıza inşallahh
pes etmeyin !!!

Canim o annecin daha hamile kalincada elinden neler cekicekk ;-);-)
Gercekten bu kadar igne ve hormindan sonra eski insancik olamiyoruz soyliyimm hamile kalincada stres daha artiyoo acaba bisimi oldu hareket ettimi ettmedimi dr ne dedi oylemi yapsam bolemi yapsamm o yuzden en rahat zaman tuplerinde acikti diye biliyorum bu ay dogal dene derim biraz daha rahat olursun gerginlin gider olmazsada en azindan maddi yipranmazsin.yumosun iyse sperm gelir catar ona zatennn...

kızlar herkese merhaba.bende bidahaki ay tüp bebege başlıcam ama fsh 12.78 çıktı.doktor bıosteron ilaç verdi.kullanan var mı aranızda çok yan etkisi var mı acaba.gece yatarken üç tane iç dedi.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.......

Herkesin ictigi bir ilac canim. Tum dr lar veriyor zaten . Ben gunde 2 iciyorum. Bir yan etki yasamadim. Basarilar dilerim

Baharcigim selam

Hani sana bahsettigim arkadas vardi ya senin doktor giden. Ne guzel ilk tedavide hamile idi degerler dusmeye baslamis maalesf.

10 yumurta dan 6 dollendii. 2 si transfer digerleri 5. Gune gitmemis. Yani elde var sifir. Smryna da 1 kez gebe kaldi sonra kalbi durdu.cok uzuldum .

yani yumi tek veya cok farketmiyor canim. Zamani gelmedise olmuyor.
Insallah hepimizin zamani yaklasmistir artik. Sevgiyle opuyotum

teşekkür ederim canım cvpların için...transfer aşaması çok güzel bir süreç canım meleğimi karnımda gibi hisetim 2 denememde emriyo koydukları an hamiş gibi koruyosun bebeğini...ben 1 ay sonra 35 olucam yaş...iki senelik evliğim evliliğimin 4 ayında tanıştım fsh ilk gitiğim doktor senin çocuğun olmaz dedi yüzde bir şansım varmış tüp bebek bile yapmazlar sana demişti..dışarı çıktığımda hüngür hüngür ağladım...dünya başıma yıkıldı zanetim..ama ahdım var hamiş kalayım gidicem o doktora...çok zor süreçler canım bazen öyle umutsuzluğa kapılıyorumki hiç olmıycak bebeğim gibi geliyor...sonra bir yine kendime geliyorum saçmalama olucak savaşırsam olucak pes etmek yok diyorum..Allahım sabır versin bebiş uğurda uraşanlara hem madi hem manevi yoldan Allah yardımcımız olsun..çok şanslısın canım Allahım sağlıklı analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

ben takıntılı biriyim zaten canım hep aklıma takacak bişeyle bulurum...hormonlarıda alınca çekilcek biri gibi olmuyorum....Allahım eşime sabırlar versin eşimde tam tersi dünya yansa umurumda değil..benim tüpler açık canım rahimde sorun yokmuş çok şükür eşimin sperm sayısıda çok güzel çıktı...tüp bebekte yumoşlarımın dölenmesinin en büyük sebeplerindende biri bence eşimin sperm sayısının güzel olması...inş yumoşum güzel büyürse doğalından gelir bebişim..sende bebişlerini sağlıklı kucağına alınca unutucan tüm çektiklerini...güzel telaşlar başlar artık sende canım eşya beşik almaya başlarsın...

canım biesteronu mutlaka kullan ben 4 ay kullandım bana çok iyi geldi...çıkmayan yumoşlarımı çıkardı ortaya çok şükür tüp bebekte transfer aşamasına gelebilmiştim biesteronu kullandıktan sonra...canım ben biesteronun 25 mg sabah akşam kullandım canım...hepsini aynı anda alma günde 3 kere içebilirsin mesela...

kızlarr slm.... telefondan sizleri takip ediyorum ama bi türlü giriş yapılmıyor ve cvp yazamıyorum sadece okumakla yetiniyorum bilgisayara geçmek zor gelio şimdi bi geçeyimde neler yapıosunuz diyeyim dedim...

ALISIM bizde seni öptük oğluşumla beraber avatar totemi başlamış ne güzel rabbim hepimizin gönlünün istediğini versin inşallah...

YETERRR kuzum sen hastamı oldun geçmiş olsun cnm...msj kutuna bakıver

CANSU cnm doktorlar tam bi felaket tellalı kuzuların sağlıklı annesi inş..banada bebeğin eşi rahim ağzına yakın dediler doktorun konuşmalarını duysaydın hele internette yazanlar onlara kalsa sanki umutsuz vakaymışız gibi bunalıma girecek insan az kalsın ama neyseki rabbimiz var allah büyüktür cnm inş. sağsağlim sağlıkla alıcaz kucağımıza

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler..kızlar amh fsh dan bahsetmişsiniz kızlar şehir şehir dolaşıp yüzlerce doktor görmüş biri olarak bana söylenen amh yi ölçen cihaz çok ufak minicik yumileri göremiomuş ölçemiomuş...ultrasonda görülen yumiler bile yanıltıcı olurmuş çünkü bir kadın her ay farklı sayıda yumi üretirmiş hoş benim tek yumim kalmıştı çok şükür rabbim yardım etti..yani umutsuzluğa kapılmayın rabbim büyüktür inş.hepiniz bigün burdan müjdeyi vereceksiniz..rahim kalınlığına gelince bu konuda çok çekmiş biri olarak rahim kalınlığım 2.5 mmi hiç geçmedi rahmin parçalanmış kürtajla kazınacak dediler.sağ yumurtalığın kurumuş dediler..birsürüde kist cabası daha neler neler sölendi ... hiçbi tüp merkezi beni kabul etmedi fsh yüzünden şans olarakta tüp bebekte %5 verdiler evet evet yüzde 5 doğal yoldandan umudu kes dediler hatta...bende bebiş doğunca doğal yoldan umudu kes diyen merkeze bi uğramak istiyorum fsh yla zaten başım tamamen dertteydi hayıt çayı vesilem oldu şükür..soğan kürü birde...amh 0.01 idi...yani bütün bunlar aslında bahane ve imtihan arkadaşlarım inş...rabbim yar ve yardımcımız olsun umutsuzluk asla yok inanıyorum olacak...

Son düzenleme:

aaaaa çok üzüldüm daha dün aklıma gelmişti nasıl gidiyo hamileliği diye..evet herşey nasip kısmet ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor zamanı gelmeyince..arkadaşın çok üzülmüştür canı yanıyodur allahım yardımcısı olsun inş enkısa zamanda tekrar hamile kalır bu sefer bebeğine kavuşur..

Tabi tabi mutlaka kullanicam.ne biliyim ya Doktor hepsini yatarken ic dedi.simdi kafam karisti ne yapsam ki acep....

baharcığım nasılsın ne zaman adet günün canım..biesteron ve agnucaston kullanmaya devam ediyomusun canım..

Tabi tabi mutlaka kullanicam.ne biliyim ya Doktor hepsini yatarken ic dedi.simdi kafam karisti ne yapsam ki acep....

canım hiç kafanı karıştırma yan etkisi kalp çarpıntısı yapıyo biraz ilk günü dene günde 3 kez al hepsini birden alma..sana kaç mg yazmış biesteronu..eğer günde 3 kez yan etkisi olursa günde iki kerede içebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…