Transfer mi dondur mami dusunelim bunu. Daha vakit var acele etme . Transfer sonradi bana da biseyler oluyor. Benim de esime sinirlerim bozuldu hep. Ya da o da gerildi. Bilmiyom cozemedim. Benim ilk transfer de rahim 5.7 mm idi. Sonuc 0.49 . Ikinci transfer de rahim 8 di sonuc 11.52 ifi sonra dustu. Rahim 8 mm iyi bir olcu . Bunu kafana takma canim
Bir topicdeki arkadasin rahim 5.5 mm idi ve gecen hafta dogum yapti. Ben o yuzden ilk transferde bile olabilir demistim. 3 tane (7.7.6 hucreli) embriyo konulmustu hemde. Yani kismet
canım çok iyi düşünmüşsünüz işallah o şekilde hamiş kalırsın hiç belli olmaz..rahat ol canım kendini kasma inşallah hamiş haberlerini duyacaz.
inş canım 2014 yılı hepimiz hamiş kalıcaz bak buraya yazıyorum dedi dersin...Allahım çıkış kapısı göstercek bizlere ve hepimiz hamiş olucazzzzz..
amin canım inşallah..
Mrb kızlar ben sizi uzun zamandır takip ediyorm benimde amh değerim 0.65.. doktor sanki bugün menapoza gidiyormuşum gibi konustu bayan moralim bozuldu ayrıca 1 tubbebek denemek var çok caresizim:-((((
cnm inşallah bu uğurda emek harcayan tüm kahraman kadınlar bu mutlu sona ulaşır...çok güzel umut verici bi haber bu gülegüle büyüt bebeğini..hayırlı sağlıklı bi evlat olur inş..darısı başımıza olur inş.
cnm bende Istanbul Tup Bebek merkezine gectim 6. denememi yapacagim subatta, bugun ilk kez basvurdugum heyet raporumu aldim carsambada Aret beye ilaclari yazdiracagim.. herkez Emre beyi cokk methetti ben ilk Aret beyle gorusmustum bastan bir daha aklimi bozup degistirmim dedim..
bende İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum canım...doktorum aret bey benim emre bey opu önesi kontrolümü yapmıştı çok mülayim biriydi ultrasonla baktığı herşey yolunda rahat ol dedi çok güleryüzllü biri..mikrodoz protokolümü uygulandı canım...benim yumoşlar klomenle büyüyo canım ve tek emriyom oluyo...canım Allahım sabrının mükafatını vermiş ne güzel inş bizde görürüz o günleri...ivf herbal supportu nerden temin ettin canım kaç ay kullandın...çok soru soruyorum kusura bakma canım ya...bende gebelik hiç oluşmadı ama hikeyini benim yaşadıklarıma yakın buldum...inş bizde meleklerimizin koklarız en yakın biz zamanda...canım son bir soru emriyon transfer edilirken rahim kalınlığın kaçtı canım...şuan rahim kalınlığım takmış durumdayım iki transferimdede 8 mm di rahim...
inş doludur canım büyürse toplatsamı doğalmı denesek çok kararsızım...toplatırsam tekrar transfer derse aret bey tekrar negatif sonuç alırsam bu çok büyük yıkım olucak bana...sonra kendimi toparlayabilirmiyim bilmiyorum..aslında dondurmayıda çok istiyorum ama çözünürken bazen kalitesini kaybedebiliyomuş emriyolar buda risk transferde risk dedim bugün doktoruma...herşey kafada bitiyo aslında canım ya ben transferden sonra çok gergin oluyorum ilaçlar yüzündenmi bilmem..yapılan herşey bana batıyo sanki...anneciğime çok çektirdim transer sonrası bekleme aşamasında piskolojim altüst oldu çok küçük şeylere sinirlenebiliyorum..bu psikolojiyle nasıl hamiş kalıcaz biz...
kızlar herkese merhaba.bende bidahaki ay tüp bebege başlıcam ama fsh 12.78 çıktı.doktor bıosteron ilaç verdi.kullanan var mı aranızda çok yan etkisi var mı acaba.gece yatarken üç tane iç dedi.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.......
cnm inşallah bu uğurda emek harcayan tüm kahraman kadınlar bu mutlu sona ulaşır...
pes etmediğin sürece hayaline kavuşacaksınnn...
Emre bey bu kötü süreç içinde başımıza gelen wn muhteşem hediyeydi..daima motive ediciydi ben vazgectim o vazgeçmedi ...
merkezin labratuarı embriologuda çok başarılı tabi
aret beyle ilgilide olumlu seyler duydum...içiniizi ferah tutun emin ellerdesinizz
emre bey candır :) allah ondan yüzlerce kez degil binlerce kez razı olsun.
çook az merional dı yanılmıyosam kullandım 2 gün
sonra çatlatıcı iğne vee diğer prosedur
2.gun 4 hucreli embriyo (zaten başka yoktu) transfer edildi..umutsuzdum cunku 2.gun embriyosu tutmaz gibi bir duşunceye kapılmıştım.
gerçi iptaller yaşayıncaa transfere gidip 15 gun beklemek bile haika geliodu en azından transfer olabilmiştim...
ivf supportu sipariş ettim ama tr ye gelişi zor sanırım doktor raporu gıbı bişey istiyor gumruk
ben o donem yurtdışındaydım almam kolay olmuştu..
sanıyorum yaşın bana göre daha genç ben 38 yasında kızıma kavuştum 7 yıllık bi mücadeleden sonra
inşallah sen bu kdar uzun süre ığraşmazsın..raahim kalınlıgı opuda 9 du transferde 9 un ustundedir tam hatırlamıyorum...
allah yardımcınız olsun hepinizin
ummuseleme tesekkür ederim darısı başınıza inşallahh
pes etmeyin !!!
Canim o annecin daha hamile kalincada elinden neler cekicekk ;-);-)
Gercekten bu kadar igne ve hormindan sonra eski insancik olamiyoruz soyliyimm hamile kalincada stres daha artiyoo acaba bisimi oldu hareket ettimi ettmedimi dr ne dedi oylemi yapsam bolemi yapsamm o yuzden en rahat zaman tuplerinde acikti diye biliyorum bu ay dogal dene derim biraz daha rahat olursun gerginlin gider olmazsada en azindan maddi yipranmazsin.yumosun iyse sperm gelir catar ona zatennn...
kızlar herkese merhaba.bende bidahaki ay tüp bebege başlıcam ama fsh 12.78 çıktı.doktor bıosteron ilaç verdi.kullanan var mı aranızda çok yan etkisi var mı acaba.gece yatarken üç tane iç dedi.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.......
Baharcigim selam
Hani sana bahsettigim arkadas vardi ya senin doktor giden. Ne guzel ilk tedavide hamile idi degerler dusmeye baslamis maalesf.
10 yumurta dan 6 dollendii. 2 si transfer digerleri 5. Gune gitmemis. Yani elde var sifir. Smryna da 1 kez gebe kaldi sonra kalbi durdu.cok uzuldum .
yani yumi tek veya cok farketmiyor canim. Zamani gelmedise olmuyor.
Insallah hepimizin zamani yaklasmistir artik. Sevgiyle opuyotum
canım biesteronu mutlaka kullan ben 4 ay kullandım bana çok iyi geldi...çıkmayan yumoşlarımı çıkardı ortaya çok şükür tüp bebekte transfer aşamasına gelebilmiştim biesteronu kullandıktan sonra...canım ben biesteronun 25 mg sabah akşam kullandım canım...hepsini aynı anda alma günde 3 kere içebilirsin mesela...
aaaaa çok üzüldüm daha dün aklıma gelmişti nasıl gidiyo hamileliği diye..evet herşey nasip kısmet ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor zamanı gelmeyince..arkadaşın çok üzülmüştür canı yanıyodur allahım yardımcısı olsun inş enkısa zamanda tekrar hamile kalır bu sefer bebeğine kavuşur..
Tabi tabi mutlaka kullanicam.ne biliyim ya Doktor hepsini yatarken ic dedi.simdi kafam karisti ne yapsam ki acep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?