Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

güzel hamiş arkadaşımız gelmiş..inş bizde tez zamanda kavuşuruz meleklerimize..bizlere dua et canım...Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..eminim çok güzel duygudur hamiş olmak..

güzel hamiş arkadaşımız gelmiş..inş bizde tez zamanda kavuşuruz meleklerimize..bizlere dua et canım...Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..eminim çok güzel duygudur hamiş olmak..

amin inş. cnm inş. herdaim dualarımdasınız hepiniz..sizde tadacaksınız inş. nasıl duygu en yakın zamanda rabbim tattırsın cnm..bu ay doğalmı denicen cnm öle bişi okudum sanki

baharcığım nasılsın ne zaman adet günün canım..biesteron ve agnucaston kullanmaya devam ediyomusun canım..

daha iyiyim canım 2 gündür allaha şükür.. doktor opudan sonra tarlusal verdi tedavi iptal olunca onu kullandım bitti günü saymadım ama 5gün falan oldu biteli heran adet olabilirim..biosteronu bırak dedi doktor 10 ay kullanıp kalite sayı artmayınca..agnucaston kullanmıyorum ama hayıt tohumunu demleyip içiyorum içine aslanpençesi karanfil katıyorum arada çörekotu yiyorum kuru kayısı incir yiyorum günde bikaçtane yaptığım başka bişey yok..sen nasılsın canım ne karar verdin opu olcakmısın..kendini hazır hissetmiyosan bekle istersen bikaçay önce kafanı topla kendin için bişeyler yap sen iyi olduğunda tedavide daha başarılı olcaktır diye düşünüyorum..

Son düzenleme:

Benimki 25mg.aman ya sabah ogle aksam alirim o zaman.zaten birsekilde hapi yutmayacakmiyim:)ne yapalim....

amin inş. cnm inş. herdaim dualarımdasınız hepiniz..sizde tadacaksınız inş. nasıl duygu en yakın zamanda rabbim tattırsın cnm..bu ay doğalmı denicen cnm öle bişi okudum sanki

canım yumurtalar ortaya çıkmaya başladı bu aralar ve biliyosun iki kere tüp bebek denemem oldu maalesef tutmadı canım Allahım doğru zamanını biliyo zamanı gelmeden olmuyo işte..bu ay yine bir tanecik yumoşum var karasızım aslında toplatıp dondursamı gerçi madi yöndende çok sıkıştık yada doğalındanmı denesem...cuma kontrolüm var bakalım doktorum ne diycek..

evet cnm inş.son negatiflerin olsun bidahakine müjdeyi verirsin inş.hakkında hayırlısı neyse allah ona yönlendirsin cnm doktorun en iyi kararı verir senin durumuna göre...sana geçen yazmıştım cnm yumi dondurma bana çok mantıklı gelio..ümmü en güzelini yaptı bak maşallah 3 yumisi oldu inş.ikiz ikiz bebişelri olur...bence dondurma işi ile hemen transfer arasındaki şans tamamen aynı cnm herşey yolunda olup kaliteli olup hemen transfer olan negatilerde var dondurulmuşlarla hamiş kalanda var birazda nasip kısmet cnm sen daha iyi bilirsin cnm ama biriktirmekte şansı arttırıo bence

BAHAR slm cnm bu arada

Son düzenleme:

canım sana uygulanan protokole alakalı bence senin yumoşlarının çıkmamamsnın sebebi...çünkü banada aynı olmuştu yüksek doz iğnelerden sonra vicut anca yeni toparladı kendini nisandan bu yana düşün canım...çok yüksek doz ilaç uygulatma artık kendine çünkü yüksek doz ilaçlar bize ters tepki ediyomuş canım..doktorunu bir değiştirsen diyorum...bende iyi olmaya çalışıyorum canım opu olmaya hazırım aslında ama transfer olmaya hazır değilim...

selam canım neler çektik burda hepberaber nekadar umutsuzdun allahım senin yüzünü güldürdü biz hala çekmeye devam ediyoruz inş bizde muradımıza ereriz burda senin gibi umut oluruz bizden sonra gelenlere..allah bebeğini sana bağışlasın kucağına aldığın günleride gör inş canım..

benim merkezimdeki doktor çok karşı dondurmaya canım dondurlan emriyo kalitesini kaybedebiliyomuş çözünürken..çok emriyosu olanları kalanları donduruyorlar canım..çözünürkende iptaler yaşanabiliyomuş...iki türlüde risk zaten hayatımız risk değilmi canım..yarına çıkacağımızın garantisi varmıki...Allahım hakımda hangi yol hayırlısı ise ona yönlendirsin inş...

amin cnm....baharcım inş sizler içinde vakti zamanı gelmiştir ve çok yakındır cnm..öyle cnm çok zor günler geçirdim sizler hep yanımdaydınız dilerim Allahtan bundan sonra hepimiz burdan doğum hikayemizden bebeklerimizin uykularından beslenmesinden konuşuruz aminnn inşş.cnm uyguladıkların şifa olsun inş.. bebişin geliversin annesini üzmeden

belkide canım olabilir ama son tedavi ilaçsız oldu kendi gelişen yumoşumda kalitesiz çıktı belkide hala ilaçların etkisi devam ediyo onun için kalitesiz çıktı..doktorumu değiştircem büyük ihtimalle ön görüşmeye gidicem başka bi doktoa bakalım ne dicek..gerçi maddi açıdan hazır değilim yeni bi tedaviye ama yumurta takibi yaptırıp doğal deneyebiliriz diye düşünüyorum kendimizi toparlayana kadar..hakkımızda hayırlısı inş enyakın zamanda bizde burdan o güzel haberi vericez..

cnm bak ne doğru söledin iki türlüsüde risk ve şans bakımından aslında aynı çünkü nasip kısmet bacım...ama ben inanıyorum burda arka arkaya hamiş patlaması yaşanılacak

canım yumurta takibi yaptır her adetle..bende hep kontrol altındayım her ay ...burda yumoş takibi yapan doktorumda çok anlayışlı sağolsun bizden hiç para almıyor...böyle insanlarda varmış diyorum...canım doğal herzmana şansımız var zaten inş bizde polyana gibi bebişimiz sürpriz yapar bize...

cnm bak ne doğru söledin iki türlüsüde risk ve şans bakımından aslında aynı çünkü nasip kısmet bacım...ama ben inanıyorum burda arka arkaya hamiş patlaması yaşanılacak

inş canım ya bazen kendimi tükenmiş hisetsemde Allahımında izniyle yolumuza devam bebiş gelene kadar..

amin canım inş..geliversin artık şu nazlı bebişler çok üzüyolar annelerini..:)

inş canım süpriz yapar bizim bebişlerimizde..

inş gelecekler annesi...cnm sen tekrar tefriciye başlıcaktın başladınmı

başladım canım okudum son tedaviye yetiştirdim onun içinde çok umutlanmıştım ama yine olmadı çok dikkat ettim okurken sayısına okuyan herkesede söledim çok dikkatli okuyun fazla yada eksik olmasın diye ama nasip işte allahım inş kabul eder dualarımızı çok yoruluyoruz üzülüyoruz çaresiz kalıyoruz allahım inş bizede ol desin olsun artık hayırlısıyla gücüm kalmıyo artık ama zorluyorum kendimi güçlü olmak için..

duaların gücü cnm sen dvm et olacak inş. rabbim kabul etsin tez vakitte cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…