Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Evet haklısın ama yinede insan düşünmeden yapamiyo.. canıma bu amh yi yükseltmek biraz imkansız ama sabit kalamazdı bari olanları koruyalım

Aret beyde bana ayni seyi soyledi hep yuksek dozaj ilac protokolu uygulamis eski doktorum 1.2 amh da hep 1 yumurta toplanmis.. simdi cok dusuk ve igne az olan baska bir protokol yapacakmis.. igne az ne demek anlamadim gerci... cok merak ediyorum bu defa kac yumurta toplanacagini...subatta gorecegizz..

canım inşallah sana bebeiş olacak yumilerin olsun sayısına takılma kaliteli olsun bebiş olsun inşallah..

canım inşallah sana bebeiş olacak yumilerin olsun sayısına takılma kaliteli olsun bebiş olsun inşallah..

sagoll cnm bugun ilaclarimi yazdirip aldim doktor neden ocakta gelmedin dedi raporu beklemistim diyemedim.. subata kaldi yapacak birsey yok ust uste tedavi gore gore maddi olarak cok yiprandik..

sagoll cnm bugun ilaclarimi yazdirip aldim doktor neden ocakta gelmedin dedi raporu beklemistim diyemedim.. subata kaldi yapacak birsey yok ust uste tedavi gore gore maddi olarak cok yiprandik..

canım tedavin hayırlı olsun hakında inş..seninde doktorun aret beymi...hangi ilaçları kullancan canım bugünmü başladın tedaviye...rezrevi az olanlara klomen yazıyo sadece canım klomenle fazla yumoş büyümüyo bizde en fazla büyüyen yumoş 3 adet ama emriyo bitane oluyo genelde..senin amh testin iyi canım sende daha fazla yumoş çıkar..yumoşun sayısına takılma canım..önemli olan yumoşların kalitesi...bitane emriyoyla hamiş kalan çook..

cok sagoll canim benim tedavim Subat adetimle baslayacak.. rapor cikartmistim o yuzden ilac yazdirdim ama Aret bey hemsire ilaclari yazarken yanima geldi.. bu ilaclari sadece rapor hakkin oldugu icin yaziyoruz al buzdolabinda sakla ilk basta sen bunlari kullanmayacaksin yumurtan az bi hap kullanacaksin dedi galiba klomen oluyor o hap:)) zaten yillardir o ignelerden bikmistik birde boyle deneyelim..
benim amh iyide son dort tedavide hep 1 tane toplandi bakalim Aret beylerde kac tane toplanacak..

canım klomenle hem çok ilaç almıyosun hemde oluşan yumoşlar çok kaliteli oluyo doğl büyüyen yumurta...bana klomen iyi geldi canım aret bey bana uğur getirdi ve 1 sene sonra iptal tüp bebek denemelerimden sonra aret bayle tanıştım ve büyümeyen çıkmayan yumoşlrım çıktı ortaya...canım klomenle yüksek doz iğneler kadar çok yumoş olmuyo...yaş kaçtı senin canım..benim sdace are beyde aklıma takılan emriyo oluşunca fazla bekletmiyolar çünkü emriyonun gelişimi anne karnında daha iyi olurmuş emriyologların açıklaması bu oldu...ben iki tüp bebek denememi orda yaptım negatif sonuç aldım..

ben 36 yasindayim cnm.. dondurmaya sicak bakmadigini yine duymustum ama zaten senin donduracak kadar cok embriyo dollenmen oluyormu cnm.. bende bir iki tane dolleniyor en fazla onuda zaten o ay hemen transfer ediyorlar.. dondurmak icin gercekten birinci kalite embriyo olmali..
bu merkeze biraz isindim ama sonuc icin hic parlak konusmadi Aret bey.. nezaman gitsem once hapla baslayalim olmazsa igneye geceriz diyor.. onuncuya ancak tutacak gibi konustu:)))
birde bagisiklik serumu yapiyorlarmis onuda soracagim.. Emre bey yaptiriyormus Aret bey sicak bakmiyormus bu seruma.. intralipid adi serumun.. vucut embriyoyu kabullensin diye yapiliyor bakalim bana yapacaklarmi.. israr edecegim..

canım umuselmen ve alis arkadaşlarımız donduruyo onlarda da hep tek emriyo oluyo ve donduruluyor emriyo biriktiriyolar...bende çok karasızım bu konuda.. bende klomenle başladım şuan tedavime tek yumurtam var bakalım başka yumoşlarda büyücekmi..iki emriyom olsa keşke öyle transfer olabilsem...ama bitaneden başka dölenmiyo maalesef...hiç ara vermeden 3 tüpe gitsemi çok karasızım...bitane yumoşum olunca bir umut yinede devam dedim bu ay..Allahım yardımcımız olsun canım..bende duydum bu serumu canım hata bu topiktemi 40 yaş topiğindemi emre beydi doktoru galiba tek emriyoyla hamiş kalmıştı bir arkadaşımız...bende konuşucam bu serumu doktorumla...herhangi bir test isteniyomu acaba bu serum için..sen hiç hamiş kalmışmıydın daha önce canım...ben hiç hamiş kalmadım iki senelik evliyim...hata bugün evlilik yıldönümümüz ama kociş işte maalesef çok üzgünüm...

:))) aksama gelirr canimcimm..
bende alti yillik evliyim tup haric kalamam esimin sperm sayisi 2 milyon asil sorun esimdeydi simdide benim yumurtalar az toplandi iki tarafli sorun yasanir oldu.. kimyasal gebelik harici hic gebe kalmadim) serum 12,50 tl cnm.. ben sormustum.. testi bilmiyorum ama benim onceden bir cd56 naturel killer testim vardi tabi aret bey dikkate alirsa. ummuseleme ve alisi yakindan takip ediyorum insallah guzell sonuclar alacaklar...

bu serumu herkeze yapıyolarmı bağışıklı sisitemini ölçen bir test varmı..cd natürel killer ne testi canım bana sadece rahim filmi yaptırdım ve tüp bebek öncesi bazı testler istiyo aret bey..sendende istedimi bu testlerin hepsi devlet hastanelerinde yapılıyo..ama yaptırana kadar anam ağlamıştı..devlet doktorlar çok uyuz özel bir tüp bebek merkezinde tedavi oluyosun burda bu testi yaptıramasın demişlerdi bana...sinir krizi geçirmiştim dedim devlet yapsın bana tüp bebek bende devlete yaptırayım doktorlarla kavga etmiştim..biz rapor çıkartamıyoruz maalesef..benim ilk evliliğimin ama eşimin birinci evliliğinden bir kızı var ve biz rapor alamıyoruz maalesef eşimin tek çocuk olunca..bana ne büyük bir haksızlık düşünebiliyomusun her kadının anne olma hakı vardır ve bu hkı kimse elinden alamaz bence...hata başbakanlığa bu konu hakında mektup yazmayı çok istedim..eşim saçmalama senin mektubunu kim dikate alır demişti bende vazgeçtim..

canım her şeyde bir hayır varmış şubat ayı sana uğru getirsin..:)şubat ayında çok hamile kalınıyor hadi inşallah allahın izniyle..

canım o serum bağışıklık sistemi için sende öyle bi sorun varmı cd56 testi yaptırdınmı o pozitif çıkarsa yapılıyor canım..yuminde hayırlı olsun canım tüp denemesen bile çatlatma iğnesiyle planlı birliktelik yada aşılama olabilirsin canım..
slm kızlar nasılsınız

iyiz canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bebişinin hareketlerini hissediyormusun..hayırlı doğumların olsun canım..

bu cocuk varsa yararlanamazsin sarti bana sacma geliyor sonucta ssk odeniyorsa en azindan disarda yaptirmak icin dis heyet raporu alabilmek gerek.. bende bes tedaviden sonra ilk kez aldim zaten artik pek karinda olmuyor... aret bey benden rahim filmi haric hicc test istemedi canim cunku bes sene boyunca yapilmadik bir test birakmamiisim.. hepsini iki klasor ona goturmustum fotokopilerini aldirmisti..bende senin gibi hepp ozel laboratuvarlarda dunyaa paralar odeyerek yaptim cnm testlere odenen paralarla kesin iki tup yapilir..
serumu kafana hic takma cnm aret beyin istedigimden haberi bile yok tedavi baslayinca diyecem zaten bagisiklik ve alerji sorunu olanlarda yapiliyor.. demekki sende birsey yok...
benimde cok mektup yazmayi dusundugum bebisd konulari var:))

canım her şeyde bir hayır varmış şubat ayı sana uğru getirsin..:)şubat ayında çok hamile kalınıyor hadi inşallah allahın izniyle..

hep ilkbaharda ve sonbaharda yaptirdim ugurlu gelmedi... birde kisi deneyelim canimmm insallahh bu kezz olacakk tum hayatimi buna endeksledim...:)) sagoll canimcimm guzell dileklerinn icinn hepimizzin olacakk insallahh

Merhaba tedavin hayırlı olsun bende cok merak ediyorum bu testi cünkü 7 . Seneye girdim evliliyimde hic hamile kalamadım tüple bile kalamadım ben kendimden şüpeleniyorum bagışıklıgım kuvvetli hiç girip falanda olmuyorum bu cd 56 testin fiyatı nekadar sen yaptırdın mı bence sende mutlaka üstüne düş bu konu önemli önemsiz görüyorlar ama bence önemli aret bey bu konuda ne düşünüyor hastalarına bu erumu veriyormu emre beyi bende duydum o veriyormuş fiyatıda uygunmuş fiyatını hastaneyemi sordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…