Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bagisiklik sistemi cok kuvvetli yada cok gucsuz olanda disardan gelen embriyoyu kabul etmiyor disari atiyor deniliyor.. emre bey yaptiriyormus aret bey sicak bakmiyormus cok isterseniz yapilir dedi hemsire cnm..
benimm cok gucsuz ve kronik alerjigim..
fiyatini unuttum cnm ya kac ay once yaptirdim tonla testle yaptirmistim.. yarin arar sorarim sana yazarim sende biraz arastirirsin..

benimde bağışıklığım çok düşük çok sık hastalanıyorum..ama ben hep çok hastalanan bi insandım benim bir çocuk var hatta hamileliğimde bile hastalanmıştım penisilin iğne vurulmuştum..bu testi yaptırmadım aca apa testlerini yaptırdım onlarda bağışıklıkla ilgiliymiş negatif çıkmıltı..şimdi siz böyle diyince kafam karışıyor..

bende aynen oyleyim cnm hep hastalikli ama bi serumu arastiracam okadar cunku herseyi cok taka taka yoruldum her doktor baska birsey diyor.. masallah senin bir bebisinde var demekki cok etkilememis canim.. transfer doneminde bahceciye sorarsin onlarda bu serumu biliyorlar...

bu aralar giremiyorum ama ne güzel forum hareketlenmiş,, bende kanda pıhtılaşma testini ve bağışıklık testlerini yaptırmak istiyorum bu ay içinde çünkü inş. bi dahaki ay transfer deneyeceğim,,

slm kızlar sürekli nette giremiyorum ve yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum yazılanları. Ben ankaradayım ailemi görmeye geldim bu ay histereskopi yaptıracaktım ama vazgeçtim mart ya da nisana erteledim iyi mi yaptım bilmiyorum kötü mü bir sonraki ay da tüp yaptıracağım kısmet okursa.

Canım sen yakın zamanda rapor çıkartın kolay çıkartmanın bir yolu var mı? neler istiyorlar ?

Suleymaniye devlet has. bir ayda cikarttim cok kolay cnm bosuna bes tedavi boyunca korkup cikartmamisim.. hastanede zaten adetli adetsiz muayene esinin sperm ve ikinizin tum kan testlerini ucretsiz yapiyorlar.. sen sadece rahim filmi, amh testini ve ssk hizmet dokum ile vukuatli nufus kayit ornegini bunlara ekliyorsun.. okadar.. dort defa gittim bir ayda cikarrttim.. istanbulda oturuyorsan adetinin ikinci gunu esinle beraber ac karnina randevusuz olarak ilk basta hicbir evrak hazirlamadan git.. tum evraklari toplu olarak en son hafta aliyorlar..

canım iyi geceler evlilik yıldönümün kutlu olsun..allahım sağlık mutluluk huzur vee bebekli bi ömür geçirmenizi nasip etsin..inş bidahaki yıldönümünüzde bebeğinde senle olur..:)

bu aralar giremiyorum ama ne güzel forum hareketlenmiş,, bende kanda pıhtılaşma testini ve bağışıklık testlerini yaptırmak istiyorum bu ay içinde çünkü inş. bi dahaki ay transfer deneyeceğim,,

iki testinin isminide bana yazarmısın canım bende yaptırcam o tetsleri kafama hep takılıyo bu testler tüp bebekte tutmamasının sebepleri bunlarmı acaba diye...devlet hastanesinde yapılıyormu acaba bu testler yada universite hastanelerinde yapılyomu bilgin varmı acaba..

canım iyi geceler evlilik yıldönümün kutlu olsun..allahım sağlık mutluluk huzur vee bebekli bi ömür geçirmenizi nasip etsin..inş bidahaki yıldönümünüzde bebeğinde senle olur..:)

teşekkür ederim canım inş 3 senemizde bebişimizle kutlarız...evde yalnız kutluyorum canım eşim çalışıyo maalesef...

teşekkür ederim canım inş 3 senemizde bebişimizle kutlarız...evde yalnız kutluyorum canım eşim çalışıyo maalesef...

olsun canım çalışsın sizde evde olduğu bigün kutlarsınız..inş canım 3.sene bebekli olsun..klomenmi kullanmaya başladın..

gülneva senden neden istemedi doktorun canım..sonuçta 2 defa denedin şu an sana histereskopisinden bu testlere kadar istemesi gerekirdi..benim 3. denememde doktor incelemeişti..troid kanda pıhtılaşma çıkmıştı..bağışıklık içinde aca apa testi yaptırmıştım cd56 testini sordum ona gerek yok dediği için yaptırmamıştım..şimdide benim kafama takıldı..ama sanmıyorum sonuçta çocuğum var..zamanla vucut değişiyormudur ..bu bağışıklık olsun kanda pıhtılaşma olsun genetik..gerçi bende pıhtılaşma sorunu çıktı..çok şükür ilk hamileliğimde hiç bir şey yaşamadım ama bu pıhtılaşma belli olmuyormuş..2.de3. de sorun olabiliyormuş..düşünsene pıhtılaşma olursa kan gitmiyor embriyoya..bencede araştır canım ..bende gittiğimde doktoruma sorarım..cd56 yaptırayımmı diye..

sorun varmı bilmiyorum cd56 testini doktorum gereksiz görmüştü ve yaptırmamıştı şimdi sizler konuşunca kafama takıldı canım..aca ile apa testlerini yaptırdım negatif yani sorun yok çıkmıştı..ama sanmıyorum böyle bir sorun olduğunu ..çünkü öyle olsa hiç hamilelik olmaz ..benim birde düşüğüm var..

bahar femara protolünü doktorunla konuştunmu..

gitmedim canm daha doktora sormadım ben bidaha kolay kolay tedaviye başlayamıcam sorsamda bişey değişmicek beklicez mecburen..doktora gidersemde yumurta takibi yaptırayım diyorum gelişirse çatlatma iğnesiyle doğal kendimiz deneyelim diye düşünüyorum hayırlsı artık allahım yardımcımız olsun..

anladım canım maddi olarak bekliyceksin sanırım bu arada inşallah bebğin sana süpriz yapsın planlı birliktelikte güzel bi karar inşallah canım inşallah..

Sagol canım cevap verdiyin için benimki kuvvetli bu testi tüpden önce yaptırmalıyım ALLAH izin verirse

Sagol canım cevap verdiyin için benimki kuvvetli bu testi tüpden önce yaptırmalıyım ALLAH izin verirse

aslında bunun bağışıklığın kuvvetli yada zayıf olmasıyla alakası yokmuş..eğer hiç gebelik olmadıysa doktorlar bu testi yaptırıyor..vucut kabul etmiyormuş yabancı cism olarak görüyor dışarı atıyormuş...araştırdığım kadarıyla böyleymiş..

canim Nisantasi Tesvikiyede Medica Tip merkezinde yaptirmisim fiyatini sordum biraz once 330 tl dediler ama orasi biraz ucuk bir yer daha uygun fiyata yapan yerler mutlaka vardir... dedigim gibi doktorun onem vermiyorsa belkide gerek yok.. bazi doktorlar onemsiyor bazilari hic onemsemiyor dogrusu ne bende anlayamadim..

dogru diyorsun cnm aynenn oyleymiss kabul etmeyip embriyoyu disari atiyormus banada doktor oyle demisti ama vucudun kabul etmeme sebebi bagisiklik sistemi ile ilgili demisti.. bagisiklik cok gucluyse icine almaz, cok gucsuzsede uyum saglayamaz her durumda disari atar demisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…