Merhaba tedavin hayırlı olsun bende cok merak ediyorum bu testi cünkü 7 . Seneye girdim evliliyimde hic hamile kalamadım tüple bile kalamadım ben kendimden şüpeleniyorum bagışıklıgım kuvvetli hiç girip falanda olmuyorum bu cd 56 testin fiyatı nekadar sen yaptırdın mı bence sende mutlaka üstüne düş bu konu önemli önemsiz görüyorlar ama bence önemli aret bey bu konuda ne düşünüyor hastalarına bu erumu veriyormu emre beyi bende duydum o veriyormuş fiyatıda uygunmuş fiyatını hastaneyemi sordun
bagisiklik sistemi cok kuvvetli yada cok gucsuz olanda disardan gelen embriyoyu kabul etmiyor disari atiyor deniliyor.. emre bey yaptiriyormus aret bey sicak bakmiyormus cok isterseniz yapilir dedi hemsire cnm..
benimm cok gucsuz ve kronik alerjigim..
fiyatini unuttum cnm ya kac ay once yaptirdim tonla testle yaptirmistim.. yarin arar sorarim sana yazarim sende biraz arastirirsin..
benimde bağışıklığım çok düşük çok sık hastalanıyorum..ama ben hep çok hastalanan bi insandım benim bir çocuk var hatta hamileliğimde bile hastalanmıştım penisilin iğne vurulmuştum..bu testi yaptırmadım aca apa testlerini yaptırdım onlarda bağışıklıkla ilgiliymiş negatif çıkmıltı..şimdi siz böyle diyince kafam karışıyor..
Canım sen yakın zamanda rapor çıkartın kolay çıkartmanın bir yolu var mı? neler istiyorlar ?
bu aralar giremiyorum ama ne güzel forum hareketlenmiş,, bende kanda pıhtılaşma testini ve bağışıklık testlerini yaptırmak istiyorum bu ay içinde çünkü inş. bi dahaki ay transfer deneyeceğim,,
canım iyi geceler evlilik yıldönümün kutlu olsun..allahım sağlık mutluluk huzur vee bebekli bi ömür geçirmenizi nasip etsin..inş bidahaki yıldönümünüzde bebeğinde senle olur..:)
teşekkür ederim canım inş 3 senemizde bebişimizle kutlarız...evde yalnız kutluyorum canım eşim çalışıyo maalesef...
iki testinin isminide bana yazarmısın canım bende yaptırcam o tetsleri kafama hep takılıyo bu testler tüp bebekte tutmamasının sebepleri bunlarmı acaba diye...devlet hastanesinde yapılıyormu acaba bu testler yada universite hastanelerinde yapılyomu bilgin varmı acaba..
bende aynen oyleyim cnm hep hastalikli ama bi serumu arastiracam okadar cunku herseyi cok taka taka yoruldum her doktor baska birsey diyor.. masallah senin bir bebisinde var demekki cok etkilememis canim.. transfer doneminde bahceciye sorarsin onlarda bu serumu biliyorlar...
bahar femara protolünü doktorunla konuştunmu..
gitmedim canm daha doktora sormadım ben bidaha kolay kolay tedaviye başlayamıcam sorsamda bişey değişmicek beklicez mecburen..doktora gidersemde yumurta takibi yaptırayım diyorum gelişirse çatlatma iğnesiyle doğal kendimiz deneyelim diye düşünüyorum hayırlsı artık allahım yardımcımız olsun..
bagisiklik sistemi cok kuvvetli yada cok gucsuz olanda disardan gelen embriyoyu kabul etmiyor disari atiyor deniliyor.. emre bey yaptiriyormus aret bey sicak bakmiyormus cok isterseniz yapilir dedi hemsire cnm..
benimm cok gucsuz ve kronik alerjigim..
fiyatini unuttum cnm ya kac ay once yaptirdim tonla testle yaptirmistim.. yarin arar sorarim sana yazarim sende biraz arastirirsin..
Sagol canım cevap verdiyin için benimki kuvvetli bu testi tüpden önce yaptırmalıyım ALLAH izin verirse
canim Nisantasi Tesvikiyede Medica Tip merkezinde yaptirmisim fiyatini sordum biraz once 330 tl dediler ama orasi biraz ucuk bir yer daha uygun fiyata yapan yerler mutlaka vardir... dedigim gibi doktorun onem vermiyorsa belkide gerek yok.. bazi doktorlar onemsiyor bazilari hic onemsemiyor dogrusu ne bende anlayamadim..Sagol canım cevap verdiyin için benimki kuvvetli bu testi tüpden önce yaptırmalıyım ALLAH izin verirse
aslında bunun bağışıklığın kuvvetli yada zayıf olmasıyla alakası yokmuş..eğer hiç gebelik olmadıysa doktorlar bu testi yaptırıyor..vucut kabul etmiyormuş yabancı cism olarak görüyor dışarı atıyormuş...araştırdığım kadarıyla böyleymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?