Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar bugün tüp bebek raporu için zeynep kamile gittim benim amh ı önemsemediler biz amh a bakarak rapor vermiyoruz dediler amh ın düşük olması senin hamile kalmana engel değil önemli olan fsh ın dediler oda normal değerlerde dediler amaaaaa eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük olduğu için rapor kesin çıkar dediler adetimin 2.veya 3. günü gel kan testlerini yaptır diğer tahlillerim zaten hazırda var eşiminkilerde var ben sadece adet olmayı bekleyip kan testlerine gidecem Kızlar bu arada beğen tuşuna basıyorum beğenemiyorum cevaplarınız için teşkkür ederim

ŞİMDİİİ GEL GELELİM ben nerde yaptırıcam raporlu tüp geçen İSTANBULD HEMDE yumurta revervi az olan bizim dilimizden anlayan yerler en iyisi neresi kızlar lütfen sizce nereye gideyim daha önce 2 defa memorialde yaptırdım 1.de çok ağır ilaçlar aldım 1 senede kendime zor geldim 2.denemede femare kullanıldı ama yanında yinede gonol f vardı oda olmadı şimdi ben nereye gitsem ne yapsam bilmiyorum lütfen tavsiyelerinizi bana söyleyin arkadaşlarım,sevgiler

Tesekkür ederim benim için bidaha arayıp sordun ALLAH razı olsun nişantaşı pahalıdır ben bide baska yerlere sorıyım sana murat berksoymu bu testi istemişti o sana bununla ilgili ilac yada serum verdimi cok soru soruyorum lutfen kusuruma bakma

Bende böyle arastırdım buda bagışıkla ilgiliymiş bunun tedavisinede her dr inanmıyor ALLAHIM iyi dr karşılaştırsın

Bagcılar medipol hastanesi dr mustafa aceti cok metediyorlar bide raporda gecerliymiş hatta raporu kendileride cıkartıyormuş hakkında nere hayırlıysa orası olsun

evet bu testi o istemisti bana serum verecekti transferden once ve sonra olarak.. 4000 tl fiyat vermisti seruma, o adama inancim kalmadigi icin yaptirmamistim.. zaten ayni seruma Aret beylerin orasi 12,5 tl dedi...
buda ayri bir murat berksoy polemiklerinden biri daha...

canım ben aret beyle herzaman görüşemiyorum biliyosun sadece opu öncesi ve transfer aşamasında görüyorum aret beyi..benim takibimi yapan doktorumla görüşüyorum tüp bebek sonrası.. aret beyle bilgi alışverişi yapıyo ama doktorum telfonla ...yarın randevum var bakalım konuşcam bu testleri...ısrarla yaptırcam bu testleri ben kafaya taktım..canım kanda pıhtılaşma için yapılan testin adı neydi...benim bağışıklık sistemim çok güçlü kolay kolay hasta olmam olsamda grip ayakta atlatırım ilaç kullanmadan...bağışıklı güçlü olduğu içinmi tutmuyo acaba...

canım tedavin hayırlı olsun hakında..rapor çıkartmana çok sevindim..canım ben İstanbul tüp bebek aret beye gidiyorum memnunum merkezden ve rapor geçiyo bildiğim kadarıyla..hate burdan bir arkadaşta raporlu gidiyo İstanbul tüp bebek merkezine şubata başlıycak oda tedavisine..fcanım bizm gibi rezervi az olanlara çok yüksek doz ilaç vermiyor aret bey..bide o merkezden emre beyide çok metediyolar...inş senin için hangi merkez hayırlıysa onu seçersin...

olsun canım çalışsın sizde evde olduğu bigün kutlarsınız..inş canım 3.sene bebekli olsun..klomenmi kullanmaya başladın..

güzel yürekli arkadaşım ya inş hepimiz 2014 yılı uğurlu gelsin burda kk hamiş kalmayan hiç kimse kalmasın..Allahım evlat isteyene çifter çifter versin inş...canım adetin 3 günü hemen başlatı doktorum klomene..bakalım bir tane yumoş vardı 6 mm büyüdümü bizim hınzır yada başka yumoşlarda büyüdümü acaba çok heycanlıyım ahhh...Allahım görsün yalvarışlarımız çok fazla aratmadan göndersin bebişlerimizi...

Gulnevacım teşekkür ederim iyi dileklerin için istanbul tüp bebekten görüşme randevusu aldım emre beyden raporlu bile tüp bebek fiyatına 2500 tl diyorlar hiç indirim yapmazlarmı acaba birde bizim ilaçlar az oluyorya ilaç parası nekadar tutar acaba emre beyde az ilaç kullandırma taraftarı değil mi? Umut tüp bebektede rapor geçiyormu orda yaptıran var mı ? benim için ismi cismi önemli değil önemli olan bizim gibi yumurta rezervi az olanlara doğru protokol uygulamaları

canım benim klomenle büyümüştü yumoşlar 200 tl tutu ilaçlarım erken çatlamasın diye bir ine ve çatlatma iğnesiydi... iki tüp bebek denememde iki yumoş dolu çıkti iki denemde ve bitanesi dölendi çok şükür..bunada şükür diyorum çünkü hiç dölenmeyebilirdi de..bitane olsun benim olsun ama iki emriyom oluşmasını çok isterdim..canım bizim gibi rezervi az olanlarda yüksek doz iğneler ters tepiyo yumoşların kalitesni bozuyo..emr beye giden bir arkadaşımız vardı ona farklı bir protokol uygulamış emre bey ve hamile kalmış...3 gün öncesi yazmıştık burda ismini hatırlayamadım arkadaşın geçmişe bakarsın yazışmamaızı görürsün..canım bahçecinin fiyatları değişmiş ordanda telfonla bilgi al onlar kaç diyolar raporlu olunca..

canım sen doktora söylersen o sana yazıp verir o kağıtla gider yaptırısın..ben öyle yapmıştım..yarın iyi haberlerle gel inşallah canım..

canım bu bağııklığım güçlü veya zayıf diyerek anlaşılan bir şey değil..cd56 natural killer doğal öldürücü hücre anlamı..bu test pozitif çıkarsa bu sorun var demektir..sen yaptırmıştın sanırım değilmi ve sorun çıkmıştı..yani kızlar bağıklığım güçlü zayıf diyip karar vermeyin ..bu sorun olanlar hiç hamile kalmayanlar daha döllenmeden tutunma aşamasına geçmeden vucut atıyor ben öyle biliyorum..tutnduktan sonra atma gibi bi durum yok..

canım kan pıhıtlaşması için yapılan test adını bilyomusun sen yaptırmışsın o testi galiba..ah canım ya kendi kendimizin doktoru oluyoruz burda...Allahım insaflı doktorlarla karşılaştırsın bizleri inş..

dogru diyorsun canim hic tutunmadan atiyormus.. bende bu gune kadar tutunan bisey olmadi sadece iki kez kimyasal oldu.. doktora bi soracam testide goturecem bakalim onem verecekmi..

canim Aret bey devamli klomeni kullandiriyor her ay kontrol ediyor sonra hangi ay uygunsa o ay tup yapalimmi diyor.. sistemini tam anlamadim kendimi karar veriyor tedavi ayina... ben onceki doktorlarda yillardir benn geldimm diyordum o ay tedavi basliyor ve birr hizla bitiyordu...

amin canım inş..3.güne göre çok güzel büyüklüğü yumoşun inş kaliteli güzel yumoşların olur sonrada bebiş olurlar sana inş..duruma göre karar vercen ozaman opu olup olmamakta..nezamn gitcen kontrole..

Yazık ya 12 liralık teste 4000 mi istedi günah ya ALLAHA havale ediyorum boylelerini ALLAHIM bizi iyi dr karşılaştır AMIN

Son düzenleme:

ben ilk tup bebeyi halit fırat erdeme yaptırdım bu kanda pıhtılaşma testini ben kendim istedim cünkü kendimden süpeleniyordum adetlerim pıhtı seklınde geliyordu yikide yaptırmışım adı kardiyovasküler di bide genetik test yapmıştık eşle birlikte ben özelde yaptırdım iki sene önce 600 tutmuştu ama devlet has. Yapıyormuş

Son düzenleme:

tronbofili testleri canım..zaten doktora söylersen o sana yazılı olarak verir yaptırırsın..üni hatanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin..hemen yaptırki sonuç 15 güne çıkıyor..

teşekkürler cevapladığın için canım..not aldım hepsini yaptırcam

tronbofili testleri canım..zaten doktora söylersen o sana yazılı olarak verir yaptırırsın..üni hatanelerinde ücretsiz yaptırabilirsin..hemen yaptırki sonuç 15 güne çıkıyor..

canım sağolasın cevapladığın için...yarın konuşcam bu testlerin hepsini...

inş canım kaliteli olsun doğalından gelsin annesinin göbüşüne konsun meleğim...yarın kontrolüm var canım bakalım iki taraftada ağrım var büyüdüğünü hissedebiliyorum..ama kistim gitmemiş canım ya 2 buçuk cm kistimde var bu arada...3 aydan beri gitmiyor bu kist nedense..çikolata kisti hemen gitmez dedi doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…