inş canım kaliteli olsun doğalından gelsin annesinin göbüşüne konsun meleğim...yarın kontrolüm var canım bakalım iki taraftada ağrım var büyüdüğünü hissedebiliyorum..ama kistim gitmemiş canım ya 2 buçuk cm kistimde var bu arada...3 aydan beri gitmiyor bu kist nedense..çikolata kisti hemen gitmez dedi doktorum..
canım iyi akşamlar ordmsın nsılsın
inş iki taraftanda büyümüştür yumoşların canım..kist için doğum kontrol hapı kullansan geçmezmiydi acaba kistin..kistinde büyüyo heralde önceden daha küçüktü diye hatırlıyorum..belki zamanla geçer doktorun dediği gibi..
kızlar aranızda tavşancıl otu kullanan varmı kkda gezinirken bu otla hamile kalan birini buldum 13 senelik evliymiş bu otla ilk kullandığı ay hamile kalmış araştırdım erken menopozu iyileştirirmiş adetleri düzene sokarmış sperm ve yumurta sayısını artırırmış yurtdışında doktorlar bu otun tentürünü kısırlık tedavisinde kullanıyolarmış daha birçok faydaları var acaba bendemi kullansam diyorum okuyunca heycanlandım..
günaydın yeterrciğin hayırlı cumalar. Rabbim mübarek gün hürmetine rahmet ihsan eyler bizlere
GÜNAYDIN CANLARIMHiç kimse kendisi için gizlenen Müjde ve mutluluğu bilemez… - Secde Sûresi - 17 HAYIRLI CUMALAR
kızlar aranızda tavşancıl otu kullanan varmı kkda gezinirken bu otla hamile kalan birini buldum 13 senelik evliymiş bu otla ilk kullandığı ay hamile kalmış araştırdım erken menopozu iyileştirirmiş adetleri düzene sokarmış sperm ve yumurta sayısını artırırmış yurtdışında doktorlar bu otun tentürünü kısırlık tedavisinde kullanıyolarmış daha birçok faydaları var acaba bendemi kullansam diyorum okuyunca heycanlandım..
doktordam geldim canlar bitane yumoş var başka yumoş yokmuş büyümemiş mallesef...bitane yumoşumda 10mm olmuş...adetin 6 günü bugün..testlerin hepsini konuştum doktorumla..araştırma hastanesi yapıyomuş bu testleri ama düşükle sonuçlanan kişilere yapılıyomuş genelde bu testler..ben kafamı rahatlatmak amaçlı yaptırmak istiyorum dedim tamam dedi doktor isimleri verdi şahsen görüştüğü doktorlara gönderdi bizi rica edersiniz dedi bakalım benim isteğimi kabul ediceklermi inş hepsini yaptırabilirim...
hayırlı cumalar arkadaşım..inş rabim mutluluğumuzu bebişlerimizle taçlandırsın...sen nasılsın iyileştinmi canım...
doktordam geldim canlar bitane yumoş var başka yumoş yokmuş büyümemiş mallesef...bitane yumoşumda 10mm olmuş...adetin 6 günü bugün..testlerin hepsini konuştum doktorumla..araştırma hastanesi yapıyomuş bu testleri ama düşükle sonuçlanan kişilere yapılıyomuş genelde bu testler..ben kafamı rahatlatmak amaçlı yaptırmak istiyorum dedim tamam dedi doktor isimleri verdi şahsen görüştüğü doktorlara gönderdi bizi rica edersiniz dedi bakalım benim isteğimi kabul ediceklermi inş hepsini yaptırabilirim...
iki testinin isminide bana yazarmısın canım bende yaptırcam o tetsleri kafama hep takılıyo bu testler tüp bebekte tutmamasının sebepleri bunlarmı acaba diye...devlet hastanesinde yapılıyormu acaba bu testler yada universite hastanelerinde yapılyomu bilgin varmı acaba..
gulnevacım inan bende bilmiyorum isimlerini doktoruma sormayı düşünüyorum,,, eğer benden önce tam isimlerini öğrenebilirsen ve bana yazarsan çok sevinirim,,
Kızlar bugün tüp bebek raporu için zeynep kamile gittim benim amh ı önemsemediler biz amh a bakarak rapor vermiyoruz dediler amh ın düşük olması senin hamile kalmana engel değil önemli olan fsh ın dediler oda normal değerlerde dediler amaaaaa eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük olduğu için rapor kesin çıkar dediler adetimin 2.veya 3. günü gel kan testlerini yaptır diğer tahlillerim zaten hazırda var eşiminkilerde var ben sadece adet olmayı bekleyip kan testlerine gidecem Kızlar bu arada beğen tuşuna basıyorum beğenemiyorum cevaplarınız için teşkkür ederim
ŞİMDİİİ GEL GELELİM ben nerde yaptırıcam raporlu tüp geçen İSTANBULD HEMDE yumurta revervi az olan bizim dilimizden anlayan yerler en iyisi neresi kızlar lütfen sizce nereye gideyim daha önce 2 defa memorialde yaptırdım 1.de çok ağır ilaçlar aldım 1 senede kendime zor geldim 2.denemede femare kullanıldı ama yanında yinede gonol f vardı oda olmadı şimdi ben nereye gitsem ne yapsam bilmiyorum lütfen tavsiyelerinizi bana söyleyin arkadaşlarım,sevgiler
canimm tedaviye nezaman karar veriyor doktor... her ay yumurta takibimi yapiyor.. kac yumurta olunca yapalim diyor..
iki testinin isminide bana yazarmısın canım bende yaptırcam o tetsleri kafama hep takılıyo bu testler tüp bebekte tutmamasının sebepleri bunlarmı acaba diye...devlet hastanesinde yapılıyormu acaba bu testler yada universite hastanelerinde yapılyomu bilgin varmı acaba..
gulnevacım inan bende bilmiyorum isimlerini doktoruma sormayı düşünüyorum,,, eğer benden önce tam isimlerini öğrenebilirsen ve bana yazarsan çok sevinirim,,
canım doktorum isimlerini yazmadı sen derdini anlat rica edersin yaparlar dedi bakalım canım..isimlerini öğrenince sanada yazarım..
CANIM BİLİYORSUN BEN ÖZEL HASTANEYE GİTTİM HEP ORADA BU TESTLERİ İSTEDİM GEREK YOK DEDİLER BENDE İÇİM RAHAT ETSİN DİYE İSTİYORUM DEDİM SİZ YAZIN DEDİM (burada yaptır dediler ama hepsine işte 1500 2000 gibi bir şey istediler )BEN ÇUKUOVA ÜNVRTS GİTTİM TÜP BEBK SORMLUSU DR BULDUM (dosyam vardı zaten oradada )ANLATTIM BU TESTLERİ İSİTYORUM DEDİM HEMEN YAZDI GENETİK PIHTILAŞMA VS VS .... YANİ YAPARLAR CANIM İÇİN RAHAT OLSUN HATTA BANA DR BUNLARI DÜŞÜKTEN SONRA YAPIYORUZ AMA SİZ DENEME OLARAK FAZLA SAYIDASINIZ YAPALIM DEDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?