Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inş iki taraftanda büyümüştür yumoşların canım..kist için doğum kontrol hapı kullansan geçmezmiydi acaba kistin..kistinde büyüyo heralde önceden daha küçüktü diye hatırlıyorum..belki zamanla geçer doktorun dediği gibi..

canım geçen ay kistim 2cm büyüyo galiba klomen büyütüyo galiba kistimide..

kızlar aranızda tavşancıl otu kullanan varmı kkda gezinirken bu otla hamile kalan birini buldum 13 senelik evliymiş bu otla ilk kullandığı ay hamile kalmış araştırdım erken menopozu iyileştirirmiş adetleri düzene sokarmış sperm ve yumurta sayısını artırırmış yurtdışında doktorlar bu otun tentürünü kısırlık tedavisinde kullanıyolarmış daha birçok faydaları var acaba bendemi kullansam diyorum okuyunca heycanlandım..

canim ben 6 ay boyunca gunde iki tane Branca Ursulia olarak kullandim.. Biliyorsun Branca Ursulia tavsancil otunun hapi.. doktor bana yumurta sayi ve kalitesi icin vermisti.. internette arastirdim genelde pko rahatsizligi olanlar kullaniyormus.. benn hicc faydasini gormedim 6 ayin sonunda sadece bir yumurta toplandi ama belki faydasini goren arkadaslarimiz olabilir..

GÜNAYDIN CANLARIM Hiç kimse kendisi için gizlenen Müjde ve mutluluğu bilemez… - Secde Sûresi - 17 HAYIRLI CUMALAR

Günaydın yeterrciğin hayırlı cumalar. Rabbim mübarek gün hürmetine rahmet ihsan eyler bizlere

GÜNAYDIN CANLARIM Hiç kimse kendisi için gizlenen Müjde ve mutluluğu bilemez… - Secde Sûresi - 17 HAYIRLI CUMALAR

hayırlı cumalar arkadaşım..inş rabim mutluluğumuzu bebişlerimizle taçlandırsın...sen nasılsın iyileştinmi canım...

canım neden faydası olmasın madem faydalı bişey kulannanda var...brüksel lahanasıda hamiş kalmaya yardımcı oluyomuş canım...bide 40 yaş topiğinde okumuştum avakado da yaralı bişeymiş hamiş kalmak için..

doktordam geldim canlar bitane yumoş var başka yumoş yokmuş büyümemiş mallesef...bitane yumoşumda 10mm olmuş...adetin 6 günü bugün..testlerin hepsini konuştum doktorumla..araştırma hastanesi yapıyomuş bu testleri ama düşükle sonuçlanan kişilere yapılıyomuş genelde bu testler..ben kafamı rahatlatmak amaçlı yaptırmak istiyorum dedim tamam dedi doktor isimleri verdi şahsen görüştüğü doktorlara gönderdi bizi rica edersiniz dedi bakalım benim isteğimi kabul ediceklermi inş hepsini yaptırabilirim...

canimm tedaviye nezaman karar veriyor doktor... her ay yumurta takibimi yapiyor.. kac yumurta olunca yapalim diyor..

CANIM BİLİYORSUN BEN ÖZEL HASTANEYE GİTTİM HEP ORADA BU TESTLERİ İSTEDİM GEREK YOK DEDİLER BENDE İÇİM RAHAT ETSİN DİYE İSTİYORUM DEDİM SİZ YAZIN DEDİM (burada yaptır dediler ama hepsine işte 1500 2000 gibi bir şey istediler )BEN ÇUKUOVA ÜNVRTS GİTTİM TÜP BEBK SORMLUSU DR BULDUM (dosyam vardı zaten oradada )ANLATTIM BU TESTLERİ İSİTYORUM DEDİM HEMEN YAZDI GENETİK PIHTILAŞMA VS VS .... YANİ YAPARLAR CANIM İÇİN RAHAT OLSUN HATTA BANA DR BUNLARI DÜŞÜKTEN SONRA YAPIYORUZ AMA SİZ DENEME OLARAK FAZLA SAYIDASINIZ YAPALIM DEDİ

ne güzel yakın zamanda sende tedavine başlayacaksın, hayırlısı olsun şimdiden, en yakın zamanda sağlıklı bebişlerimiz olsun inş.

canimm tedaviye nezaman karar veriyor doktor... her ay yumurta takibimi yapiyor.. kac yumurta olunca yapalim diyor..

canım ben tekirdağda oturuyorum İstanbul uzak olduğu ve için devmlı git gel yapmak istemedik...yumurta takibi yapan doktorum farklı...İstanbul tüp bebekle anlaşmalı benim doktorum takibi kendi yapıyo sonra aret beyin yönlendirmesiyle opu ve transfer için istanbula gidiyoruz sadece.ben 1 seneden beri yumurta takibi yapıyo bu doktorum benim 5 ay önce üst üste yumoşlar büyümemişti ve benim ısarımla ön çörüşmeye aret beye gönderdi doktorum...o zaman beni çok rahatlatmıştı aret bey hastalarımın 3 te biri senin gibi hastalarım var demişti...klomenle büyütücez yumoşlar dedi ve o ay iki yumoş büyüdü yine ve biri dölendi işte canm böyle başladı tüp bebek maceram iki ay ara vermeden transfer oldum ve bitane emriyom oluşuyo sadece..canım adetin 3 günü çağırmadılarmı seni...ben ilk aret beye gitiğimde hiç yumoş görmemişti olssun sonradan belki büyücek yumurta dedi ve klomenle başlatı ve çok şükür gerçektende klomen bitince çıktı yumoşlar ..

inş banada yaparlar canım...senin testlerinde ne çıkmıştı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…