Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

evet canım biliyorum hapı oluyomuş oda..tentürü daha etkili diye yazıyo ama o türkiyede bulunmuyomuş..tohumu ve kökü birlikte demleyip içiliyomuş..pkoyada faydası vardır adet olamayanlar içinde faydalıymış adet miktarını çoğaltıyomuş..nerden şifa bulcağımız belli olmaz bazı şeyler kimine faydası varken kimine yok denemeye değer bi kaybımız olmıcak enazından kalite artsa 1 yumurtayla bile şansımız olurda işte nasip kısmet artık işte..

güzel büyümüş canım yumoşun maşallh ne yapmaya karar verdin..tabi canım yaptır testleri kafan rahatlar..

canım tek olsun senin olsun inşallah..yumoşun bebğin olsun inşallah şimdi ne yapacaksın canım tüpmü dpğalmı..bizim topikden cmas arkadaş hamileymiş..işallah hızla artar hamişler..

Kızlaar ben genetik testlerimin hepsini yaptırdım eşimle birlikte özelde bu testler çok pahalı bende zeynep kamilin genetik polinikliğinden randevu aldım hemen gittim eşimle birsürü kan testi yaptırdıkde hiçbirşey çıkmadı bende ise mthfr c677t ve c129 mu neydi iki tane kanda pıhtılaşma çıktı ama hastası değilmişim taşıyıcıymışım sadece ama yinede corasprin ve apikobal folik asit içmem gerektiğini pıhtılaşma sorununun embriyonun tutmasına engel alabileği söyleniyor gebeliktede sürekli kan sulandırıcı corasprin yada iğne kullanıcam

sormak isteğiniz birşey varsa sorun kusura bakmayın ben uzak kalıyorum benim yazdıklarımı alıntılayın hemen görürüm sorularınızı

ne güzel yakın zamanda sende tedavine başlayacaksın, hayırlısı olsun şimdiden, en yakın zamanda sağlıklı bebişlerimiz olsun inş.

Teşekkür ederim canım sağolsın inşallah 2014 te bebişsiz kimse kalmasın canım ben genetik testleri yaptırdım buraya geldiğinizde zeynep kamilde hemen yaptırabiliriz ben yardımcı olurum eğer sorduğun testler oysa 2 defa bebeğini kaybedenlere yada tüp bebek tuttu ama sonra düştü derseniz yapıyorlar hemen yani herkese yapmıyorlar hani nerde sonuçların vs diyede soran yok açıkcası

canim Turkiyede Istanbulda aldigim tanidik eczane vardi cok istiyorsan sana yardimci olurum.. ben pkolu degilim belki o yuzden ise yaramamistir.. bir kutuyu 140 tl ye aliyordum icinde 60 tane oluyordu.. umut dunyasi iste bende oyleyim ya ise yararsa diyoruz..

cagirdi canim neden bekliyorsun adetinde neden gelmedin dedi bende raporla ugrasiyordum diyemedim subatta geliyorum dedim... bu klomen kac ay kullaniliyor canim ya hic klomen kullanmadimda ondan soruyorum kusura kalma...

arkadaşlar lütfen dikkatli olun her duyduğunuzu yapmayın..ıvf herbal support diye topikde açılmıştı..çokda mucizevi bir ilaç değil ..sirozada neden olabiliyormuş..bir yumurta olacak olduktan sonra bal tarçınla klomenle ne bileyin incir kürüylede olmazmı olur bence..gerek yok sağlığımız daha önemli..biz sağlıklı olalımki bebişlere rahat bakalım..:))

saol canım şimdilik düşünmüyorum ama kullanırsam otunu aktardan bulabilirim heralde bulamasamda önemli değil çokta gücüm yok aslında artık böle şeylerle uğraşmaya..allahım kendi versin şifamızı inş..

dedigim gibi banada hic faydasi olmamisti zaten cnm doktor neden yazmisti onuda anlamamistim pek... bu tarz ilaclarin yan etkileri olabiliyor.. bende artik tedavi ilaclari haric ne kur yapiyorum nede farkli birsey aynen gucum yok canimcim..

güzel büyümüş canım yumoşun maşallh ne yapmaya karar verdin..tabi canım yaptır testleri kafan rahatlar..

bu ay çokta hoşuma gitmedi dedi doktorum yumoşum için dondurma için şuan erken büyüme durumuna bakıcaz dedi bakalım canım pazartesi randevum var yine.....doktorumun dediğine göre bu testleri herkeze yapmıyolarmış ve iki düşüğüm oldu dersin dedi bakalım nasıl söyliycem hiçte beceremem...Allahım afetsin atrık beşka çarem yok..özelde yapıcak durumum yok...

canım tek olsun senin olsun inşallah..yumoşun bebğin olsun inşallah şimdi ne yapacaksın canım tüpmü dpğalmı..bizim topikden cmas arkadaş hamileymiş..işallah hızla artar hamişler..

evet canım ya çok sevindim cmas hamileleiğine gerçekten çok umut oldu...inş değeri yükselir Allahım ona bağışlasın bebeğini...aynen canım tek olsun benim olsun...bizdende bitane emriyo çıkıyo napalım...hiç olmasaydı bide bunada şükür..tüpmü doğalmı çok kararsızım..üst üste çok yıprandım madi ve manevi yönden..tekrar negatif görmeye gücüm kalmadı...hala kendimi toparlayamadım...hakımızda hayırlısı neyse o olsun inş...Alllay yar ve yardımcımız olsun..

cagirdi canim neden bekliyorsun adetinde neden gelmedin dedi bende raporla ugrasiyordum diyemedim subatta geliyorum dedim... bu klomen kac ay kullaniliyor canim ya hic klomen kullanmadimda ondan soruyorum kusura kalma...

canım klomeni herzman kullanabiliyosun...ben mesela hiç ara vermeden iki ay üst üste klomenle yumoşlarım büyütülerek tüp bebek oldum..çok fazla ilaç kullanmadığım için ara vermeye gerek yokmuş...rezrevi az olanlara aret bey bu tedaviyi uyguluyo..inş seninde sorunsuz büyücek yumoşların...

canım hayırlısı tabiki..biraz daha büyüsün bakalım yumoşun..öyle bakarak nasıl beğenmedim diyor canım anlamadım belli oluyormuki nasıl olup olmadığı ilk defa duyorumda canımda o yüzden..dondurmak için önceden belli olmaz..önce döllenme sonra embriyo aşamasında eşit olarak hücrelere bölünmesi lazım canım ve bu arada fragmantasyon olmaması gerekiyor yani embriyonun etrafında kirlilik olmamalı canım dondurma için..aslında inşallah hayırlısı tabi önceliklede..aklıma keşke dondursan sonra bir daha koysan yanına öyle transfer olsan diye canım..tabi doktorunla ayrıntılı konuşursun..

yumurta sayısına göre konuştu pek hoşuma gitmedi diye önceden küçükte olsa ikinci yumoş hep görünürdü ..senin kaç hücreli emriyon olmuştu bilgi verdilermi dondurmadan önce..bana hiç fragmantasyon oldu demediler hiç...ilk transferimde 5 hücreli emriyom olmuştu eşit bölündü demişlerdi..biraz kısmet işi bunlar canım emriyo ne kadar kaliteli olsada tutmasa tutmaz...çok kötü emriyoylada çok hamiş kalan var..

canım tabiki yeterki rabbim ol desin akan sular durur..dondurma için kalite arıyorlar..senin 2.gün 5 hücreliçok iyi canım maşallah..kalitesinide işte dediğim fragmantasyona göre söylüyorlar..bence senin embriyo iyi maşallah..işallah en kısa zamanda kavuş bebişlerine canım..
benimde eşit şekilde bölündü dondurulacak kalitede dediler canım..allah ol deyince olacak inşallah her şey bahne biz imkanlara vesilelere sarılalım inşallah..

canım sağolasın inş hepimiznin kaliteli emriyolarımız olsunki bebişlerimize bir adım daha yaklaşalım..benim rahim kalınlığıyla ilgili problemim var 8 mm geçmiyor doktorum iyi ama dahai iyi olursa tabiki şansınız artar diyo...yumurta büyüme aşamasındada rahim kalınlığına fazla ilaç takviyesi yapmıyorlarmış çünkü yumoşların kalitesini bozabiliyomuş..opu sonrsıda iki günde ne kadar kalınlaşıcak ilaçlarla...canım sen ve alis bir ara nar suyu içiyodunuz yararını görmüştün galiba..

canım hiç uramaz oldum bizim sayfamıza...arada ya canım yalnız bırakma bizleride...

canım sende gelmez oldun sayfamıza...çok sesiz kaldı yine sayfamız herzamanki gibi..

nar suyu iç canım günde 2 bardak taze sıkılmış..senin yine çok iyi benim çabalamamla 7 ve 8 e yakın oluyor.yinede 7 ve üzzeri iyiymiş canım sen kafana takma onu..aslında adet olunca başlasaydın 14. güne kadar baya kalınlaşmasına faydası olurdu..yiende iç canım olsun..

Gulnevacim pek haberim yok ondan yazmadim. Ugrarim canim. Yumosuna iyi bak . Bir olsun bebis olsun onemli olan bu . Allah bizlerin yar ve yardimcisi olsun . Tez zamanda kavusalim mis kokulularimiza. Yine uykum kacti kalktim. Biraz arastirma yapayim bari. Kim ne zaman nasil hamis kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…