canım sende gelmez oldun sayfamıza...çok sesiz kaldı yine sayfamız herzamanki gibi..
canlı slm bahar nasılsın oldunmu adet canım..
Teşekkür ederim canım sağolsın inşallah 2014 te bebişsiz kimse kalmasın canım ben genetik testleri yaptırdım buraya geldiğinizde zeynep kamilde hemen yaptırabiliriz ben yardımcı olurum eğer sorduğun testler oysa 2 defa bebeğini kaybedenlere yada tüp bebek tuttu ama sonra düştü derseniz yapıyorlar hemen yani herkese yapmıyorlar hani nerde sonuçların vs diyede soran yok açıkcası
canım benim çok teşekkür ederim,, şubat sonuna kadar burada anlaşmalı hastaneler yapmıyorsa orada yaptırırım, seni ararım o zaman saolasın, çok iyisin,, Zeynep Kamilde ne kadar tuttu testleriniz benim adetim hem yoğun hem pıhtılı oluyor : ((
Canım hiç para ödemedik Zeynep Kamil devlet hastanesi özelde bu testler çok pahalı canım haberleşiriz benimde pıhtı gibi olur ama yoğun değil adet kanamam..
canlarım o pıhtılşamnın sizin dediğiniz adet pıhtısıyla alakası yok..bu kalıtsal olarak geçiyor..her hamilleiktede sorun çıkmayabiliyor..bendede var bu sorun mthfr1298c homozigot çıkmıştı..yani kalıtsalmış..heterizigot da taşıyıcı oluyormuş..
EVET canım benimde heterizigot ama mutlaka apikobal vitamin kullanılmalıymış kanda pıhtılaşma düşüğe sebep oluyormuş
Arkadaşlar klomen rahim duvarını inceltiyormuş bana doktorum demişti ben sadece yumoşları klomenle büyütün demiştim oda öyle demişti benim iki transferimdede rahim kalınlığım 7,6 ydı az mı acaba?
evet canım malesef klomen inceltiyormuş..ama yumi rezervi az olanlarda genelde bunu kullanıyorlar..7,6 da doktorlar normal diyor..benimde genelde öyle oluyor..[/
Nar suyu kalınlaştırdı mı canım ben martta tüp bebek yapacam şimdiden içsemmi acaba canım senin kaç yumoş oldu şimdi toplsmda senin transferin nerede birde sen nerede yaptırıyorsun?
evet canım malesef klomen inceltiyormuş..ama yumi rezervi az olanlarda genelde bunu kullanıyorlar..7,6 da doktorlar normal diyor..benimde genelde öyle oluyor..[/
Nar suyu kalınlaştırdı mı canım ben martta tüp bebek yapacam şimdiden içsemmi acaba canım senin kaç yumoş oldu şimdi toplsmda senin transferin nerede birde sen nerede yaptırıyorsun?
evet canım nar suyunun faydası var iç canım sadece rahim duvarı kalın olanlar içmemeliymiş zeten kalınlaştırıyor ya o yüzden..ben bahçeci fulyadayım .adanadan gidiyorum oraya canım ..bir opu daha olup transfere gidicem inşallah allah nasip ederse..sen nerde yaptıyorsun canım..
evet canım nar suyunun faydası var iç canım sadece rahim duvarı kalın olanlar içmemeliymiş zeten kalınlaştırıyor ya o yüzden..ben bahçeci fulyadayım .adanadan gidiyorum oraya canım ..bir opu daha olup transfere gidicem inşallah allah nasip ederse..sen nerde yaptıyorsun canım..
Canım benim ben tüp bebek raporu çıkaracağım adet olmayı bekliyorum her şeyim hazır ama sadece kan testlerii kaldı bahçeci fulyada rapor geçmiyormuş memmunmusun doktorun kim protokolin nasıl sadece klomen mi kullaıyorsun kaç defa opu oldu kaç yumurtan oldu toplamda canım ayyy ne çok sordum değilmi eminimn yazmışsındır bunları ama ben yeni geldim buraya kaçırdım muhtemelen inşallah bebişlerine kavuşursun sen ve bebek bekleyen hepimiz
Canım benim ben tüp bebek raporu çıkaracağım adet olmayı bekliyorum her şeyim hazır ama sadece kan testlerii kaldı bahçeci fulyada rapor geçmiyormuş memmunmusun doktorun kim protokolin nasıl sadece klomen mi kullaıyorsun kaç defa opu oldu kaç yumurtan oldu toplamda canım ayyy ne çok sordum değilmi eminimn yazmışsındır bunları ama ben yeni geldim buraya kaçırdım muhtemelen inşallah bebişlerine kavuşursun sen ve bebek bekleyen hepimiz
bahçeci fulyada rapor geçmiyor canım doktorum güvenç karlıkaya..ben klomen kullnıyorum çünkü iğneylede 3 den fazla yumim olmuyor..büyüen yumilerden bir tanesi 18mm ulaşıyor onlarda donduruldu canım üç embriyom var allah nasip ederse ..transfer olmadan önce bir opu daha olmak istiyorum..benim yaş ve yumi rezervim az olduğu için yumilerimi değerlendirmek istiyorum canım..işallah sağlıklı hayırlı bebişler evlatlar olsunlar..allah isteyen herkese nasip etsin..kısmetimizde varsa gelecek inşallah..sen hangi hastanede yaptırıyorsun hayırlı olsun şimdiden..
bahçeci fulyada rapor geçmiyor canım doktorum güvenç karlıkaya..ben klomen kullnıyorum çünkü iğneylede 3 den fazla yumim olmuyor..büyüen yumilerden bir tanesi 18mm ulaşıyor onlarda donduruldu canım üç embriyom var allah nasip ederse ..transfer olmadan önce bir opu daha olmak istiyorum..benim yaş ve yumi rezervim az olduğu için yumilerimi değerlendirmek istiyorum canım..işallah sağlıklı hayırlı bebişler evlatlar olsunlar..allah isteyen herkese nasip etsin..kısmetimizde varsa gelecek inşallah..sen hangi hastanede yaptırıyorsun hayırlı olsun şimdiden..
Dikkatimi cekti ummucum. Senin yumiler en fazla 18 mm mi oluyor. Benim 20 bazen 22 mm oluyor. Ama bunun onemi yok bence . 17. 18 mm olmasi yeterli.
Ayrica klomen endoyu inceltiyor ama bu tip durumlarda 1 ay sonra rahim hazirlanir ve sorun cozulur. Yani bunu kafanaiza takmayin
EVET canım benimde heterizigot ama mutlaka apikobal vitamin kullanılmalıymış kanda pıhtılaşma düşüğe sebep oluyormuş
Dikkatimi cekti ummucum. Senin yumiler en fazla 18 mm mi oluyor. Benim 20 bazen 22 mm oluyor. Ama bunun onemi yok bence . 17. 18 mm olmasi yeterli.
Ayrica klomen endoyu inceltiyor ama bu tip durumlarda 1 ay sonra rahim hazirlanir ve sorun cozulur. Yani bunu kafanaiza takmayin
canım beklesek olacak belki 20 22 de doktorlar hemen müdahale ediyolarlar..bizim yaşlarda riskliymiş erken çatlayabilirmiş..mustafa bahçecide rezervi az olan bayanlara dondurmak yerine 5. güne gitmeyi öneriyormuş canım..
Canım bende de mhftt677 heterezigot var düşüklerimin 2 de kan sulandırıcı iğne kullandım faydası olmadı apikpbal vitamini yeni duydum hamileyken mi kullanmak gerekiyormuş
Canım apikobal bir b vitamini komleksi hamile kalmadan önce kullanmak gerekirmiş mthfrsi olanlarda b vitamini eksikliği çok oluyor oda hem bebeğin olmasına hemde bebeğin anne karnında sağlıklı gelişmesine engel olur o yüzden kullanılıyor bana doktor kullanmalısın demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?