Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım sende gelmez oldun sayfamıza...çok sesiz kaldı yine sayfamız herzamanki gibi..

Hergün mutlaka burayada bakmaya calisiyorum canim, senin doktor kontrolün vardi onu takip ettim bu hafta, ama cok stres yapmamaya calis doktorlarin bazilari, olusan yumurtayi bile göremiyor belkide gecen ayda oldugu gibi, birden fazla yumurtan vardir ummude yasadik bunu, rahim kalinligi icinse ummu nar suyu icmisti sende dene istersen, bu siralar farkli topikleri okuyorum cok daha ince olup, hamile olanlarida topiklerde okudum. yolun acik sansin bol olsun diliyorum.

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür ederim,, şubat sonuna kadar burada anlaşmalı hastaneler yapmıyorsa orada yaptırırım, seni ararım o zaman saolasın, çok iyisin,, Zeynep Kamilde ne kadar tuttu testleriniz benim adetim hem yoğun hem pıhtılı oluyor : ((

Canım hiç para ödemedik Zeynep Kamil devlet hastanesi özelde bu testler çok pahalı canım haberleşiriz benimde pıhtı gibi olur ama yoğun değil adet kanamam..

Canım hiç para ödemedik Zeynep Kamil devlet hastanesi özelde bu testler çok pahalı canım haberleşiriz benimde pıhtı gibi olur ama yoğun değil adet kanamam..

canlarım o pıhtılşamnın sizin dediğiniz adet pıhtısıyla alakası yok..bu kalıtsal olarak geçiyor..her hamilleiktede sorun çıkmayabiliyor..bendede var bu sorun mthfr1298c homozigot çıkmıştı..yani kalıtsalmış..heterizigot da taşıyıcı oluyormuş..

EVET canım benimde heterizigot ama mutlaka apikobal vitamin kullanılmalıymış kanda pıhtılaşma düşüğe sebep oluyormuş

Arkadaşlar klomen rahim duvarını inceltiyormuş bana doktorum demişti ben sadece yumoşları klomenle büyütün demiştim oda öyle demişti benim iki transferimdede rahim kalınlığım 7,6 ydı az mı acaba?

EVET canım benimde heterizigot ama mutlaka apikobal vitamin kullanılmalıymış kanda pıhtılaşma düşüğe sebep oluyormuş

transferden sonra kan sulandırıcı iğne veriyorlar canım genelde claxin ,öncesindede coraspirin..ama ben her gün alamyı unutuyorum nar suyu içiyorum oda kanı sulandırıyormuş..

evet canım malesef klomen inceltiyormuş..ama yumi rezervi az olanlarda genelde bunu kullanıyorlar..7,6 da doktorlar normal diyor..benimde genelde öyle oluyor..

Canım bende de mhftt677 heterezigot var düşüklerimin 2 de kan sulandırıcı iğne kullandım faydası olmadı apikpbal vitamini yeni duydum hamileyken mi kullanmak gerekiyormuş

Canım bende de mhftt677 heterezigot var düşüklerimin 2 de kan sulandırıcı iğne kullandım faydası olmadı apikpbal vitamini yeni duydum hamileyken mi kullanmak gerekiyormuş

Canım apikobal bir b vitamini komleksi hamile kalmadan önce kullanmak gerekirmiş mthfrsi olanlarda b vitamini eksikliği çok oluyor oda hem bebeğin olmasına hemde bebeğin anne karnında sağlıklı gelişmesine engel olur o yüzden kullanılıyor bana doktor kullanmalısın demişti.

canım sana bu ilacı kadın doğumcu mu önerdi llk kez duydum reçetesiz satılıyordur değil mi tam adını yazar mısın ben de kese olmuşmadan düşük oluyor. Ben şimdi biestone dhea, oq enzim 10, mentoine, kullanıyorum arada aklıma geldikçe elevet adlı vitamin, omega 3 ve asprin kullanıyorum.

bende folidoc kullanıyorum içinde b12 vitamini var..aslında ayrıyeten bunudamı kullanmak lazım acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…