Arkadaşlar klomen rahim duvarını inceltiyormuş bana doktorum demişti ben sadece yumoşları klomenle büyütün demiştim oda öyle demişti benim iki transferimdede rahim kalınlığım 7,6 ydı az mı acaba?
canim rahim duvari kalinligini 10 civarinda olmasi gerekiyor diye soylemisti hemsire..suanda bende bu problemi yasiyorum..sen ne durumdasin?
Canım benim benim 2 transferdede rahim bu durumdaydı şimdi ne durumda bilmiyorum hiçte birşey yapmadım açıkcası nar suyu içmeye başlayacağım artık iyi geliyor dedi kızlar senin kaç mm peki
kızlar biraz üzgün biraz mahsunum bu gece bugün kontrolüm vardı ve tek yumoşum gelişme göstermemiş...kendimi kontrol sırasında o kadar çaresiz ve savunmasız hisetimki...doktordan çıkınca çook ağladım boşuna uraşıyoruz olmıycak bebişimiz diye eşime söylendim durdum...aşkım ya beni sakinleştirmek için olucak ben inanıyorum zamanı gelince olucak diyo bana teseli verdi.....ben kendiimi çook yorgun hissediyorum artık canlar...madi yönden sıfırı tüketik ben çalışmak isityorum tedaviler yüzünden çalışamıyorum..kapana kısılmışım gibi hissediyorum...rabim sabırlar versin bu uğurda uraşanlara...madi ve manevi yönden ço zor süreçler..Allah yar ve yardımcımız olsun...40 yaş topiğindeki sonuç alan arkadaşlarımızda negatif sonuç almışlar daha bir hüzünlendim Allahım sabırlar versin onlara...
kızlar biraz üzgün biraz mahsunum bu gece bugün kontrolüm vardı ve tek yumoşum gelişme göstermemiş...kendimi kontrol sırasında o kadar çaresiz ve savunmasız hisetimki...doktordan çıkınca çook ağladım boşuna uraşıyoruz olmıycak bebişimiz diye eşime söylendim durdum...aşkım ya beni sakinleştirmek için olucak ben inanıyorum zamanı gelince olucak diyo bana teseli verdi.....ben kendiimi çook yorgun hissediyorum artık canlar...madi yönden sıfırı tüketik ben çalışmak isityorum tedaviler yüzünden çalışamıyorum..kapana kısılmışım gibi hissediyorum...rabim sabırlar versin bu uğurda uraşanlara...madi ve manevi yönden ço zor süreçler..Allah yar ve yardımcımız olsun...40 yaş topiğindeki sonuç alan arkadaşlarımızda negatif sonuç almışlar daha bir hüzünlendim Allahım sabırlar versin onlara...
CANIM BENİM TEDVİLEİRMDE YUMURTAM OLUYOR BİLİYORSUN AMA GENELDE BOŞ ÇIKIYOR BEN OPU DAN SONRA YARI BAYGIN SORDUĞUM BOŞMU ÇIKTILAR OLURDU OLGUN YUMURTM VARMI OLURDU NELER YAPMADIM NELER DENMEDİM SEVMEDİĞİM HAYATTA YİYEME DEDĞİM ŞEYLERİ YEDİM İÇİTİM PSKOLOJİM YERLERDE SÜRÜNDÜ HAYALERİM YIKILDI (artık hayal kurmuyorum çünki pozitif bir hayalin içinde kenidimi düşünemiyorum )VS VS BUNLARI DÜŞÜNÜNCE SENİ NE KADAR Yİ ANLADIĞIMI TAHMİN EDERSİN GEÇEN GÜN FACE DE BİR ARKADŞIM ŞÖYLE YAZMIŞ HSG DE TÜPLERİN HER İKİSİDE TAMAMEN KAPALI OLDUĞU İÇİN DR DOĞAL YOLDAN BEBEK SAHİBİ OLAMASINIZ DEDİĞİ İÇİN TÜP BEBEK İÇİN BEKLERLERKEN (2YIL kadar beklemişler)DÜN DOĞAL YOLDAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ(bunu duyunca rabbim bizede nasip eder diye umutlndım) YETERKİ RABBİM İSTESİN O OL DESİN OLUR OLACAK ÖNCE BİZ İNANACAĞIZ BUNA CANIM BİRDE ŞU VAR YENİDEN TEDVAİ İÇİN BİR KAÇ AY ARA VER Kİ BÜNYEN İLAÇLARA DİRENMESİN (ara vermeden yapılan tedvilerde ilaçlara bağşıklık kazandığımız için yumoşlarımız cevap vermeyebiliryor)VE İNAN OLACAK HAYIRLISIYLA OLACAK DUALRIMDASIN
Canım argınmax kullandın mı hiç gnc markasının birde canım bana isviçreden bir vitamin geldi wala firmasının ismi bu vitamin bitkisel klomen gibi inan 2 ay kullandım yumoşlarım klomen içiyormuşum gibi büyüdü ismi bu vitaminin ovaria comp.wala. canım benim argınmaxında çok faydasını gördüm olmaz olmazdı argınmax içmeye başladım 1 ayda 5 tane çok güzel yumoşum oldu bunları bir denesen olmaz mı? üzülmeni çok iyi anlıyorum inan bende her gün o duyguyla gidip gidip geliyorum hayırlısı olsun inşallah bak ben zihinsel engelli çocuklarla çalışıyorum hep diyorumki ben allahın sevgili kuluyum bana vermiyorsa bu sebepten vermiyor diyorum her işte bir hayır vardır inan şimdi olsa belki başka problemlerle gelecek ama belki yarın olacak ve çokk güzel sağlıklı bir bebişin olacak..hayırlısı inşallah..
canimm ya hepimiz zaman zaman boyle karamsarlasiyoruz ama umut etmekten baska care yok.. calismadan bu surecler maddi olarak cok zor calisincada tedaviye agirlik veremiyorsun yas dahada geciyor yillar akip gidiyor.. ben bes tedavimi cok yogun calisarak yaptim hicbirsey arastiramadim doktorlar ne dese inandim oylede zor oluyor.. ust uste devamli ilac kullanmakta cok zor.. yanlis hatirlamiyorsam son tedavin gecen aydi ve negatif sonuc almistin bu tedaviden sonra en az 2 ay hicbirsey yapmadan ara vermek gerekmiyormu... biraz bunyen dinlensin bir iki ay kafani toparla.. ben her tedavimden sonra en az 5-6 ay ara verdim.. okkadar cok ilac kullaniyoruzki Allah korusun bebegimiz olacak ama sagligimiz bozulacak...
Kızlar bana bu vitamini Doç dr Arda LEMBET söyledi içmem gerektiğini bu doktor riskli gebelikler ve erken doğumlarda adı duyulmuş bir kadın doğumcu memeorial hastanesinde aynı zamanda femical diye birde kendi yerleri var bağdat caddesinde ben ilk bebek düşündüğümde Arda beye gitmiştim oda beni tüp bebek için doç dr cem demirele yönlendirmişti ben eğer gebe olursam kontrollerimi yine arda beye gidecem o benim kanda pıhtılaşma sorunuma göre bu apikobali içmelisin en az gebe kalmadan 2 ay önce başlamalıymışım birde corasprin demişti ama ne zaman hamile kalacağım belli olmadığı için sadece folik asit içiyorum apikobal içinde b12 b6 ve b1 sanırım olan bir vitamin eğer mthfrc677t veya buna benzer kanda pıhtılaşma sorununuz varsa için yoksa sadece folik asit zaten yeterli bence canlarım :)
kızlar diğer topiklerden bizim sayfaya nasıl alıntı yapıyoruz bilen varmı...daha önce yapmıştım şimdi olmuyo...
kızlar bakın kisti olanlar mutlaka bunu yapsın soğan suyu içsin bende bir ara klomen tedavisinden sonra kistim olmuştu soğan suyula gitti çok şükür arada yapmak lazım aslında
Gulnevacim durmak yokkkkkk
yolaa dewammm madfi olarakta ALLAHH Bİ KAPİYİ ACAR EMİN OLL BELKİDE KENDİLİNDEN OLUCAK İMKANSİZ DGL O KADAR İMKANSİz seyler duyuyoruz ve bi bakmisiz hamileeee uzmee kendinii yipraniyoz zaten yeterincee yumoslarinida etkilemee
canım benim klomenle hep büyüdü yumoş iki tüp bebek denememde ve ara vermeden iki ay transfer oldum...doktorum çok aşırı ilaç almadığım için ara vermeye gerek yok demişti...aslında bu adetimle bir ay ara verelim demişti ben bitane yumoş görünce doktor yinede şansımı denemek istemiştim...kısmet değilmiş canım büyüsede belkide boş çıkacaktı...kistim var birde benim canım iki aydan beri gitmedi bidaki aya kist gitmese kist tedavi uygulancak bidaki adetimde canım büyük bir ihtimale doğum kontrol hapı kullanıcam..iki ay ara vermiş olucam...
ben içemiyorum mallesef soğan suyunu canım...canım bu vitaminle ilgili soru sormuştum görmedin galiba canım ya...bu vitamini nerden temin edebiliriz eczanelerde varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?