Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bu aralar çok yoğunum ama yine de arada okuyorum sayfayı,, anladığım kadarıyla Martta yeni heyecanlar olacak ben ve saftunç transfer olursak ayrıca diğer arkadaşlarımızda inş. en yakın zamanda olumlu haberler alacakları transferlerini olurlar,,, ben şimdiden korkuyorum sonuç olumsuz olursa yıkılırım diye herşey gibi üzüldüğümle kalıp hayata devam edeceğim biliyorum ama en mutlu anlarımızda bile bir hüzün olacak her zaman ,, Allah'ım en kısa zamanda bebeklerimizi bize kısmet etsin ve her günümüze mutlulukla şükredelim inş. ,,

canım çok üzüldüm okuyunca ama ağlayıp sızlamakla elinden bişey gelmez durum değişmez sanırım almanyada yaşıyorsun bende almanyada doğdum büyüdüm evlenince türkiyeye yerleştim 4 yıldır buradayım bende 1 yıl önce çocuğa karar verdim fakat yumurtlama sorunum vardı menopoza girmiş gibiydim neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum doktor rahim filmi çekti tüplerime baktı normaldi eşimdede bi sorun yoktu tam iğne tedavisine geçecekti ben kendiliğimden hamile kalmışım şu an 6 haftalık hamileyim ve hala inanamıyorum çok şaşkınım
sana doktor tam olarak ne dedi niye olmazmış yumurtlama sorunun falan varsa eğer sana almanyadan bitkisel ilaç öneriyorum ben aldım kullandım internettede araştıra bilirsin çok kullanan olmuş
inşallah en kısa zamanda seninde yüzün güler ama kendini yıpratma ve almanyadaki doktorları pek takma kafana çünkü çocuk tedavi konusunda türkiyedeki doktorlar daha çabuk ve ilerlemiş durumda ben ilk adet olduğum zamanlardada düzensizlik vardı belkide ta ozaman yumurtlama sorunum vardı ama ne yaptı almanyadaki doktor hiç ne kan ne ultrason ne başka bi test verdi doğum kontrol hapını hep bunu kullan dedi ve ben yaklaşık 9 yıl kullandım o hapları türkiyede bakıyorum genç bekar kızlara bambaşka tedaviler uygulanıyor
sakın umudunu yitirme allah insana bebeği hiç ummadığı bir anda nasip ediyor göreceksin

aslında gerçekten almanyada hiç çabuk ilerlemiyor doktorlar bu konuda sana aslında yumurtalaman için iğne falan vermeleri lazım yazık oluyor yaşın okadarda geçmiş değil bende 29 yaşındayım bendede hiç yumurta oluşmuyordu adet olamıyordum bide şu ilacı dene canım homöopathisch yani bitkisel
Ovaria Comp. Globuli bunu adet günü başlıyorsun günde 3 kere 5 tane yumurtalamaya destek oluyor 15 gün veya 17 gün iç sonra Bryophyllum globuli bunuda adet oluncaya kadar günde 3 kere 5 tane çok pahallıda değil ben 2 tanesine bir 20 Euro falan vermiştim eczanelerde var internetten araştır bak çok kişi kullanmış hamile kalmak için bide zyklustee sor eczaneye oda 2 çeşit biri adetin ilk dönemi yumurtlamak için öbürü ikinci dönemi rahim kuvvetlensin diye muhakkak dene zararı olmaz inşallah faydasını görürsün canım öbür bitkileri bende hep denedim çörekotur bal polen falan hiç faydasını göremedim malesef

baharcığım sen arginmax kullanmışmıydın daha önce bide alıntı yaptığım vitaminide araştır canım..inş bizzimde yumoşlar güçlencek Allahın izniyle...

Gulneva hayirlisi olsun canim uzulmek yok yola devam saftunc bir vitaminden bahsetmissiniz banada yazarmisiniz nerden alicam alalim icelim ins sifa olur

Gulneva saftunc memleketteyim net yok telden yazmaya calistim ozelimi goremiynrum buraya yazarsaniz en kisa zamanda almaya caliscam

Kızlar , ben çok kilo aldım. 67 kg gösterdi bugün tartı. Boy da kısa zaten. 160 . Ne yapsam bilmem ki, göbek aldı başını gidiyor, bir de erkek göbeği gibi, hamiş göbeği gibi yukarıdan patlıyor. Memlekete gittim, herkes hamile misin diye sordu. Hayır deyip durmak üzüyor insanı. Ne yapsa da kurtulsam bu göbekten?

Kizlar okuyorum sizleri ama bu ara yazamiyorum ist da esimin ameliyat hazirliklari icin yatis yaptik. Ctesi donecegiz

Negatif alanlar nolur cabuk toparlanin. Bu yolda bizlerde basarili olacagiz

canim yuruyus yapsan biraz cokta kilon yokmus gerci... gunde 1,5 litre su ic hep yuruyusler yap... limon sikip buyuk kase dolusu salatalar yee.. ekmek ici asla yeme dis kabugunu ye icini koftelere kat yada esine yedir:)) olmadi kuslara.. patates hasla.. sebze hasla uzerine yogurt dok dok ye... ben anneme boyle dikkat ederek 18 kilo verdirmistim ondada tansiyon vardi... herseyden ye ama azar tek tabaga bir iki kasik koyup ye birde gunde en az 5 ogun yemek sart canim... az ama sik ogun sart..

baharcığım sen arginmax kullanmışmıydın daha önce bide alıntı yaptığım vitaminide araştır canım..inş bizzimde yumoşlar güçlencek Allahın izniyle...

yok canım kullanmadım..o ilacın türkce açıklamsını bulamadım sen nerden buldun..inş canım güçlenir..

yok canım kullanmadım..o ilacın türkce açıklamsını bulamadım sen nerden buldun..inş canım güçlenir..

canım arginmaxtan herkez çok memnun biesteron kadar etkisi varmış...hata umuselmen arkadaımız ikisinide kullanıyor...bende biesteronu kullandım 4 ay ve sonrası hemen faydasını gördüm..saftunc verdi ilk o vitamini ismini ...gogole ye vitaminin ismini yazınca çıkıyo kk kullananların yorumları bende ordan alıntı yaptım

Gulneva saftunc memleketteyim net yok telden yazmaya calistim ozelimi goremiynrum buraya yazarsaniz en kisa zamanda almaya caliscam

canım bu vitamin klomen gibi etkisi oluyomuş en az 5 yumurta büyümesine yardımcı oluyomuş saftunc arkadaşımızda kullanmış yumoş sayısı düzelmiş...ben alıntı yaptığım yerde ismi var ve bu vitamini 15 gün yumurtlama aşamasına kadar kullanıyomuşun ve sonrası başka bir vitamin ilacı varmış yine alıntıda ismi var oda rahimi güçlendiriyomuş..gogole den araştır sende canım...ülke dışında getirtiliyomuş galiba ama bu alıntı yaptığım arkadaş burdan temin etim diyo..eczaneye sorucam bakalım inş burda vardır canım...

ah canım senin fazla kilon yok bence...ben evlenmeden önce senin kilondaydım evlenince ve mallesef hormon ilaçların tüp bebek sonrası 10 kilo aldım..midem ve karnım çok şişti hamiş gibi karnım var..banada soruuyolar canım hamilemisin çok kilo aldın diye...insan gerçekten üzülüyor en hasas noktamızdan vuruyolar canım ya..bende yok bebek değil göbek diyorum herkeze...ahh ahh ahhhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…