canım benim çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum çok zor bi durum enazından opu olmadın bari benim son 2 tedavim opudan sonra iptal oldu ümit edip hayal kırıklığına uğramak çok üzüyo bizleri..eşlerin desteği olmasa dahada kötü olurduk iyiki onlar var..inş bu zorlu günleride atlatıcaz allahın izniyle canım..
Dikkatimi cekti ummucum. Senin yumiler en fazla 18 mm mi oluyor. Benim 20 bazen 22 mm oluyor. Ama bunun onemi yok bence . 17. 18 mm olmasi yeterli.
Ayrica klomen endoyu inceltiyor ama bu tip durumlarda 1 ay sonra rahim hazirlanir ve sorun cozulur. Yani bunu kafanaiza takmayin
Canım nerelerdesin, sesin çıkmamış epeydir.Klomen endoyu inceltir demişsin ya, sen hangi ilaçları kullandın canım?
Canım nerelerdesin, sesin çıkmamış epeydir.Klomen endoyu inceltir demişsin ya, sen hangi ilaçları kullandın canım?
Canim biz esimle ist. Dayiz. O yuzden pek yazmiyorum.
Klomen tipi ilaclar endoyu inceltiyor diye. Endosu ince olanlarin embiyo donup sonraki ay transfet oluyor. Sorun yok yani. .
Ben serophone iciyorum
Kızlar , ben çok kilo aldım. 67 kg gösterdi bugün tartı. Boy da kısa zaten. 160 . Ne yapsam bilmem ki, göbek aldı başını gidiyor, bir de erkek göbeği gibi, hamişgöbeği gibi yukarıdan patlıyor. Memlekete gittim, herkes hamile misin diye sordu. Hayır deyip durmak üzüyor insanı. Ne yapsa da kurtulsam bu göbekten?
Kizlar okuyorum sizleri ama bu ara yazamiyorum ist da esimin ameliyat hazirliklari icin yatis yaptik. Ctesi donecegiz
Negatif alanlar nolur cabuk toparlanin. Bu yolda bizlerde basarili olacagiz
cokk gecmis olsunnn cnm umarim kotu birseyy yokturr...
baharcığım sen arginmax kullanmışmıydın daha önce bide alıntı yaptığım vitaminide araştır canım..inş bizzimde yumoşlar güçlencek Allahın izniyle...
yok canım kullanmadım..o ilacın türkce açıklamsını bulamadım sen nerden buldun..inş canım güçlenir..
Canim esim seker hastasi. Bu ameliyati olabilise kurtulacak insulin vurulmaktan. Net kopuyor burds uzun yazamiyorjm
Herkese selam olsun
Gulneva saftunc memleketteyim net yok telden yazmaya calistim ozelimi goremiynrum buraya yazarsaniz en kisa zamanda almaya caliscam
Kızlar , ben çok kilo aldım. 67 kg gösterdi bugün tartı. Boy da kısa zaten. 160 . Ne yapsam bilmem ki, göbek aldı başını gidiyor, bir de erkek göbeği gibi, hamişgöbeği gibi yukarıdan patlıyor. Memlekete gittim, herkes hamile misin diye sordu. Hayır deyip durmak üzüyor insanı. Ne yapsa da kurtulsam bu göbekten?
.
Canim biz esimle ist. Dayiz. O yuzden pek yazmiyorum.
Klomen tipi ilaclar endoyu inceltiyor diye. Endosu ince olanlarin embiyo donup sonraki ay transfet oluyor. Sorun yok yani. .
Ben serophone iciyorum
canım şu dondurma işinide her doktora kabul etiremiyosun ...serphonede klomen gibi canım içeriklerinde aynı şeyler varmışş..bence bizim endo o yüzden ince..bide ilginçtir canım ben adetin 3 günü gitmiştimya doktora o zaman endo kalınlığı 3 buçuk mm ve bir yumoş 6mm di ve tamam o normal dedi doktor endo zaten incelmese sorun olur dedi..ve sonra adetin 6 günü gittim endo 5mm ve bir yumoş büyümüştü 10mm...sonra adetin 10 günü gittim yumoş gelişme göstermemiş ve endo yine incelmiş 3buçuk mm...çok ilginç değilmi canım ya kalınlaşan endo neden 1 hafta sonra tekrar incelir..doktoruma sordum oda fsh çıkarsa östrojeni düşürür yumurtanı büyütmez endoyuda inceltirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?