Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlarım bu ovaria comp ve bryophyllum comp bunları biz bunun erkek için olanını eşimde kullanmıştık birde baktımki yabancı sitelerde kadınlar klubü gibi bunu kullanıyorlar bu ovaria comp tamamen bitkisel klomen gibi adet başlayınca ilk 10 gün 15 gün bunu içiyorsunuz ovulasyon dönemine kadar daha sonra bryophyllum buna devam ediyorsunuz rahimi gebeliğe hazırlıyormuş ben 2 ay kullandım çok güzel yumoşlarım oldum klomen içiyor gibi ancak eşimin sperm sayısı ve morfolojisi düşük olduğundan bir sonuç alamadım inşallah size faydası olur

ARGINMAX WOMEN mutlaka için dün doktora gitti oda dedi biesteron ve argınmaxı ben kullandım kullanan biri olarak faydasını gördüm

Gulneva saftunc memleketteyim net yok telden yazmaya calistim ozelimi goremiynrum buraya yazarsaniz en kisa zamanda almaya caliscam

canım resminide paylaştım türkiyede yok almanyadan kuzenim yolladı bana hemen gelir çokta uygun fiyatı 5-6 dolar almanyada bir tanıdğınız yokmu hemen geliyor 1 haftada

Kızlar günaydın tatil ne güzel bir şey yaa bende adet olmayı bekliyorum rapor için dün biraz lekelenmem oldu ha başladı ha başlayacak dedim bugün olur zannettim bugünde doğru dürüst gelmiyor valla hamile sanıyorlarya insanlar kendilerini böyle lekelenmeleri olunca bende menepoza giriyorum sanıyorum valla gelsede gitsem kan tahlillerini yaptırsam yarın

Son düzenleme:
canım resminide paylaştım türkiyede yok almanyadan kuzenim yolladı bana hemen gelir çokta uygun fiyatı 5-6 dolar almanyada bir tanıdğınız yokmu hemen geliyor 1 haftada

canım benim almanyada teyzemin kızı var konuşcam bakalım inş gönderir..sana nasıl gönderdiler canım kargoylamı...ilaç gelebiliyomu kargoyla....

canım maden senin yumoş kaliten güzel neden hamiş olmayasın..hemen git bir test al evde yap..Alahtan umut kesilmez hiç belli olmuyo bu bebek işleri biliyosun nice doktorun sen hamile kalamasın deyip hamiş kaldıklarını burda hep okuduk...inş hamişsindir...

Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için. Bu arada eşine yedir kısmını okuyunca şöyle oldum:

Son düzenleme:
canım benim almanyada teyzemin kızı var konuşcam bakalım inş gönderir..sana nasıl gönderdiler canım kargoylamı...ilaç gelebiliyomu kargoyla....

Gulneva canım hemen geliyor firmanın adı WALA kuzenin hemen sipariş edebilir çok basit Almanyadan kargo tabikide yapar 10 gün içinde en geç eline geçer

Gulneva canım hemen geliyor firmanın adı WALA kuzenin hemen sipariş edebilir çok basit Almanyadan kargo tabikide yapar 10 gün içinde en geç eline geçer

ilaç kargo olabiliyomu canım gönderirken sorun olmasın ilaç diye..eczanelerdemi var bu ilaçlar almanyada canım...

'Sığındım Yaradana,
Duanın gücüne tutuldum ;
Bekliyorum Rabbim. . ''

'' Ve zamanı geldiğinde,
Rabbin sana kalbindekini verecek,
seni hoşnut kılacak. . . ''

/ / Duha 5 HAYIRLI CUMALAR

slm arkadaşlar. nasılsınız?inşallah iyisinizdir? ben iyi değilim maalesef. boğazımda bir şey çıktı genel ceraha gittik. kan, ultrasyon falan acil ameliyat dedi 3,5 cm nodül varmış %25 kanser riski var dedi alınması lazımmış bebekle uğraşırken bir de bu çıktı bir aksilik çıkmazsa salı ameliyat olacağım (( zehirsiz guatrmış en az 20 30 gün de rapor verecekmiş benim tüp bebek işim iyice sarktı yaza inşallah yumurtalar o zamana kadar bitmez. nolur dua edin

çok geçmiş olsun canım sen iyi ol sağlıklı ol bebek gelir üzülme herşeyde vardır bir hayır..nasıl anlaşıldı canım 3 buçuk cm biraz büyükmüş...benimde 2 haftadan beri boğazıma bişey batmış sanki yutkunurken dilime geliyor ve biri beni boğuyo boğazım dümleniyo sanki nedense canım doktora gidicem korkuyorum kötü bişey çıkıcak diye...senin şikayetlerin neydi canım nasıl anladılar guatra olduğunu..

canımm çok çok geçmişş olsun.. kötü şeyleri aklına getirme lütfen.. çok yakın arkadaşımda guatr ameliyatı oldu evde yattı biraz şu anda çok sağlıklı ve ameliyattan sonrada iki tane bebişi oldu.. hiçbişey olmaz hayat sürerken illaki bir takım sağlık problemleri hepimizin karşısına çıkıyor.. çok geçmiş olsun..

canım çok teşekkür ederim. en son gittiğim dr ankaradaki bana adette fsh ve e2 baktır demişti ben de son adetimde devlet hastanesine gitmiştim oradaki dr da t3 t4 tsh hormonu istemiş sonuçları aldım t3 normal da 4 çıkması gerekirken 25 çıkmış ama önemsemedim dr a da göstermedim zaten. geçen hafta ailemin yanına gitmiştim annem fark etti boğazın çok şişmiş guatr olmasın dedi eve gelince de okullar başlamadan bir de onun için dr a gideyim bari dedim. dün genel cerraha gittim en son yaptırdığım tahlilleri gösterdim ve ilk kez bu konu için geliyorum dedim direkt dr zehirli guatr bu t3 çok yüksek ve düşüklerinde bundan deyip tekrar kan tahlili ve ultrasyona yolladı. bu sabah sonuçları gösterdim bu sefer hormonlar gayet iyi çıktı dr da önceki tahlil geçersiz dedi canım.salı ya gün aldım(( dr bana el titremesi, nefes darlığı, çarpıntı var mı diye sordu ama bende bu şikayetler yok fakat 3, 6 cm çok büyükmüş, sabahtan beri kendime kızıyorum nasıl farketmedim küçük olsa ilaç tedavisi oluyormuş ama ben de imkansız tabi. canım sen de korkma bence senin ki psikolojiktir. çok strest altındayız kolay değil yaşadıklarımız. ama yine de gitmekte fayda var tabi

çok teşekkür ederim canım inşallah korktuğum gibi olmaz aslında çok da şaşırmadım son iki yıldır o kadar çok strest altındaydım ki üzüntüden saçlarım bile çok beyazladı bu kadar üzüntüden sonra normal diyorum. işte ameliyat lafı bile korkunç fakat başka çarem de yok inşallah bebek için geç kalmam ve ses kısıklığına sebep olabilirmiş inşallah sesimde gitmez(((((

canım geçmiş olsun allah şifanı versin...benimde troidim yavaş çalışıyo yani sınırda düşük dozda ilaç kullanıyorum şimdilik bi sorun yok...yumurtalar hemen bitmez canım sen hamile kalabiliyosun bu sorunun çözüldümü daha sağlıklı hamilelik geçirirsin düşük olmaz inş..doktorun iyiyse ses kısıklığı olmaz olsada geçici oluyo zamanla düzeliyo..bizim bi tanıdığın öle olmuştu..önce kendi sağlığın sen iyi oldunmu bebeğinde gelecek inş..

inşallah canım inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. maalesef düşük sebebi bu değilmiş. yumurta kalitesizliği .

KIZLAR BENİM EŞİMDE GEÇİRDİĞİ AMELİYATTAN SONRA HİPOFİZ YETMEZLİĞİ GELİŞTİ (hipofiz bezinin çalışmaması) 2011 DEN BU YANAN ÇOK YÜKSEK DOZDA İLAÇ KULANIYOR T3 VE T4 HORMONU İÇİN BU YIL BİR KOMŞUm (kensiside tiroit hastası)BANA BEN KADINIM EŞİNLE AYNI OLURMU BİLMEM AMA BENİM TİROİDTEN KURTULMAM DERE OTU SAYESİNDE OLDU SABAH KAHVALTIDA 3 5 DAL YİYORUM EŞİNEDE YEDİR DEDİ BİZDE 3 4 AYDIR BUNU YAPIYORUZ HAFTADA 4 5 GÜN KAHVALTIDA LİMONLA DERE OTU YİYOR EŞİM İLAÇALRINDA AZALMAYA GİTTİ DR HORMONLARD ADÜZELME VAR DİYE BELKİ SİZLERDEDE İŞE YARAYA BİLİR AYRICA DERE OTU TUMURTA KALİTEİSNDEDE YARDIMCI OLDUĞUNU DUYDUĞUMDAN BU YANA BENDE YİYORUM BELKİ YARDIMCI OLUR DİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…