Gulneva saftunc memleketteyim net yok telden yazmaya calistim ozelimi goremiynrum buraya yazarsaniz en kisa zamanda almaya caliscam
canım resminide paylaştım türkiyede yok almanyadan kuzenim yolladı bana hemen gelir çokta uygun fiyatı 5-6 dolar almanyada bir tanıdğınız yokmu hemen geliyor 1 haftada
Kızlar günaydın tatil ne güzel bir şey yaa bende adet olmayı bekliyorum rapor için dün biraz lekelenmem oldu ha başladı ha başlayacak dedim bugün olur zannettim bugünde doğru dürüst gelmiyor valla hamile sanıyorlarya insanlar kendilerini böyle lekelenmeleri olunca bende menepoza giriyorum sanıyorum valla gelsede gitsem kan tahlillerini yaptırsam yarın
Bahsettiğiniz vitamin hangisi canım? Türkçe açıklaması olmayan?yok canım kullanmadım..o ilacın türkce açıklamsını bulamadım sen nerden buldun..inş canım güçlenir..
canim yuruyus yapsan biraz cokta kilon yokmus gerci... gunde 1,5 litre su ic hep yuruyusler yap... limon sikip buyuk kase dolusu salatalar yee.. ekmek ici asla yeme dis kabugunu ye icini koftelere kat yada esine yedir:)) olmadi kuslara.. patates hasla.. sebze hasla uzerine yogurt dok dok ye... ben anneme boyle dikkat ederek 18 kilo verdirmistim ondada tansiyon vardi... herseyden ye ama azar tek tabaga bir iki kasik koyup ye birde gunde en az 5 ogun yemek sart canim... az ama sik ogun sart..
Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için. Bu arada eşine yedir kısmını okuyunca şöyle oldum:
Bahsettiğiniz vitamin hangisi canım? Türkçe açıklaması olmayan?
canım benim almanyada teyzemin kızı var konuşcam bakalım inş gönderir..sana nasıl gönderdiler canım kargoylamı...ilaç gelebiliyomu kargoyla....
Gulneva canım hemen geliyor firmanın adı WALA kuzenin hemen sipariş edebilir çok basit Almanyadan kargo tabikide yapar 10 gün içinde en geç eline geçer
slm arkadaşlar. nasılsınız?inşallah iyisinizdir? ben iyi değilim maalesef. boğazımda bir şey çıktı genel ceraha gittik. kan, ultrasyon falan acil ameliyat dedi 3,5 cm nodül varmış %25 kanser riski var dedi alınması lazımmış bebekle uğraşırken bir de bu çıktı bir aksilik çıkmazsa salı ameliyat olacağım(( zehirsiz guatrmış en az 20 30 gün de rapor verecekmiş benim tüp bebek işim iyice sarktı yaza inşallah yumurtalar o zamana kadar bitmez. nolur dua edin
slm arkadaşlar. nasılsınız?inşallah iyisinizdir? ben iyi değilim maalesef. boğazımda bir şey çıktı genel ceraha gittik. kan, ultrasyon falan acil ameliyat dedi 3,5 cm nodül varmış %25 kanser riski var dedi alınması lazımmış bebekle uğraşırken bir de bu çıktı bir aksilik çıkmazsa salı ameliyat olacağım(( zehirsiz guatrmış en az 20 30 gün de rapor verecekmiş benim tüp bebek işim iyice sarktı yaza inşallah yumurtalar o zamana kadar bitmez. nolur dua edin
çok geçmiş olsun canım sen iyi ol sağlıklı ol bebek gelir üzülme herşeyde vardır bir hayır..nasıl anlaşıldı canım 3 buçuk cm biraz büyükmüş...benimde 2 haftadan beri boğazıma bişey batmış sanki yutkunurken dilime geliyor ve biri beni boğuyo boğazım dümleniyo sanki nedense canım doktora gidicem korkuyorum kötü bişey çıkıcak diye...senin şikayetlerin neydi canım nasıl anladılar guatra olduğunu..
canımm çok çok geçmişş olsun.. kötü şeyleri aklına getirme lütfen.. çok yakın arkadaşımda guatr ameliyatı oldu evde yattı biraz şu anda çok sağlıklı ve ameliyattan sonrada iki tane bebişi oldu.. hiçbişey olmaz hayat sürerken illaki bir takım sağlık problemleri hepimizin karşısına çıkıyor.. çok geçmiş olsun..
canım geçmiş olsun allah şifanı versin...benimde troidim yavaş çalışıyo yani sınırda düşük dozda ilaç kullanıyorum şimdilik bi sorun yok...yumurtalar hemen bitmez canım sen hamile kalabiliyosun bu sorunun çözüldümü daha sağlıklı hamilelik geçirirsin düşük olmaz inş..doktorun iyiyse ses kısıklığı olmaz olsada geçici oluyo zamanla düzeliyo..bizim bi tanıdığın öle olmuştu..önce kendi sağlığın sen iyi oldunmu bebeğinde gelecek inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?