Merhaba arkadaşlar. .ben bugün 3.tup deneme sonucumu aldım negatif. ....esim azosperm...tüp bebek ten baska sansimiz yok...benden 6 yumurta toplandı. .4 adet döllenme oldu....2 tanesini transfer ettiler 6 ve 7 hucreli...diger 2 si gelişmedigi icin dondurulmadi...yani silbastan başlamak zorundayim....bu sefer 10 bin tl odedim..istende ayrilmistim.simdi rapor almaya calisicam..ins alinca tekrar baslicam.......i.saracoglu kurunude arastiriyorum..bu arada aranizda kullansn varmi....
yumurta kalitesi için istiyorum cnm. .benim esimede onerdi...bizim dondurulmus spermimiz var. ..o yüzden almak istemiyorum......sen kürü keşke birakmasaydin o kadar para odemissin....tüp denemen oldumu cnm senin..bu arada bilgi verdigin icin çok tsk ederimcanım geçmiş olsun ben kullandım ama devamını getirmedim incir kürü uygulamak zor geldi. önce soğan kürü 15gün ara vermeden hocanon gönderdiği polen bal, aslan pençesi çayı ardından incir kürüydü ben incir kürünü yapamadım.yumurta kalitesi için mi kullanacaksın. ben eşim için de aldım hocadan kür. 3 tane keçiboynuzu pekmezi ve atkuyruğu otu çayı onun içinde.
Merhaba arkadaşlar. .ben bugün 3.tup deneme sonucumu aldım negatif. ....esim azosperm...tüp bebek ten baska sansimiz yok...benden 6 yumurta toplandı. .4 adet döllenme oldu....2 tanesini transfer ettiler 6 ve 7 hucreli...diger 2 si gelişmedigi icin dondurulmadi...yani silbastan başlamak zorundayim....bu sefer 10 bin tl odedim..istende ayrilmistim.simdi rapor almaya calisicam..ins alinca tekrar baslicam.......i.saracoglu kurunude arastiriyorum..bu arada aranizda kullansn varmi....
Sagol cnm....insallah izini iyiki almışım dedirtir rabbim sana :) ev modu gercekten kötü. .bende son tedavimde ayrildim isten, ama benim isim stresliydi benim için iyi oldu.......zor olan transfer sonrasıgecmis olsun cnm.. insallah bir dahaki sefere bebegini kucagina alirsin.. rapora sartlarin uyuyorsa mutlaka basvur.. cok faydasi var.. bende isyerimden is aktim sona ermeden 1 yillik ara izin aldim tedavi ve dogim icin, sanki hemende tutacak ve doguracagim...bes kez is arasinda yapmistim olmadi birde boyle denemek istedim zor oluyormus ev modu hic sevmedim.. kurlerin faydasi oluyor ama bende artik yapmiyorum incir yiyorum..keci boynuzu esime cok yapmistim yapmaktan biktim biraktim.. canim esimin sperm sayisi 2 milyondu biz ona 6 ay kadar Marincap Special Omega3 balik yagi kullandirdik 10 milyona kadar cikmisti..
Sagol cnm....insallah izini iyiki almışım dedirtir rabbim sana :) ev modu gercekten kötü. .bende son tedavimde ayrildim isten, ama benim isim stresliydi benim için iyi oldu.......zor olan transfer sonrasıdoktoruma bu aksam kürleri sordum, asla inanmayın bosuna paranizi kaptirmayin diyor. ..bende senin gibi incir yicem zaten cok ta severim :) bal polen çörek otu tarçın karışımı yapmistim ama tadı çok kötü diye yemedim........rapor için şartları cok iyi bilmiyorum ama bize verirler diye düşünüyorum. ..şartlarında sgk olayi nasıl acaba....neyse arastiririm artık. ..sizdeki sorun nedir cnm....bu arada ben testi 9.gun yaptirdim..pembemsi ve k.rengi gibi tek seferlik akintim olunca hemsireyi aradim oda yaptir dedi...deger 2.0 çıktı. ..12. Gunu yaptirmana gerek yok dedi.. doktoruma doyledim erken yaptirmissin sen her ihtimale karsi p.tesi tekrar yaptir dedi.bi umut bakalım..öpüyorum
Arkadaşlar biosteron kulllanmaya başladığımdan beri yavaş yavaş büyüyen bir kistim oldu tüp bebek raporu için gittim doktora ya 27 mm kist olmuş doktor doğum kontrol hapı kullan dedi bir ay bende özeldeki doktorumu aradım kendiliğinden gider o doğum kontrol hapı kullanırsan diğer yumurtalarını baskılar kullanma dedi bende soğan kürü yapıcam
BİESTORON KİST YAPIYOR MU? bİrde PROLOAKTİNİM YÜKSEK ÇIKMIŞ NİYE ACABA HEP NORMAL ÇIKARDI ?????
canim bende 3 ay biestoron kullanmistim sonra rapor icin Suleymaniyeye gittigimde 30 mm civari bir kistin var dediler ve dogum kontrol hapi verdiler bir ay kullan gel dediler.. cok dusundum kist kucuktu.. tedavi oncesi bu hap yumurtaliklarima zarar verebilirdi.. kullanmadin ve o ayki adetimle kist eridi.. tekrar kontrole gittigimde erimisti... kist ufaksa adetle eriyebiliyor canim..
yumurta kalitesi için istiyorum cnm. .benim esimede onerdi...bizim dondurulmus spermimiz var. ..o yüzden almak istemiyorum......sen kürü keşke birakmasaydin o kadar para odemissin....tüp denemen oldumu cnm senin..bu arada bilgi verdigin icin çok tsk ederim
Arkadaşlar biosteron kulllanmaya başladığımdan beri yavaş yavaş büyüyen bir kistim oldu tüp bebek raporu için gittim doktora ya 27 mm kist olmuş doktor doğum kontrol hapı kullan dedi bir ay bende özeldeki doktorumu aradım kendiliğinden gider o doğum kontrol hapı kullanırsan diğer yumurtalarını baskılar kullanma dedi bende soğan kürü yapıcam
BİESTORON KİST YAPIYOR MU? bİrde PROLOAKTİNİM YÜKSEK ÇIKMIŞ NİYE ACABA HEP NORMAL ÇIKARDI ?????
canim bizdeki sorun esimin sperm sayisi azligi ama yillar gectikce bende yumurta rezerv azligi ve kalite sorunu olustu.. yumurta kalitesi icin eczanelerde satilan Apitera Ari Sutu Bal Polen Propolis adinda bir urun var bunu kullan canim genelde olmuyor isteyince getiriyorlar... dolapta saklaman sart....sabah aksam esinede sanada bi tatli kasigi yedir... alerjik bir bunyen varsa ayni urunun polensiz olanini alabilirsin...testi cok erken yapmissin cnm.. icinin rahat etmesi icin pazartesi yine yap istersen..
Canım sen bu Apitera Ari Sutu Bal Polen Propolis neden kullanıyorsun ne işe yarıyor? Biestoron kullanılırken kullanılabiliyor mu ?
canım hepsini birlikte kullanabilirsin..ben kullanıyorum..kızlar bunların hepsini birlikte kullansak olur mu acaba yoksa çatlar ölürmüyüz hahahahah :)
gülneva neler yapıyorsun..bu ay doğal hormonsuz yola devam sanırım ..hayırlısı canım bundan sonra inşallah rabbim versin isteyenlere ikişer üçer..
bahsettiğiniz vitamin ovaria gulubay bulabildinizmi..yurt dışında olunca herkesin getirtme şansı yok sanırım..
canım hepsini birlikte kullanabilirsin..ben kullanıyorum..
biosteron kist yapabilir yumi sayısını artıryorr çünkü..günde kaç tane içiyoun canım dozunu azaltabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?