9.gunde kan degerim 2.00 çıkmıştı. ..Bugün 13.gun degerim 6.7 hemsire negatife cok yakin ama 2 gun sonra yine test yaptir takip edicez dedi......sizce bu değer yukselirmi. ..bilgisi olan bana yardımcı olsun ltf
Sagol cnm..aynen dedigin gibi allahin mucizesi..birden azda olsa umut dogdu..rabbim inş devam ettirircanım Allahtan umut kesilmez 5 ten yukarı hamilelik var inş değerin ikiye katlar çok düşük değerlerle doğuran bile var...Allahın mucizeleri canım....inş sağlıklı bir bebekse devamı gelsin artsın değerin inş...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım..
canım keşke bal tarçın çörekotu karışımı yiyebilsen birde doğal ada çayı..gerçekten fsh yi düşürüyor ve e2 artıyor..canım hoş geldin moral depoladın memeleketinde ne güzel...canım ben bu ay içimden hiçbişey yapmak gelmiyor nedense en son tek yumoş küçülmüştü ama ara ara ağrım oluyo o tarafta acabamı sonradan büyüdü diyorum...yarın akşam mevlüt okutucam canım bu aralar çok yoğunum hergün temizlik yapıyorum hazırlık eşimde biraz rahatsız çalışmalarımız düzenli olmuyo maallesef...mevlam ne eylerse güzel eyler canım bizim gibi rezerv az olanların tüp bebek Allaha kalmış canım..yumoşlar ortaya çıkarsa yolumuza devam yumoşlar büyümezse beklemeye devam...mevlüte evlat sahibi olmak isteyen herkez için dua edicem canım rabim dualarımızı kabul etsin inş...
Sağolasın canım cevabın için biosteronu günde 2 tane içiyorum argınmaxı sabah 2 akşam 2 içiyorum şimdi birde o bal polen alıcam canım sende bunları içince nasıl değişiklik oldu mu neler oldu? yurtdışında tanıdığınız varsa hemen yollar aslında benim bir arkadaşım getirtmiş elindede var aslında ama normalde 6 euro filan o biraz pahalıya getirtmiş isteyen varsa onunla iletişime geçmeleri için özelden bilgisini yollarım bilginiz olsun o sadece klomen gibi yumurtayı büyütüyor
mrhb kızlar nasılsınız hafta sonu köye gittim gelemedim kk ye
canım keşke bal tarçın çörekotu karışımı yiyebilsen birde doğal ada çayı..gerçekten fsh yi düşürüyor ve e2 artıyor..
canım fsh ye baya faydası oluyor ben günde 2 arginmax 2 biosteron ama 3e çıkarıcam inşallah..omega3 ama e2 için ada çayı çok iyi..
keyifler nasılmış
Canım benim ada çayını ne zman içmeliyiz her gün mü yada ne zamanlar da transferden önce sonra yani ne zman tam olarak
keyiflerr iyii canimm senide cok morelli hissettim koyy iyi gelmis.. En son griyim diyordu simdii pembissin dimi canimm..
daha iyiym canım biraz hafifleri köyü sveiyorum yeğenlerim annemle hep birlikte güzel zamn geçiriyoruz
canım keşke bal tarçın çörekotu karışımı yiyebilsen birde doğal ada çayı..gerçekten fsh yi düşürüyor ve e2 artıyor..
canım fsh ye baya faydası oluyor ben günde 2 arginmax 2 biosteron ama 3e çıkarıcam inşallah..omega3 ama e2 için ada çayı çok iyi..
Sagol cnm..aynen dedigin gibi allahin mucizesi..birden azda olsa umut dogdu..rabbim inş devam ettirir
canım bal tarçın çörekotu yiyebiliyorum sorun yok klomen kullanırken kendim karışım kullanmak istemedim özelikle...ben adaçayının tadını hiç bilmiyorum tadı güzelse içebilirim belki yeşil çay içebiliyorum mesela....canım madem e2 yükseltiyo neden zararlı adaçayı neden söktürücü özeliği varki...sen neler yapıyosun bu arada canım ne zman başlıyosun tedavine tekrar bak diğer topikte 40 yaş topiğinde baharda hamiş kalanlar çook oluyomuş ilk denemeni değerlendirabilirsin canım...hadi al artık bebelerini karnına bizlere umut ol bakk donmuşlarlada hamle kalınıyomuş diye inanmayanlara kapak olsun...inş Aliste dğer ay transfer olur belki..Alisten haber varmı canım eşinin ameliyatı iyi geçmiştir inş...
[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[td] DOKTOR&HASTANE [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] 1 negatif [/td]
[td] REZERV AZ, 3 emb.dondu [/td]
[td] .-BAHÇECİ [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18-22 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif,1 kimyasal[/td]
[td] Rezerv az (2 emb.dondu) [/td]
[td] İSRAEL ARUH-KENT HAST [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]gülneva77 [/td]
[td] 34[/td]
[td] tekirdağ [/td]
[td] fsh[/td]
[td] lh [/td]
[td] - [/td]
[td]-[/td]
[td] - [/td]
[td] sat [/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[td] ARET KAMER-MERKEZ [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]bahar35baha [/td]
[td] -[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td]0,1[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 düşük[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[td] DR-TINAZTEPE [/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]yeteeeer [/td]
[td] 37[/td]
[td] yer[/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td]tsh [/td]
[td]amh [/td]
[td]e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] 3 negatifi var, 4 iptal tedavi [/td]
[td] kadın erkek infertilitesi[/td]
[td] TURAN ÇETİN-ADANA BAŞKENT [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]serozi [/td]
[td] 32[/td]
[td] yer[/td]
[td]12 [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0.6 [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansu26 [/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] HAMİLE[/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]depresifpolyanna [/td]
[td] 28[/td]
[td] yer [/td]
[td]39 sonra 4[/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0,1 [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] 1 çocuğu var[/td]
[td] doğal HAMİLE[/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek [/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] HAMİLE[/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]saftunc [/td]
[td] 30[/td]
[td] yer [/td]
[td]6.7 [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0,17 [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] 2 tüp -negatif [/td]
[td]rezerv az [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
:))
canım bal tarçın çörekotu yiyebiliyorum sorun yok klomen kullanırken kendim karışım kullanmak istemedim özelikle...ben adaçayının tadını hiç bilmiyorum tadı güzelse içebilirim belki yeşil çay içebiliyorum mesela....canım madem e2 yükseltiyo neden zararlı adaçayı neden söktürücü özeliği varki...sen neler yapıyosun bu arada canım ne zman başlıyosun tedavine tekrar bak diğer topikte 40 yaş topiğinde baharda hamiş kalanlar çook oluyomuş ilk denemeni değerlendirabilirsin canım...hadi al artık bebelerini karnına bizlere umut ol bakk donmuşlarlada hamle kalınıyomuş diye inanmayanlara kapak olsun...inş Aliste dğer ay transfer olur belki..Alisten haber varmı canım eşinin ameliyatı iyi geçmiştir inş...
Çok sağol canım ya valla umut oldu bana...umarım benimde degerim katlanabilircanım 40 yaş topiğinde cms rumuzlu arkadaşımız tüp bebekte test günüde 7 değer çıkmıştı sonra ikiye katlamaya devam etti hala devam ediyo ktlanmaya..40 yaş topiğini cms arkadaşımızla durumunuz çok benzer inş seninde katlar dğerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?