Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

9.gunde kan degerim 2.00 çıkmıştı. ..Bugün 13.gun degerim 6.7 hemsire negatife cok yakin ama 2 gun sonra yine test yaptir takip edicez dedi......sizce bu değer yukselirmi. ..bilgisi olan bana yardımcı olsun ltf

canım Allahtan umut kesilmez 5 ten yukarı hamilelik var inş değerin ikiye katlar çok düşük değerlerle doğuran bile var...Allahın mucizeleri canım....inş sağlıklı bir bebekse devamı gelsin artsın değerin inş...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım..

Sagol cnm..aynen dedigin gibi allahin mucizesi..birden azda olsa umut dogdu..rabbim inş devam ettirir

mrhb kızlar nasılsınız hafta sonu köye gittim gelemedim kk ye

canım keşke bal tarçın çörekotu karışımı yiyebilsen birde doğal ada çayı..gerçekten fsh yi düşürüyor ve e2 artıyor..

canım fsh ye baya faydası oluyor ben günde 2 arginmax 2 biosteron ama 3e çıkarıcam inşallah..omega3 ama e2 için ada çayı çok iyi..

Canım benim ada çayını ne zman içmeliyiz her gün mü yada ne zamanlar da transferden önce sonra yani ne zman tam olarak

Canım benim ada çayını ne zman içmeliyiz her gün mü yada ne zamanlar da transferden önce sonra yani ne zman tam olarak

canım tedavi aşamasında hiç bir şey yok çünkü ilaçları ters etkileyebiliyor..tedaviden önce içebilirsin..aslında normalde adetle başlanıyor 12. güne kadar içiliyor..ama ben o kadar içemiyorum adeti söktüryor çünkü..bir hafta içip bırakıyorum..tedavi önceside şöyle yapabilirsin adet olmadan bir hafta öncesinden başlayarak içebilirsin ama buda riski hamişsen düşüğe sebeb olabilir canım..

keyiflerr iyii canimm senide cok morelli hissettim koyy iyi gelmis.. En son griyim diyordu simdii pembissin dimi canimm..

daha iyiym canım biraz hafifleri köyü sveiyorum yeğenlerim annemle hep birlikte güzel zamn geçiriyoruz

daha iyiym canım biraz hafifleri köyü sveiyorum yeğenlerim annemle hep birlikte güzel zamn geçiriyoruz

hoş geldin canım biraz daha moral depola sende tekrar silkelen başla yine tedavine canım...biz asla Allahtan umut kesmiycez canım inanmak başarmanın yarısıdır ben çoook içten inanıyorum 2014 yılında hamiş kalmayan kalmıycak bu topikte..bugün mevlüt okutum canım çook dua ettim bana ve bu topikteki arkadaşlara herkeze Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkeze tez zamanda meleklerini gönderisn diye çook dua ettim inş Allahım kabul etsin dualarımızı...

canım bal tarçın çörekotu yiyebiliyorum sorun yok klomen kullanırken kendim karışım kullanmak istemedim özelikle...ben adaçayının tadını hiç bilmiyorum tadı güzelse içebilirim belki yeşil çay içebiliyorum mesela....canım madem e2 yükseltiyo neden zararlı adaçayı neden söktürücü özeliği varki...sen neler yapıyosun bu arada canım ne zman başlıyosun tedavine tekrar bak diğer topikte 40 yaş topiğinde baharda hamiş kalanlar çook oluyomuş ilk denemeni değerlendirabilirsin canım...hadi al artık bebelerini karnına bizlere umut ol bakk donmuşlarlada hamle kalınıyomuş diye inanmayanlara kapak olsun...inş Aliste dğer ay transfer olur belki..Alisten haber varmı canım eşinin ameliyatı iyi geçmiştir inş...

Sagol cnm..aynen dedigin gibi allahin mucizesi..birden azda olsa umut dogdu..rabbim inş devam ettirir

canım 40 yaş topiğinde cms rumuzlu arkadaşımız tüp bebekte test günüde 7 değer çıkmıştı sonra ikiye katlamaya devam etti hala devam ediyo ktlanmaya..40 yaş topiğini cms arkadaşımızla durumunuz çok benzer inş seninde katlar dğerin...

gülnevacım selam, mevludunü Allah kabul etsin, dualarınla hepimiz hamile kalalım canım, eşimin ameliyatı 1 ay sonra, bu gidişimizde ameliyata hazırlık cheup yapılmıştı, bir de anjio oldu... iyi şimdi.

bana gelince bilmiyorum naparım, transfer olabilirmiyim , ameliyat için istanbula gidip 6 gün kalacağız, sonra eşim bakım ister, dur bakalım allah büyük, yolumuzu hayırlısıyla çizer .

kızlar tablomuzu güncelledim, eksiği olan varsa yazabilirim.

Son düzenleme:

canım klomen kullanırken karışım kullanma ters etkileyebilir..adaçayı e2 artsın diye içiyorum canım rahim duvarının kalınlaşmasına faydası var..dene belki içebilirsin doğal adaçayı olsun poşet değil..çiçeği olandan..inşallah canım bende diğer adetimle kısmetse başlamayı düşünüyorum ..canım tekki vakti gelmiş olsun herşey bahane..biz elimizden geleni yapalım..gayret sabır dua..

Çok sağol canım ya valla umut oldu bana...umarım benimde degerim katlanabilir

slm kızlar bir şey soracağım bieostren dhea kullandıktan sonra adetlerinizda bir düzelme oldu mu miktarında, süresinde değişiklik falan oldu mu ben 1,5 ay oldu nerdeyse geçen 2 gün erken adet oldum bugün de 26. gün 2 gün var yani salı günü ameliyat olacaktım biliyorsunuz pazartesiye erteledim perşembe olmam lazım olsun bitsin de dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…