acaba fsh kac olmali fsh iyi cikarsa amh testine gerek varmi yoksa farklimi olur billen varsa cvplarsaniz cok sevinirim
canım, 6 ideal diye biliyorum 10 dan sonrası kötü olmalı canım senin kaç? amh 10 nun üzeri çıkarsa yapılmalı deniyor
slm kızlar bir şey soracağım bieostren dhea kullandıktan sonra adetlerinizda bir düzelme oldu mu miktarında, süresinde değişiklik falan oldu mu ben 1,5 ay oldu nerdeyse geçen 2 gün erken adet oldum bugün de 26. gün 2 gün var yani salı günü ameliyat olacaktım biliyorsunuz pazartesiye erteledim perşembe olmam lazım olsun bitsin de dedim.
günaydn kızlar sizlere genelikle günaydın slm yazık çıkıyorum aslında okuyorum ama yorum yapmıyorum uzak kalmak isityorum bebk fikrinden ama başaramıyorum yine çok fena hasret içindeyim buaralar her şeye ağlayıp duruyorum
canım klomen kullanırken karışım kullanma ters etkileyebilir..adaçayı e2 artsın diye içiyorum canım rahim duvarının kalınlaşmasına faydası var..dene belki içebilirsin doğal adaçayı olsun poşet değil..çiçeği olandan..inşallah canım bende diğer adetimle kısmetse başlamayı düşünüyorum ..canım tekki vakti gelmiş olsun herşey bahane..biz elimizden geleni yapalım..gayret sabır dua..
günaydın canım ne kadar unutmaya çalışsakta bebek fikrini kendimizi ve etrafını rahatlatmak içinde unutmaya çalışsakta olmuyo canım... her an bebek fikriile yaşıyorum her dakika aklımda annelik duygusunu söküp atamıyoruz içimizden işte canım..bende duygusalım çook dokunslalar ağlıycak durumdayım..canım hakımızda hayırlısı neyse o olsun mücadelemize devam son yumoş kalana kadar inş Allahım çok bekletmeden tez zamanda göndersin bebişlerimizi..Meryem üzerli doğum yapmış bebeği için söylediği sözler beni ağlatı inş rabim bizede annelik duygusunu tez zzamnada yaşatsın...
slm kızlar bir şey soracağım bieostren dhea kullandıktan sonra adetlerinizda bir düzelme oldu mu miktarında, süresinde değişiklik falan oldu mu ben 1,5 ay oldu nerdeyse geçen 2 gün erken adet oldum bugün de 26. gün 2 gün var yani salı günü ameliyat olacaktım biliyorsunuz pazartesiye erteledim perşembe olmam lazım olsun bitsin de dedim.
yok yok dokunsalar ağlayacağım değil benim durum dokunmasalarda ağlıyorum bu ara
Allah Allah neden o kadar duygusalsın yoksa hamiş olmayasın ne zaman adet...geçtiyse bir test yap bakalım neden olmasın canım...Allahın mucizeleri olmayanı olduran rabimiz var çok sükür..
gülnevacım selam, mevludunü Allah kabul etsin, dualarınla hepimiz hamile kalalım canım, eşimin ameliyatı 1 ay sonra, bu gidişimizde ameliyata hazırlık cheup yapılmıştı, bir de anjio oldu... iyi şimdi.
bana gelince bilmiyorum naparım, transfer olabilirmiyim , ameliyat için istanbula gidip 6 gün kalacağız, sonra eşim bakım ister, dur bakalım allah büyük, yolumuzu hayırlısıyla çizer .
yok canım şu an adetliyim YOK ZATEN BEN ÖYLE BİR ŞEY BEKLEMİYORUM KENDİMİ ÇOK ÇARESİZ HİSEDİYORUM BİR ŞEY YAPAMIYORUM YAŞIMA TAKILIYORUM YAŞADIKALRIMA TAKILIYORUM YAŞAYACAKALRIMDAN KORKUYORUM
canım biz yenilgiyi kabul etmiyoruz asla sloganımız o olsun bence...her negatif tedavim beni dileğime bir adım daha kavuşcam hisini duyuyorum ben çünkü ben inanıyorum her yağmur sonrası mutlaka güneş bizim içinde doğacak..canım belki zamanı gelmiştir bak adetliymişsin git bir doktora belki tedavine bu ay tekrar başlarsın..canım biesteron ve arginmx kullanıyomusun sen..
canım senin amh değerin nasıldı iyidi galiba yanlış hatırlamıyorsam 40 yaş altında kullananlara terst tepki edebilir çünkü 40 yaşaltına pek tavsiye edilen bir ilaç değil...benim amh ve fsh çok yüksek 40 yaş altıyım ama 40 yaş üstü gibi hormon değerlerim...bana terst tepki etmedim biesteronu kullanırken ve adetlerimde yoğunluk oldu kullanırken buda iyiye işaret benim için çünkü adetlerim çok düzensiz ve yoğun değildi...adetlerim düzene girmedi biesteronu kullanırken...canım guatrdanmı ameliyat olucaksın sen...
biosteron fsh yi düşürüyormuş fsh düşerkende rahim duvarı incelebliyormuş..birini yaparken birini bozbaliyor..ama herkesde aaynı şey olmayabilir.histerskopimi olcaksın.işallah başarılı geçsin..
benim enson 9 du yeniden yaptiricam dr istedi ama cok korkuyorum ya yaptirmaya sonuc kotu cikar diye adtlerim duzenli sasmaz ama 33 yasim tedaviye basladim allahim nasip eder insallah bebek diye yanip tutusan her kadina. cevabin icin sagol cnm..
yok canım şu an adetliyim YOK ZATEN BEN ÖYLE BİR ŞEY BEKLEMİYORUM KENDİMİ ÇOK ÇARESİZ HİSEDİYORUM BİR ŞEY YAPAMIYORUM YAŞIMA TAKILIYORUM YAŞADIKALRIMA TAKILIYORUM YAŞAYACAKALRIMDAN KORKUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?