Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım benim ya.. eşinin sağlık durumu biraz toparlanınca tekrar deneyemezmisin.. şartlarınızı tam olarak bilmiyorum ama artık hiçmi demeyeceksin neden bukadar umutsuzsun(

iç canım iç yumilerin çıksın ortaya en azından tedavine ön hazırlık yapmış olursun..

canım ben histereskopi olmuştum ama incelik sorunu normal usg de görülüyor zaten ölçüyor doktorlar kontrollerde..benim histerekopide yapışıklık çıkmıştı..açıldı dedi doktor şimdiki doktorumda iyi görünüyor dedi..seninde yaptırmanda fayda var canım bir sorun varsa hemen o an müdahale edebiliyorlar..benim rahim duvarı incelik sorunum e2 düşerse oluyor yoksa normal çıkıyor..gerçi normalin biraz altında..:) 8 in üstü iyi diyorlar ya.ama doktorum 7 yede iyi diyor..allah ol desin yeterki hepsi bahene..

6 dan 14 e nasıl çıkar yaaa moralim çok bozuldu arkadaşlar 4 aydır biestoron içiyorum vs vs sıkıntıdanda yükselirmi bu E2 estrodol mudu ne o 23 çıkmış LH 4 proloktin 18 nasıl kızlar bu değerler sağlık kurulundan dosyamız haftaya çarşamba çıkacak ben hala tüp bebeği zeynep kamilde mi dışarıda özeldemi yaptıracağıma karar veremedim ne dersiniz kızlar ne yapayım ben yaaa ne olacak bizim bu halimiz dün inanın ağlaya ağlaya uyudum

Birde arkadaşlar ara ara kanamam oluyor adaçayı yaparmı acaba?

Pat diye girdim konuya kusura bakmayın halınızı hatırınızı sormadan bitsin artık bu hasretimiz daha ne kadar uğraşıcaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun cümlemizin

guatır ameliyatınmı iptal ettin canım anlayamadım ameliyat değilde biyopsimi yapıcak doktorun..canım fsh çokta yüksek değil hem sen doğal hamiş kalabiliyosun..bence tüp bebekle sen hamiş kalıcaksın canım...

canım bu fsh çokta yüksek değil fsh düşürmek için hayıt çook iyi geliyor...biesterona devam birde arginmax var biliyosundur canım..bunları kullanırsan fsh düşer canını sıkma..böyle stres yaparsan fsh dahada yükselir...ben en son fsh 50 gördüm..artık ölçtürmüyorum çünkü fsh birkere çıkarsa devamlı çıkarmış tüp bebk doktorum öyle diyor önemli olan yumurta geliştirip emriyo olmasıymış....bizim sadece elimizi çabuk tutup hamiş kalmamız gerek..çünkü yumrt rezervimiz azalmış alarm veriyo demek..bide amh testi var canım onu yaptırdınmı...

canım adaçayını yapraklarıyla birlikte kurutulmuş buldum biraz kokladım çok kötü kokuyodu kokusundan bile midem bulandı..ben adaçayınıda içemem çok hasasım ya keşke içebilsem kendime çok sinir oluyorum çok denedim içemiyorum hayıt mesela afedersin nerdeyse istifra edicem öyürüyorum kokusunu bile duyunca.sen neler yaptın canım geldimi kırmızılar kontrole gitinmi varmı yumoşlar...

Gülnevacım canım amh testini 3 yıl önce yaptırmıştım 0,17 çıkmıştı teşekkür ederim canım inşallah kaliteli yumoş olur hepsini içiyorum canım argınmax biestoron hayıt tıhumu bal polen arıs ütü apimiks birde yürüyüşe başladım günde 1 saat yürüyorum doktor 7 kilo ver dedi 67 kiloyum 60 a inmeliyim umarım dahada inebilirim boyum 155

OTE canım evet başka bir dr a gittim o da biyopsi sonucuna göre karar verelim dedi dün biyopsi yaptırdım ayın sonunda belli olacak ona göre ameliyat olacağım hayırlısı allahtan artık. İnşallah canım hepimize rabbim verecek, bazen karamsarlığa düşmekte normal diye düşünüyorum. Ben çarşamba gece adet oldum ama yoğun değil yine tam düzeldi diyordum ( bugün hormonlara baktıracaktım ama hiç gitmek llstemiyorum açıkcasğ. Adet azlığı galiba e2 nin düşük olmasından kaynaklanıyormuş benim en son 20 den azdı

Canım çok geçmiş olsun inşallah biyopsi sonucun temiz çıkar birde ameliyatla uğramazsın arkadaşım onu korkusu bile yeter insana ama bazen böyle şeyler kendi canımızında kıymetini bilmemiz gerektiğinin kanıtı bebek olacak diye yapmadığımız şey yaşamadığımız stres kalmadı olacağıda bu inşallah iyi sonuçların gelsin hem hormon testlerin için hem biyopsi sonucun için cnım

GÜNAYDIN ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE (amin )HAYIRLI CUMALAR..........................Bir CUMA daha Araladı Ömrümüzün Kapısını.
Bir CUMA'dır Ne Yaşayacağımızı Bilemediğimiz.
Ya RABBİ Bildik ki Her Şeyi Ol Deyince Olduruverensin.
Ya RABBİ Bildik ki Sabrı Peygamberlere Dahi Öğütleyensin.
Ya RABBİ sabrımızın Sonu Senin Rızan Olsun.
Dualarla Hayırlı CUMA'lar..

canım çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kk dan bir arkadaşın yazınısını okudum diyarbakırda bir aktardan karışım yaptırmış ve 3 4 aydır adet olamamasına rağmen kürleri kullandıktan sonra adet olmaya başlamış fsh falan düşmüş ve hamile kalmış, düşmooş bebek fakat inşallah bir daha ki sefere kucağına alacak isterseniz numarasını atayım aktarın bir konuşun kızlar. Fiyatta çok uygun 129 lira

ne güzel bir dua rakadaşım...sanada hayırlı cumalar..rabim cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin inş...

canım madem bu ay tedaviye başlamıycan neden hormon testi yaptırıyosun bu yaptırdığımız testler moral bozukluğundan başka bişey yapmıyor bizlere..bende her ay hormonlarımı takip etiriyodum doktorum artık yaptırma diyor...canım inş biyopsi sonucun iyi çıkar ameliyata gerek kalmaz...

keşke içebilsen ..bal tarçın çörek otu ye canım o zaman oda çok faydalı..benim bir haftam var canım hayırlısyla senin ne kadar kaldı bir ay dinlenmek aslında iyi oldu..

keşke içebilsen ..bal tarçın çörek otu ye canım o zaman oda çok faydalı..benim bir haftam var canım hayırlısyla senin ne kadar kaldı bir ay dinlenmek aslında iyi oldu..

canım ben bu ay dinlendim sayılmaz yumoşun büyümüyceğini bilseydim klomenede bir ay ara vermek istiyordum aslında çünkü klomen rahmi inceltiyor..hayırlısı canım bekliyorum bakalım yinede çalışıyoruz umut dünyası işte...canım benim büyümeyen tarafımdaki yumoşum çok ağrı yaptı bana acaba başk yumoşmu büyüdü diyorum...canım beynimizide dinlendirebilsek aklımdan bebek fikri hiç çıkmıyor nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…