günaydn kızlar sizlere genelikle günaydın slm yazık çıkıyorum aslında okuyorum ama yorum yapmıyorum uzak kalmak isityorum bebk fikrinden ama başaramıyorum yine çok fena hasret içindeyim buaralar her şeye ağlayıp duruyorum
canım bakıcam bugün aktara adaçayı içmeyi çook sitiyorum inş içerim...canım işin içinde olsa erteleme bebek işinin bizim için bir ay bile çook önemli...ben bu ay yumoş büyüseydi doktorumda ok deseydi transfere hiç düşnmeden yaptırırdım galiba...transfer sonrası bebeğime bir adım daha yaklaşmakta çook güzel...
canım ben histreskopi yaptıracağım ama tüp bebek öncesi diyorum tüp bebeği de inşallah haziran gibi düşünüyorum, sana bir şey soracağım sen yaptırdın değil mi histereskopi ben de vajinal ultrasyonda bir şey görmedi dr.lar fakat düşüklerden dolayı ben yaptırmak istiyorum zaten ben yapalım dedim dr. sende ultrasyonda mı gördüler
canım geçen ay adettimin 13 gün sonra falan başladım 2 gün erken geldi. benim 3- 5 aydan beri miktar bakımından problem yaşıyordum geçen ay ve ondan önceki ay iyi sayılırdı. canım benim benim en son fsh 13 ya da 15 di. amh de iyi değil malesef 0.6. yarın regl olmam lazım 28. gün guatr ameliyatı olacaktım ama farkıl dr lara gittik en son biyopsiye karar verdik.
6 dan 14 e nasıl çıkar yaaa moralim çok bozuldu arkadaşlar 4 aydır biestoron içiyorum vs vs sıkıntıdanda yükselirmi bu E2 estrodol mudu ne o 23 çıkmış LH 4 proloktin 18 nasıl kızlar bu değerler sağlık kurulundan dosyamız haftaya çarşamba çıkacak ben hala tüp bebeği zeynep kamilde mi dışarıda özeldemi yaptıracağıma karar veremedim ne dersiniz kızlar ne yapayım ben yaaa ne olacak bizim bu halimiz dün inanın ağlaya ağlaya uyudum
Birde arkadaşlar ara ara kanamam oluyor adaçayı yaparmı acaba?
Pat diye girdim konuya kusura bakmayın halınızı hatırınızı sormadan bitsin artık bu hasretimiz daha ne kadar uğraşıcaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsun cümlemizin
iç canım iç yumilerin çıksın ortaya en azından tedavine ön hazırlık yapmış olursun..
canım ben histereskopi olmuştum ama incelik sorunu normal usg de görülüyor zaten ölçüyor doktorlar kontrollerde..benim histerekopide yapışıklık çıkmıştı..açıldı dedi doktor şimdiki doktorumda iyi görünüyor dedi..seninde yaptırmanda fayda var canım bir sorun varsa hemen o an müdahale edebiliyorlar..benim rahim duvarı incelik sorunum e2 düşerse oluyor yoksa normal çıkıyor..gerçi normalin biraz altında..:) 8 in üstü iyi diyorlar ya.ama doktorum 7 yede iyi diyor..allah ol desin yeterki hepsi bahene..
canım bu fsh çokta yüksek değil fsh düşürmek için hayıt çook iyi geliyor...biesterona devam birde arginmax var biliyosundur canım..bunları kullanırsan fsh düşer canını sıkma..böyle stres yaparsan fsh dahada yükselir...ben en son fsh 50 gördüm..artık ölçtürmüyorum çünkü fsh birkere çıkarsa devamlı çıkarmış tüp bebk doktorum öyle diyor önemli olan yumurta geliştirip emriyo olmasıymış....bizim sadece elimizi çabuk tutup hamiş kalmamız gerek..çünkü yumrt rezervimiz azalmış alarm veriyo demek..bide amh testi var canım onu yaptırdınmı...
iç canım iç yumilerin çıksın ortaya en azından tedavine ön hazırlık yapmış olursun..
Canım ben hayıt tohumu içiyorum sabah akşam fsh düşsün diye birde nar suyu içiyim dedim sen söylemiştin ikisi ters tepmesin adaçayı içmeye başladım ama ara ara kanamam oldu
Benim estrodol e2 değerim 23
fsh 14
içtiğim şeyler
BİESTERON
ARGINMAX
ARISÜTÜ BAL POLEN
HAYIT TOHUMU
NAR SUYU
ADA ÇAYI TERS TEPERMİ BUNLAR BİRBİRİNE benim korkum nar suyunun rahimi kalınlaştırma özelliğinden dolayı FSH artarmı acaba düşüncesi
Birde KİSTİM vardı soğan suyu yapayım diyordum şimdi kafam tümden karıştı ne yapayım derdime bir çare
OTE canım evet başka bir dr a gittim o da biyopsi sonucuna göre karar verelim dedi dün biyopsi yaptırdım ayın sonunda belli olacak ona göre ameliyat olacağım hayırlısı allahtan artık. İnşallah canım hepimize rabbim verecek, bazen karamsarlığa düşmekte normal diye düşünüyorum. Ben çarşamba gece adet oldum ama yoğun değil yine tam düzeldi diyordum( bugün hormonlara baktıracaktım ama hiç gitmek llstemiyorum açıkcasğ. Adet azlığı galiba e2 nin düşük olmasından kaynaklanıyormuş benim en son 20 den azdı
Canım ben hayıt tohumu içiyorum sabah akşam fsh düşsün diye birde nar suyu içiyim dedim sen söylemiştin ikisi ters tepmesin adaçayı içmeye başladım ama ara ara kanamam oldu
Benim estrodol e2 değerim 23
fsh 14
içtiğim şeyler
BİESTERON
ARGINMAX
ARISÜTÜ BAL POLEN
HAYIT TOHUMU
NAR SUYU
ADA ÇAYI TERS TEPERMİ BUNLAR BİRBİRİNE benim korkum nar suyunun rahimi kalınlaştırma özelliğinden dolayı FSH artarmı acaba düşüncesi
Birde KİSTİM vardı soğan suyu yapayım diyordum şimdi kafam tümden karıştı ne yapayım derdime bir çare
canım adaçayını ben kullanmadım bilmiyorum fazla yan etkisini ama söktürücü özeliği varmış galiba gebe olan kullamaması gerekmiş bence hayıtla ikisini yapma...umuselmen arkadaşımız yazmıştı kullan diye adaçayını doğal östrojen etkisi varmış ve 1 hafta kullanılıyomuş galiba.. nar usyunuda adetin 1 günü başlıyosun 15 gününe kadar kullanıyosun sonrası rahmi kalınlaştırdığı için adetlerin düzensizleşebilir çünkü biliyosun adet gebelik yoksa kalınlaşan rahimin dökülmesidir..bisesteron ben hiç ara vermeden kullandım arginmax ara vermeden kullanıyosun...bence hem hayıt hem adaçayı kullanma...
GÜNAYDINALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE (amin )HAYIRLI CUMALAR..........................Bir CUMA daha Araladı Ömrümüzün Kapısını.
Bir CUMA'dır Ne Yaşayacağımızı Bilemediğimiz.
Ya RABBİ Bildik ki Her Şeyi Ol Deyince Olduruverensin.
Ya RABBİ Bildik ki Sabrı Peygamberlere Dahi Öğütleyensin.
Ya RABBİ sabrımızın Sonu Senin Rızan Olsun.
Dualarla Hayırlı CUMA'lar..
OTE canım evet başka bir dr a gittim o da biyopsi sonucuna göre karar verelim dedi dün biyopsi yaptırdım ayın sonunda belli olacak ona göre ameliyat olacağım hayırlısı allahtan artık. İnşallah canım hepimize rabbim verecek, bazen karamsarlığa düşmekte normal diye düşünüyorum. Ben çarşamba gece adet oldum ama yoğun değil yine tam düzeldi diyordum( bugün hormonlara baktıracaktım ama hiç gitmek llstemiyorum açıkcasğ. Adet azlığı galiba e2 nin düşük olmasından kaynaklanıyormuş benim en son 20 den azdı
ne güzel bir dua rakadaşım...sanada hayırlı cumalar..rabim cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin inş...
canım adaçayını yapraklarıyla birlikte kurutulmuş buldum biraz kokladım çok kötü kokuyodu kokusundan bile midem bulandı..ben adaçayınıda içemem çok hasasım ya keşke içebilsem kendime çok sinir oluyorum çok denedim içemiyorum hayıt mesela afedersin nerdeyse istifra edicem öyürüyorum kokusunu bile duyunca.sen neler yaptın canım geldimi kırmızılar kontrole gitinmi varmı yumoşlar...
keşke içebilsen ..bal tarçın çörek otu ye canım o zaman oda çok faydalı..benim bir haftam var canım hayırlısyla senin ne kadar kaldı bir ay dinlenmek aslında iyi oldu..
slm kızlar nasılsınızneler yapıosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?