Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

günaydın kızlarrrrr grip oluyorum yine başım o kadar çok ağrıyor ki artık bana bağlı değil kendi başına davranıyor

gülneva tekrar tedaviye başlıycakmısın adetinle birlikte ama işallah adet olmazsında hamiş olursun.. aynen canım kafadan atmak rahatlamazk gerekiyor inş.
slm kızlar nasılsınız neler yapıosunuz

iyiz polyanna sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulantıların geçti sanırım..hayırlı doğumların olsun..
günaydın arkadaşlar, nasılsınız?????
sanada günaydınlar olsun neler yapıyorsun serozi..
günaydın kızlarrrrr grip oluyorum yine başım o kadar çok ağrıyor ki artık bana bağlı değil kendi başına davranıyor

yeter sende benim gibi çok hastalanan bi insansın..ben vucudumun bağışılığını artırmak için kestane balı yiyorum nar suyu içiyorum ve eskisi kadar hasta olmuyorum çok şükür olursamda daha hafif atlatıyorum....eğerki sgara içiyosan bırak canım oda vucudu zayıf bırakıyor..

Mrbbb kizlarrr nasilsimizzz??? Bende kontrollere gidip geliyorumm.oglanin fl ayakk boyu kisaydi cok kotu bi on gun gecirdim bugun gittimde doktor normale donmus dedii bilmiyorimm hala korku endiseee doguma kadar ..ama hep aklimda ve dualatimdasinizzzzzz..bana ozelden gercek isimlerinizi attin isim oolarak duacedicemm bu seferrr cunku sizlerinde cokkk hamile kalmanizi istiyorummmmmm

canım inş hamiş olurumda gelmez kırmızılar 9 ay...caım madi olarak tek deneme şansımız daha var...bidaki adetimle arginmax ve biesterona başlıycam yine..bu ay ilaçların hepsine ara verdim midem çok kötü olmuştu canım...sen napıcan başlıycanmı tedavine canım adetinle...

Canım bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür. E2yükseltmek için neler yapabiliriz benim de düşük adetteki azalmanın nedeni oymuş

Canım bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür. E2yükseltmek için neler yapabiliriz benim de düşük adetteki azalmanın nedeni oymuş

e2 için nar suyu bol maydonoz bunu alısalıs dan duymuştum ve adetliyken bolca yedim.ada çayı buda adetliylken veya gebe olmadığına emin olduğun zamanlar ben birde bir karışım keşfettim oda çok güzel anason kimyon rezene melisa karışımlı çay buda adetliyken veya dediğim gibi durumlarda ..işallah sende faydasını görürsün canım..

Canım çok teşekkür ederim işe yaradı mı sende bunlar? Ben de yapacağım bu ayda 2 gün adet sürdü şaştım kaldım ben ya içim çok sıkılıyor vallahi

Canım çok teşekkür ederim işe yaradı mı sende bunlar? Ben de yapacağım bu ayda 2 gün adet sürdü şaştım kaldım ben ya içim çok sıkılıyor vallahi

her ay düzenli e2 ölçtürmüyorum ama geçen ay bunları yaptım ve e2 çok güzel artmıştı..bence denemelisin..:49 canım mitarına takılma bunları yap bakalım ne olcak..

günaydın kızlar güzel bir hafta olsun inş

merhaba 6 tüp denemesine hzırlanıyorum . Sorun sperm azlığı morfolo.sıfır hareket sıfır ... tüp denemelerinde 5/ 6 tane yumurta toplanıyordu son denemede 8 tane toplandı .ama 4 tanesi işe yarar çıktı dr. amh hormon testi istedi 0,3 çıktı yeni deneme için yumurtam kalitelenmesi için neler yapabilirim dr. um ulun uluğ , biesteron verdi omega 3, folik asiti ben aldım içmeye başladım arada b12 alıyorum hayır özü aldım. tasiye edebilceğin başka şeyler varmı?? allah herkesin yardımcısı olsun

Son düzenleme:

canım yumurta sayın oldukca iyi kaç yaşındasın.. bende umut bahcecide 4 defa tedavi oldum 36 yaşındayım, amh 1.2 di ama hep 1 veya 2 tane yumurta toplayabilmişti Süleyman bey.. amh sayıma göre neden bukadar az toplandı hiç anlayamadım belkide hatalı protokoller yaptılar yıllarca.. Senin Ulun beyde kaçıncı tedavin olacak cnm.. kullandığın ilaçları bende kullandım.. bu hafta 6. tedavime başka bir hastanede başlıyorum..

amh 0,3 canım iyimi kötümü bilmem ama kalitede değilmiş sperm morf. sıfır dölleme sıkıntısı yaşıyoruz. neden başka merkeze geçtin ? hangi merkezde başlıcaksın cnm Ulun beyde sadece 5. tüpü yaptırdım cnm her tedavim ayrı merkezde oldu AMA 6. denemeyi mayıs gibi umutta düşünüyoruz ne dersin? emre bey sanırım eşimi ameliyat edecek

canım ben ulun bey ve emre bey hakkında olumsuz birşey diyemem.. emre beyden çok memnun olanları duydum. ulun beyinde benim doktorumdan çok daha araştırmacı olduğunu hastanede birebir yaşadığım olayda tecrübe etmiştim.... benim doktorum süleyman beydi.. emre beylede pek işim olmadı çünkü eşimin sperm sayısı 2 milyondu ama morfoloji ve hareket sorunu yoktu o değerleri normaldi.. 4 defa aynı yere aynı doktora fazla şans verdim hep aynı hep aynı protokoller hep aynı sonuçlar değiştirmekte geç bile kalmıştım.. İstanbul Tüp bebek merkezi Aret Kamara geçtim canım bu hafta regly olunca başlıyoruz..

anladım canım evt çok şans vermişsin Aret kamar eşimin istediği bi dr. aslında ama Emre beyden dolayı ben umutu seçtim.İnşallah meleklerin kucağına en kısa zamanda gelir. Aslında amh benden çook yüksek lakin sonuç ilginç şaşırdım doğrusu benim yaş 33 sizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…