Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini benim de hem rezerv hem de kalite problemim var bu topikte ki diğer arkadaşlar da aynı durumda. Ben de ilk tüp denemesini haziran da yaptıracağım dr bana dhea , qenzim10 ve melontinem diye hap verdi ben de arada ek olarak omega3, b12, elevit alıyorum bir de argınmax var. Bir de hayıt, aslan pençesi, ada çayı, kantoron kapsüle başladım bugün:)

allah yardımcın olsun. qensim10 eşime veriyordum ne işe yarıyormuşki bende kullanayım yoksa ...

benim 36 canım.. umutta tedaviye başladığımda 32 di bakalım Aret beyde kaç tane toplanacak çok merak ediyorum..gerçi artık yaşımda ilerledi bayağ... dileklerin için çok sağol bende artık hangi doktor iyi hiç bilmiyorum inan.. inşallah en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz..

canım bildiğim kadarıyla q enzim gençlik hormonu veriyormuş, sanırım hücre yeniliyor netten sen bir bak istersen dr verdi bana bir bildiği vardır sanırım

canım bildiğim kadarıyla q enzim gençlik hormonu veriyormuş, sanırım hücre yeniliyor netten sen bir bak istersen dr verdi bana bir bildiği vardır sanırım

canım nasılsın biyopsi sonuçların çıktımı inş sonuçlar iyi çıkar ameliyata gerek kalmaz...Qenzim10 nerden temin ettin canım eczanelerde varmı gnç mazalarında da varmış galiba burdan araştırdım biraz...günde kaç tane alıyosun birde mg ölçüsü varmı bu hapın canım...

canım nerelerdesin hiç gelmiyosun artık özletme kendini canım arada yaz..

canım inş bebeişlerin ikiside çok sağlıklı doğucaklar...Allahım korusun meleklerini inş...doğumada az kaldı canım hazırmı bebişlerin kıyafetleri beşikleri canım...Allahım ne güzel duygulardır bebeklerin hazırlıklarını yapmak..rabim bizede yaşasın canım bu duyguları inş...ismi yazmaya çalışıcam mesaj kutusuna bakarsın...

merhaba, Qenzim10 eczanelerde var eşime sperm için 2 yıldır içiyoriyorum.. gnc ve solgar da var yani ... geçmiş olsun cnm

Merhaba hepinize… Bu aralar felaket bir umutsuzluğa kapıldım. İlk tüp bebek denemesinde OPU işleminde, folikülden yumurta çıkmayınca Progesteron takibine başladık. Aylardır yumurtam yok. Tedavi de zaten 1 tane yumurtam oluşmuştu, içi boştu. Son iki adet döneminde ağlamaya başladım. Her tuvalete gidişimde ağlıyorum. Eşimde de sperm azlığı var, varikosel ameliyatı oldu. Artık ciddi ciddi Allah bizim çocuk sahibi olmamızı istemiyor diye düşünüyorum. Bunda da var bir hayır elbette, ama işte üzülmekten kendimi alamıyorum. Allah'ım hayırlısı neyse onu ver diye dua ediyorum, hayırlısı buysa dayanmak içinde güç versin Rabbim. Çok zor çok…

En başından beri hep olumlu düşünmeye çalıştım, hep güçlü olmaya çalıştım. Yok olmuyormuş, ben çok üzülüyorum.

Son düzenleme:
Gulnevacimm hastane cikislarini aldim odalarini dogunca siparis etcezzz..begendim ama sanki odalarini alinca bi aksilik cikcak diye dursun dedim.kuzlar ya boyle benm gibi zor hamile kalaninda hamileligi harbi travma gibi geciyioooo:-(
Herseyden korkar oluyosun ozelden msjini aldim ummininde aldim doguma girerkende edicem cunku ben arkadaslarima doguma gireene kadar kafalarini patllattim aman unutmayin diye;-);-)
Gulneva umudunu kaybetme cnmm rabbimin mucizesi cokk bolllll

canım hiçbir zaman umudumuzu kaybetmiycez ilk denemende boş çıkmış olabilir bak ben tüp bebek için yumoşlarımı 1 sene bekledim benim yumoşlar bazen büyüdü bazen büyümedi 1 sene bekledim hormonlar düzene girsin diye...Allahım zamanını biliyo canım nasip edince mucizeler oluyo bir bakıyosun transfer bile olmuşsun..benim 4 ay hiç yumurta görünmedi mesela ama hiç tedavimi bırakmadım her adete doktoruma gidiyodum ve iki kere transfer oldum tek emriyoyla...senin yaş kaçtı canım ve tüp bebek tedaviye başlayınca bizim gibi az yumoşu olanlara yüksek doz ilaç almıyoruz biz çünkü bizim gibi rezerv azlığında yüksek doz ilaç ters tepebiliyor yumurtalar kalitesiz oluyomuş yüksek dozda...olucak canım mücadele etmeye devam edersek umudumuzu kaybetmesek Allahımızın izniyle bizimde bebişlerimiz olucak...

merhaba, Qenzim10 eczanelerde var eşime sperm için 2 yıldır içiyoriyorum.. gnc ve solgar da var yani ... geçmiş olsun cnm

canım Qenzim10 gnc ve eczanelerde de aynımı birebir marka değişikliğim yokmu bilgin varmı...

canım çok teşekkür ederim. Biyopsi 27 de çıkacak inşallah temiz çıkar. Canım q enzim solgar benim ki 100 mg 30luk benim ki eczaneden alıyorum sabahları kahbaltıdan sonra 1 tane alıyorum, kolay bulunuyor yoksa bile 1 2 saat sonra getiriyorlar. İnşallah işe yarar.fiyat olarakta 87 ye aldım en son.

canım ya maşallah bln kez rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah

canım Qenzim10 gnc ve eczanelerde de aynımı birebir marka değişikliğim yokmu bilgin varmı...
canim bende Solgarinki var icinde 17 tane falan var dolapta sakladim artik icmiyorum istersen sana ucretsiz gonderebilirim denemek istiyorsan bir denemis olursun.. inifolic kullaniyorsan bir kutu ondanda var yanina koyarim.. kasim tedavimde cok icerdim artik icmiyorum..

Arkadaşlar elonva diye yeni bir ilaç var piyasada en son yazınki denememde rezervlerin az diye en yüksek dozda pregnl ile 4 yumurtam oluşmuş maalesef erken çatladıgı için karın boşluğunda 1yumurta bulunmuştu.bu ayki tedavimde elonva kullandım 9 yumurta toplandı 8 tanesinde folikül vardı 7 tanesi 5.güne kadar dayandı 3 tane blastosist transfer edildi beklemeyeyim.doktorum elonvanın yaşı ileri yumurta rezervı az olan kadınlar için çok büyük bir ümit ışığı olduğunu söylemişti ..ben yumurta sayımı duyunca ağlamaya başlamıştım.isterseniz doktorunuza bir sorun

merhaba bahsettiğiniz elonva iğnesinden biraz bahsedermisiniz türkiyeye gelmişmi birde siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz her hastane kullandırıyormu..sadece bir kez vuruluyormuş sanırım..

gülneva ben geçen ay gnc nin conzimq10 kullandım..biraz pahalı bi ilaç daha önceki denemelerimdede kullanmıştım..ama illaki kullanan hamile kalıyor diye bişey yok canım allah ol deyince olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…