cannım ben arginmaxsı hiç kullanmadım daha önce biesteronada 4 ay kullandım bıraktım 1 ay ara verdim adetimle başlıycam ikisinede ikisini bir aradamı kullansam acaba midem çok kötü aslında iki ay ilaç içe içe ara vermeden midem çok kötü oldu yanıyo ilaç içtikten sonra nedense...folidoce kullanıyodum onada ara verdim şimdi sadece coraaspirin kullanıyorum..omega hiç almadım daha öncede çok kilo aldım iki tüp bebek denemesinden sonra ...birde omega içersem iştahım dahada açılır diye korkuyorum...balık yemeye özen gösteriyorum haftada iki kere...inş tedavine başlarsın sende artık zamanı geldi bence canım...hadi bakalım gelsin bebeişler inş...
canım ben gnc nin omega 3 kullanıyorum öyle bi iştah açma durumu yok..istersen coenzm omega arginmax bunları al canım yalnız arginmax mens alcan canım..
gülneva ben geçen ay gnc nin conzimq10 kullandım..biraz pahalı bi ilaç daha önceki denemelerimdede kullanmıştım..ama illaki kullanan hamile kalıyor diye bişey yok canım allah ol deyince olacak inşallah..
doğru diyorsun canım ben 6 ay kullandım hamile kalamadım:)
aynen bende çok kullandım bu ay kullanmıyorum..nasıl olsa bi sürü takviye yapıyoruz..seninde zaman azalıyor inşallah canım..
:)) takviye takviye vucutlarımız şaşkına döndü artık.. inşallah karşılığını alacağız.. evet son günler 2-3 güne olur:))
sen hangi ay transfer düşünüyorsun canım.
ben bir opu daha olmayı düşünüyorum bu tedavimde transfer olma ihitmalimde var doktorla konuşucam şartlar ugun olursa rahim falan olmayı düşünüyorum tek kafaa takılan oul yaa..rapo alsam herkes duyacak herkes duyuncada ben daha çok stres oluyorum..rapor almasam yorucu bi mesleğim var anaokulu öğrt.yim bilemdim canım hayırlısı neyse o olsun diyorum benim yaş sorunuda var..benden başka etrafımda bebek için uğraşan yok ve bugun öğrt. arkadaşlardan eleştiri aldım bu yaşda riskli değilmi diye..tabi beni anlamalarını beklemiyorum bu uğruda uğraşanlar anlar bizi canım..allah yardımcımız olsun ..
Selam kızlar.Nereden başlasam bilmiyorum, şu birkaç gündür allak bullak oldum resmen. Bir yıldır çocuğumuz olmadığından ve ekim 2013 ten beri bir ay adet olup bir diğer ay adet olamadığından doktora gittim. Yapılan kan testine göre FSH 31,48 çıktı, çekilen rahim filminde de rahim agzı dar olduğundan zar zor film çekilebildi, sonuç ise tüplerden biri kapalı. Doktorun dediğine göre, fsh yüksek ve tüp bebek merkezleri bu durumda seni kabul etmezler, fsh yüksek ise normal bir yolla da hamile kalamazsın, zaten rahim agzı neredeyse kapalı ve bir tüp kapalı, bunları açmak için operasyon geçirmen gerek, yani yine hamile kalamazsın.Şimdi ben hiçbir yolla hamile kalamıyorum anlamına mı geliyor bu durumlar?? Fsh 31 ise tüp bebek yapma şansım hiç yok mu, aranızda bu fsh veya daha yüksek fsh ile tüp bebek deneyen veya yapan oldu mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim. :18:
gülneva ben geçen ay gnc nin conzimq10 kullandım..biraz pahalı bi ilaç daha önceki denemelerimdede kullanmıştım..ama illaki kullanan hamile kalıyor diye bişey yok canım allah ol deyince olacak inşallah..
fsh yüksek benimde canım ve iki kere tüp bebek denemem oldu...fsh yüksek olsada yapıyolar canım tüp bebek hiç üzülme sen rahim darlığı hakında bilgim pek yok canım ama bununda vardır bir çaresi ve tek tüp kapalı olupta hamile kalanlar var doğal yoldan..rabim ol derse olur canım hiç üzülme sen ...doktorlar nice senin çocuğun olmaz deyipte hamil kalan var....doktorların dediğine hiç takılma her kadının anne olmaya hakı vardır...güzel bir tüp bebek merkeziyle görüş mutlaka canım..benim gitiğim merkezde fsh yüksek olsada adetin 3 günü muayenede yumurta varsa tedaviye başlatıyor doktor...
canım teşekkür ederim cevabın için.İnşallah umudumu daha fazla kırmazlar.Ben rahim filmi çektirirken doktor rahim ağzım kapalı olduğundan zorlandı ve verilen ilaç dışarı çıkınca bir aletle rahim ağzını açtı ve tekrar ilaç verdi. doktor rahim ağzın kapalı olduğundan hamile kalamamışsın dedi hatta. Tabi fsh değeri ayrı konu zaten. Sen hangi tüp bebek merkezine gittin cnm.Sonuç alabildin mi?
canım benim gitiğim merkez İstanbul tüp bebek...doktorum aret bey bizim gibi hastaları çokmuş ama dediğim gibi ulrtasonla yumurta görürse tedaviye başlatıyor...canım istanbulda oturuyorsan git görüş derim bir merkezle sende araştır merkez..çünkü bizim gibi fsh yüksek olanların doğal yılla hamile kalmaları zor ben iki senelik evliyim ben kalamadım..iki kere tüüp bebek denedim bir emriyom oldu sayı olarak azdı ama olmamasından iyidir..ben negatif sonuç aldım canım iki denememde de ama umudumu hiç kaybetmedim yola devam ediyorum Allahımında izniyle..
canım çalışırken çok zor birde senin bir sınıf dolusu sorumluluğun var ama tedavinide ihmal etme.. şunu düşün Allah korusun bir rahatsızlık geçirsen mecburen rapor alacaktın... buda bebeğin için alman gereken bir rapor ve okulların kapanmasına daha aylar var hiç ara vermeni tavsiye etmem, zaten bir kişi duydumu herkez duyuyor işin o kısmını artık hiç takma..
yaşında birşey yok canım.. herkez kolayca yorum yapıyor ama gebelikte her yaşın kendince riskleri var sen Allahıma emanet olursun birşeycik olmaz..
canım yinede Qenzim10 kullanman işe yaramış her ay yumoşun oluyo sonuçta ve emriyoların var...canım rapor içinede hiç takılma bizim kızın okulunda çok hamişler var ve nerdeyse her ay rapor alıyolar..bitane öğretmenimiz vardı diğer sınıflarda okul başladığından beri hiç okula gelmedi tüp bebek tedavisi görüyomuş ve transfer olmuş sonra bebek tutmuş hamiile kalmış şimdi 4 aylık hamile öğretmen daha yeni geldi okula derslere giriyor...nerdeyse 5 ay hiç okula gelmedi yerinede başka öğretmen geldi o yoken şimdi kendi giriyor derslere 4 aylık hamiş...canım seni bebişin daha önemli sen memur değilmisin canım işten çıkartamaz herkezin dediğinede takma bizi bizden başka anlayan yok maalesef...okul var diye tedavilerini erteleme derim ben...
canım hiçbir zaman umudumuzu kaybetmiycez ilk denemende boş çıkmış olabilir bak ben tüp bebek için yumoşlarımı 1 sene bekledim benim yumoşlar bazen büyüdü bazen büyümedi 1 sene bekledim hormonlar düzene girsin diye...Allahım zamanını biliyo canım nasip edince mucizeler oluyo bir bakıyosun transfer bile olmuşsun..benim 4 ay hiç yumurta görünmedi mesela ama hiç tedavimi bırakmadım her adete doktoruma gidiyodum ve iki kere transfer oldum tek emriyoyla...senin yaş kaçtı canım ve tüp bebek tedaviye başlayınca bizim gibi az yumoşu olanlara yüksek doz ilaç almıyoruz biz çünkü bizim gibi rezerv azlığında yüksek doz ilaç ters tepebiliyor yumurtalar kalitesiz oluyomuş yüksek dozda...olucak canım mücadele etmeye devam edersek umudumuzu kaybetmesek Allahımızın izniyle bizimde bebişlerimiz olucak...
Çok teşekkür ederim. 31 yaşındayım. Sol yumurtalığım hiç yumurta üretmiyor, sağda ise o kadar tedaviye bir folikül oluştu, onunda içinde yumurta yoktu. Şimdi aylardır yumurtlamıyorum, moralim çok bozuluyor. Yumurtlamayınca tüp bebek tedavisi de olmuyor. Sadece Biesteron kullanıyorum ilaç olarak, onun dışında standart bal, polen, tarçın, arı sütü, çörek otu İlacın düşük veya yüksek dozu nedir bilmiyorum. İlaçlar hormonlara, yaşa, kiloya göre ayarlanıyor sanırım. Benim tedavimde Menagon 6 toz - 1 su uygulandı. Az mı çok mu bilemiyorum.
Bişey sorcam.
AMH testi diye bi test yapıldı mı size ?
Evet yapıldı, AMH değerim 0.1
merhaba bahsettiğiniz elonva iğnesinden biraz bahsedermisiniz türkiyeye gelmişmi birde siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz her hastane kullandırıyormu..sadece bir kez vuruluyormuş sanırım..
0.1 mi
Cok ozur dilerim moralini bozmak istemezdim ama cok fazla dusuk. Benim 1,5 olmasina ragmen cok az dediler ve 3-4 yil sonra bu deger dusebilrmis iyice. 1 in altina duserse tek tedavi yontemi tup bebek dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?