Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Evet, bende 2012 Ağustos'unda kimyasal gebelik yaşadım. O zaman yumurtalık rezervimde azalma olduğunu bilmiyordum. Doktor 2013 Nisan ayında tüp bebek dediğinde eee ben nasıl hamile kaldım demiştim. Önce yumurtan kalitesizmiş ondan olmuştur düşük demişti, sonra eşiminde spermlerinde sorun olduğunu görünce erkek faktörlü düşük yapmışsın kalitesiz spermden, demek ki yumurtan olunca dölleniyor demişti. Tabi zaman aleyhimize işliyor. Şimdi doğal yolla hamile kalır mıyım bilmiyorum. İnşallah yumurtlarım tüp bebek için şansım olur, yumurtam/yumurtalarım toplanabilir. Sağlıkla döllenir ve ben hamile kalıp sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi. İnşallah hepimiz en kısa zamanda anne olabiliriz.

günaydın kızlar dün annemdeydim gelemedim nasılsınız

canım lnşallah ben de tüp bebek yaptırcağım mayıs haziran gibi bana da yumurta kalitesi düşük olduğundan dedi. Mayısa hazirana kadar yumurtaları güçlendirmeye çalışıyorum .

canım lnşallah ben de tüp bebek yaptırcağım mayıs haziran gibi bana da yumurta kalitesi düşük olduğundan dedi. Mayısa hazirana kadar yumurtaları güçlendirmeye çalışıyorum .

inşş bu sefer çok çok güzel olur her şey canımm

canım inşallah herkese verir rabblm içindede bize. Dün bir arkadaşla sohbet ettik de çok aklıma yatan bir şey anlattı. Rabbim insanları farklı farklı sınarmış dedi kimisine aratmadan verirmiş evlat; günahının karşını ahirete bırakırmış. Kimisine de hemen verir doğduktan sonra uğraştırırmış, kimisine bu dünyada uğraştırdıktan sonra verirmiş ki önceki günahlarına kefaret olsunda günahsız evlat olsun diye, kimisine de diğer dünya da verirmiş en hayırlı evladı. Rabbim lnşallah bizleri 3. Den eyler. Dün bir umut doğdu içimde aniden belkide rabbim aratıp vereck diye: )

canım aynı yaştayız bende 35 olucam 1 ay sonra... bende iki senelik evliyim evliliğimin 3 ayında öğrendim fsh yüksek olduğunu...canım doktorlar yanılabiliyor fsh yüksek olan bir bayanda hamile kalabilir ama fsh yüksek olduğu zaman yumurtalar büyümüyo yada kalitesiz yumurta oluyo ve buda doğal yola hamile kalmamızı engeliyo...fsh hormonu beyni uyaran bir hormonmuş yüksek olunca beyin yumurtaları büyü diye uyarmıyor uyarsada az uyarıyo yada ymurta büyümüyo büyüsede çatlamıyor bunun gibi şeyler...canım fsh düşüren bir sürü bitkisel şeyler var en başta hayıt tohumu çay yapıp içiyosun fsh düşürüyor hormonları düzenliyor...birde biesteron arginmax omega3 Qenzim10 bunlar hepsi doğal yan etkileri yok...bizim gibi rezervi azalan bayanlarda yumurtaları kaliteli yapıyo..ben biesteronu 4 ay kullandım ve sonra çok şükür yumurtlarım sorunsuz büyüdü ve tüp bebek aşamasına kadar gelebildim...sen nerelisin canım..brüksel yurtışı oluyo galiba...[/QUOTE]

Yaş ile değerlendirdi benim doktorum. Ve dedi ki "23-24 yaşında bir bayan için aşırı düşük bi değer, kritik bi durum" dedi.

Ama henüz herhangi bi tedaviye başlamadık. 1 sene doğal yolla deneyeceğiz.

canım başkalarına boşver ne derlerse desinler..soranlara oldu evet hamileyim dersin belki Allah büyük canım...canım ben napsam bilmiyorum adetimi bekliyorum 1 haftam var benim hesaplamama göre ama benim adetler düzensiz adet olmasan 3 gün gecikmeden sonra söktürücü kullan dedi doktorum...bakalım canım adet olayım doktora gidince ne diycek..canım ben gnc gitiğim bugün arginmax ve Qqenzim ve omega3 almaya karar verdim...omega ve Qenzim10 bir arada olan bir kapsül varmış fiyat olarakta iyi geldi ikisini ayrı alsam daha yüksek fiyat oluyomuş...canım ben hemen alıp kullanmak istedim ama tedaviye başlarsam ilaçlardan hariç bitkisel bişey kullanmak istemiyorum ve kullansamda transfere kadar kullanıyorum ve yarım kalıyo..o yüzden adetle birlikte kullanmaya başlıycam kısmetse canım..

CANIM İNŞŞŞŞ İNŞŞŞ RABBİM HAYIRLISINI VERİR BEN TAM 10 YILIDIR BEKLİYORUM UĞRAŞIYRUM ÇOK AĞLADIM ÜZÜLDÜM YIPRANDIM AMA ESKİSİ GİBİ DEĞİLİM ARTIK KENDİMİ YİYİP BİTİRMİYORUM (bazan baş edemiyorum ama )elimden geldiğince üstesinden gelmeye çalışıyorumNE KADAR BAŞARIYORUM BİLMİYORUM AMA RABBİME SIĞINIYORUM BENİ BAŞKASININ KAPISINA GÖNDERME DİYORUM SENDEN BAŞKASINA EL AÇTIRMA DİYE DUA EDİYORUM ALLAH BÜYÜK ONA SIĞINMAKTAN BAŞKA ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMEZ

[/QUOTE]

Canım senin kaç fsh değerin.Ben bugün hayıt tohumu içmeye başladım.Doktorlara kalsa umut yok,ama ben umutluyum ve tüp bebek merkezleri kabul etmezse başka yolları deneriz napalım.Ben İstanbul'dayım, Brüksel Tüp Bebek Merkezi İstanbul Şişli'de bir merkezmiş.Doktor orayı önerdi, bir gidip görüşücez, olmazsa diğer merkezlere de gidicez artık. .Senin kullandığın ilaç yumurta için mi?Bizim gibi fsh değeri yüksekolanların sorunu çok az yumurta oluşması zaten.

Canım senin kaç fsh değerin.Ben bugün hayıt tohumu içmeye başladım.Doktorlara kalsa umut yok,ama ben umutluyum ve tüp bebek merkezleri kabul etmezse başka yolları deneriz napalım.Ben İstanbul'dayım, Brüksel Tüp Bebek Merkezi İstanbul Şişli'de bir merkezmiş.Doktor orayı önerdi, bir gidip görüşücez, olmazsa diğer merkezlere de gidicez artık. .Senin kullandığın ilaç yumurta için mi?Bizim gibi fsh değeri yüksekolanların sorunu çok az yumurta oluşması zaten.[/QUOTE]

canım ben fsh 50 gördüm sonra dört ay hiç yuymurta görülmedi cycylo progova verdi doktorum onuda dört ay kullandım ostrojen içeriyomuş bu ilaç o ara biesteronda kullandım 4 ay sonra düşük doz ilaçlarla yumurtam büyütüldü ve bir emriyom oldu iki denememde de tüp bebekte...canım sana memeorial, bahçeci, İstanbul tüp bebek merkezlerini önerebilirim burda genelde orda tedvi görenler daha çook var...benim gitiğim merkezde fsh bakmıyor aret bey yumurta varsa düşük doz ilaç klomenle yumurtamı büyütü doktorum mesela...

canım ben fsh 50 gördüm sonra dört ay hiç yuymurta görülmedi cycylo progova verdi doktorum onuda dört ay kullandım ostrojen içeriyomuş bu ilaç o ara biesteronda kullandım 4 ay sonra düşük doz ilaçlarla yumurtam büyütüldü ve bir emriyom oldu iki denememde de tüp bebekte...canım sana memeorial, bahçeci, İstanbul tüp bebek merkezlerini önerebilirim burda genelde orda tedvi görenler daha çook var...benim gitiğim merkezde fsh bakmıyor aret bey yumurta varsa düşük doz ilaç klomenle yumurtamı büyütü doktorum mesela...[/QUOTE]

İstanbul tüp bebek merkezi ile ilgili olarak, Arat hocanın sigara içenleri kabul etmediğini duydum.Şimdi bu dönemde birden sigara bırakmamın beni olumsuz etkilemesinden korkuyorum. Bu olay doğru mu onu bilmiyorum.Aslında araştırdığım kadarıyla Aydın Arıcı ve Arat hoca en çok gidilenler.

taxx
nacizane bir arkadas tavsiyesi olarak yücel beye gitme 2 ay önce gttim senınle aynı durumda bir hastayım.Hemşireleri,çalısanları benım tahlıl sonuclarımı gördü vah vah cok kotu durumu tarzında bır yaklasım gördüm ve inan bana yücel bey cok cok ıyı bir doktor değil bana en son dedği sey senın anne olma ihtimalin zaten cok zor biz çabalıyoruz dedı ve tedavıyı yarıda kesti.BEN KI O kadar doktora gttım (mustafa bahçeçi,teksen çamlıbel,selma laçin,bülent urman,yücel karaman) içlerinde en iyi yaklasan selman laçin ve bülent urman dı.Lütfen söylediklerimi dikkate al.Şimdi ara verdım bi daha yaparsam istanbul tup bebeğe gidicem.
Sende benım yasadığım uzuntulerı yasama dıye yazmaya karar verdım.yoksa hıc yazan bırı değildim genelde okuyordum.Yücel bey tup bebek uzmanı olabılır ama ılk once pskilojik eğitim alsın cunku hastalara öyle bir yaklasımla yaklasınca resmen hastanın ümitlerni calıyor.Onun odasnda umıtsız kaldığm gbı baska hıc bı yerde kalmadım.

Sevgilerimle

bayanlar ...
ben 24 yaşındayım 18 aylık evliyım ve 10 aydır bebek istiyoruz olmadı. medicana hastanesinde muayene oldum ve hormonlarım yuksege yakın çıktı ve yumurtalarım yaşıma gore az yanı 4 tane çıktı ve yumurtalık yası 35 dedı ilk tedavıye 14 şubatta başladık eşimde sorun yok şimdi gonal f kullanıyorum 300mm olarak 6 gunum bıttı bı 3 kutum daha var oda 6 gun surecek bugunku muayenemde sol yumurtalıgım gelısmıs ama sağdakıler kucuk dedi böyle durum yaşayan varmı sizce olumlu sonuc alır mıyım öneriniz varmı bu saatten sonra bişey yapılabılr mı yumurtalık çoğalması ve gelişmesi için lütfen cevaap

merhaba arkadaşler benım 13 yıldır bebegım olmuyor tüm tedavılere ragmen ..500 yasıne nıyetlendım yardımcı olursanız sevınırım..[kım kaç tane okumak ısterse]allah razı olsun

canım sana hak veriyorum.. bir arkadaşım geçen ay Yücel beyde tedavi gördü fsh oranı yüksekti.. o konuda extra bir yönlendirme hiç yapmadılar günlerce tedavi sürecinde tam olarak bilgi vermediler sonunda ikinci kalite 1 tane yumurtası toplandı ve oda döllendi döllenmedi kaç gün oyaladılar.. sonunda transfer günün şu gün döllenme oldu dediler ama arkadaşım yolda hastaneye giderken tekrar aradılar döllenme sonlandı dediler yoldan evine geri döndü..herşey tam bir muamma gibi gelişti.. fsh yüksekliğinin üzerinde hiç durmadılar..

eminim öyledir canım resmen ben adetli değilken fsh ölçüldü 40 cktı dedıkı adetlı olup olmaman önemli değil zaten 40 ı görunce bastan moralım bozuldu ama adetsızken ölçülür mü ? anlıyacağınız orası en son tavsıyemdır orada hep kolay vakalara bakıyorlar

Canım teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için.Doktorum önerdi Yücel beyi daha gitmedim,zaten yanımda doktorumla telefonda konuşurken de olumsuz şeyler söylemiş fsh çok yüksek diye. Senin fsh ın kaçtı peki?? Hiç tüp bebek denemen oldu mu?Yoksa bu merkezlere sadece bilgi almaya mı gittin. Ben bir de Aydın Arıcı'yı duydum ama bilmiyorum kafam çok karışık. Doktorumdan zaten yetrince kötü şey duydum. Artık kaldıramam o sözleri((

canım bende sigara kullanıyorum aret bey bana ve eşime sordu sigara kullanıyomusun diye..ben günde 2 yada 3 sigara içiyorum dedim o azman bırakabilirsin çok içmiyosun dedi ama yok sigarayı ilaki bırakıcaksın diye bir tavır takınmadı canım korkma aret bey çok kendinden emin tavırları olan bir doktor ben memnunum doktorumdan sanada şiddetle İstanbul tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum fiyat olarakta diğer merkezlerden biraz daha uygun..bizim gibi rezerv azlığı olan hastalarda düşük doz ilaç kullandığı için fazla ilaç masrafı olmuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…