Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hangi hormon tahlileri yaptırdın...fsh yüksek çıkanlar genelde yumurta sayısı azlığı oluyo bizim bu sayfadaki arkadaşların hepsi aynı problemlerimiz var...canım tedaviye başlamışsın inş hakında hayırlısı olsun...tüp bebek içinmi ilaç tedavisi görüyosun canım ilaçların bitmemiş daha ilaçlar bitinceye kadar büyüyebilir yumurtaların yaş olarak bizlerden çok gençsin şansın çok yüksek tüp bebekte canım..

canım konuyla çak alakasız bişeyler yazıcam ama cumartesi günü kanal7 anne olmak isityorum programına aret bey gelicekmiş..bakalım hangi hasatyı çıkarcaklar..keşke bizim gibi rezerv az olan bir bayanı çıkartsalar..programa çıkan bayanların çoğunun ne problemi var anlatmyorlar nedense...zor bir vaka çıkartıp bizede umut olsa bu program..ben cumartesi kesin izliycem bakalım aret bey nelerden bahsedicek..

canım ben bu hastalığı 24 yasında öğrendim bekardım o zaman ve fsh 14 dü 25 yasında evlendim ve bi süre klomenle denedik ama olmadı,bi ara ölçürdüğümde 25 olmuştu.ilk tüp bebek tedavisini selman laçinde oldum ama döllenme olmadı (bi tane toplandı)
sonra 3 ay önce yücel beye gttk orda adetszken ölçtü fsh 40 cktı ve acıkcası cok ılgılenmedı yumurtalar büyümedi diye tedavi iptal sonrakı ay amerikan hastanesine gttm ordada çok büyümedi ve iptal oldu .Bu arada yaşım 27. bı suru kalıteli doktora gttım .İnanın doktorlara bakıs acım değişti.Çünkü özellikle bizim hastalğmzda çok yetersızler.Nedenini bilemiyolar ve araştırmıyorlarda neyden kaynaklandını.Hepsi aynı matematik denklemı gıbı aynı seyı uyguluyolar .denklem tutmuyorsa olmuyor diyorlar.Ben o yuzden ınanmıyorum bızımde cocuğumuz olacak elbet ama bıraz zor olacak ve erken menopoz dıye bısı de yok bundan 40 sene once böyle bısı yoktu da birden mı cıktı ? ben su an ara verdım maalasef adet duzenım bozuldu o kadar hormon ılacı yukledılerkı .bu sureçte sülük tedavısı yptrdm. yumurtalıklarıma sülük tutturdum.Birde bu gittiği butun doktorların tek ortak tedavısı olan Biosteron içiyorm ve Rabbıme tevekkül ediyorum.Doktorlar çok ıyı bılıyorsa cocuğumuzun olmayacağını ,bi el,göz ,ayak yapsınlar gücleri yetebiliyor mu.Herseye gücü yeten Allah ve ol diyen de Allah

Sevgilerimle (uzun oldu kusura bakma)

Ben de izlerim mutlaka, ama bizim fsh yükseklği sorununa bir çözüm olmayacağı kesin.

Canım umudum var benim, doktorlar her ne kadar olmaz dese de örnekleri görmüyor ve duymuyorlar galiba, bizim gibileri hemen kestirip atıyorlar çocuğunuz olmaz diye. Gerçekten en çok şaşırdığım da nedeni üzerine yorum ve araştırma yapılmaması.FSH yüksek, eee peki neden, bilinmiyor,araştırılıyor mu, hayır. Tam bir vurdumduymazlık var. Çok sinir bozucu. Ama biz umudumuzu kaybetmezsek bir gün bebeğimizi kucağımıza alırız buna inanıyorum. Bana doktorum erken menopoz, fsh yüksek tüp bebek zor, tüplerden biri ve rahim ağzı kapalı normal yolla da hamile kalman zor dedi.Peki hiç mi şansım yok diyorum.Cevap koca bir yok. Ne yapmaya çalışıyorlar inan anlamıyorum.Hayırlısı olsun hepimiz için.

Amin canım,inşallah doktorlar hersey yapabilirler;ama ümitlerini çalmasına asla izin verme...düşünsene ben 24 yasında erken menopoz dendı ve bi ilaç verilip yollandı.Bu kadar kolay mı benım ümitlerimi,hayallerimi çalmak.Şunu anladım kı vicdanlı ve dusunceli bı doktor bulmak en önemlısı senı anlayabılen ve sana umut veren.Bu forumlarda emre karetekelioğlu ve aret beyı cok tavsıye edıyolar bende cok merak edıyorum.O kadar profa gttim diğerlerınden farklı hıc bısı yapmadılar.Hatta üstüne iyice moral bozdular o yuzden bizim hastalğmzda en ıyı sonuc alan doktora gtmek lazmm canım

Canım zaten sigarayı bırakmak istiyorum ama şu bir haftadır aldığım kötü haberlerden sonra bir de sigarayı bırakırsam birden kafayı yerim sinirden diye korkuyorum.Ama azalttım bu olaylardan sonra sigarayı. Aret Hoca daha fazla aklıma yattı. Peki randevu almak zor mu , çok kalabalık oluyor mu? Masraf için de artık kredi çekicez napalım. Yeterki sonuç alabileceğimiz için merkez olsun. Canım sen tedavide hangi aşamadasın şimdi?

O gittiğimiz doktorlarden eminım daha iyileri vardır. Buna inanıyorum. Benim anlamadığım bu erken menopoza bir çözüm yok mu, menopoz geciktirilebilir diye duymuştum ben hep.Ama doktor yok öle bişey diyor. Neye ve kime inanacağımı şaşırdım. Aret Hocaya ben gitmeye karar verdim, seni gittiğimde bilgilendiririm canım.Tabi 31 fsh ile beni kabul ederlerse tüp bebek tedavisine.Bakalım:18:

evetttt hayatimmm banada mesajj geldii bende kk de aret beyin sayfasindaki kizlara izleyin diye yazdim simdi... benimde cumartesi 14.30 da Aret beyle tedavim baslayacak randevu o saate verdiler.. gidince programa katilmak istedigimi soylesemmi:))) hamile kalamayanlarda katiliyor bazen:)) seruvenim anlat anlat bitmez... merakla bende bekliyorum..

Kabul ederler inş,ben yabancı forumlarıda okudum hiç umıdınızı kaybetmeyın ve mucadele edın.Bebeğiniz kucağınıza hıc beklemedğnız bı zamanda gelıcek dıyolar.Canım ben ne duyduysam gıdıyorum ve yapıyorum.İnanıyorum şifa Allahtan.Sebepler bahane.Sen kendıne ınan ve elınden gelenı yap.Allahın ıznıyle olacak.senın ilk tedavın mı olacak

Evet ilk tedavim olacak inşallah. Hayıt tohumu da içemeye başladım iki gündür. Umarım biraz olsun fsh düşer. Tabi olay sadece fsh değil ama olsun. Bu arada ben 3 gün önce rahim filmi çektirdim, bu filmden sonra da hamile kalma şansın artıyormuş, yine bir umut bakalım:))

İnsallah pozıtf olurda bızlerede umut olrsun canım.ne zaman gıdıcen aret beye .sonuclarını merakla beklıyorum.Birde adet olabılıyormusun kendılııgınden

fsh en son 33 idi.erken menapoz.yaş 40.prof.lere gittim okadar,brüksel,medicanada tüp bebek denedim olmadı.yumurta kalitesiz ve gelişmiyor,zaten az sayıda idi.Allah murat berksoyu karşıma çıkardı.4 aydır ona gidiyorum.benim bir sürü rahatsızlığım varmış,diğer pro f.lar hiçbirşey söylemedi,tedavi etmeden direk tüp denediler ve sonuç olumsuz.murat bey d vitamini eksikliği,kan pıhtılaşması sorunu,şeker hastalığına yatkınlık ve kansızlık sorunlarım olduğunu buldu ve ona göre ilaçlar ve beslenme düzeni hazırladı.bende dediklerini harfiyen yaptım zordu belki ama yaptım.sonuçta amacım var.ve şimdi 1 tane yumurta var ve kaliteli dondurdum.bu benim için mucize.ilk defa kaliteli yumurta bulundu ve döllendi.murat bersoy sayesinde. ve onun sayesinde çocuğum olacağına inanıyorum.gördüğüm en iyi ve ilgili doktor.psikolog gibi.tavsiye ederim herkese.biraz pahalı ama para boşa gitmiyor en azından

İnsallah pozıtf olurda bızlerede umut olrsun canım.ne zaman gıdıcen aret beye .sonuclarını merakla beklıyorum.Birde adet olabılıyormusun kendılııgınden

Randevu almadım ama yarın arıcam bakalım. Ben ekimden beri bir ay adet oluyorsam diğer ay olamıyorum ve ilaç kullanıyorum maalesef. Bu durum da korkutuyor beni .Ayrıca neden erken menopoza girdim hiç anlam veremiyorum, bizim ailede geç yaşta hep menopoza girdiler. Açıkçası inanasım da yok, doğru dürüst araştırılmadan erken menopoz denmesi beni şaşırtıyor.Sürekli birşeyler okuyorum.Canım senin adet düzenin nasıl peki?

canım benim yaşadığım yerde devamlı gitiiğim bir doktorum var kadın doğumcu her adetle giderim o doktorum tedaviye başlamaya o karar veriyo İstanbul tüp bebekle anlaşmalı ilaç tedvimi o yapıyo sonra tüp bebek yumurta toplama ve transfer aşamasında aret beyi görüyorum...bana kendi doktorum sigarayı bırak hiç demedi sen zaten çok stresli bir dönemden geçiyosun tek tük içersen çok zararlı değil birden bırkıp daha çok stres yapıcaksan azalt sigarayı demişti...bende fsh yüksek olduğmu örendikten sonra sigarayı çok azaltım günde 2 yada üç sigarayı geçmez..bazen hiç içmiyorum öyle eşimle karşılıklı yemekten sonra kahveyle işte..yok canım çok zor değil randevu almak ama adetin 3 günü git tabi adet olmadan ara adetin 3 günü gelmek istediğini söyle haberleri olsun tekara aradığında çok yoğun demesinler..bir yumurtalara baksın rahim filmini eski testlerini götür mutlaka ve ilk muayene ücreti alıyo aret bey...

canım ben randevu için aradığımda fsh yaptırayım diye sorduğumda bana denilen biz fsh bakmıyoruz fsh bir kere çıkınca devamlı iniş çıkışlar oluyo bizim hocamız ulrtasonda yumurta varsa tedaviye başlanıyo ve düşük doz ilaç kullanıyoruz fsh yüksek olanlara demişti...randevu alırken sor fsh tekrarlama gerek varmı diye..fsh yüksek olduğunu söyle mutlaka..

canım ben evlendıkten sonra 2 yıl boyunca hıc adet olmadım ve acıkcası ilaç da ıcmedım.çok zor zamanlardı sıkıntı basıyor ,daralıyorum kendımı kadın gıbı hıssetmıyordum.sonra bı tanıdııgımız vasıtasıyla bir kadına gttım (biyoenerji uzmanı azerbaycanlı ve ellerinde enerjı var ve senı tedavı edıyor) ben pek ınanmadım o kadar yere gtmıstmkı sonuc alamayınca onada ınanmadım ama denemekten bısı olmaz dedım.15 gun boyunca her gun gttm ve 13.gun ben kendılığımden adet oldum.ınanamadım ve sevınvten ağladım nasıl bı duygudu .ondan sonra 5 ay boyunca duzenlı adet oldum ne zamankı pespese 2 kez tup bebek ypnca 450 doz gonalf kllandım ondan sonra adet olmuyorm yanı 2 aydır.Kadını aradım cok da ıyı bı kadın .Kabul etmedı .kızdı bana neden tup bebeğe gıdıp kendıne bu kadar ılac yuklettın vs dedın ne guzel duzene grmıstın .Şimdi kabul edemem kendım rahatsızım dedı (kadın 80 yasında ve azerbaycanda doktorlarla beraber calısıyor ).şimdi ondan haber beklıyorum.insallah tekrar vesılem olur.

adet oldunmu canım tedavin hayırlısı olsun hakında...inş bu tedavinle meleğin gelsin konsun annesinin göbüşüne...ne heycanlısındır sen şimdi ama güzel heycanlar..tedavinin her aşaması stresli olsada çok güzle bir duygu bebeğine bir adım yaklaşmak...

canım murat berksoy tüp bebek doktoru değil sadece aile hekimi.. kendisine giden 100 hastaden 1 tanesi iyi sonuç alıyor.. ben 6-7 ay gittim sayesinde tonla hastalığım ve kistim oluştu.. günlerce telefonlarıma çıkmadı 10.000 TL para ödedim ama bu paranın içinde tüp tedavisi yok sadece murat beyle görüşmek ve ilaçlar var:)) 6 ayda 14 defa gittim tek yaptığı içeri giriyorsun onu ye bunu ye ve boş muhabbet eşinle aran nasıl.... yumurta rezervin artacak dedi ama en az 5 tane toplanan yumurta sayım 7 ayın sonunda 1 tane ikinci kalite toplandı.. yumurtalıklarımı mahvetti, vücudumda kistler oluştu.. aynı şekilde arkadasım Murat beye giderken arabasına kadar satmak zorunda kalmış.. onunda elde var sıfır ve günde en az 35 tane ilaç takviyesi.. sağlık bakanlığına bana içirttiği kaçak ilaçlardan dolayı ve hangi ünvanla okadar ilacı yazdırıp içirttiği için şikayette bulunmayı düşünüyorum.. aynı kiliniğe giden çok arkadaşla tanıştım hepimizin sonu aynıydı.. ticarethane...

Canım peki kendi doktorundan memnun musun?Ben doktorumdan memnun değilim.Bu yüzden sürekli gidebileceğim bir doktor istiyorum. Benim geçen hafta bitti zaten,daha var olmama.Adet günümü bir bilebilsem bu ay da olamayabilirim. Önce gitsem olmuyor mu, fsh ve rahim filmim var elimde.Başka testler için mi gitmek gerek adetin 3. gününde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…