Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canm benim çok sağoll okadar yıpratıcı süreçlere rağmen inan halen heyecanımı kaybetmemişim cumartesini iple çekiyorum..:)) inşallah bu yıl hepimiz bebeklerimize kavuşacağız..

Canım teşekkürler, dediğin gibi yapıcam.:))

Birde şunu söylemek istiyorum arkadaşlar Murat Berksoy tüp bebek doktoru değil ve ne tüp bebek tedavisi yapıyor nede transfer yapıyor hiçbir aşama ile ilgisi yok.. tek yaptığı şey Nişantaşında çok lüks bir muayenehane açmış ve bazı ünlü tüp doktorları ile arkadaş olmuş.. Arkadaşı olan bir kaç tane tüp doktorları bizim gibi hastalara Murat beye git ön hazırlık yap yoksa asla çocuğun olmaz diyor.. bizde doktora inandığımız için gidiyoruz.. yada tv de reklam yapıp kendine hasta çekiyor..

Canım teşekkürler, dediğin gibi yapıcam.:))

canım ben Tekirdağda oturuyorum git gl çok masraflı oluyo benim burda gitiğim doktorum tekirdağnın en kadın doğumcusu ve çok insaflı bir doktor..benden nerdeyse 6 aydan beri hiç muayene ücreti almıyor Alahım razı olsun doktorumdan Allahım bazen diyorum böyle iyi doktorlarda varmış...canım adetini beklemene gerek yok bence adeten önce git..ben özelikle adetin 3 günü gitmek istediğimi söylemiştim randevu alırken trafik dahil biz İstanbul tüp bebeye 3 saat sonra ulaşıyoruz ve masrafıda çabası tabi...canım sen git adeten önce daha iyi olur sen istanbulda oturuyosun sonuçta ...

Allah yardımcın olsun cnm, biz bile burdan çok trafikte kalarak gidiyoruz.Tekirdağ dan gelmek daha zor.Bakalım bir gideyim burada yazarım gelişmeleri.

canm benim çok sağoll okadar yıpratıcı süreçlere rağmen inan halen heyecanımı kaybetmemişim cumartesini iple çekiyorum..:)) inşallah bu yıl hepimiz bebeklerimize kavuşacağız..

canım eşine takviyeler yap tedaviye başlayınca...bal polen arı sütü propolis eczanede karışım satılıyo ikinizde kullanın...bol bol ceviz yedir kocana canım...birde yumurta toplama öncesi çok sert bir kahve içir çünkü sert bir kahve spermleri hızlenırıyomuş inş o aşamay gelince tabii...portakal havuç suyu sık içir eşine...bana hamile kalan bir arkadaşım bunları özelikle tavsiye etti...ve hergün mutlaka haşlama yumurta yemen gerek canım birde...hadi bakalım sayfamızdaki sıradaki hamiş sen olursun inş...

kızlar ben çıkıyorum sohbetinize doyum olmaz karnım acıktı yemeğimi yiyeyim...gece tekrar giricem sohbete deva etmek siteyen varsa gece buluşmak üzere...

haşlama yumurtayı ve eczanedeki arı sütü bal poleni bende aylardır kullanıyorum canım ama inan kahveyi şimdi duydum Türk kahvesimi olacak yoksa nescafemi sütlümü şekerlimi.. nasıl olacak canım bu kahve :)) hemen içiririm:)) Aret beyde bakalım bu ay başlayalım derse tabi.. bazı hastalarına gelecek ay başlayalım falan diyormuş yumurtan az diyormuş... ben hemen başlamak istiyorum:))

türk kahvesi canım opu dan bir kaç saat önce içilicek banada cansu arkadaş söylemişti bende uyguladım :) şekerli şekersiz farketmez

ara vermiycemde transferi yaza doğru düşünüyorum birde diyorum bu seferki tedavimde dondurmadan transfermi olsam kafam çok karışık ne hayırlıysa rabbim onu nasip etsin hadi bak adetlerimiz yakınlaştı hayırlı tedavilerimiz olsun inşallah..:))

tatlım ben 2011 de ilk tüp bebek tedavisne başladım o zaman neyse şu andada aynı yuymurta hatta o zamanlar 3 4 olurken şimdi 2 3 oluyor..sayıda hiç bir takviye işe yaramıyor çünkü sayımız belli ama kalitesine faydası tam oluda diyemiyorum 2. denememde en iyi embriyolarım o zaman olmuştu 2012 yılı 4 yumiden 2 embriyo ve çok iyiydi..2013de 2 yumi biri döllendi ve o embriyomda orta kaliteydi..her iksindede takviye yaptım aslında..hatta bu 3. denememde doktor baya takviyeler verdi ama sonuç malum..kısmetten ötye yol yok..elimizden geleni yapalım taktir allahın..

hımm çok pahalıymış ama sayıya kaliteye faydası oluyormu..çünkü yumi sayısında fazla bi oynama olmuyor bende iğneylede klomenlede aynı sayıda oluyor o nedenle klomen kullanıyorum ben..

canım bu takviyeleri tedavi esnasındada öncesindede rahatlıkla kullanılabiliyor sadece transferden sonra kesilicek..keşke şu ada çayını içebilsen..maydonoz yiyebiliyormusun bol bol ye sabahları..doğal östrojen içeriyor..

canım türk kahvesi değil nescafe canım baya bir sert nescafe hata doğal denemelerde biile ilişkiye girmeden yarım saat önce kahve için diye yazılar okudum spermleri hızlandıryomuş..biz opu öncesi eşim yukarda kafeteryada içirtiyorum..gerçi çok sever nescafeyi eşim yoksa başka karışımlar içiremiyorum..pek takviye ilaçlar vermiyor aret bey sadece elevit ve folicol ve coraspirin kullandırıyor devamlı..ben biesteron kullanıyorum demiştim kullansanda olur kullanmasanda dedi hiçbir yararı yok demişti...

canımcım yine karasızsın doktorun ne diyorsa dinle canım ..benim fikrimi sorarsan hem opu hem transfer olma...bizim rahim kalınlığımız genelde 8mm geçmiyo seninde öyleydi galiba...bence opudan sonra bidaki adetinden sonra tarnsferini ol..rahimi kalınlaştırmak için takviye ilaçlar kullan...rahim kalın olunca şansımız daha yüksek diye düşünüyorum tüp bebekte canım...

canım maydonozu çok yerdim kanı sulandırıyomuş galiba maydonoz o yüzden içmiyorum..ben hergün coraspirin kullanıyorum..kahvaltıda maydonozu çok yerdim aslında çokta severim... bide düşüklere sebep oluyomuş galiba...

hımm çok pahalıymış ama sayıya kaliteye faydası oluyormu..çünkü yumi sayısında fazla bi oynama olmuyor bende iğneylede klomenlede aynı sayıda oluyor o nedenle klomen kullanıyorum ben..

Evet sayı ve kalitede artırıyor.bende 5 yumurta oluyordu kalite 1 tanesi iyi digerleri değil hepsi döllenmiyordu.bu tedavimde 9 yumurta toplandı 8 tanesi döllendi 7 tanesi 5.güne dayandı 3 tanesi transfer edilecek durumdaydı diğer 4 ü imha ettiler.bide ben hergün 1tatlı kaşığı çörekotu yağı içmiştim sayıyı değil ama kaliteyi artırdığını okumuştum .umarım yardımcı olmuşumdur.

tablomuz gerilerde kalmasın, uğur getirsin,

kızlar tablomuzu güncelledim, eksiği olan varsa yazabilirim.

yukardaki kafede turk kahvesidemi var.. orasi zaten esimin hastanede en sevdigi yer... hic bi hastanede oyle biryer gormemistim:)) Aret bey kahve konusunu duysa kesin kizar.. kk ne giriyorum kizlar elevitte hinzirdan birseyler var diyor dedim biraz firca basti uyeligini sil dedi:)) ben yinede icirecegim canim cok sagol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…