adet oldunmu canım tedavin hayırlısı olsun hakında...inş bu tedavinle meleğin gelsin konsun annesinin göbüşüne...ne heycanlısındır sen şimdi ama güzel heycanlar..tedavinin her aşaması stresli olsada çok güzle bir duygu bebeğine bir adım yaklaşmak...
canım ben randevu için aradığımda fsh yaptırayım diye sorduğumda bana denilen biz fsh bakmıyoruz fsh bir kere çıkınca devamlı iniş çıkışlar oluyo bizim hocamız ulrtasonda yumurta varsa tedaviye başlanıyo ve düşük doz ilaç kullanıyoruz fsh yüksek olanlara demişti...randevu alırken sor fsh tekrarlama gerek varmı diye..fsh yüksek olduğunu söyle mutlaka..
Canım teşekkürler, dediğin gibi yapıcam.:))
canım ben Tekirdağda oturuyorum git gl çok masraflı oluyo benim burda gitiğim doktorum tekirdağnın en kadın doğumcusu ve çok insaflı bir doktor..benden nerdeyse 6 aydan beri hiç muayene ücreti almıyor Alahım razı olsun doktorumdan Allahım bazen diyorum böyle iyi doktorlarda varmış...canım adetini beklemene gerek yok bence adeten önce git..ben özelikle adetin 3 günü gitmek istediğimi söylemiştim randevu alırken trafik dahil biz İstanbul tüp bebeye 3 saat sonra ulaşıyoruz ve masrafıda çabası tabi...canım sen git adeten önce daha iyi olur sen istanbulda oturuyosun sonuçta ...
canm benim çok sağoll okadar yıpratıcı süreçlere rağmen inan halen heyecanımı kaybetmemişim cumartesini iple çekiyorum..:)) inşallah bu yıl hepimiz bebeklerimize kavuşacağız..
canım eşine takviyeler yap tedaviye başlayınca...bal polen arı sütü propolis eczanede karışım satılıyo ikinizde kullanın...bol bol ceviz yedir kocana canım...birde yumurta toplama öncesi çok sert bir kahve içir çünkü sert bir kahve spermleri hızlenırıyomuş inş o aşamay gelince tabii...portakal havuç suyu sık içir eşine...bana hamile kalan bir arkadaşım bunları özelikle tavsiye etti...ve hergün mutlaka haşlama yumurta yemen gerek canım birde...hadi bakalım sayfamızdaki sıradaki hamiş sen olursun inş...
haşlama yumurtayı ve eczanedeki arı sütü bal poleni bende aylardır kullanıyorum canım ama inan kahveyi şimdi duydum Türk kahvesimi olacak yoksa nescafemi sütlümü şekerlimi.. nasıl olacak canım bu kahve :)) hemen içiririm:)) Aret beyde bakalım bu ay başlayalım derse tabi.. bazı hastalarına gelecek ay başlayalım falan diyormuş yumurtan az diyormuş... ben hemen başlamak istiyorum:))
canım çalışırken çok zor birde senin bir sınıf dolusu sorumluluğun var ama tedavinide ihmal etme.. şunu düşün Allah korusun bir rahatsızlık geçirsen mecburen rapor alacaktın... buda bebeğin için alman gereken bir rapor ve okulların kapanmasına daha aylar var hiç ara vermeni tavsiye etmem, zaten bir kişi duydumu herkez duyuyor işin o kısmını artık hiç takma..
yaşında birşey yok canım.. herkez kolayca yorum yapıyor ama gebelikte her yaşın kendince riskleri var sen Allahıma emanet olursun birşeycik olmaz..
canım yinede Qenzim10 kullanman işe yaramış her ay yumoşun oluyo sonuçta ve emriyoların var...canım rapor içinede hiç takılma bizim kızın okulunda çok hamişler var ve nerdeyse her ay rapor alıyolar..bitane öğretmenimiz vardı diğer sınıflarda okul başladığından beri hiç okula gelmedi tüp bebek tedavisi görüyomuş ve transfer olmuş sonra bebek tutmuş hamiile kalmış şimdi 4 aylık hamile öğretmen daha yeni geldi okula derslere giriyor...nerdeyse 5 ay hiç okula gelmedi yerinede başka öğretmen geldi o yoken şimdi kendi giriyor derslere 4 aylık hamiş...canım seni bebişin daha önemli sen memur değilmisin canım işten çıkartamaz herkezin dediğinede takma bizi bizden başka anlayan yok maalesef...okul var diye tedavilerini erteleme derim ben...
Dedıginiz gibi tek doz bir iğne.adetin 2-3günü tedavinize göre bir defa vuruyorsunuz 7. Güne kadar başka yok .7.gün usg den sonra gonal yada size uygun olan ilaçtan birkaç gün daha vurup toplamaya için iğnenizi vuruyorsunuz .yan etkisi ohss olabilir onun dışında birsey yok.türkiyede sağlık bakanlığı onayladı 2013 te.fiyatları biraz yüksek diye tercıh edilmiyor sAnırım 100ui 1300tl 150ui si 1500 tl civarı
canım başkalarına boşver ne derlerse desinler..soranlara oldu evet hamileyim dersin belki Allah büyük canım...canım ben napsam bilmiyorum adetimi bekliyorum 1 haftam var benim hesaplamama göre ama benim adetler düzensiz adet olmasan 3 gün gecikmeden sonra söktürücü kullan dedi doktorum...bakalım canım adet olayım doktora gidince ne diycek..canım ben gnc gitiğim bugün arginmax ve Qqenzim ve omega3 almaya karar verdim...omega ve Qenzim10 bir arada olan bir kapsül varmış fiyat olarakta iyi geldi ikisini ayrı alsam daha yüksek fiyat oluyomuş...canım ben hemen alıp kullanmak istedim ama tedaviye başlarsam ilaçlardan hariç bitkisel bişey kullanmak istemiyorum ve kullansamda transfere kadar kullanıyorum ve yarım kalıyo..o yüzden adetle birlikte kullanmaya başlıycam kısmetse canım..
türk kahvesi canım opu dan bir kaç saat önce içilicek banada cansu arkadaş söylemişti bende uyguladım :) şekerli şekersiz farketmez
haşlama yumurtayı ve eczanedeki arı sütü bal poleni bende aylardır kullanıyorum canım ama inan kahveyi şimdi duydum Türk kahvesimi olacak yoksa nescafemi sütlümü şekerlimi.. nasıl olacak canım bu kahve :)) hemen içiririm:)) Aret beyde bakalım bu ay başlayalım derse tabi.. bazı hastalarına gelecek ay başlayalım falan diyormuş yumurtan az diyormuş... ben hemen başlamak istiyorum:))
ara vermiycemde transferi yaza doğru düşünüyorum birde diyorum bu seferki tedavimde dondurmadan transfermi olsam kafam çok karışık ne hayırlıysa rabbim onu nasip etsin hadi bak adetlerimiz yakınlaştı hayırlı tedavilerimiz olsun inşallah..:))
canım bu takviyeleri tedavi esnasındada öncesindede rahatlıkla kullanılabiliyor sadece transferden sonra kesilicek..keşke şu ada çayını içebilsen..maydonoz yiyebiliyormusun bol bol ye sabahları..doğal östrojen içeriyor..
hımm çok pahalıymış ama sayıya kaliteye faydası oluyormu..çünkü yumi sayısında fazla bi oynama olmuyor bende iğneylede klomenlede aynı sayıda oluyor o nedenle klomen kullanıyorum ben..
[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[td] DOKTOR&HASTANE [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] 1 negatif [/td]
[td] REZERV AZ, 3 emb.dondu [/td]
[td] .-BAHÇECİ [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18-22 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif,1 kimyasal[/td]
[td] Rezerv az (2 emb.dondu) [/td]
[td] İSRAEL ARUH-KENT HAST [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]gülneva77 [/td]
[td] 34[/td]
[td] tekirdağ [/td]
[td] fsh[/td]
[td] lh [/td]
[td] - [/td]
[td]-[/td]
[td] - [/td]
[td] sat [/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 negatif[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[td] ARET KAMER-MERKEZ [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]bahar35baha [/td]
[td] -[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td]0,1[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 düşük[/td]
[td] Rezerv az [/td]
[td] DR-TINAZTEPE [/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]yeteeeer [/td]
[td] 37[/td]
[td] yer[/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td]tsh [/td]
[td]amh [/td]
[td]e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] 3 negatifi var, 4 iptal tedavi [/td]
[td] kadın erkek infertilitesi[/td]
[td] TURAN ÇETİN-ADANA BAŞKENT [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]serozi [/td]
[td] 32[/td]
[td] yer[/td]
[td]12 [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0.6 [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansu26[/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] HAMİLE[/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]depresifpolyanna[/td]
[td] 28[/td]
[td] yer [/td]
[td]39 sonra 4[/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0,1 [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] 1 çocuğu var[/td]
[td] doğal HAMİLE[/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]kelebek[/td]
[td] yaş[/td]
[td] yer [/td]
[td]fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] HAMİLE[/td]
[td] [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]saftunc [/td]
[td] 30[/td]
[td] yer [/td]
[td]6.7 [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] 0,17 [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat[/td]
[td] bat[/td]
[td] çocuk yok[/td]
[td] 2 tüp -negatif [/td]
[td]rezerv az [/td]
[td] DR-MERKEZİ [/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
:))
canım türk kahvesi değil nescafe canım baya bir sert nescafe hata doğal denemelerde biile ilişkiye girmeden yarım saat önce kahve için diye yazılar okudum spermleri hızlandıryomuş..biz opu öncesi eşim yukarda kafeteryada içirtiyorum..gerçi çok sever nescafeyi eşim yoksa başka karışımlar içiremiyorum..pek takviye ilaçlar vermiyor aret bey sadece elevit ve folicol ve coraspirin kullandırıyor devamlı..ben biesteron kullanıyorum demiştim kullansanda olur kullanmasanda dedi hiçbir yararı yok demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?