tablomuz gerilerde kalmasın, uğur getirsin,
kızlar tablomuzu güncelledim, eksiği olan varsa yazabilirim.
canım hangi hormon tahlileri yaptırdın...fsh yüksek çıkanlar genelde yumurta sayısı azlığı oluyo bizim bu sayfadaki arkadaşların hepsi aynı problemlerimiz var...canım tedaviye başlamışsın inş hakında hayırlısı olsun...tüp bebek içinmi ilaç tedavisi görüyosun canım ilaçların bitmemiş daha ilaçlar bitinceye kadar büyüyebilir yumurtaların yaş olarak bizlerden çok gençsin şansın çok yüksek tüp bebekte canım..
yaa cokk ilginccc uygulayacagimm canimcigim..sagolunn
canımcım yine karasızsın doktorun ne diyorsa dinle canım ..benim fikrimi sorarsan hem opu hem transfer olma...bizim rahim kalınlığımız genelde 8mm geçmiyo seninde öyleydi galiba...bence opudan sonra bidaki adetinden sonra tarnsferini ol..rahimi kalınlaştırmak için takviye ilaçlar kullan...rahim kalın olunca şansımız daha yüksek diye düşünüyorum tüp bebekte canım...
canım maydonozu çok yerdim kanı sulandırıyomuş galiba maydonoz o yüzden içmiyorum..ben hergün coraspirin kullanıyorum..kahvaltıda maydonozu çok yerdim aslında çokta severim... bide düşüklere sebep oluyomuş galiba...
Evet sayı ve kalitede artırıyor.bende 5 yumurta oluyordu kalite 1 tanesi iyi digerleri değil hepsi döllenmiyordu.bu tedavimde 9 yumurta toplandı 8 tanesi döllendi 7 tanesi 5.güne dayandı 3 tanesi transfer edilecek durumdaydı diğer 4 ü imha ettiler.bide ben hergün 1tatlı kaşığı çörekotu yağı içmiştim sayıyı değil ama kaliteyi artırdığını okumuştum .umarım yardımcı olmuşumdur.
canım adet olmuşsun bugün kontrolerin varmış çok sevindim senin adına...canım kiste hiç takılma bende 20mm yakın kistim var 3 aydan beri... ve kiste ramen tedavilerim başladı ve biliyosun yumurtalar büyüdü ve emriyo oldu...kistin hiçbir zararı yok canım..iki yumoşun büyüklüğüde çok güzel herşeye ramen değerlendir tedavine start ver canım...
iyi geceler kızlar nezamandır fırsat bulup giremiyodum nasılsınız hepinizde iyisinizdir inşallah..bende bi değişiklik yok ne tedavi ne ilaç ne vitamin bitki çayı hiçbişey kullanmıyorum..sadece spora gidiyorum 1buçuk saat falan spor yapıyorum diyet yapıyorum kilolarımı vermeye çalışıyorum..adetime 1 hafta var bugün adet oldum sandım sabah leke geldi devamı gelmedi belkide yarın sökülür..moralim birazdaha iyi spor iyi geliyo kafamı dağıtıyorum..bebek umudum pek kalmadı allahım dileyen isteyen herkesi bebeğine kavuştursun..
Selam kızlar, dün gittim tüp bebek merkezine sonunda.Önce yumurtalara baktı ve sağda ve solda birer tane var dedi.Benim gibi fsh ı yüksek olanların yumurtaları 1 ya da 2 tane olup, zamanla artması da sözkonusu olmazmış.Bu nedenle ben 4 gün sonrasına tekrar randevu verdi.Eğer yumurtalarım gelişirse belki mini tüp bebek deneyebiliriz ama şansın %5 dedi. Diğer tüp bebek yönteminde verilen ilaçlar fsh yüksek olduğu için bir işe yaramazmış. Beni normal yolla hamile kalma şansımın olmadığını, en son ihtimal yumurta donörü deneyebileceğimi söyledi.Aslında herşeyi açık açık anlattı.Doğan her kadının belirli bir yumurta rezervinin olduğu ve her adet döneminde bir kısmını tükettiği, eğer az rezerv ile doğarsan, yumurtalarının da daha erken yaşta bittiğinden ve yumurtaları sonradan arttırmanın mümkün olmadığından bahsetti.Aslında eğer böyle ise yumurtaları az olan kadınlar için teknoloji pek ilerlememiş gibi. Ben de araştırmaya devam ediyorum. Gerçekten bu kadar umutsuz bir durumla mı karşı karşıyayım bilmiyorum. Ama umudumu kaybetmek de istemiyorum. Şimdi mini tüp bebek tedavisini araştırıyorum, bu yöntemle hamile kalan varsa, beni de bilgilendirirmisiniz.
Simdi kan sonucu bekliyorum. E2 ye gore karar verecek. 18 mm kist mi folikul mu belli degil. Uzuldugum diger 2 folikiul. Biri 8 digeri 10 mm olmus. Adetin 3.gunu bugun. Uzuluyorum cunku 2.gunu 2 tane guzel folikul herzaman olmuyor ki. Allahim yardim etsin
Hayirlisina sevketsin bizi. Optum canim arkadasim
canım burdaki arkadaşlarımızın hepsi ve bende dahil aynı durumdayız rezerv azlığı olduğu için bir yada 3 yumurta oluyo...canım doktorların bile açıklayamadığı bir sürü hikayeler var burda...başta yumurta görülmeyip hamile kalan arkadaşlarımız var...Allahtan başka kimse bilemez canım doktorlar bile yanılabiliyor bizim gibilerde doağl yolla hamile kalan çook...ama biz yumurtalarımız olduğu sürece imkanlarda el verdiği sürece tüp bebek denemeye devam canım..doktorların her dediğine takılma bitane büyüyen yumoşunda olsa tüp bebek mutlaka dene canım...hepimiz bir yumurta ve spermden olmadıkmı....bizede lazım oladan bu..çok yumurtası olupta yıllarca hamile kalamayan bayan çook..Allahım ol dedikten sonra olur sadece zamanı gelsin canım umudunu kaybetme ve kaybetmiycez...
Haklısın cnm, sonuçta bebek için gereken yumurta da 1 tane.Şansımın olmadığını hiç aklıma getirmiyorum. Ama bu aşamada birden fazla merkez ile görüşmeyi düşünüyorum. Canım şimdi doğal tüp bebek yöntemini araştırıyorum, bir de dondurabiliyormuşsun ama bizim gibiler için uygun mu bilmiyorum.Kafam çok karıştıSen de doğal tüp bebek yönetimini mi denemiştin??
mrb arkadaslar coktandir yazamadim sizlere ama hep takip ediyorum...durumlar nasil sizde tedavilere baslayanlar var galiba allahim emeklerinizi bosa cikarmasin ins bu son olur bebeklerinize saglikla kavusmayi nasip etsin allahim...aramiza yeni katilanlarda var sanirim onlara bu zorlu sinavda önce sabir diliyorum allahim hepimizin yardimcisi olsun...hepinizi cook öpüyorum herzaman dualarimdasiniz..
Simdi kan sonucu bekliyorum. E2 ye gore karar verecek. 18 mm kist mi folikul mu belli degil. Uzuldugum diger 2 folikiul. Biri 8 digeri 10 mm olmus. Adetin 3.gunu bugun. Uzuluyorum cunku 2.gunu 2 tane guzel folikul herzaman olmuyor ki. Allahim yardim etsin
Hayirlisina sevketsin bizi. Optum canim arkadasim
bahar canım nerdesin çok özletin kendini...canım daha öncede oluyomuydu böyle lekelnmen..canım bu sanki bebiş lekelnmesi olmasın...inş bebeye işaretir...spora devam canım ama çok ağır spor yapma...moralini biraz daha iyi olmasına sevindim canım..
aman aman kimler gelmiş hamiş güzlereden biri gelmiş..nasıl gidiyo hamilelik bebeğin cinsiyeti kesinleştimi canım doğumada yaklaştı az kaldı bizlere doğumunda dua edermisin canım özelden ismimi yazayım..adımdan dua edersen çk sevinirim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?