Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

baharcim ins bebektir ya....ama benimde oluyordu hatta iki senedir falan her adetten önce geliyordu iki bazen uc gun sonra kanamam oluyordu ama sen daha önce yasamiyorduysan ins seninki bebektendir.....ben doktora sordugumda yumurtlama bozuklugundan kaynaklaniyor demisti

Doktordan gelmis olman lazim simdiye kadar, umarim hersey yolundadir.

herşey yolunda mı bilmiyorum, durum karışık,
canım geldim ama ne yazacağımı bilemedim. ben geçen adetin ortasında tekrar yumurtlamışım ki bu adetin 2.günü 17x18 mm lik folikul varmış , ve ayrıca 7 ve 8 mm lik yumiler var. bugün e2 yine yükselince ilk folikilü çatlatmaya ve mümkün olursa diğer 2 folikülü devam etmeye karar verdim. bu fikir benimdi. denemekten ne kaybederiz diye buna karar verdim. dr tedaviye e2 224 olduğundan başlamayalım dedi ama ben şansımı denemek istiyorum. bilimsel bebek karya da , adetin ortasındaki bir foliküldü , belki bana da şans güler. ya da bu baskın folikül giderse diğerleri büyüyebilir. bu ilkini almazsak diğerleri büyüyemiyormuş, yani durum şu, hiç işe yaramayabilir bu isteğim, ya da ALLAHIM> OL dediyse birşeyler olabilir.

Iyi bir karar gibi görünüyor, karar vermek zordur sonrasinda söylemi olur böylemi olur diye, geride kalan 2 yumurtanin olgunlasip döllenerek önce annesinin göbegine, sonra kucagina gelmesini diliyorum sansin bol olsun.

canım diğer kiste hiç takılma neden kafanı bulandırıyosun..sakın çatlatma iğne yapma canım çatlatma iğnesi olunca diğer yumurtalara zarar veririmiş büyümesine engelmiş..benimde kistim vardı 20mm daha önce dediğim gibi yumurtaların büyümesine engel olmadı...kayra dediğin bebek hikayesini ookumadım ama doktoruma sormuştum tüp bebek tedavilerimde opu olduktan sonra sonradn büyüyen yumurtalarıda tekrar büyüdükleri zaman çatlatarak ikinci kez opu olmazmı diye..bana dediği çatlatma iğnesi yapılınca diğer yumurtalar büyümezmiş canım...

canım benimki kist değil, bildiğin folikül.... Yani geçen adetin ortasında büyüyen bu adete kadar da 18 mm olmuş. Diğer 2 yumi de bu adetin yumisi. Kist olsaydı dediğini zaten yapıyor doktorum. 2 ay önce yapmıştık hatırlarsan.

Ya bunu yapacam, yada hiç tedaviye başlamıyacağım. E2 224 çünkü. Bugünde e2 280. Bu e2 ile serophone içilse de faydası olmayacak.

Iyi bir karar gibi görünüyor, karar vermek zordur sonrasinda söylemi olur böylemi olur diye, geride kalan 2 yumurtanin olgunlasip döllenerek önce annesinin göbegine, sonra kucagina gelmesini diliyorum sansin bol olsun.

DUOVACIM , hem diğer topic hem bu olunca yine yazdım. acaba bu topiği de mi birleştirsek benzer konular, ileri yaş , rezerv azlığı , aslında aynı kapıya çıkıyor. neyse yapamadık zaten.

canım e2 yüksek oluncamı folükül oluyomuş doktor folükül olduğunu nasıl anladı gerçi doktolar daha iyi bilir..benimde ilk folükül olduğunu söylemişti ve tüp bebek tedavisine başlamıştım yinede ve yumurta zar zor büyümüştü ve emriyo olmuştu ilk denememdi 3 ay önceydi canım ve biliyosun negatif sonuç aldım..sonradan nedense kist oldu şimdi çikolata kisti diyor doktorum ve 3 aydan beri gitmiyor bu kistim...canım hakında hayırlısı olsun doktorun en iyisini bilir ...

İyi akşamlar canım bende senin gibi Aret hocanın hastsıyım ve 6 kere tüp denedim son 2 dir Aret hocanın hastasıyım ve gerçekten çok memnunum sadece klomen tedavisi uyguluyor seninde dedigin gibi aynı düşüncedeyim cnım dogal geliştigini düşünüyorum yumurtalrın 10 ocakta negatif aldım ilk tüpde yumiler döllenmedi ama son tedavimde çok umutluydum canım 2 yumi tranfer oldu 8 ve 5 hücreli ama tutunamadı çok üzüldük( kısmetse mayıs ,haziran gibi tekrar düşünüyoruz canım Rabbim hiçbirimiizn emeklerini boşa çıkarmsın İNŞALLAH arkadaşım

canım bende 20 ocakta ikinci tüp bebek negatif sonucumu aldım .canım sendede mi rezerv azlığımı var iki emriyo çok güzel bende hep tek emriyo oluyo..canım ben negatif tüp bebek denemerimden sonra değişik bir yol izlesin istiyorum arte beyin..mesela lenfosit aşısı önerebilir yada tutnması için serum konuluyomuş.ve tutunma iğneleri varmış...bizede uygulasa keşke..sen bu konuları hiç konştunmu canım..ben negatif denemelerimden sonra aret beyle görüşemiyorum şehir dışı olduğu için..

Canım benim bende Aret hocayı görünce heyecanlnıyorum:)) sorucaklarımı unutuyorum:) ama bi arkadaşım Rahim aşısını sormus tutunmsı için Aret hoca uygulamıyorum gerek duymuyorum demiş ne bilim kuzum yaaa benim için Aret hoca son kapım gerçekten çok yoruldum ama hala umudum vr açıkcası Aret hocaayı tnımadan önce vazgeçmeyi bile düşünmüstüm benim için bambaşka bi dr çok seviyorum gerçekten çok pozitif sonuna kadar aslanım der bana:))) olucak inş deyip duruyor tatlım Rabbim ini bu güzel duyguyu istiyen herkese tattırır canımm

bence bizim gibi rezerv azlığı olanlarda uygulaması gerek bazı şeyleri..çünkü bir sadece bir tüp bebek denemek için bazen seneler bekliyoruz hormonlar düzene girsin yumurtalar büyüsün diye..tekara şansımız olmayabilir her an erken menopoz girebiliriz canım ya...kafam çok takılıyo bu konulara bahar arkadaşımında bir akrabası varmış hep tüp bebekte aret bey olmuş kadının nerdeyse 8 denemesimiydi ne tutmamış yine...bence aret bey değişik tedaviler denemsi gerek bence..

Canım yaa 8 kerede acaba hep aynı ilaçlarımı kullandırdı farklı yöntemmi uyguldı acaba çokmus yaa 8 kez( canım yaa emriyonun rahime tutunması için bencede bu tip aşılr uygulması bana çok mantıklı geliyor yinede danısmakta sormakta fayda var bizlerde bir dahaki tedavi başlangıcında soralım yaa:) psikoloj seda hnımlada görüşmek bana sen hiç görüştünmü ? bu aradaa çok küçük bir polip var acaba ondanmı tutunmuyor diyorum önemsiz o çok küçük histereskopiye gerek yok dedi canım:) ama şuna inanıyorumki son tedavimde 4 yumiş toplandı 2 si döllendi ve bunun nedenini çörek otu tarçın bal krışımı kaliteli hale getirdigni düşünüyorum canıımm:)

sanırım e2 den anladı, ve şeklinden. çünkü ısrarla sordum,kisttir o kisttir diye. yok dedi folikül, ve bugunde e2 artınca ve 17x18 mm 18x18 mm ye büyüyünce. zaten ben her ihtimali düşünüp karar verdim, sonuçta tedaviye başlamak istemeyen o. başlamak isteyen benim, yani doktor hatası olmayacak. hasta hatası veya kaprisi olacak. ama ben de birşeyler öğrendiysem doğru karar bu. yani acaba içinde ne vardı , diğerleri bu şekilde büyürmüydü dememek için. diğer ihtimalde 3 yümide gidecekti, belki bu ihtimalde birini yakalarım. amannnn gülneva ya, biraz da çılgınlık yapayım, hep aynı şeylerden sıkıldım , anladın sen beni....

baharcığım ha di sen de bir mucize haberi ver bize, bu ay değişik takılıyoruz , hayırlısı allahtan. (AMİN)

haklısın canım yumurtlama bozukluğundan olabilir kist varsa ondanda olurmuş umudum yok adet olurum gibi geliyo ağrılarımda var..prensesin geliyomuş allahım bebeğini sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallh..

inşallah ablacım çok isterim mucize haberi vermeyi pek umudum yok malesef olursa gerçekten mucize olcak..seninde tedavin hayırlı olsun inşallah kaliteli güzel yumoşların olur..

canım yakında şu yumurtalar yüzünden kafayı yiycez...vicudumuz o kadar dengesizki şu fsh hormonu yüzünden..Allahım çok aratmadan akıl salığımız gitmeden göndersin meleklerimizi tez zamnında..olsun canım arad çılgınlık iyidir...hep doktorlarmı bizi yönetecek birazda biz yönetelim onları dimi ama...

aynen öyle, vucutlar dengesizleşti, bizim kafalar allak bullak oldu. yumurtayla yatıp fsh , e2 ile kalkar olduk, artık rüyalarda tüp bebek merkezini, doktor ve hemşireleri görmeye başladık, AlLLah sonumuzu hayır etsin, tez zamanda kavuşalım bebişlerimize. Ya da hayırlı değilse başka şeylere yönlerdirsin bizleri..

bugün biesteronu sordum, birden aklıma geldi, hala içiyorum dedim, 6 aydan fazla içmemek lazım diyor doktor.... neden dedim, nedeni yok , içme dedi. tamamen kanıtlanmış bir ilaç değil diye sanırım uzun süre içme ki yan etkileri vs zararı olabilir diye düşündü galiba.

ben 8 aydır içiyorumdur.

Son düzenleme:

ins canim seninki bebisten olsun....evet canim allah kismet ederse prensesim geliyor....benimde sikintilarim bitmiyorkii bu seferde bas ölcumu buyuk cikti inssallah bi sorun yokur yada cokk buyuk olmaz kizimin basi geceleri uykum kaciyor inan dusunmekten allahim herlkese saglikli evlatlar versin..

canım bende aynen Aret beyin odasına girmeden önce çok sey soracağım diyorum ama odaya girince herşeyi unutuyorum..
gün içinde hemşiresini arayıp herşeyi soruyorum, hemşire artık sesimden bile tanımaya başladı:))
bağışıklık serumuna Aret bey gerek yok demiş.. ben birde " proluton depot " adında bir igne varmış.. transerden sonra düşüğü engelliyormuş. diğer topicte bir arkadaş vuruldu maşallah şimdi gebe.. Aret beye bunu soracağım ama kabul edeceğine dair hiç umudum yok.. değişik neyi sordursam gerek yok diyor hemşiresine..
klomene dün başladım.. ilk kez klomenli tedavi oluyorum bu 6. transferim olacak.. transferim bu ay olurmu canım.. klomende nasıl oluyor cnm yarın akşam Aret beye soracağım ama bir arkadaş nisandan önce transferin olmaz dedi çok şaşırdım.. çünkü benim protokollerim hep 12 günlük kısa protokol oluyordu.. Aret beye yeni geçtim..

amin canım inşallah..canım bebeğin biraz iri olduğu için olabilir hamilelikte çok stresli geçiyo doktorlar hep korkutuyo ama bebekler sağlıklı doğuyo inşallah senin bebeğinde sağlıklı doğacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…