Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba canım tedavin Hayırlı olsun İNŞALLAH benim adetin 3 .günü gitmiştim klomenle başldık ve büyüdü bende şok olmustum açıkcsı hatta dedimki aret hocaya sadece klomenle nasıl gelişcek hocam dedim gelişir dedi ve gelişti 4 yumi toplandı 2 döllendi kuzum ama nasip degilmiş tutunamadılar,nasip olursa nisan,myıs gibi tekrar düşünüyoruz.Beni arkadşı umudunu bile kesmişti aret hoca onu umudu oldu 2. de tuttu şuan 1 aylık kızı oldu çok şükür İNŞALLAH Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmz tatlım tam umudumu kesmisken bu arkadaşım bana umut oldu 17.tüp,de tuttu:26::26: ama 5 kere tranfere bile giremedi canım yumurtalrı boş çıktı,benimde ilk aret hocada 2 yumurta alındı döllenme olmdı cnım ama son tedvimde herşey yolundaydı nasip kısmet İNŞALLAH hepimizin son tedavileri olur canım benim dulrım seninle yrın güzel haberlerini bekliyorum

kızlar slm...hafta içi çok berbat kötü stresli 2 gün geçirdim.ağlamaktan mahvoldum...dr kontrolüm vardı ultrasonda doktor güzel güzel bakarken birden yüz ifadesi deişti o an kötü bişi farkettiğini anladım hemen sorduk eşimle noldu die. oda bebeğin midesini göremiyorum ya oluşmamış midesi yok yada ultrason cihazıyla alakalı olabilir dedi.o an dünya başıma yıkıldı..bizi hemen radyolojiye gönderdi midesini ayrıntılı incelesin die.hemen gittik sıra aldık ertesi güne verdiler ama bana saatler sene gibi geldi çocuklar gibi sokaklarda ağladım..ertesi gün radyoloji baktı sekreterine yazması için tıp dilince bişiler söledi tabi ben bişi anlamadım sonuçları doktorunuzun bilgisayarına yolladık hemen dr yanına gidin açıklasın dedi. hemen gittik endişe korku stres üzüntü gözyaşı sonuç rabbime şükürler olsun allahın izniyle radyoloji mideyi görmüş hiçbi sorun yok demiş sonuçlar şükürler olsun temiz çıktı ama ömrümden ömür gitti..hamile kalmadan önce stres kalınca stres doğunca stres bu endişe hiç bitmeyecek anneler için.rabbim kimseye evlat acısı vermesin sağlık huzur versin hayırlısını versin evlatlarımızla imtihan etmesin çok zor
rabbim sizlerede sağlıklı hayırlı gebelikler versin

Canım benim yaaa kıyamam sana off okurken sonuna zor geldim Valla içim daraldı ama çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim Rabbim kuzunu sizlere bagışlasın İNŞALLH saglıklı saatli kucgına almacı nasip etsin tatlımmm

canım inş herşey yolunda giderse yumurtalar büyür emriyo olursa aret bey transferini yapıyo 3cü günü canım fazla bekletmiyor emriyoları..benim ikinci transferimde 37 yaşında bir bayan vardı yanımda odada onunda 8 ci denemesiydi ve 5 yumurtadan 3 emriyo olmuştu ve 3 günüde onun transferini yaptılar ve 3 emriyo transfer etmişti aret bey o bayana...canım inş herşey ylunda giderse transfer aşamasına hazırlıklı ol ve emriyo dondurmayı hiç tavsiye etmiyor aret bey az emriyo olursa...

canım bebeğinin iyi olmasına sevindim stres hayatımızda hep olcak malesef muradımıza erince bitmiyo önemli olan sonu güzel hayırlı olması..allahım sana bebeğini sağlıklı bi şekilde nasip edecek inşallah..

aminnnnn cnm çok saol tşk ederim...şükür allahıma herşey yolunda dediler cihazla alakalıymış göremememiz dediler ama doğana kadar hep bi endişe olacak rabbim evlat acısı vermesin kimselere...

canım çoook üzüldüm yaşadıklarına ama sonunda mutlu haberi almışsın ne güzel...rabim meleğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş...bizler içinde dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş...

ahh cnm inşallah inşallah sonu hayırlısıyla güzel olur hepimiz için şükür rabbime bu zamana geldim hayal gibi rüya gibi yolu yarıladım inş.hayırlısıyla sağlıklıca tamamlayıp bebeğimi kucağıma alırım sağsağlim.... sizlerde her daim dualarımdasınız..

aminnnnn cnm çok saol tşk ederim...şükür allahıma herşey yolunda dediler cihazla alakalıymış göremememiz dediler ama doğana kadar hep bi endişe olacak rabbim evlat acısı vermesin kimselere...

Aminnn canım benim yaşayan biri olarak çok iyi bilirim evlat acısı çekmek çok zor 9 sene oldu ama içimden atamıyorum bebeğimi kaybettigimemi yanayım daha sonra hiç hamile kalamdıgımamı Rabbim düşmnıma yaşatmasın bu acıyı boşver kuzum sen hamileligin tadını çıkar güzelce ama stresden uzak dur kuzum çokkk önemli stres bebeğin en büyük düşmanı gerçekten Rabbim yrdımcın olsun arkdaşım

aminnn cnm sağsağlim kucağıma alırım inşallah...her daim cnm dualarımdsınız hatta doğuma giderkende dualarımda olacaksınız unutmam asla sizleri

bak şimdi o doktora dahada sinir oldum madem makinasına güvenmiyor neden o kadar açık sözlü bişeyden şüpeleniyorsa kesin sonuca ulaşmadan neden korkutuyo sizi...canım sen o üzüntüden birde bebeişine bişey olsaydı kim sorcaktı hesabını..ve midesi olmayan bir bebek zten düşerdi gelişemezdi dimi canım ya yaşamazdı bukadar saçma bir teşhis koyması gerçekten çok bilgili bir doktor olduğuna nedense ben hiç inanmıyorum....bence biran önce doktorunu değiştir derim canım..

cnm çok üzüldüm kaç haftalıktı bebişin inş. sende bir daha öyle acılar yaşamazsın canım benim ya inşallah rabbim sana daha fazla bekletmeden sağlıklı bi mis kokulu melek gönderir inş.

aminnn cnm sağsağlim kucağıma alırım inşallah...her daim cnm dualarımdsınız hatta doğuma giderkende dualarımda olacaksınız unutmam asla sizleri

canım özelden mesaj atım mesaj kutuna bakarsın..mesaj kutuları biraz değişti ama inş mesajım sana gitmiştir...

evet canım gerçekten bi hayal rüya gibi oldu hamileliğin bi mucize oldu allahım inşallah bizede mucizemizi gönderir..canım senin adetten önce gebelik belirtin oldumu hiç..pek umutlanmak istemiyorum ama benimde 3 gün kahve lekem oldu bugün yok adetimede tahmini 4 gün var sağ kasığımda ağrı var..sanki önceki hamileliğimdeki gibi ağrıya benziyo yada bana öle geliyo..

canım hamişmisin değilmisin öğrenmemnin yolları var inş sende mucizene kavuşcan...sen bir kere hamiş kalmıtın zaten ben senden baya umutluyum yaşında genç daha bence seninde bebeğin doğal yolla gelicek..hadi bir test yap canım ya...ilk önce idrardan bak..çıkmasa kan tahlilide yaptır..inş hamişsindir hem spora gidiyosun spora gitmesin en azında hmileysen...biz negatif sonuç görmeye alıştık artık biliyosun eskisi kadar koymuyor negatif testler canım..ne kaybedersin lütfen test yaptır yarın...

yok cnm kesin demedi dr.. hatta ekledi cihazla alakalı olabilir sakın kesin teşhis konulmadan üzülme die..bi açıklama yapmak zorundaydı çünkü direk radyolojiye gönderseydi dahada endişe şüphe duyardık acaba nie yolladı die ..bu arada midesi olmayan bebek yaşıomuş anne karnında. plesantadan beslendiği için anne karnında ölmesse ama doğduktan sonra yaşama ihtimali çok azmış ameliyatı varmış ama çok düşük ihtimallele yaşıomuş yada allah korusun yaşamıomuş araştırdığım kadarıyla ve başına gelenler böle yazmış offfff düşününce bile kötü oluyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun ...rabbim herkesin evladını korusun sağlık versin...

evet canımda daha erken diye test yapmıyorum eğer adet olmazsam öle test yapayım diye düşünüyorum..inşallah canım dediğin gibi doğal gelir bebeğim..spor aklıma takılıyo ama hafif bi şekilde yapıcam belli olana kadar..gerçi yoktur yine negatifi görürüm ama bi taraftanda ya varsa diyorum neden olmasın diyorum..bu ay hiç umutlanmıcaktım taki leke gelene kadar leke geldi aklım karıştı yine hayırlısı artık canım bizimde mucizemiz bigün gelicek inşallah..

canım özelden mesaj atım mesaj kutuna bakarsın..mesaj kutuları biraz değişti ama inş mesajım sana gitmiştir...
tamam cnm aldım mesajını

ayy cnm hadi inşallah bebiş vardır mucizen gelmiştir bahar..kahve lekeler gebelik belirtisi oluo çoğu zaman benim gebelik belirtilerim şöleydi kasık ağrısı tek göğüste acıma şişme büyüme cnm kan testi yaptır dicem ama ben artık onada hiçççç güvenmiyorum biliosunuz ben adete bikaç gün kala kan testi yaptırdım ve sonuç 0.47 çıkmıştı şaka gibi ama hala kendimi hamile sanıodum hatta buraya gelip bence ben hamileyim tetsim negatif diodum ve adet günümde idrar testi yapmıştım silik silik çıkmıştı kan negatifti idrar silikti kafayı yiyodum adet geçince bikaç gün sonra tekrar kan testine die gidip keseyi görmüştüm şok olmuştum inş cnm seninde bebiştir adetin dvm etmediyse kahve lekelerleyse bebiş olabilir cnm tets yap

inşallah canım ya gelmiştir bebeğim..evet canım senin ozamanda karışıklık olmuştu sonu yine güzel oldu..benim test yapmayada cesaretim yok çıkmaz diye bikaçgün bekleyip öle yaparım adet olmazsam..leke devam etmedi kesildi ilk gün çok açık kahve leke 2.gün kahveyle pembe karışık leke geldi ozaman adet oldum sandım sökülecek diye bekledim gelmedi 3.gün sadece kahve leke geldi sonra kesildi lekeler sadece peçeye silince geliyodu....bazen hamilelik havasına giriyorum sonra kaptırma kendini yoktur bişey diyorum karmakarışığım düşünmeden yapamıyorum inşallah benimde sonu güzel olur..

Son düzenleme:

canım ben şimdi geçmişi okudum ve senin hikayeni çook iyi hatırlıyorum acaba yalnışmı hayıtlıyorum diye geçmişi okudum senin adetine bir hafta kala kan sonucun 3 çıkmıştıe bir hafta sonra gitmiştin doktora keseyi görmüştün diye hatırlıyorum adetliyken değildi sanki canım ya benmi yalnış hatırlıyorum sendemi unutkanlık oldu hamilelikten..kafam karıştı şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…