inşallah canım ya gelmiştir bebeğim..evet canım senin ozamanda karışıklık olmuştu sonu yine güzel oldu..benim test yapmayada cesaretim yok çıkmaz diye bikaçgün bekleyip öle yaparım adet olmazsam..leke devam etmedi kesildi ilk gün çok açık kahve leke 2.gün kahveyle pembe karışık leke geldi ozaman adet oldum sandım sökülecek diye bekledim gelmedi 3.gün sadece kahve leke geldi sonra kesildi lekeler sadece peçeye silince geliyodu....bazen hamilelik havasına giriyorum sonra kaptırma kendini yoktur bişey diyorum karmakarışığım düşünmeden yapamıyorum inşallah benimde sonu güzel olur..
evet canımda daha erken diye test yapmıyorum eğer adet olmazsam öle test yapayım diye düşünüyorum..inşallah canım dediğin gibi doğal gelir bebeğim..spor aklıma takılıyo ama hafif bi şekilde yapıcam belli olana kadar..gerçi yoktur yine negatifi görürüm ama bi taraftanda ya varsa diyorum neden olmasın diyorum..bu ay hiç umutlanmıcaktım taki leke gelene kadar leke geldi aklım karıştı yine hayırlısı artık canım bizimde mucizemiz bigün gelicek inşallah..
canım ben şimdi geçmişi okudum ve senin hikayeni çook iyi hatırlıyorum acaba yalnışmı hayıtlıyorum diye geçmişi okudum senin adetine bir hafta kala kan sonucun 3 çıkmıştıe bir hafta sonra gitmiştin doktora keseyi görmüştün diye hatırlıyorum adetliyken değildi sanki canım ya benmi yalnış hatırlıyorum sendemi unutkanlık oldu hamilelikten..kafam karıştı şimdi...
cnm benim sonuçlar karıştıya o ay bende dalgınlıktan aşılama sonucunu yazmışım size ama ilk sonuç 0,47 idi cnm bikaç gün sonra 3 oldu çok artmamıştı hatta siz fazla umutlanma olsaydı yüksek çıkardı demiştiniz cnmya adetten bikaç gün önceydi işte... sonra adet geçince gittim ben tekrar kan testi yaptırmaya ozaman direk ultrasona aldı keseyi gördük sonra kana yolladı kanda adertten sonra yüksek çıkmıştıyani çok karışık sürprizlerle dolu bi ay geçirmiştim
aaa evet beim bide aşılamadan sonraki sonucumla hamile kaldığım ayki sonuçları karıştırmışlardıönce aşılamadan sonraki sonucu vermişlerdi sonuç 2 idi.. sonra gidip düzelttirdik gerçek sonucu verdiler 0,47 idi yani benim kan testim negatifti ama hamileymişim inş. cnm sende bi sürpriz yaşarsın böle tatlı sürpriz olur sanada...bahar biliosun ben bu gebelik belirtilerini çok araştırıodum vee bu açık kahve pembe leke görenler hep hamiş kalmış inş. cnmya vardır bebiş yürekten dua ettim sana birde bu lekelr adetten önce geldiyse hep gebelik belirtisi oluo hadfi inş. tutunma kanamasıdır
cnm rabbimin hikmeti boldur merhameti boldur inş.. sizlerede tatıracak ben inanıyorum allahım evlat hasreti evlat acısı çektirmesin kimselereevet çok muizevi bir hamilelikti ve çok şanslısın canım biz halada boğuşuyoruz bu sorunlarla..mevlam sevdiği kuluna dert verirmiş hep dua etsin diye... bu dünyada kavuşamasak meleklerimize inş ahirete kavuştursun mevlam cenet kokulu evlatlarımızla..benim bu dünyada bebeğim olucak umudum azalmaya başladı...rabim sabır versin doğru yolara yönlendirsin bizleri..
saol canım allahım kabul eder inşallah dualarını..bende bikaçgündür araştırıyorum genelde hamilelikle sonuçlanmış ama hamile olmayanda var..şimdiye kadar hiç böle olmamıştı daha önceden olmuş olsaydı bukadar takmazdım nasıl olsa öncede olmuştu diye.. inşallah benimde hamilelikle sonuçlanır..
canım spora ara ver bence adet gününe kadar...inş hamilesindir..senin adetlerin düzenlimi canım bende adet bekliyorum ama bazen karın ağrım oluyo sonra geçiyo..ve ben artık kendim adet olamaz oldum..transfer olduğum aylar negatif souç aldıktan ilaçları bırakınca 5 gün içinde adet oldum..şimdi bu ay yine zamanında gelmiycek gliba doktorum gelmese 3 gün sonra söktürücü iç dedi...
cnm rabbimin hikmeti boldur merhameti boldur inş.. sizlerede tatıracak ben inanıyorum allahım evlat hasreti evlat acısı çektirmesin kimselere
cnm benim öyle kahve lekelr olmuştu ama 15 gün sürüyodu oda cyclo kullandığım zamanlar oluyodu yani sökülemediği için kistten dolayı ama ben senden umutlandım cnm inş. hamilesindir bak zaten daha önce hiç öle olmamış ve cyclo yada başka bişi bitkisel kür falan kullanmıosun dimi cnm birde gebelik yoksa şimdiye adetin gelirdi bence inş.. yerleşme lekesidir
canlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler bol bebişli günler
inş canım..spora gidince kendimi çok iyi hissediyorum ozaman kafam rahat oluyo zorlayıcı aletleri çalışmıyorum bikaçgündür..adetlerim düzenli diye biliyorum son 3 tedavide hep söktürücü verdi doktor bu ay ilk defa hiçbişey kullanmadım kendiliğinden adet oldum diye sevinmiştim ama devamı gelmedi..canım söktürücüyü hamile olmadığından emin olmadan kullanma gerçi sen önlemini alırsın testini yaparsın yoksa öle kullanırsın inş hamile kalırsın tedaviye gerek kalmaz..benim artık tedaviye aynı stresi yaşamaya hiç cesaretim yok allahım inşallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder bebeklerimizi..
canım duygularım o kadar karmaşıki buay hiç test yaptırmaya niyetim yokk..çünkü bu ay biliyosun bitane yumurtam vardı ve büyümemişti bu ay bende kesin gebelik yok..5 gün bekliycem gelmese söktürücü kullancam canım..
tedavi olumsuz sonuçlanınca insanın umudu azalıyo olmıcak diye düşünüyo..eğer hamileysen zaten adet olmuyomuşsun söktürücü kullansan bile..inşallah bigün bizde isteyen herkesde anne olucak allahım daha fazla bekletmesin inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi göndersin bize..
günadın kızlar nasılsınız polyanna gelmiş muhabet güzelmiş ama kaçırmışım kızlar ben grip oldum çok kötü yine
Merhaba canım tedavin Hayırlı olsun İNŞALLAH benim adetin 3 .günü gitmiştim klomenle başldık ve büyüdü bende şok olmustum açıkcsı hatta dedimki aret hocaya sadece klomenle nasıl gelişcek hocam dedim gelişir dedi ve gelişti 4 yumi toplandı 2 döllendi kuzum ama nasip degilmiş tutunamadılar,nasip olursa nisan,myıs gibi tekrar düşünüyoruz.Beni arkadşı umudunu bile kesmişti aret hoca onu umudu oldu 2. de tuttu şuan 1 aylık kızı oldu çok şükür İNŞALLAH Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmz tatlım tam umudumu kesmisken bu arkadaşım bana umut oldu 17.tüp,de tuttu:26::26: ama 5 kere tranfere bile giremedi canım yumurtalrı boş çıktı,benimde ilk aret hocada 2 yumurta alındı döllenme olmdı cnım ama son tedvimde herşey yolundaydı nasip kısmet İNŞALLAH hepimizin son tedavileri olur canım benim dulrım seninle yrın güzel haberlerini bekliyorum
canım inş herşey yolunda giderse yumurtalar büyür emriyo olursa aret bey transferini yapıyo 3cü günü canım fazla bekletmiyor emriyoları..benim ikinci transferimde 37 yaşında bir bayan vardı yanımda odada onunda 8 ci denemesiydi ve 5 yumurtadan 3 emriyo olmuştu ve 3 günüde onun transferini yaptılar ve 3 emriyo transfer etmişti aret bey o bayana...canım inş herşey ylunda giderse transfer aşamasına hazırlıklı ol ve emriyo dondurmayı hiç tavsiye etmiyor aret bey az emriyo olursa...
günadın kızlar nasılsınız polyanna gelmiş muhabet güzelmiş ama kaçırmışım kızlar ben grip oldum çok kötü yine
slm cnm çooookkk geçmiş olsun yeterimmm ne var ne yok görüşmeyeli nasıl gidio neler yapıosunDoktora git kuzum geçende grip deilmiydin sen :2::2::2:
canım günaydın bak bende geldim buraya
Canım günaydın bak bende geldim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?