Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bence en az 9-10 ay günde iki tane biesteron içmiştim:)) aylardır coraspirin içiyorum kah pıhtılaşması sorunumda yok ama önlem olsun diye kaç yıldır her tedavi öncesi sonrası iç iç nereye kadar..artık bağımlılık yaptı:)) bu tarzda tonla ilaç var ara vermeden içtiğimiz umarım yan etkileri olmaz..

kmehtapsu ve gulneva77 canlarım adetin 3. günündeki ilaçlara başlamadan verdiğim E2 değerim 16 çıkmış doktor ve hemşire iyi dedi.. ben anlamıyorum ama..
gonolf ve menegon başlattı.. yanında klomenede devam edeceksin dedi.. perşembeye kadar kullanalım bakalım ne olacak..
bu akşam iyi gelişen 6 tane yumurtan var dedi çok şaşırdım.. son denemelerimde 1 tane toplandığı için galiba şaşırdım... :)

canım sana uygulana tedavi farklı ben klomen yanında bişey kullanmadım...klomen bitince yumurta yavaş büyünce kullanmıştım menegondu galiba..çook sevindim canım 4 yumoşun vardı 6 yumoş olmuş..hadi bakalım bidaki kontrolünde inş 2 artsın toplam 8 yumoş olsun maşallah diyelim canım nazar deymesin..aret b ey şanslı geliyor ilk tedaviye başlayınca bende aylarca hiçbüyümeyen yumurtalarım aret beyle ilk tedaviye başladığımda gelişti emriyo olmuştu...

cok sagol hayatimm.. sonumuz iyi gelsinn.. dahada artmaz galiba okadar umutlu degilim.. insallah sende bebisine kavusacaksinn canim benim.. her bunyeye farkli tedavi uyguluyor galiba ne guzel..

cok sagol hayatimm.. sonumuz iyi gelsinn.. dahada artmaz galiba okadar umutlu degilim.. insallah sende bebisine kavusacaksinn canim benim.. her bunyeye farkli tedavi uyguluyor galiba ne guzel..

Allahım yardımcın olsun canım..bende neden iki tüp bebekte tutmadı diye testler yaptırmak istediğimi söylemştim kendi doktoruma oda beni üniversite araştırma hastanesine gönderdi doktor ismi ve test adları yazan kaşeli bir kağıt vermişti sağolsun küçücük kaşeli kağıtla bütün yazılan testleri yaptırmaya başardım...dün en son endokronolijiye kan vermiştim onun sonucunu göstedim doktoruma...bana dediği bizde tüp bebek yaptırdık 45 yaşında dedi..ilk önce acele etmiyceksin sana 15 kilo verdircem dedi..tüp bebekte tutmasının en büyük sebebi kiloymuş hormonları düzensizleştiende kilo dedi...sonra guatra varmı diye kontrol etti ve iki nödül görüyorum dedi ultrsona gönderdi inş yanılmıştır yoktur...birsürü test verdi araştırcakmış bakalım...iki hafta sonra kan testleri ve ultrason sonuçlarını getir daha kapsamlı konuşcaz dedi bakalım inş herşey temiz çıkar...bebek için uraşırken birde başka hasalıklar çıkarsa mecburiyeten ara vermem gerek...evlendiğim 2 senede 15 kilo aldım balık etli bir baya oldum.. Allah yardımcımız olsun canım...Allahım sağlık versin bebekte zamanı gelince gelicek...

canım nasılsın nerlerdesin gelmiyosun uzzun zamandan beri..bende dün endokronolijiye tetstlerim için gittim..kontrolde doktor iki nödül farketi elle bakınca ultrasona gönderdi canım..inş ultrasonda bişey çıkmaz doktor yanılmıştır...bebek için uraşırken başka hastalıklarç ıkması çok üzücü..mecburiyeten ara vermek zorunda kalıcam..inş biyopsi sonucun iyi çıkar canım...bizleri habersiz bırakma..merak ediyoruz seni canım...

hoşgeldin canım:)) devamlı karşılaşıyoruz kalp kalbe karşıdır

Canım galiba bende marrta tekrar başlayacağım tüp bebeğe. Eşim okul değiştirdi bolu da şimdi 2 gün orada kalıp gelecek ve her hafta bu böyle olacak. Eşimi daha ilk günden özledim nasıl geçecek bu 2 gün bilmiyorum

doktorun doğru diyor canımcığım bendede bir ara hepsini araştırmıştık neden tutmuyor diye.. kan şekerim çok düşük çıkmıştı onun içinde ilaç kullanmıştım biraz farketti gibi kimyasal bile olsa değer 186 kadar çıkmıştı.. belki farklı şeylerde var..
hastanede dün danışmanın önüne tedaviniz süresince embriyologlardan randevu alıp görüşünüz yazıyordu görüşsemmi görüşmesemmi kafam karıştı.. inşallah seninde başka hiçbirşey çıkmaz ve ara vermezsin canımcığım.. sağlığımız çok önemli ama ara vermekte belli bir yaştan sonra zor oluyor.. güzell haberlerin gelsin..

:)) ah canım benimm kıyamam.. neyse çokk dahada bağlanırsınız birbirinize evine özlemle koşar:)) askerlik gibii
şartlarınız uygunsa başla canımm hiç ara vermek iyi olmuyor... ve zaman hep bizim aleyhimize ilerliyor..

sayfamıza hoş geldin canım...sendeki sorun neydi canım geçmişinde yaşadıklarını yazarmısın...

Hoş bulduk tatlım. Yaşım 35, erkek infertilite nedeniyle tüp bebeğe başladık. Fakat embriyo gelişme göstermedi sadece 2 ye bölünmüş. Bu nedenle transfer iptal edildi. Tüp bebek aşamasında benden sadece 1 yumurta oluştu. Tüp bebeğe başlamadan önce kendi doktorum bana kolay hamile kalmam için klomen vermişti ondan bile 4-5 tane yumurtam oluyordu. Sonra bana tüp bebek merkezinde yumurta rezervimin azaldığını söyledi. Bu neden şuan bıosteron kullanıyorum birde kür yapıyorum. Şimdi ilk kendi doktoruma gittiğimde fsh 11 di, tüp bebek merkezinde 17 çıktı. Sonra ben birde reglim geçtikten 5 gün sonra yaptırdım 2,64 çıktı. Sonuçları kendi doktoruma gösterdim son test için zamanın da yapmamışsın dedi. Neyse bu gün de kan verip amh testi yaptırdım 1 hafta sonra sonuç çıkacakmış. Tedaviden dolayı kist oluşmamış Allahtan bir daha ki reglinde tekrar başla dedi, 2 ay beklemene gerek yok dedi. Galiba bursa acıbademde başlayacağım. İlaç içinde bana rapor yazacakmış. İşte benim hikayem bu

Evet evet öyle, eşim gelsin kendisiylede konuşayım hemen başlamak istiyorum. Doktorum sana ilaç için raporda çıkartırım dedi. Demek çıkarta biliyor ki öyle dedi ve bana acıbademi önerdi. daha öncede söylemişti ama biz dinlememiştik.

canım bende 35 olucam biray sonra...bende iki kere tüp bebek denedim her iki tüp tedavimdede 2 yada 3 yumoş oluyodu opu sonrası1 tane emriyo oluyodu..benim birinci tüpte 1 emriyo 5 hücreliydi 3 gün emriyosu tutmadı..ikinci tüpte 1 emriyo 2 hücreli 2 gün emriyosuydu tutmadı yine ama transfer etmişlerdi yine bana...hata yanımda bir bayan vardı onunda 3 emriyosu 2 hücreliydi transferini yaptılar...sende yapılmamış transfer neden acaba kaçıncı gün iptal oldu tedavin canım..canımcığım hiç ara verme tedavine adetin 3 günü yumurtan var ve büyüyorsa her zaman şansın vardır..canım fsh takılma çokta yüksek değil..canım bursalımısın sen beni m memeleketime çok yakın bursa çook severim bursayı..

canım emriyologlar ne görüşceksin aret bey ne diyorsa emriyologlarda onu uyguluyor..için rahatlıycaksa konuş canım..birde piskolok var çok şeker ismini unutum onunlada görüş mutlaka ..ben tedaviye başlayınca devamlı istanbula gitseydim konuşmak isterdi piskolokla..canım bende çok kilo vermek istiyorum aldığım kilolardan sonra adetlerimde çok düzensizleşti..bazen her gün yürüyüş yapıyodum o zaman adet zamanı biraz düzeliyodu...şimdi yürüyüşyapmak bile istemiyorum nedense...

Bizi aradıklarında 3. günüydü siz sabah yola çıkın dediler. Bizde ertesi gün erkenden çıktık fakat yoldan bir haber geldi transferi iptal edileceğini boşuna transfer yapıp boşuna ücret ödemeyin dediler. Yarı yoldan eve döndük. Ben kocaelinde oturuyorum tatlım bursa yakın diye orayı düşündük. Sen nerde tedavi olacaksın ve ne zaman başlayacaksın?

canımm bol bol su iç günde en az 2 litre.. ben bir ara annemi zayıflatmayı çok kafama takmıştım çünkü yüksek tansiyon vardı kilo vermeliydi....70 kiloydu.. boll su içiyordu sabahları yürüyüş yapıyordu.. evde jimnastik yapıyordu.. internetlerde tonla günlük jimnastikler var ilk başlangıç olanlarından çok tavside ederim aylarca her sabah yaptırdım.. 3 ayda 16 kilo vermişti..
ama şu anda kendim için hiç yürüyüş yapacak gücüm yok inan canım.. kafam yorgun..

psikologla görüşürsem anlatacak okadar çok şey varki kadıncağızı bunalıma sokmayayım:)) canım ben tedavi sürecinde psikolog moduna girmeyi sevmiyorum çünkü geçmişte unv. giderken gittim beni anti depranasa yöneltti psikolog yıllarca zor kurtuldum o ilaçlardan.. bu psikologda passiflora veriyormuş hepsi aynı.. biz kendimizin psikologu olalım daha sağlıklı...

canım Kocaeli istanbula daha yakın değilmi..canım istanbulda daha iyi merkezler var..benim gitiğim merkez özelikle bizim gibi rezerv azlığı olan hastalara çok aşırı ilaç vermeden yumurta büyütüyo ve büyüyen yumoşlar nerdeyse doğal büyümüş kadar daha kaliteli oluyo...canım sen istanbulu bir düşün derim...canım fsh yüksek olduğu için rapor kolay çıkartırsın sen..araştır canım rapor çıkart daha uygun tüp bebek yaptırıyosun rapor çıkartınca..

canım canlı slm nasılsın..naptın yumurtanı opu oldunmu son durumlar nedir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…