Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım ben ikinci denedim geçen ay birinci de altı yumurta oluştu gebelik oldu fakat kalbi durdu ikinci de dört yumurta vardı fakat olgun değil dendi bir tanesi üç hücreli olarak kaldı benim amh değerim 1,4 çıktı doktor bu sefer uzun protokol olacak dedi genetik olarak şüphelenildi bende genetik test verdim iki hafta sonra alacağım bende anlamadım Allah yardımcımız olsun ben biesteron kullanıyorum bir aydır kullanıyorum bu adet olmadım canım sıkıldı cumartesi doktora gideceğim bu arada kürtaj oldum ondan mı bilinmez tüpümün biri tıkalı uzun oldu

canım doktordan yana şansım var çok şükür enkronolojiye gittim araştırma hastanesi doktordan çok memnun kaldım herşeyimi araştırdı bütün kan testlerini yaptırdı..kilodan dolayı kolostrol sınırda şeker sınırda yani hamile kalırsam sonunu nasıl getirirdim bilmem bu değerlerle...herşeyde vardır bir hayır derler ya gerçekten doğru iyiki Allahım bu doktoru çkard karşıma..şeker yüklemesi yapıcaktı ben şekerli suyu kesinlikle içemem dedim..başka kanda glukoz bakıcaz dedi yine kocaman tüp verdim kan pazartesi çıkıcak kesin bişey söyliyck şekerle ilgili...bu arada bu ay verdiğim kanlar iki ünite kan olmştur kesin..

YA RABB AŞIKINI NASİP ET GÖNLÜME YANAKCAKSA SENLE YANSIN AMA NE OLUR KULUNLA İMTİHAN ETME hayırlı cumlar

slm kızlar dayanamadım test yaptım erken gebelik testi vardı evde umudum yoktu belki dedim yaptım ve çift çizgi çıktı. Biraz önce dr a gittim kan verdm sonuçlar 2 saate kadar çıkacak dr bir sürü kan tahlili istedi ümitlenme dedi bu kadar insan şansız olursa bir tahminde bulunmıyor insan dedi( bazen yanlışta çıkabilirmiş bu idrar testi hayırlısı rabbimden dua edlln nolur eğer hamileysem bu sefer dursun

canım çoook sevindim dün konuşuyoduk gerçek oldu bakk cuma saatinde çok güzel bir haber inş sağlıklı bir şekilde kucağın aalmayıda nasip etsin rabim..hadi bakalım inş bu sefer meleğin seni bırakmıycak...canım inş kan tastinde hamile çıkarsa yatarak dinelenerek geçir ilk 4 ayını gerekirse çalışıyosan rapor al canım...sonucunu alınca habersiz bırakma bizleri....ayyy gerçekten çoook mutlu oldun senin adına iananırmısın kendi hamiş kalmış kadar sevindim ve heycanlandım...

YA RABB AŞIKINI NASİP ET GÖNLÜME YANAKCAKSA SENLE YANSIN AMA NE OLUR KULUNLA İMTİHAN ETME hayırlı cumlar

canım çook güzel bir dua sanada hayırlı cumalar...cumalar hürmetine rabim dualarımızı kabul etsin tez zamanda kavuştrsun bizi meleklerimize...

canım test sonucunu aldınmı çook merak ediyorum inş pozitiftir...dualarımız seninle canım...

canım test sonucumu aldım. Pozitif ama dr fazla umutlanma dedi 5 kez olumsuzluk yaşamışsın sadece bekleyip göreceğiz dedi. Haftaya cuma tekrar gideceğim inşallah rabbim ol derde olur. İçimde az olsada umut var canım ama benim 3 5 gün sonra değerlerim düşüyor biliyorsunuz. Rapor istedim yatayım diye ama vermedi bu aşamada sana bir faydası olmaz dedi.dua edin nolur. İnşallah inşallah rabbim en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz, bebişlerimizi konuşuruz. gulneva canım vallahi dün demiştin gerçek oldu. Haftaya cumaya kadar içim rahat etmeyecek

peki arkadaşlar kalan yumurtalarımı dondurmamı teklif ettiler sizce bi faydası oluyor mu bazı arkadaşlar çözülünce kalitesi düşüyor demiş????

canım doktorun neden bu durumu araştırmıyor bebek neden düşüyo araştırması lazım..beklemek saçma değilmi canım ya mutlaka ilaç yada iğne yazabilir sana kullanman için..neden yatarak geçirmeni istemiyoki ..canım bak benim arkadaşım hamile kalıyodu sonra aynen senin gibi bebek düşüyodu durmuyodu onun doktoru hamile kalınca onun rahmini dikmiş ve bebek düşmedi şimdi çok şeker bir kızı var...canım istanbuldaysan doktorun ismini öğrenebilir senin için...

peki arkadaşlar kalan yumurtalarımı dondurmamı teklif ettiler sizce bi faydası oluyor mu bazı arkadaşlar çözülünce kalitesi düşüyor demiş????

canım kesinlikle dondur..buz bebeişlerle hamile kalan çook var...en kötü ihtimali düşünelim tutmadığını sonra buz bebişlerinle yola devam edicen..inş o kötü ihtimal olmasın amanda...birde iyi ihtimali düşünelim bebeğin sana sıkı sıkı bağlanmış ve meleğin doğmuş ona kardeş düşünemzmisin canım...hiç hromon ilaçları almadan tekrar denem şansın olucak..bence kesinlikle dondur...

canım tebrikler allah tamamına erdirsin..ama bende gülnevaya katılıyorum neden araştırmıyor doktorun..tüp bebek doktorunamı gidiyorsun normal kadın doğumcuyamı..düşük önleyici iğneler var pıhtılaşman varsa iğneler var bence başka bir doktorada git çok bekleme..

sermes gülneva ne güzel söylemiş ..hayırlı olsun transferin bu arada allah tamanına erdirsin..

canım merhaba bende bu ay biesteron kullandım adet olmadım gebelik testi yaptırdım değer düşük çıktı doktorum pazaretesi tekrar yaptır dedi 24,07 değerim senin ki kaç

canım merhaba bende bu ay biesteron kullandım adet olmadım gebelik testi yaptırdım değer düşük çıktı doktorum pazaretesi tekrar yaptır dedi 24,07 değerim senin ki kaç

canım hayırlısı olsun bu değerlerle doğuran çook vr canım 24 değer çokta düşük değil geç dölenme olabilir mesela...canım şimdi değer iki günde bir ikiye katlarsa inş dua edelim sorunsuz hamileleiğinde devam eder...bu aralar çok fazla yorma kendini canım..bak şu biesterona bizim kızlar hep hamiş kalmış..bende 4 ay kullandım bıraktım ama en kısa zamanda devam edicem yine biesterona...

canım çook üzgünüm doktordan geldm az önce benim yumoşlar hiçbiri yok ortada kaybolmuş rahimde çok ince dedi doktorum ..iki aydan beri yumoşlar büyümüyo nedense...eve geldim aret benim doktorun programı varmış onu izledim gözyaşları tutamadım kontroleri yapıldı bir bayanın 9 yumoş varmşı..kendimi o kadar kötü hisetimki inan canım kıskançlık değil neden benim o kadar yumrtam yok diye kendime çook kızdım..asla isyan etmek istemiyorum ama sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorum kendimi Allahım isyan etirmesin imtihanımız gerçekten çook acı evlat hasret,yle rabim kimseyi sınamasın çook zormuş...içim gerçekten çok acıyo RABİM SABIR VERSİN BİZLERe elden başka bişey gelmiyor mallesef...

canım değerim doktor düşük dedi fakat ben aşılama yaptırdım onda bile bu değer yoktu rabbim inşaallah nasip eder bir ay öncesi transferim bile olmadı çok moralim bozuktu doktorlar bir tüpün tıkalı dedi Allahım inşaallah yazmıştır kaderime herkese de çok dua ediyorum rabbim nasip etsin diye dua edin ne olur bizi bizden iyi kimse anlamaz

canım Allahım bebeğini sana bağışlasın inş bu sefer meleğini kuacağına almayı nasip etsin..canım Allahım ol deyince oluyo bak tüpler tıkalı olsada...bazen doktorların dediğine kulak tıkamak lazım...rabim ol desin yeterki çok şükür olmayanı olduran rabimiz var..inş bizde o günleri görürüz tez zamanda...

canım hayırlısı olsun biliyorum zor insan böyle olduğunda kendine güvenini kaybediyor benimde bu ay öyle oldu büyümedi bana göre her şey çok iyi gitmişti kesin büyümüştür diyodum ama tam tersi oldu ..bazen elden hiç bir şey gelmiyor önümüzdeki ay bakarsın çok güzel yumiler olur ..arat kamarı kanal 7 de anne olmak istiyorum programında seyrettim orda bir çift çıktı adama bi sinirlendim bi sinirlendim çocuk için kadının üstüne bir daha evlenecekmiş..her şey evlat demek değil verende o alanda insanlar kendilerinde sanıyorlar ben kolayca hamile kalıyorum diyorlar oysa yaratan allah. o dilerse olur..allaha hepimizin yardımcısı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…