canım yumurta sayın oldukca iyi kaç yaşındasın.. bende umut bahcecide 4 defa tedavi oldum 36 yaşındayım, amh 1.2 di ama hep 1 veya 2 tane yumurta toplayabilmişti Süleyman bey.. amh sayıma göre neden bukadar az toplandı hiç anlayamadım belkide hatalı protokoller yaptılar yıllarca.. Senin Ulun beyde kaçıncı tedavin olacak cnm.. kullandığın ilaçları bende kullandım.. bu hafta 6. tedavime başka bir hastanede başlıyorum..
canım inşallah canım ama değilim büyük ihtimalle çünkü ben ne zaman hamile olsam gögüslerim şişer benim. sevindim canım nodüllerin zararsız olmasına ben de yarın gideceğim doktora. ben de biliyorsun canım adet miktarı azaldı ama 1 gün önce 1 sonra oluyorum düzensiz sayılmaz. endoktrinoloji mi verdi canım diyeti ben de yarın aç karnına gideceğim açlık tokluk şekerine baksın diye
canım netimde sorun var haledemedim ama hastayım hala gribim
slm kızlar dayanamadım test yaptım erken gebelik testi vardı evde umudum yoktu belki dedim yaptım ve çift çizgi çıktı. Biraz önce dr a gittim kan verdm sonuçlar 2 saate kadar çıkacak dr bir sürü kan tahlili istedi ümitlenme dedi bu kadar insan şansız olursa bir tahminde bulunmıyor insan dedi( bazen yanlışta çıkabilirmiş bu idrar testi hayırlısı rabbimden dua edlln nolur eğer hamileysem bu sefer dursun
YA RABB AŞIKINI NASİP ET GÖNLÜME YANAKCAKSA SENLE YANSIN AMA NE OLUR KULUNLA İMTİHAN ETME hayırlı cumlar
tedavin hayırlı olsun canım inş çok kaliteli emriyon olsun sana sıkı sıkı tutunsun...5 gününe gitmeleri ne güzel ne mutlu sana...Allah yardımcın olsun canım..
canım test sonucumu aldım. Pozitif ama dr fazla umutlanma dedi 5 kez olumsuzluk yaşamışsın sadece bekleyip göreceğiz dedi. Haftaya cuma tekrar gideceğim inşallah rabbim ol derde olur. İçimde az olsada umut var canım ama benim 3 5 gün sonra değerlerim düşüyor biliyorsunuz. Rapor istedim yatayım diye ama vermedi bu aşamada sana bir faydası olmaz dedi.dua edin nolur. İnşallah inşallah rabbim en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz, bebişlerimizi konuşuruz. gulneva canım vallahi dün demiştin gerçek oldu. Haftaya cumaya kadar içim rahat etmeyecek
peki arkadaşlar kalan yumurtalarımı dondurmamı teklif ettiler sizce bi faydası oluyor mu bazı arkadaşlar çözülünce kalitesi düşüyor demiş????
canım test sonucumu aldım. Pozitif ama dr fazla umutlanma dedi 5 kez olumsuzluk yaşamışsın sadece bekleyip göreceğiz dedi. Haftaya cuma tekrar gideceğim inşallah rabbim ol derde olur. İçimde az olsada umut var canım ama benim 3 5 gün sonra değerlerim düşüyor biliyorsunuz. Rapor istedim yatayım diye ama vermedi bu aşamada sana bir faydası olmaz dedi.dua edin nolur. İnşallah inşallah rabbim en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz, bebişlerimizi konuşuruz. gulneva canım vallahi dün demiştin gerçek oldu. Haftaya cumaya kadar içim rahat etmeyecek
peki arkadaşlar kalan yumurtalarımı dondurmamı teklif ettiler sizce bi faydası oluyor mu bazı arkadaşlar çözülünce kalitesi düşüyor demiş????
canım kesinlikle dondur..buz bebeişlerle hamile kalan çook var...en kötü ihtimali düşünelim tutmadığını sonra buz bebişlerinle yola devam edicen..inş o kötü ihtimal olmasın amanda...birde iyi ihtimali düşünelim bebeğin sana sıkı sıkı bağlanmış ve meleğin doğmuş ona kardeş düşünemzmisin canım...hiç hromon ilaçları almadan tekrar denem şansın olucak..bence kesinlikle dondur...
canım merhaba bende bu ay biesteron kullandım adet olmadım gebelik testi yaptırdım değer düşük çıktı doktorum pazaretesi tekrar yaptır dedi 24,07 değerim senin ki kaçcanım inşallah canım ama değilim büyük ihtimalle çünkü ben ne zaman hamile olsam gögüslerim şişer benim. sevindim canım nodüllerin zararsız olmasına ben de yarın gideceğim doktora. ben de biliyorsun canım adet miktarı azaldı ama 1 gün önce 1 sonra oluyorum düzensiz sayılmaz. endoktrinoloji mi verdi canım diyeti ben de yarın aç karnına gideceğim açlık tokluk şekerine baksın diye
canım merhaba bende bu ay biesteron kullandım adet olmadım gebelik testi yaptırdım değer düşük çıktı doktorum pazaretesi tekrar yaptır dedi 24,07 değerim senin ki kaç
canım tebrikler allah tamamına erdirsin..ama bende gülnevaya katılıyorum neden araştırmıyor doktorun..tüp bebek doktorunamı gidiyorsun normal kadın doğumcuyamı..düşük önleyici iğneler var pıhtılaşman varsa iğneler var bence başka bir doktorada git çok bekleme..
sermes gülneva ne güzel söylemiş ..hayırlı olsun transferin bu arada allah tamanına erdirsin..
canım hayırlısı olsun bu değerlerle doğuran çook vr canım 24 değer çokta düşük değil geç dölenme olabilir mesela...canım şimdi değer iki günde bir ikiye katlarsa inş dua edelim sorunsuz hamileleiğinde devam eder...bu aralar çok fazla yorma kendini canım..bak şu biesterona bizim kızlar hep hamiş kalmış..bende 4 ay kullandım bıraktım ama en kısa zamanda devam edicem yine biesterona...
canım değerim doktor düşük dedi fakat ben aşılama yaptırdım onda bile bu değer yoktu rabbim inşaallah nasip eder bir ay öncesi transferim bile olmadı çok moralim bozuktu doktorlar bir tüpün tıkalı dedi Allahım inşaallah yazmıştır kaderime herkese de çok dua ediyorum rabbim nasip etsin diye dua edin ne olur bizi bizden iyi kimse anlamaz
canım çook üzgünüm doktordan geldm az önce benim yumoşlar hiçbiri yok ortada kaybolmuş rahimde çok ince dedi doktorum ..iki aydan beri yumoşlar büyümüyo nedense...eve geldim aret benim doktorun programı varmış onu izledim gözyaşları tutamadım kontroleri yapıldı bir bayanın 9 yumoş varmşı..kendimi o kadar kötü hisetimki inan canım kıskançlık değil neden benim o kadar yumrtam yok diye kendime çook kızdım..asla isyan etmek istemiyorum ama sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorum kendimi Allahım isyan etirmesin imtihanımız gerçekten çook acı evlat hasret,yle rabim kimseyi sınamasın çook zormuş...içim gerçekten çok acıyo RABİM SABIR VERSİN BİZLERe elden başka bişey gelmiyor mallesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?