canım çook üzgünüm doktordan geldm az önce benim yumoşlar hiçbiri yok ortada kaybolmuş rahimde çok ince dedi doktorum ..iki aydan beri yumoşlar büyümüyo nedense...eve geldim aret benim doktorun programı varmış onu izledim gözyaşları tutamadım kontroleri yapıldı bir bayanın 9 yumoş varmşı..kendimi o kadar kötü hisetimki inan canım kıskançlık değil neden benim o kadar yumrtam yok diye kendime çook kızdım..asla isyan etmek istemiyorum ama sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorum kendimi Allahım isyan etirmesin imtihanımız gerçekten çook acı evlat hasret,yle rabim kimseyi sınamasın çook zormuş...içim gerçekten çok acıyo RABİM SABIR VERSİN BİZLERe elden başka bişey gelmiyor mallesef...
crinone jeli ne zaman kullanmak gerekiyor doktorum bana yazmadı bu ilacı ama bilgilendirme yazısında var.
bu topikte çoğu kişi senin verdiğin pozitif mesajlarla umut buldu bende dahil. Asla umut etmeyi elden bırakma arkadaşım güçlü olmazsan ezilirsin. sende o BİR yumini bulana kadar vazgeçme.
canım bazen gerçekten çook güçsüz hissediyorum üst üste hayal kırıklıkları olunca acaba hiçmi olmıycak bebek diye bir hise kapıldım...doktorumlada konuştum bugün umudumu kaybetmeye başladığımı söyledim bana dediği iki kere transfer oldun yumurtalar döleniyo inş olucak diyo...Allahım razı olsun doktorumdan benden hiçbir ücret almıyor kaçtane doktor bunu yapar canım...canım trasnfer oldunmu kalan emriyoları naptın dondurdunmu canım....inş meleğin ssımsıkı tutunsun hiç bırakmasın annnesini 9 ay boyunca...
canım hayırlısı olsun biliyorum zor insan böyle olduğunda kendine güvenini kaybediyor benimde bu ay öyle oldu büyümedi bana göre her şey çok iyi gitmişti kesin büyümüştür diyodum ama tam tersi oldu ..bazen elden hiç bir şey gelmiyor önümüzdeki ay bakarsın çok güzel yumiler olur ..arat kamarı kanal 7 de anne olmak istiyorum programında seyrettim orda bir çift çıktı adama bi sinirlendim bi sinirlendim çocuk için kadının üstüne bir daha evlenecekmiş..her şey evlat demek değil verende o alanda insanlar kendilerinde sanıyorlar ben kolayca hamile kalıyorum diyorlar oysa yaratan allah. o dilerse olur..allaha hepimizin yardımcısı olsun ..
Sirayla hepimiz yasadik yasiyoruz gulneva. Her zaman istedigimiz gibi gitmiyor tedavilerimiz. Ama birgun bize de o muhtesem haberi vermek nasip olacak insallah..
canım bazen gerçekten çook güçsüz hissediyorum üst üste hayal kırıklıkları olunca acaba hiçmi olmıycak bebek diye bir hise kapıldım...doktorumlada konuştum bugün umudumu kaybetmeye başladığımı söyledim bana dediği iki kere transfer oldun yumurtalar döleniyo inş olucak diyo...Allahım razı olsun doktorumdan benden hiçbir ücret almıyor kaçtane doktor bunu yapar canım...canım trasnfer oldunmu kalan emriyoları naptın dondurdunmu canım....inş meleğin ssımsıkı tutunsun hiç bırakmasın annnesini 9 ay boyunca...
cnım hoşgedlin nerelerdesin yoksun uzun zamandan beri...inş canım bizde burdan hamileyiz diye yazarız tez zamanda rabim nasip etsin herkeze...
Okuyorum ama yzmiyorum. 2 haftadir da agir grip gecirdik esimle. Haftaya ameliyta gidicez. Bu aralar boyle. Topicler de de yogunluk var. Herkesi takip etmek zor. Ama devamli okuyorum. Bu ay cogumuz eli bos gecirdik. Hayirlisi.. biraz da fazla israrci olmak ve program yapmak ters etki ediyor . Biraz akisina birakmak lazim. 2014 dedik. 3 ayi gecti bile. Rahatlamamiz lazim . Sabrin sonu selamet olur insallahh
Gulneva ben biesteronu biraktim. Dr 6 aydan fazlasina gerek yok dedi. Bu gittigimde tekrar sordum yine gerek yok dedi.
canım ben sabahları yapıyordum jeli onu uyguladıktan sonra 5dk yada 10dk yatıyorsun sonra gün içinde hareket etmen lazımış canım...
canım çok ayrıntılı bakmadım programa sinirlerim bozuldu...çok güzel reklamını yapmışlar..keşke her gidene o kadar alaka ilgi olsa yok piskologlara yönlendiriyorlar...ben iki kere transfer oldum hiçte piskologla görüş denmedi bana...ah ah bilmiyorum takibimi yapan doktorum çook iyi onu tavsiye etiği için devam ediyorum..hakımızda hayırlısı canım ya üzülsekte değişen bişey olmuyo...kaderimizde bebeğimiz olucak varsa oluruz yoksa rabim bebek fikrini unutursun bizlere...canım sen biesterona devam ediyomusun ben iki ay ara verdim herşey altüst oldu...
canım rezervimiz azaldığı için fazla yumurta olmuyo..ama bizede tek yumurta ve sperm yeterli zaten canım...güzel gelişsin bitane olsun bizim olsun..bu şekilde tek yumurtayla tek emriyoyla tüp bebekte başarılı olanda çook var...canım senin fsh ve amh testi yapıldımı sana bunlara mutlaka yaptırman lazım bunlar bizimyumurta rezervimizi gösteren testler.. canım burdaki arkadaşşarımızın çoğu ve bende aynı durumlardayız tüp bebek başlasakta tedavimiz iptaler oluyo yumurta büyümediği için...ben iki kere tüp bebek yaptırdım canım aylarca bekledim yumurtalarım büyüsün diye ama zamanı gelince inan büyüyo yumurta ve transfer aşamasına kadar geliyosun...benim iki denememde de tek yumurtayla dölendi emriyo oldu ama tutmadı nasip değilmiş canım...
evet jeli bende kullandım aynı ilaçmış farkettim:) transfer olmadan 4 gün önce, transfer günü iki kere, daha sonraki günlerde kullanılacak mı onu bilmiyorum.
ediyorum canım ama ben klomen kullandığım ara diyelim 10 gün kullanmadığım oluyor..günde 2 tane arginmax bir aydır kullanmıyorum bitti alamadım hepsi çok pahalı ilaçlar biosteron 90 küsür arginmax 100 küsür omega alıyorum oda 80 küsürlerde coenzimq10 desen oda 800 100 arası..allah yardımcımız olsun ben bu ay almadım..coenzim biosteron omega folidoc içiyorum o kadar..nar suyu ada çayıda içmeye çalışıyorum ama ada çayı hergün değil arada içiyorum..elimizden gelen budur artık rabbim yolmuzu açık etsin..dediğin doğru tvde çok güzel reklam ediyorlar kendilerini hasta kapana kadar..işallah geçer gider bu günlerde ilerde tebessümle anarız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?