Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gülneva bu arada benim bir öğrencim var 15 yıldan sonra gelmiş..o kadar tedaviler denemeler..15 yıl sonra keniliğinden hamile kalıyor ve arka arkaya 2 çocuk doğuruyor..vakti saati geldiğinde olacak inşallah..

bu topikte çoğu kişi senin verdiğin pozitif mesajlarla umut buldu bende dahil. Asla umut etmeyi elden bırakma arkadaşım güçlü olmazsan ezilirsin. sende o BİR yumini bulana kadar vazgeçme.

crinone jeli ne zaman kullanmak gerekiyor doktorum bana yazmadı bu ilacı ama bilgilendirme yazısında var.

crinone jeli ne zaman kullanmak gerekiyor doktorum bana yazmadı bu ilacı ama bilgilendirme yazısında var.

canım ben sabahları yapıyordum jeli onu uyguladıktan sonra 5dk yada 10dk yatıyorsun sonra gün içinde hareket etmen lazımış canım...

bu topikte çoğu kişi senin verdiğin pozitif mesajlarla umut buldu bende dahil. Asla umut etmeyi elden bırakma arkadaşım güçlü olmazsan ezilirsin. sende o BİR yumini bulana kadar vazgeçme.

canım bazen gerçekten çook güçsüz hissediyorum üst üste hayal kırıklıkları olunca acaba hiçmi olmıycak bebek diye bir hise kapıldım...doktorumlada konuştum bugün umudumu kaybetmeye başladığımı söyledim bana dediği iki kere transfer oldun yumurtalar döleniyo inş olucak diyo...Allahım razı olsun doktorumdan benden hiçbir ücret almıyor kaçtane doktor bunu yapar canım...canım trasnfer oldunmu kalan emriyoları naptın dondurdunmu canım....inş meleğin ssımsıkı tutunsun hiç bırakmasın annnesini 9 ay boyunca...

Sirayla hepimiz yasadik yasiyoruz gulneva. Her zaman istedigimiz gibi gitmiyor tedavilerimiz. Ama birgun bize de o muhtesem haberi vermek nasip olacak insallah..

canım çok ayrıntılı bakmadım programa sinirlerim bozuldu...çok güzel reklamını yapmışlar..keşke her gidene o kadar alaka ilgi olsa yok piskologlara yönlendiriyorlar...ben iki kere transfer oldum hiçte piskologla görüş denmedi bana...ah ah bilmiyorum takibimi yapan doktorum çook iyi onu tavsiye etiği için devam ediyorum..hakımızda hayırlısı canım ya üzülsekte değişen bişey olmuyo...kaderimizde bebeğimiz olucak varsa oluruz yoksa rabim bebek fikrini unutursun bizlere...canım sen biesterona devam ediyomusun ben iki ay ara verdim herşey altüst oldu...

Sirayla hepimiz yasadik yasiyoruz gulneva. Her zaman istedigimiz gibi gitmiyor tedavilerimiz. Ama birgun bize de o muhtesem haberi vermek nasip olacak insallah..

cnım hoşgedlin nerelerdesin yoksun uzun zamandan beri...inş canım bizde burdan hamileyiz diye yazarız tez zamanda rabim nasip etsin herkeze...

cnım hoşgedlin nerelerdesin yoksun uzun zamandan beri...inş canım bizde burdan hamileyiz diye yazarız tez zamanda rabim nasip etsin herkeze...

Okuyorum ama yzmiyorum. 2 haftadir da agir grip gecirdik esimle. Haftaya ameliyta gidicez. Bu aralar boyle. Topicler de de yogunluk var. Herkesi takip etmek zor. Ama devamli okuyorum. Bu ay cogumuz eli bos gecirdik. Hayirlisi.. biraz da fazla israrci olmak ve program yapmak ters etki ediyor . Biraz akisina birakmak lazim. 2014 dedik. 3 ayi gecti bile. Rahatlamamiz lazim . Sabrin sonu selamet olur insallahh

Gulneva ben biesteronu biraktim. Dr 6 aydan fazlasina gerek yok dedi. Bu gittigimde tekrar sordum yine gerek yok dedi.

geçmiş olsun canım dikat kendine...Allahım şifa versin eşine canım inş ameliyatı çok başarılı geçer salığına kavuşur en kısa zamanda..aynen canım elimiz bomboş bu ay hepimizin nedense...ben kendime dikat ediyorumda benim yazın hiç yumoşum büyümüyo..ben özelikle aralık ocak ayında düzenli yumurtluyorum...geçen senede öyle denemem olmuştu aşılama yumurta takibiyle çatlatma iğnelerle...sabrediyoruz canım selamete ermek için...zaman su gibi akıp geçiyo hiç sorma yaş 35 olucam 4 gün sonra...

Gulneva ben biesteronu biraktim. Dr 6 aydan fazlasina gerek yok dedi. Bu gittigimde tekrar sordum yine gerek yok dedi.

canım ben biesteronu 4 ay kullandım...ve bir dört ay daha kullanıcam..canım benim gitiğim dokorumda gitiğim merkezdeki doktorda biesteronun hiçbir faydası yok dediler bana kullansanda olurmuş kullanmasamda...ben biesteronu 4 ay kullandım çıkmayan yumoşlar çıktı büyüdü bence çok yaralı bir hap gençlik iksiri diyorum biesteron için...

Kullan ama yine de 6 aydan fazla kullanma. Ki ben 8 ay kullanmisimdir. Benim dr ic dedi ama 6 ay yeter diyoor. Tam Ispatlanmis olmamasi sebebiyle fazlsi zarar verir diye dusunuyorlar bilesin.

doktorun güzel söylemiş yılmak yok .Evet transfer oldum dün kalan iki taneyi de dondurdum gerçi onların kalitesi ortaymış ama yine de tedbir işte .Hayırlısı beklicem artık 10 gün de rapor aldım canım evdeyim bakalım.

canım ben sabahları yapıyordum jeli onu uyguladıktan sonra 5dk yada 10dk yatıyorsun sonra gün içinde hareket etmen lazımış canım...

evet jeli bende kullandım aynı ilaçmış farkettim:) transfer olmadan 4 gün önce, transfer günü iki kere, daha sonraki günlerde kullanılacak mı onu bilmiyorum.

ediyorum canım ama ben klomen kullandığım ara diyelim 10 gün kullanmadığım oluyor..günde 2 tane arginmax bir aydır kullanmıyorum bitti alamadım hepsi çok pahalı ilaçlar biosteron 90 küsür arginmax 100 küsür omega alıyorum oda 80 küsürlerde coenzimq10 desen oda 800 100 arası..allah yardımcımız olsun ben bu ay almadım..coenzim biosteron omega folidoc içiyorum o kadar..nar suyu ada çayıda içmeye çalışıyorum ama ada çayı hergün değil arada içiyorum..elimizden gelen budur artık rabbim yolmuzu açık etsin..dediğin doğru tvde çok güzel reklam ediyorlar kendilerini hasta kapana kadar..işallah geçer gider bu günlerde ilerde tebessümle anarız..

canım desteğin için teşekkür ederim,cumartesi günkü kontrolümde tek yumurtamın büyümeye başladığı ve tedaviye devam kararı verildiği söylendi.iğnelerime ilaveten yumurtanın zamanında önce çatlamaması için de ek bir iğne daha verildi,şimdi onu da kullanıyorum,salı günü tekrar kontrole gidicem..inşallah herşey yolunda gider ve transfer aşamasına ulaşabilirm bu kez umarım..kan testlerimi her gittiğimde yaptırıyorum ve normal olduğunu söylüyorlar..inşallah arkadaşım sende bende,buradaki isteyen tüm arkadaşlarımla birlikte yüce Rabbim hayırlısı ile mutlu sona ulaştırır umarım..bu arada senin tedavin hangi merkezde oluyor,memnun olduğu yazmışsın ya canım merak ettim.

Son düzenleme:
evet jeli bende kullandım aynı ilaçmış farkettim:) transfer olmadan 4 gün önce, transfer günü iki kere, daha sonraki günlerde kullanılacak mı onu bilmiyorum.

diğer günlerde kullandım canım ben test sonucumu alana kadar kullandım...nasıl geçiyo günler canım transfer olmuştun dimi sen kusura bakma anımsayamadım...inş bebişin sana sıkı sıkı tutunsun...

elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz canım...ben bugün itibariyle diyete başlatı endronoloji doktorum canım..1200 kalorilik diyet listem var..ilk günümü kazasız atlatım çok şükür kilo verirsen yumurtaların rahatlıycak sayıda da farkedicek dedi bakalım..birde benim şekerim sınrıda çıkmıştı onun için hap başlatı hem kilo vermeme yardımcı olucakmış...hedefim 15 kilo vermek canım inş Allahımın izniylede veririm...sen tekrar tedavine ne zaman başlıyosun canım ara vermeyi düşünüyomusun....ha birde bugün cd56 testimide yaptırdım ve smear testide yaptırdım inş sonuçlarım iyi çıkar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…