canım desteğin için teşekkür ederim,cumartesi günkü kontrolümde tek yumurtamın büyümeye başladığı ve tedaviye devam kararı verildiği söylendi.iğnelerime ilaveten yumurtanın zamanında önce çatlamaması için de ek bir iğne daha verildi,şimdi onu da kullanıyorum,salı günü tekrar kontrole gidicem..inşallah herşey yolunda gider ve transfer aşamasına ulaşabilirm bu kez umarım..kan testlerimi her gittiğimde yaptırıyorum ve normal olduğunu söylüyorlar..inşallah arkadaşım sende bende,buradaki isteyen tüm arkadaşlarımla birlikte yüce Rabbim hayırlısı ile mutlu sona ulaştırır umarım..bu arada senin tedavin hangi merkezde oluyor,memnun olduğu yazmışsın ya canım merak ettim.
elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz canım...ben bugün itibariyle diyete başlatı endronoloji doktorum canım..1200 kalorilik diyet listem var..ilk günümü kazasız atlatım çok şükür kilo verirsen yumurtaların rahatlıycak sayıda da farkedicek dedi bakalım..birde benim şekerim sınrıda çıkmıştı onun için hap başlatı hem kilo vermeme yardımcı olucakmış...hedefim 15 kilo vermek canım inş Allahımın izniylede veririm...sen tekrar tedavine ne zaman başlıyosun canım ara vermeyi düşünüyomusun....ha birde bugün cd56 testimide yaptırdım ve smear testide yaptırdım inş sonuçlarım iyi çıkar canım...
elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz canım...ben bugün itibariyle diyete başlatı endronoloji doktorum canım..1200 kalorilik diyet listem var..ilk günümü kazasız atlatım çok şükür kilo verirsen yumurtaların rahatlıycak sayıda da farkedicek dedi bakalım..birde benim şekerim sınrıda çıkmıştı onun için hap başlatı hem kilo vermeme yardımcı olucakmış...hedefim 15 kilo vermek canım inş Allahımın izniylede veririm...sen tekrar tedavine ne zaman başlıyosun canım ara vermeyi düşünüyomusun....ha birde bugün cd56 testimide yaptırdım ve smear testide yaptırdım inş sonuçlarım iyi çıkar canım...
beni duyan hamiş veya diğer arkadaşlarım alooo ordamısınız sayfamızı terketmeyin kızıyorum bakk 3 sayfalara kadar düşmüşüz...arada bişeyler yazmadan geçmeyin lütfen...
canım iyi geceler diyete başlamışsın hayırlı olsun inş kilolarını verebilirsin çok iyi olur insan kilo verdikce kendini daha iyi hissediyo 1200kalori çok düşük değilmi neler var diyette gerçi bazen kendi yediklerimi hesaplıyorum 1000 kaloriyi bile bulmuyo bazende geçiyo inş bende vermeye devam edebilirim kilolar gittikçe yumurta kalitemiz artacağına inanıyorum bende..test sonuçların inş güzel çıkar canım..
kilo vermeye çalışman çok iyi canım iki üç kilo bile versen ilk başta yeter ..smaer testin cd testin iyi çıkar işallah ..spora gitmessen 15 kilo vermen zaman alabilir sporada yazılırsan daha çabuk verirsin..bende adet olmak üzereyim adet olunca bahceciye gidicem doktor bu sefer femara kullandırmayı düşünüyor bakalım hayırlısı canım..sen devam edicekmisin yoksa biraz aramı verdin..
Gulnevaaaa benn burdayimmmm canimmmmmm......bebek olma fikri ile beraber saglikli bi bebek hayirli evlat femeyi unutmayinnn..o hep aklimizda diyceksin ama dile ve yazilarada dokulsunnnnn...
Takiptayim sizii..kelebek giriyomuki napiyooo
canımcığım çook özledik seni...nasıl gidiyo hamileleik canım...canım herdaim öncelilkli duam önce sağlıklı hayırlı evlat diyedir...her dua edişimde ALLhım sağlıklı hayırlı evlat nasip et tez zamanda diyorum... canım doğum yaklaşmış bize dua et doğuma girerken canım adımdan dua edersen çook sevinirim...Allahın ziniyle inş çook sağlıklı iki evlat sahibi olucaksın canım...kelebek girimiyo canım...
canlar kulaklarim cinladida bi bakim dedimEdicemm canimmm edicemm hic merak etmeee..cok zor artik herseyy hareket etmekte zorlanamiyorum karnim catladi hep..ve aglama krizleri yasiyorummmm..hormonlarr cok aktif sacma seylere aglayip gulmek gbii siyirmadan bi dogursaydimm.ikiz annesi olmakk cokk zormussd..rabbimm isteyrne versin yinedee
canım bir tane yumurta büyümesinin mutlaka bir sebebi vardır...testlerin normal çkması güzel aslında...neden tek yumurta çıkıyo araştırılması gerek canım...ben İstanbul tüp bebekte opu ve transferim oluyo canım ...burdaki doktorum kontrolerimi ve yumurta takibi yapıyo...istanbulda oturmuyorum o yüzden canım...bizleride habersiz bırakma canım tek olsun bizim olsun fazlasında gözümüz yok dimi canım ya boşver...R abim ol derse olur canım...
canım 1200 kalorilik diyet yeterli dedi doktorum ve her gün tempolu 1 saat yürüyüşüm var...sabah kibrit kutusu peynir salatalıklar 2 dilik kepekli esmer ekmek 5 zeytın şekersiz çay... ara öğün meyva ...öğlen 1 kase çorba 3 köfte yoğurt ve 1 dilim ekmek salata ..ara öğün meyva 1 bardak süt... akşam 1 kase çorba 4 yemek kaşığı sebze yemeği salata yoğurt 1 dilim ekmek... ara öğün meyva ve 1 bardak ayran..canım bunlarla bayağ bir doyuyorum birde şekerim sınırda çıkmıştı hap verdi glucophage şekeri dengeleyen bir hapmış iştah kesiyomuş tatlı isteğini bastırıyomuş...canım hergün tartılıyorum 400 gr gitti benden haftada 2 kilo verdiren bir diyetmiş listeye uyarsan çok kolay kilo vericeksin dedi bakalım canım 1 ay sonra gel dedi tsh biraz yüksek çıkmıştı hap başlatıcaktı ama kiloya bağlı biraz yükseklme olabilir 1 ay sonra tekrar tsh tahlilini yaptırıcanm yine yüksek çıkarsa hap başlatıcam dedi 1 ay sonra kontörle gidicem..1 ayda hedefim 8 kilo inş Allahın izniyle kilo veririm...kio verince inş yumoşlarda çalışmaya başlar canım...sen spora devamı cnım...
canım ben yedilerime dikkat edersem çok çabuk kilo verebiliyorum ama dikkat etmesem çok çabukta alıyorum kiloyu..spor salonu burda yok mallesef canım ya...biz ilçede oturduğumuz için spor salonu bulmak zor buralarda..canım klmenle iyi yumurta çıkıyodu aslında neden femara kullandırcaki..sen femara protokolü uygulamıştın daha önce hatırladığım kadarıyla o zaman büyümemişti yumoşların galiba canım ...hakında hangi protokola yumurta büyücekse ona yönlendirsin rabim seni canım...
canım kolay veriyorsan çok güzel ..sen devam edcekmisin yoksa biraz aramı verdin..bende bilmiyorum doktor femara ve yanında birazda iğne yada klomene devam edicez dedi ama önce görmesi gerekiyor..benimde eli kuağında adet olmak üzereyim hayırlısı canım..ilaçlar her zaman işe yaramayabiliyor..her zaman yumurta vermeyebilrimişiz doktor öyle söyledi..
canım diyetin çok güzelmiş ben daha az diye düşünmüştüm bende bu şekilde yapmaya çalışıyorum diyetimi ama bende öğlen yemeği yemiyorum geç kahvaltı yaptığım için..spora devam ediyorum bi sorun olmadığı sürece devam edicem inş..sende yürüyüşe başlamıssın çok iyi olmuş tek başına ne diyet ne spor yeterli olmuyo kilo vermeye..birde 1 ayda okadar hızlı kilo verme yumurta kalitesini bozuyo diye duydum hem çok halsiz bitkin düşersin çünkü vereceğin kilo sadece yağ olmıcak kas kaybında çok olur..inş istediğin kiloya sağlıklı bi şekilde düşersin yumurta kalitelerimizde artar inş..kilo verdikçe insan daha mutlu oluyo psikolojin düzeliyo birde kıyafetlere sığmaya başlayınca süper oluyo..:)tsh için dereotunu bolbol tüket canım hap vermemiş mademki doktor...şekerinde normale döner canım bi ara benimde yükselmişti sınırdaydı bende 1 ay hap kullandım düştü şimdi kullanmıyorum bidahada yükselmedi bundan sonra herşey daha güzel inş canım hepimiz için..haa birde yeşil çay iç günde bikaçbardak kilo vermeyi kolaylaştırıyo ben içiyorum sadece adete yakın içmiyorum..
Edicemm canimmm edicemm hic merak etmeee..cok zor artik herseyy hareket etmekte zorlanamiyorum karnim catladi hep..ve aglama krizleri yasiyorummmm..hormonlarr cok aktif sacma seylere aglayip gulmek gbii siyirmadan bi dogursaydimm.ikiz annesi olmakk cokk zormussd..rabbimm isteyrne versin yinedee
düşük amh değeri ve ileri yaşa rağmen hamile kalan var mı
canım ben tedavimi bıraksamda doktorum bırakmıyor..iki ay üst üste yumurta büyümeyince umutsuzluğa kapıldım hiç bbeğim olmıycak galiba boşuna uraşıyoruz dedim doktoruma...senin gibi çook hastam var tedavilerine devam ediyorlar sen çabuk pes ediyosun her ay taakip edicez yumurtaları dedi bana...Allahım razı olsun doktorum melek gibi hiçbir ücret talep etmiyor bizden..başka dokor olsa parada almıyor diye uraşmaz dimi canım...böyle iyi doktorlarda varmış inş rabim hepinize karşısına benim doktorum gibi doktor çıkarsın...inş femara klomen işe yarsın çook yumurtan olsun hepside emriyo olsun inş...
canımcığım inş bütün hormonlarımız normale döner...çook mücadele etik ikimizde..rabim sabrımızın mükafatını inş sağlıklı hayırlı bir evlatla kendi kanımızdan kendi canımızdan bir evlatla taçlandırı inş tezzamanda...işimiz Allaha kalmış artık canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?