Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım cuma hürmetine inş bebişin seni bırakmaz...sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabim...bizleride habersiz bırkma canım...

canım çok sağol rabbim razı olsun inşallah en kısa zamanda sen de diğer kızlarda iyi haberler verirsiniz. Ben az önce geldim dr dan. Kan tahlili yapmadı karından ultrasyonla baktı ve rabbime binlerce kez hamdolsun ilk defa keseyi gördük :) haftaya tekrar gideceğiz belki kalp atışlarını duyabiliriz dedi . Aslına bakarsanız içim tam ankamıyla rahatlamadı. İçimde bir huzursuzluk var. İnşallah bebeğide görüp kalp atışını duyabiliriz haftaya. Kızlar rabbim neyi vesile kıldı bilmiyorum ama netten lütfen erol izol u bir araştırın. Ben tam 2 aydır bieostren, qenzim 10, melatonina kullanıyordum bunları hulusi bey vermişti başkent hastanesinden. Sonra tam 1 ay olmadı kk de gezerken infiliteyi yendim diye bir başlığa rastladım yazan arkadaş diyarbakırın bir köyünde yaşayan aktardan bahsetmişti telefonunu isteyip aradım o da bana 3+3 tane 2 aylık bitkileri hapa çevirmiş onu kullandım. .q enzim 10 hala kullanıyorum ama diğerlerini isteyen arkadaş varsa yollayım haftaya

biestone yi 1 2 kullanmıştım yeni almıştım, diğerlerini de öyle işe yarasın bari diyarbakırdaki aktarın yolladıklarının içinde şunlar var: 1. Kutu kantoron bitkisel; aslanpençesi, kantoron, defne yaprağı 2. Kutu;adaçayı, nane, aslanpençesi 3. Kutu;aslanpençesi, ısırganotu, hayıt. Hiç açılmamış 1 er kutu var. Bana özelden msj atarsanız cumaya yollarım inşallah bir arayıp aktarla konuşun ve elimizde bunlar var deyin tamam derse yollayayım en azından boşa para vermezsiniz diğer ilaçları da yollarım

Arkadaşlar merhaba;

34 yaşındayım. 6 aylık evliyiz daha, yeni gelinim anlayacağınız :) Fakat eşimin sperm sayısı hareketliliği ve morfoloji kötü.
Ve benim de yumurta rezervim azalmış maalesef. 2 ay önce tüp bebek denedik maalesef olmadı. 4-5 folikül görünürken malesef 2 yumurta toplandı sadece... Femara protokolü uygulanmıştı o zaman..

Şimdi 2.denememizi yapıcaz kısmetse.. Mikrodoz protokolü uygulayacağını söyledi doktorum.. Birkaç gün oldu iğnelere başlayalı.. Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Çok heyecanlıyım.. Kaç yumurtamız olacak acaba? Yaşına göre yumurta rezervin az dedi doktorum..
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

canım inş bu sefer bebeğin hep senle olur hayırlısıyla kucağınada alırsın inş...

canım keseyi görmene çook sevindim ilk dört ay bol bol dinlen canım ya gerekirse rapor al işe gitme...canım kürler çaylar herşey bahane Allahım ol deyince zamnı gelince oluyo bence...canım dğerleri dediğin çaymı bunlar çaysa ben içemiyorum kapsül halindeyse kullanabiliyorum..aslında bende çook aramak istemiştim diyarbkırdaki aktarı maddiyat yönünden arayamamıştım mallesef..canım inş haftaya pıt pıtları duyarsn...sizler hamile kaldıkça bizde umutlanıyoruz sizler sayesinde canım...

seroziiiii neler okudum ben öyle

Allahım sağlıkla 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin cnm..

Aralıklarla topiğe geliyorum kızlar ve her geldiğimde mutlu haberlerinizle umutlanıp mutlu oluyorum..

Rabbe binlerce şükürr sırası gelen hamiş kalıyo maşallahh..

Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum kızçeler aramızda ilaçsız adet göremeyen varmıydı?? Yada fsh mesela en çok kaçlara fırlamıştı sizlerin??..

Bana özelden de yazabilirsiniz..

Gülneva cansu depresif bahar serozi ve diğer tüm kızlar hepinizi öper selam ederim

canım hoş geldin özlendin yani arayı çook uzatma arada yaz canım...canım benim adetim çook düzensiz bazen iki ay olmuyorum bazen adeti bir hafta yada on gün geçiyo son 6 aydan beri çook düzensiz en son fsh 60 gördüm canım...son dört aydan beri fsh baktırmıyorum artık yumurtam birtanede olsa tedaviye başlıyorum klomenle canım.sen neler yapıyorsun canım...

Canım Allah razı olsun inşallah canım ya ama korku bir türlü bitmiyor dinlenmeyi önermedi Dr bakalım hayırlısı Cansu canım Bendeki hapları yollayayım sana cuma hem Diyarbakır'dan aldıklarımı hemde q enzim vs

Canım Allah razı oldun inşallah bu sefer durur bebek haftaya cuma gideceğim Dr ama dün kasıklarım ve belim ara ara ağrıdı şimdilik bir şey yok ama çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur darısı inşallah sizlere olacak

canım çok sağolasın ya canım senin durumun netleşsin ona göre gönderirsin...diyarbakırdaki gönderilen bitkisel hapmı canım sen ne amaçlı kullanıcam diye almıştın içinde neler var canım...kk bunu sana öneren arkdaşın gönderilerini takip ediyorum şuan oda hamile kalmış ama düşük olmuş..onun fsh çok yüksekti diyarbakırdan aldığı bitkisel haplarla fsh düşürmüş ocak gibi hamile kalmış ama düşük yapmış canım.

canım nerlerdesin merak ettiriyosun kendini bencede arada gel inş güzel haberlerlede gelirsin..benim fsh birkere bakıldı ozaman 21 di şimdi ne durumda bilmiyorum baktırmıyorumda moralim bozulmasın diye..adetlerim tedavi iptallerimden sonra doktor ya cylo yada tarlusal verdi sadece ozaman ilaçla adet oldum onun haricinde normal adet oluyorum ama az oluyo artık allahım inş bizlerinde yüzüne güler sıramız çok çabuk gelir bizde bebeğimize kavuşuruz..

kızlar nasılsınız benden malesef iyi haber yok haftasonu ara ara kasık ağrısı olunca bugün dr a gittim alttan baktı aklp atışını duyamadı ve kan tahlili yaptırdı 10000 çıktı ama kızlar benim hesaplamalarıma göre 30000 küsür çıkmalıydı dr cmt i tekrar çağırdı en geç diğer cmt i duymalıyız dedi çok korkuyorum kızlar netten araştırdım 5.5 6 haftalıkken duyuluyormuş. Çok korkuyorum

kızlar nasılsınız benden malesef iyi haber yok haftasonu ara ara kasık ağrısı olunca bugün dr a gittim alttan baktı aklp atışını duyamadı ve kan tahlili yaptırdı 10000 çıktı ama kızlar benim hesaplamalarıma göre 30000 küsür çıkmalıydı dr cmt i tekrar çağırdı en geç diğer cmt i duymalıyız dedi çok korkuyorum kızlar netten araştırdım 5.5 6 haftalıkken duyuluyormuş. Çok korkuyorum :18:

canım kaç haftalık hamileydin sen benim bildiğim 7 haftalarda kalp atışı duyulur hiç araştırmadım ama 7 haftaya kadar bekleyip kalp atışı duyanlar var...canım panik yok inş ALLAHIMIN İZNİYLE SAĞLIKLI BİR BEBEİŞSE KALP ATIŞINI DUYUCAN...

canım daha kaç haftalık oldunki geç döllenme olmuş olabilir haftaya duyacaksın inş ablamında 8.haftada duyuldu bebeğinin kalp atışları 7. haftada falan daha duyulmamıştı alttan bakıldı onada..vajinal ultrasonda duyuldu 8.haftada..şimdi 7 aylık hamile..hem belli bi zamandan sonra kanda düşmeye başlarmış değerler onun için beklediğin değer çıkmamıştır kese gelişimindende anlıyo doktorlar o normalse kalp atışlarınıda duycaksın inş canım..

Canım son adet tarihime göre5+5 çok kötüyün nolur dua edin

canım bebişin çok küçük daha..üzülmek için erken daha canım ya nolur üzülme kendinide bebişide üzme...herşey yolunda gidicek inş Allahnda izniyle..

canım herkesin aynı zamanda duyulmuyoki kalp atışları.. rahat olmaya çalış canım dualarım seninle hayırlısıyla duycaksın inşallah..ablamın 6+5 te bile duyulmamıştı 7+5 te duyulmuştu geç döllenme olmuş onun seninde öle olmuş olabilir..allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah canım...

tedavinn hayirli olsun cnm.. insallah bu defa bebegine kavusursun.. doktorun kim cnm hangi hastaneye gidiyorsun..
bende alti yillik evliyim esimim sperm sayisi az bendede rezerv azligi bas gosterdi.. mayista 7. tedavimi olacagim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…