Slm kızlar kusura bakmayın giremedim nette uzun zamandan beri nasıldınız iyisinizdir inşallah hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı oksun ben de her şey yarın belli olacak. Bu hafta boyunca bu konuyu hiç düşünmemeye çalıştım kimseye söylemedik eşşmle bile konuşmuyoruz inşallah her şey yolundadır sadece akıntım fazla o kadar olumsuzluktan sonra olumlu düşünemiyorum yarın büyük gün inşallah iyi haberler veririm dua edin nolur
Slm kızlar kusura bakmayın giremedim nette uzun zamandan beri nasıldınız iyisinizdir inşallah hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı oksun ben de her şey yarın belli olacak. Bu hafta boyunca bu konuyu hiç düşünmemeye çalıştım kimseye söylemedik eşşmle bile konuşmuyoruz inşallah her şey yolundadır sadece akıntım fazla o kadar olumsuzluktan sonra olumlu düşünemiyorum yarın büyük gün inşallah iyi haberler veririm dua edin nolur
canım inş bu sefer bebeğin hep senle olur hayırlısıyla kucağınada alırsın inş...
canım çok sağol rabbim razı olsun inşallah en kısa zamanda sen de diğer kızlarda iyi haberler verirsiniz. Ben az önce geldim dr dan. Kan tahlili yapmadı karından ultrasyonla baktı ve rabbime binlerce kez hamdolsun ilk defa keseyi gördük :) haftaya tekrar gideceğiz belki kalp atışlarını duyabiliriz dedi . Aslına bakarsanız içim tam ankamıyla rahatlamadı. İçimde bir huzursuzluk var. İnşallah bebeğide görüp kalp atışını duyabiliriz haftaya. Kızlar rabbim neyi vesile kıldı bilmiyorum ama netten lütfen erol izol u bir araştırın. Ben tam 2 aydır bieostren, qenzim 10, melatonina kullanıyordum bunları hulusi bey vermişti başkent hastanesinden. Sonra tam 1 ay olmadı kk de gezerken infiliteyi yendim diye bir başlığa rastladım yazan arkadaş diyarbakırın bir köyünde yaşayan aktardan bahsetmişti telefonunu isteyip aradım o da bana 3+3 tane 2 aylık bitkileri hapa çevirmiş onu kullandım. .q enzim 10 hala kullanıyorum ama diğerlerini isteyen arkadaş varsa yollayım haftaya
seroziiiii neler okudum ben öyle
Allahım sağlıkla 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin cnm..
Aralıklarla topiğe geliyorum kızlar ve her geldiğimde mutlu haberlerinizle umutlanıp mutlu oluyorum..
Rabbe binlerce şükürr sırası gelen hamiş kalıyo maşallahh..
Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum kızçeler aramızda ilaçsız adet göremeyen varmıydı?? Yada fsh mesela en çok kaçlara fırlamıştı sizlerin??..
Bana özelden de yazabilirsiniz..
Gülneva cansu depresif bahar serozi ve diğer tüm kızlar hepinizi öper selam ederim
Canım Allah razı olsun inşallah canım ya ama korku bir türlü bitmiyor dinlenmeyi önermedi Dr bakalım hayırlısı Cansu canım Bendeki hapları yollayayım sana cuma hem Diyarbakır'dan aldıklarımı hemde q enzim vscanım keseyi görmene çook sevindim ilk dört ay bol bol dinlen canım ya gerekirse rapor al işe gitme...canım kürler çaylar herşey bahane Allahım ol deyince zamnı gelince oluyo bence...canım dğerleri dediğin çaymı bunlar çaysa ben içemiyorum kapsül halindeyse kullanabiliyorum..aslında bende çook aramak istemiştim diyarbkırdaki aktarı maddiyat yönünden arayamamıştım mallesef..canım inş haftaya pıt pıtları duyarsn...sizler hamile kaldıkça bizde umutlanıyoruz sizler sayesinde canım...
seroziiiii neler okudum ben öyle
Aralıklarla topiğe geliyorum kızlar ve her geldiğimde mutlu haberlerinizle umutlanıp mutlu oluyorum..
Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum kızçeler aramızda ilaçsız adet göremeyen varmıydı?? Yada fsh mesela en çok kaçlara fırlamıştı sizlerin??..
Gülneva cansu depresif bahar serozi ve diğer tüm kızlar hepinizi öper selam ederim
Canım Allah razı olsun inşallah canım ya ama korku bir türlü bitmiyor dinlenmeyi önermedi Dr bakalım hayırlısı Cansu canım Bendeki hapları yollayayım sana cuma hem Diyarbakır'dan aldıklarımı hemde q enzim vs
Canım Allah razı oldun inşallah bu sefer durur bebek haftaya cuma gideceğim Dr ama dün kasıklarım ve belim ara ara ağrıdı şimdilik bir şey yok ama çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur darısı inşallah sizlere olacak
canım nerlerdesin merak ettiriyosun kendini bencede arada gel inş güzel haberlerlede gelirsin..benim fsh birkere bakıldı ozaman 21 di şimdi ne durumda bilmiyorum baktırmıyorumda moralim bozulmasın diye..adetlerim tedavi iptallerimden sonra doktor ya cylo yada tarlusal verdi sadece ozaman ilaçla adet oldum onun haricinde normal adet oluyorum ama az oluyo artık allahım inş bizlerinde yüzüne güler sıramız çok çabuk gelir bizde bebeğimize kavuşuruz..seroziiiii neler okudum ben öyle
kızlar nasılsınız benden malesef iyi haber yok haftasonu ara ara kasık ağrısı olunca bugün dr a gittim alttan baktı aklp atışını duyamadı ve kan tahlili yaptırdı 10000 çıktı ama kızlar benim hesaplamalarıma göre 30000 küsür çıkmalıydı dr cmt i tekrar çağırdı en geç diğer cmt i duymalıyız dedi çok korkuyorum kızlar netten araştırdım 5.5 6 haftalıkken duyuluyormuş. Çok korkuyorum :18:
kızlar nasılsınız benden malesef iyi haber yok haftasonu ara ara kasık ağrısı olunca bugün dr a gittim alttan baktı aklp atışını duyamadı ve kan tahlili yaptırdı 10000 çıktı ama kızlar benim hesaplamalarıma göre 30000 küsür çıkmalıydı dr cmt i tekrar çağırdı en geç diğer cmt i duymalıyız dedi çok korkuyorum kızlar netten araştırdım 5.5 6 haftalıkken duyuluyormuş. Çok korkuyorum
canım daha kaç haftalık oldunki geç döllenme olmuş olabilir haftaya duyacaksın inş ablamında 8.haftada duyuldu bebeğinin kalp atışları 7. haftada falan daha duyulmamıştı alttan bakıldı onada..vajinal ultrasonda duyuldu 8.haftada..şimdi 7 aylık hamile..hem belli bi zamandan sonra kanda düşmeye başlarmış değerler onun için beklediğin değer çıkmamıştır kese gelişimindende anlıyo doktorlar o normalse kalp atışlarınıda duycaksın inş canım..
Canım son adet tarihime göre5+5 çok kötüyün nolur dua edin
Canım son adet tarihime göre5+5 çok kötüyün nolur dua edin
Arkadaşlar merhaba;
34 yaşındayım. 6 aylık evliyiz daha, yeni gelinim anlayacağınız :) Fakat eşimin sperm sayısı hareketliliği ve morfoloji kötü.
Ve benim de yumurta rezervim azalmış maalesef. 2 ay önce tüp bebek denedik maalesef olmadı. 4-5 folikül görünürken malesef 2 yumurta toplandı sadece... Femara protokolü uygulanmıştı o zaman..
Şimdi 2.denememizi yapıcaz kısmetse.. Mikrodoz protokolü uygulayacağını söyledi doktorum.. Birkaç gün oldu iğnelere başlayalı.. Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Çok heyecanlıyım.. Kaç yumurtamız olacak acaba? Yaşına göre yumurta rezervin az dedi doktorum..
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?