Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm olumsuza yorma gonlunu ferah tut.. korkma ablaminda tup ikizlerinde birinin kalp atisi daha gec duyulmustu.. her bebis bir olmuyor...

tedavinn hayirli olsun cnm.. insallah bu defa bebegine kavusursun.. doktorun kim cnm hangi hastaneye gidiyorsun..
bende alti yillik evliyim esimim sperm sayisi az bendede rezerv azligi bas gosterdi.. mayista 7. tedavimi olacagim..

Sağol canım, sıkıntımız aynı sanırım.. ben 6 yıllık değil 6 aylık evliyim ama :) Eşimin sperm sayısı, hareketliliği ve morfoloji düşük.. Benim de malesef yumurta rezervim azalmış... Bursa'da Art'ye gidiyorum. Prof. Osman Develioğlu'na. Sen de mi Bursadasın? 7. tüp bebek mi canım.. Çok uğraşmışsın, maddi manevi ne zor günler geçirdin kim bilir.. Ama inşallah bu kez olur canım.. Umudumuzu kaybetmeyelim hiçbir zaman.. Açıkçası biz o kadar deneyebilir miyiz bilmiyorum. Yaşım da 34 zaten. İnş. gerek kalmaz ama, birkaç denemede olmazsa koruyucu aile kurumuna sıcak bakıyoruz biz.. Tabii o zaman ne düşünürüz bilemem.. Sen nerde deneyeceksin bu kez canım?

evet bayag taze gelinsin:)) neguzel hemen bilincli davranmissin tedavilerine baslamissin.. bende 2 aylik evliyken baslamistim... canim Allahim hep yeni tedavi icin sabir veriyor zamanla hirs bile geliyor sonunda bu yarisi kazanacagim gibisinden:)) 36 yasindayim.. yasin daha kucuk farkli alanlara yonelmen icin cok erken kendi cocuguna endekslen canim.. ben ist. tup bebek merkezi Aret Kamara gidiyorum cnm.. gecen hafta negatif sonuc aldim.. bugun 2. tup rapor halkima basvurdum ayni gun onaylandi cuma alacagim raporumu..mayista tekrar tedavi olacagim cnm.. esinin sperm sayisi kac cnm..

6 milyon sayı canım.. sizin kaç? yumurta kaç tane toplanıyo senden peki? benim geçen denemede 2 tane toplandı. ikisi de döllendi transfer edildi ama olmadı malesef.. Şimdi de 7 göründü dünkü kontrolde . inş. toplanır hepsi sağlıklı şekilde..

kızlar merhaba beni hatırlayan varmı bilmiyorum ama gelişmeleri yazıyorum size.çikolata kistimin içindeki sıvı aspirasyonla alındı.yani 1,80 olan rezervim iyice düştü.adet olur olmaz hemen 2.kez tüp bebeğe girişicez.inşallah bu sefer olumlu olur herşey...

bizde iki milyon canim.. uc dort tane yumurta toplaniyor ama iki taneden fazla dollenmiyor..
ignelere basladinmi bu ay yinemi deneyeceksin..

bizde iki milyon canim.. uc dort tane yumurta toplaniyor ama iki taneden fazla dollenmiyor..
ignelere basladinmi bu ay yinemi deneyeceksin..

Evett canım iğnelerimi oluyorum şuan. Cumartesiye tekrar kontrolüm var. Salı çarşamba gibi transfer olacak sanırım..

canım seni çook iyi hatırlıyorum geçen gün aklıma geldin birinci tüp bebek denememde ikimiz birlikte sonuç almıştık benim negatifti seninde kimyasal gebelik olmuştu dimi canım sen beni hatırladınmı..diğer topikte tedaviye başlıycağını okumuştum yakınen takpteyim seni...canım bende de çikolata kisti var 2cm doktorum kisste ramen tedavimi devam etiriyo zarasız bir kist senin zaten rezervin az etkilemez tyumurta sayını demişti bana...aspirasyon dediğin nasıl yapılıyo canım...tedavin hayırlısı olsun hakında...inş bu sefer kavuşursun bebeğine...

bende seni takip ediyorum tatlım çikolata kistimden geçen sene ameliyat olmuştum ben.evet aralıkta kimyasal oldu tüp bebeğim :26: kistim 6 cmden büyük olmuş o yüzden aspirasyon yapıldı yani opu gibi yumurtalığımın içine şırıngayla girildi kistin içindeki sıvı alındı ama hepsi çıkmadı.buna aspirasyon deniyor.adet olduğum an hemen tekrar tüpe başlayacakmışız.geçenkinde ne kadar yumurtan oluştu toplandı döllendi transfer edildi senin ??? kistin kçük sakın ameliyat ettirme bak.soğan kürü denedinmi.

Evett canım iğnelerimi oluyorum şuan. Cumartesiye tekrar kontrolüm var. Salı çarşamba gibi transfer olacak sanırım..

Bende iğne aşamasındayım dün kontrolüm vardı 4 tane yumurta oluşmuş 8mm civarı dedi senin kaç mm canım ilk deneme olduğu için normal mi değil mi bilmiyorum

canım benim aralıkta ilk tüp bebekte iki yumurta toplaandı biri dölendi...ikinci tüp bebek ocakta yine iki yumurta vardı istenen büyülükte ondada tek yumurta emriyo oldu transferim oldu ikinci negatifimi aldım iki ay üst üste çook üzüldüm madende çok yıpandık...herşeye ramen tedavilerim devam ediyor benim canım adetle yumurtalarım takip ediliyor ama iki aydan beri yumoşlarım gelişmiyor mallesef tedavilerim iptal oluyo...canım geçen adetle kistim küçülmüştü 1 buçuk cm gerilemiş benim klomenle yumoşları büyüyo ve klomen kistimi yine büyütüyo mallesef adete sıcak su yapıyorum kasıklarıma oda iyi geliyor küçük kistlere canım..

Bende iğne aşamasındayım dün kontrolüm vardı 4 tane yumurta oluşmuş 8mm civarı dedi senin kaç mm canım ilk deneme olduğu için normal mi değil mi bilmiyorum

canım hoş geldin topiğimize tedavin kaçıncı günündesin her gün 1 yada 1buçuk mm büyümesi gerekmiş yumurtaların bana doktorum öyle demişti...

Canım seni bende takip ediyorum aynı durumdayım bende, çikolata kistim var iğne aşamasındayım benim rezervim daha vahim 0,22 baya kötü bu yüzden belkide az yumurtam oluştu yumurtalarım toplandıktan sonra ameliyat edecek doktorum 1_2 ay sonrada transfer benim baya yolum var :-(

canım hoş geldin topiğimize tedavin kaçıncı günündesin her gün 1 yada 1buçuk mm büyümesi gerekmiş yumurtaların bana doktorum öyle demişti...

Teşekkür ederim canım 6 gün iğneden sonra dün konrol vardı ilaç dozunu arttırmadı bugün 7. Günüm perşembe günü tekrar kontrole gidicem umarım dahada büyümüş olurlar

canım çikolata kisti transfere engel değil emriyonun tutunmasınaada engel değil sadece yumurtaların sayısını azaltırmış yumurtalığın olduğu tarfta.canım kistin küçükse ameliyat olma yumurtalık biraz zara görürmüş ameliyat esnasında...

ya bunu bir çözümü olmalı dhea alıyormusun ?? omega 3 ??? incir kürü bunları yaptınmı ???

tatlım bende seni okuyorum valla sakın üzülme az önce araştırdım adamın spermi sıfır tüp bebekler tutmamış ama normal yoldan gebe kalmış.başka bişey okudum adam çocuk istemiyo korunuyo kadın ona rağmen hamile vallahi alnımızda ne yazıldıysa odur.ben laparoskopi oldum aşılama oldum 1 tüp oldum histeroskopi oldum kistimin içindeki sıvı alındı (aspirasyon) oldum.bu sefer 2.tüp bebeğe girişcez inşallah son olur.yolumuz uzun ama rabbim verdiği zaman kıymetini bilcez bizde dimi :))) bende eşimle gezip tozuyorum olmayınca.plan bile hazır tüp sonucu olumlu olumsuz hemen tatile gitcez :))) kafa dağılır en azından sakın stres yapma sıkma canını.ameliyatıda hemen düşünme derim :))) çünkü rezervin zaten az dikkatli ol

Teşekkür ederim canım 6 gün iğneden sonra dün konrol vardı ilaç dozunu arttırmadı bugün 7. Günüm perşembe günü tekrar kontrole gidicem umarım dahada büyümüş olurlar

canım 6 gününe göre yumurtalar fazla büyümemiş ama bazen yumurtalar nazlı büyüyebiliyor benim 1 tüp bebekte çok nazlı büyümüştü yumurtalarım nerdeyse 20 günde büyüdü düşün ve yumurtam dolu çıkmıştı emryo olmuştu...canım herşeye ramen tedavine devam et yavaşta büyüse..kaç yumoşun varmış peki canım...

Canım büyüklüklerini söylemedi bana bilmiyorum. 7 tane var dedi sadece. Birbirine yakınmış büyüklükleri.. Sağlam olsun da 1 tane bile yeter canım... İnşşş güzel güzel bebişlerimiz olur.. Nerde yaptırıyosun tedavini? Yaşın kaç?

ya bunu bir çözümü olmalı dhea alıyormusun ?? omega 3 ??? incir kürü bunları yaptınmı ???

canım yumurtanın sayısı değişmeyen birşeymiş mallesef...rabim bizi yaratırken böyle yaratmış çook şükür başka bir sağlık problemimiz yok buda bizim sınavımız canım...deha 4 ay aldım iyi geldi büyümeyen yumurtalar büyüdü ve iki tüp bebek denedik deha kullanırken...omega ve Qenzim kullanmaya başlamıştım 1 hafta kullandım bıraktım kilo aldım çook diet verdi doktorum kiloda yumurtaların gelişmini etkilermiş çok acil kilo vericen dendi bakalım canım şimdi bişey almıyorum hap olarak...hakımızda hayırlsıs neyse o olsun canım....alnımıza yazılmışsa olur inş bebeişimizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…