tatlım bende seni okuyorum vallasakın üzülme az önce araştırdım adamın spermi sıfır tüp bebekler tutmamış ama normal yoldan gebe kalmış.başka bişey okudum adam çocuk istemiyo korunuyo kadın ona rağmen hamile vallahi alnımızda ne yazıldıysa odur.ben laparoskopi oldum aşılama oldum 1 tüp oldum histeroskopi oldum kistimin içindeki sıvı alındı (aspirasyon) oldum.bu sefer 2.tüp bebeğe girişcez inşallah son olur.yolumuz uzun ama rabbim verdiği zaman kıymetini bilcez bizde dimi :))) bende eşimle gezip tozuyorum olmayınca.plan bile hazır tüp sonucu olumlu olumsuz hemen tatile gitcez :))) kafa dağılır en azından sakın stres yapma sıkma canını.ameliyatıda hemen düşünme derim :))) çünkü rezervin zaten az dikkatli ol
canım yumurtanın sayısı değişmeyen birşeymiş mallesef...rabim bizi yaratırken böyle yaratmış çook şükür başka bir sağlık problemimiz yok buda bizim sınavımız canım...deha 4 ay aldım iyi geldi büyümeyen yumurtalar büyüdü ve iki tüp bebek denedik deha kullanırken...omega ve Qenzim kullanmaya başlamıştım 1 hafta kullandım bıraktım kilo aldım çook diet verdi doktorum kiloda yumurtaların gelişmini etkilermiş çok acil kilo vericen dendi bakalım canım şimdi bişey almıyorum hap olarak...hakımızda hayırlsıs neyse o olsun canım....alnımıza yazılmışsa olur inş bebeişimizde...
Benim yakın arkadaşımın eşi azospermdi. Hiç sperm yoktu normalde. Tese yoluyla buldular falan.. Tüp bebek denedi olmadı. Sonra kendiliğinden hamile kaldı.. Kendileri bile inanamadılar şok oldular :) Şimdi kızları 8-9 yaşında vardır. Allahım istesin yeter ki her türlü olur..
tatlım bende seni okuyorum vallasakın üzülme az önce araştırdım adamın spermi sıfır tüp bebekler tutmamış ama normal yoldan gebe kalmış.başka bişey okudum adam çocuk istemiyo korunuyo kadın ona rağmen hamile vallahi alnımızda ne yazıldıysa odur.ben laparoskopi oldum aşılama oldum 1 tüp oldum histeroskopi oldum kistimin içindeki sıvı alındı (aspirasyon) oldum.bu sefer 2.tüp bebeğe girişcez inşallah son olur.yolumuz uzun ama rabbim verdiği zaman kıymetini bilcez bizde dimi :))) bende eşimle gezip tozuyorum olmayınca.plan bile hazır tüp sonucu olumlu olumsuz hemen tatile gitcez :))) kafa dağılır en azından sakın stres yapma sıkma canını.ameliyatıda hemen düşünme derim :))) çünkü rezervin zaten az dikkatli ol
Canım zaten çikolata kisti için yapmıycak operasyonu daha önce açık ameliyat olmuştum o bölgelerde sıvı akışı varmış oda emriyonun tutunmasını engelliyormus onları temizliycek kist sorun değil dedi tüp için sonuç olarak bi operasyon zarar verecek tabi onun için yumurtaları toplayıp dondurmayı düşünüyor o yüzden üzüldüm ya zaten az dahada azalırsa hiç şnsım kalmazsa diye korkuyorum ama bunu yapmazsa zaten tutunma şansı olmıycak doktoruma güvenmekten başka çaremde yok zaten :-(
Canım büyüklüklerini söylemedi bana bilmiyorum. 7 tane var dedi sadece. Birbirine yakınmış büyüklükleri.. Sağlam olsun da 1 tane bile yeter canım... İnşşş güzel güzel bebişlerimiz olur.. Nerde yaptırıyosun tedavini? Yaşın kaç?
iyi araştırdınmı tatlım.zaten elimizden başka bişey gelmiyorki doktorlarımıza güvenmekten başka...ne olur moralimiz yüksek olsun en önemlisi o.bak yaz geldi hadi gez toz ne yaparsan yap ama bu işi kafanda büyütme olurmu :) olacak olacak ben inanıyorummmmmmmmmmmm
İnşallah canım evet farklı 3 tane yerden raporum var sıvı akışı olduğuna zaten o yüzden bişey diyemiyorum sizde biliyorsunuzdur işte sıvı düşürüyor malesef emriyoyu :-( başta bende çok rahatsız olmuştum zaten doktorda operasyon taraftarı değil bu yüzden tekrar hsg bile istedi ama sanırım mecburum :-(
o zaman rabbim yar ve yardımcın olsun ben bile ameliyat olmam derken 2 operasyon 1 histeroskopi geçirdim yani bebek için feda olsun beeeeeeeeeehadi üzülme nolur
Teşekkür ederim canım hepimizehiç önemli değil rezevim azalamasın da ameliyat hiç hiç önemli değil
azalsada önemli değil biz anne olcaz tamam mmı
azalsada önemli değil biz anne olcaz tamam mmı
canım arkadaşların inanın yüzünüzü görmeyip sesini duymadan insan güvenebiliyormuş sizi tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum, çok sağolun rabbim sllzden razı olsun. İnşallah dediğiniz gibi olur ve kalp atışlarını duyabiliriz inşallah. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Toprağa can rabbim buna da can verir inşallah
canım arkadaşların inanın yüzünüzü görmeyip sesini duymadan insan güvenebiliyormuş sizi tanıdığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum, çok sağolun rabbim sllzden razı olsun. İnşallah dediğiniz gibi olur ve kalp atışlarını duyabiliriz inşallah. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Toprağa can rabbim buna da can verir inşallah
selamlar arkadaslar . Sizlere daha once yazmistim. Bende yumurta rezerv azligindan muzdarip bir bayanim.Son tedavimde ikizlere hamile kaldim.Arkadaslar pesini birakmayin Zamani gelince oluyor.Insallah sira sizlerde en yakin zamanda hepinizden güzel haberler almak dilegiyle .Allah yar ve yardimciniz olsun .
İnşallah canım böyle haberler bize inan umut oluyorbenim rezerv baya kötü 4 yumurtam görünüyor inşallah hepsi kaliteli kaliteli olur
iNsallah Allahin izniyle onlar döllenip sana slkl slkl tutunurlar annesi. Pozitif dusunup pozitif enerji gonder yumoslarina.Allahin izniyle pozitifi gorursun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?