İnşallah canım böyle haberler bize inan umut oluyorbenim rezerv baya kötü 4 yumurtam görünüyor inşallah hepsi kaliteli kaliteli olur
biz birbirimizi çok iyi anlayan bayanlarız burda canım..dertlerimiz ortak çeken bilir derler ya ...gerçekten insanın eşi dahi olsa bu konuda çok konuşamıyorsun eşini üzmemek adın...derdini açsan eşine çok takıntı yaptın oluyosun...evet bende yüzünüzü görmesemde kendime çok yakın hissediyorum sizi..canım hatibut dediğ gibi inş rabim izniyle hepimiz hamile kalıcaz...bebişlerimizle hep beraber ortak belirlediğimiz biyerde sizlerel tanışıp buluşmayı çook istiyorum...canım dualarımız seninle duycan inş pıt pıtları...
Picassooo, benim de ilk ultrasonda 4 yumurtadan biri kist olduğu için geriye kalan 3 yumurta ile tedaviye başlandı.Ama sadece biri toplanacak büyüklüğe gelebildi, artık her ay 1 tane olsa yine de mutlu olucam aslında. Rezerv az iken insan yumurtalarım her an tükenebilir diye korkuyor.Beni bir tüp bebek merkezi kabul etmemişti rezerv azlığı ve fsh yüksek diye , o yüzden tedaviye başka bir merkeze gittim, tedavii süreci başlayınca bile mutlu olduk bizi kabul ettiler diye
Sen nerede tedaviye başladın, dondurulacak mı senin yumurtalar yoksa transfer yapılacak mı????
slm kızlar nasılsınız bende son durumlar diete devamiki kilo verdim 10 günde çook azz ...hamiş arkadaşlarımız polyana cansu kelebek asya ve yeni hamişimiz serozi aradan gelin son durumları yazın merak ediyoruz canlar...mücadeleye devam diyen jhamiş adayları canlar bahar umuselmen alis arada yazın son durumları ve topimize gelen arkadaşlarım ve evlat isteyen herkeze Allahım tez zamanda göndersin meleklerimizi inş..inş hepimiz böyle olalım tez zamanda...
slm kızlar nasılsınız bende son durumlar diete devamiki kilo verdim 10 günde çook azz ...hamiş arkadaşlarımız polyana cansu kelebek asya ve yeni hamişimiz serozi aradan gelin son durumları yazın merak ediyoruz canlar...mücadeleye devam diyen jhamiş adayları canlar bahar umuselmen alis arada yazın son durumları ve topimize gelen arkadaşlarım ve evlat isteyen herkeze Allahım tez zamanda göndersin meleklerimizi inş..inş hepimiz böyle olalım tez zamanda...
canım benim dikat et sonra çok zor veriliyo bu kilolar...alırken çok kolay alıyoruz mallesef...Ne güzel bende almaya başladımşimdilik 2 kilo :-( yavaşlamam lazım tez zaman da inşallahhhh aminnn...
canım benim bence 10 günde 2 kilo çok güzel az verdim diye moralin bozulmasın hızlı kilo vermek sağlık için iyi değil başka sorunlarla karşılaşabilirsin..benimde devam spora diyete ama bu ay daha az kilo verdim gibi daha tartılmadım 1 hafta sonra tartılcam ayak bileyimi inciltmişim acıyo topallaya topallaya spor yapmaya çalışıyorum pek yürüyemiyorum bisikleti falan daha rahat yapıyorum karın göğüs hareketlerini yapmaya çalışıyorum inş işe yarar..inş canım meleklerimiz gelir enyakın zamanda..
canım bende durumlar pek içaçıcı değil adet olamadım 32 gün oldu doktoruma mesaj attım oda ordan bir doktora git ona göre gel demiş aslında ben cumartesi gitmek istiyordum ..hamilemisin deme değilim canım ..senin ne kadar kaldı tedavine..
slm canim neyazikki bendende haberler iyi degil seker cikti onunla ugrasiyorum ne yiyecegimi sasirdim normal bi kahvaltidan sonra bile firliyor korkuyorum artik bisey yemeye(( ne guzel sende iki kilo vermissin bence 10 gun icin super hizli verilen kilo degil zaten sadece su kaybidir az diye pes etme yani hersey meleklerimiz icn...aramiza yeni katilan arkadaslarimizada bu yolda sabirlar diliyorum allah yardimciniz olsun ins en kisa zamanda kavusursunuz meleklerinize...
canım benim dikat et sonra çok zor veriliyo bu kilolar...alırken çok kolay alıyoruz mallesef...
doktorum heftada iki kilo demiştim ama ilk ay çok fazla vermesen üzülme demişti...dite alıştım canım ya çok zorlanırım diye düşünüyodum korktuğum olmadı çok şükür..herşey bebişlerimizin gelmesi için...geçmiş osun canım kendine dikkat et..
canım neden hamile değilsin olabilirsin neden olmasın kan testi yaptırdınmı..benim doktorum banda yumurta büyümedi desede ben sonradan kasık ağrılarımdan hissediyorum yumoşun büyüdüğünü ve çalışmalarımıza deva ediyoruz hata adet olana kadar ben kendimi hep hamiş hissediyorum...canım benim adetlerim o kadar düzensizki inan hiç kestiremiyorum adet zamanını...adet olunca kontrolüm var bakalım canım yumoş varsa yine start tedaviye...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım...sen bu adetle başlycanmı canım tekrar tedavine...
canım şeker çıkabiliyor hamilelerde bence normal bişey korkma...biraz diyetle şeker düşer canımcığım...canım doğuma az kalmıştır doğuma girmeden önce dualarını bekliyoruz canım...
Evett canım iğnelerimi oluyorum şuan. Cumartesiye tekrar kontrolüm var. Salı çarşamba gibi transfer olacak sanırım..
hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olur allh yardımcınız olsun
Amin inş... Bebeğim bu kez gelecek biliyorum. Canım benim gelsin, çok seveceğiz onu çokkkkkk
inşallah canım allahım herkesin yüzü güldürsün ben kanda aldım güzel haberi ama daha bebegi göremedim inşallah görürüm
canım biliyosun bu ay bende yumurta büyümemişti ve ilişki olmadı ya ben hasta oldum ya eşim son 3 4 gün önceye kadaro yüzden diyorum hamile değilim çalışma olsaydı bende şüpelenecekttim ama..:) bekliyorum bakalım adet olursam tekrar başlıycam kısmetse ..adetle deneriz duruma göre ama çok fazlada beklememmeliyim onun farkındayım transfere geçmem gerekiyor..işallah canım seninde güzel geçsin tedavin peki gülneva adet olmadığın yadi geçiktiği zaman vucudunda gerginlik oluyormu nasıl geçiyor o dönem bende bir hafata öncesi elim ayağım yandı adet oldum olacak oldum ama sonra hepsi geçti..
canım şeker çıkabiliyor hamilelerde bence normal bişey korkma...biraz diyetle şeker düşer canımcığım...canım doğuma az kalmıştır doğuma girmeden önce dualarını bekliyoruz canım...
inşallah canım allahım herkesin yünü güldürsün ben kanda aldım güzel haberi ama daha bebegi göremedim inşallah görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?