Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar selam:))
Ben ilk tüp bebek tedavime başladım geçen hafta, buraya daha önce yazdığım gibi fsh değerim 31 ve yumurta rezervi azlığım vardı. ama gelişmeleri pek yazamadım maalesef.Tedavi başlangıcında 3 yumurta vardı, ama kısa protokolde yapılan tüp bebek tedavimde 1 yumurta yeterince büyüdü ve bu yüzden de o bir yumurta toplanacak ve eğer bir aksilik olmazsa inşallah :18:embriyo dondurulacak.Doktor havuz yöntemini önerdi, yani önümüzdeki ay aynı işlemler tekrar yapılacak ve yumurta toplanacak. Doktorum bizim gibi yumurta rezervi az olanların biraz daha sabırlı olması gerektiğini ve umudumuzu kaybetmediğimiz sürece, sağlıklı embriyo elde edilen bir duruma geldiğimizde gebe kalma şansımızın elbette olduğunu söyledi. Umarım hepimiz bir an önce muradımıza ereriz::18:

İnşallah canım böyle haberler bize inan umut oluyor benim rezerv baya kötü 4 yumurtam görünüyor inşallah hepsi kaliteli kaliteli olur

Picassooo, benim de ilk ultrasonda 4 yumurtadan biri kist olduğu için geriye kalan 3 yumurta ile tedaviye başlandı.Ama sadece biri toplanacak büyüklüğe gelebildi, artık her ay 1 tane olsa yine de mutlu olucam aslında. Rezerv az iken insan yumurtalarım her an tükenebilir diye korkuyor.Beni bir tüp bebek merkezi kabul etmemişti rezerv azlığı ve fsh yüksek diye , o yüzden tedaviye başka bir merkeze gittim, tedavii süreci başlayınca bile mutlu olduk bizi kabul ettiler diye
Sen nerede tedaviye başladın, dondurulacak mı senin yumurtalar yoksa transfer yapılacak mı????

gulneva77, başladın mı tekrar tedaviye, uzun süre bakamadım buraya, ben tedavime başladım ama mini tüp bebek değil, kısa protokole başladım hoca.Bahçeci'ye gidiyorum ve çok memnunum şu ana kadar. İlk ultrasonda 4 yumurta vardı ama biri sonradan kist oldu ve 3 yumurta ile tedaviye başladık.Ama sadece biri büyüdü ve o toplanıp dondurulacak.Burada tek sıkıntı herşeyin belirsiz olması, beni de rahatsız eden bu, hem uzun sürecek belki aylarca hem de son ana kadar yumurta olacak mı büyüyecek mi , toplandıktan sonra döllenebilecek mi, embriyo kaliteli olacak mı, tutanacak mı , o kadar çok soru var ki?Allah bize sabır versin de bu süreci güzel sonuçlarla atlatabilelim inşallah.Minik kuzularımızı kucağımıza bir an önce alırız hepimiz inşallah en kısa sürede:))

merhabalar bende yaklaşık 1 bucuk yıl önce yumurta rezervimin az olduğunu öğrendim ve tüp bebek tedavisine başaladık. sadece tek yumurtam oldu ve tek yumurtayıda transfer ettiler. şansım azdı zaten sonuçta başarısız oldu. yaşadıklarımı anlatamam. bayram arifesifdi negatif sonucu aldığım gün kendimi eve kapatmıştım. ama transferden 2 ay sonra hamile kalmışım suan kızım 29. haftada ve içimde kıpır kıpır inşallah sağlıkla kucağımada alırım. tüm bebek yolu gözleyenlere, sizlerede allah nasip eder inşallah. belki bi umut olur diye paylaşmak istedim. çünkü ben tedavi sürecinde internet başında saatlerce ümit veren bi kaç cümle arıyordum. buarada 4444 kere tefriciye ve 99 kerede yusuf süresini okuduk ailemle bol bol da dua ettim.

Canım ben umut tüp bebekteyim dondurulacak benim yumurtalarım ameliyat olmam gerekiyormuş sıvı akışı varmış emriyonun tutunmasını egelleyen onu halledip 1-2 ay ara verip sonra transfer edecek doktorum biraz uzun bi yolum var en kötüsüde beklemek tedaviye başlama aşamam bile 4 ayımı aldı kıse bakalım inşallah bizimde yüzümüz güler yarın tekrar kontrole gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur dua edin benim için

slm kızlar nasılsınız bende son durumlar diete devam iki kilo verdim 10 günde çook azz...hamiş arkadaşlarımız polyana cansu kelebek asya ve yeni hamişimiz serozi aradan gelin son durumları yazın merak ediyoruz canlar...mücadeleye devam diyen jhamiş adayları canlar bahar umuselmen alis arada yazın son durumları ve topimize gelen arkadaşlarım ve evlat isteyen herkeze Allahım tez zamanda göndersin meleklerimizi inş..inş hepimiz böyle olalım tez zamanda...

Ne güzel bende almaya başladım şimdilik 2 kilo :-( yavaşlamam lazım tez zaman da inşallahhhh aminnn...

canım benim bence 10 günde 2 kilo çok güzel az verdim diye moralin bozulmasın hızlı kilo vermek sağlık için iyi değil başka sorunlarla karşılaşabilirsin..benimde devam spora diyete ama bu ay daha az kilo verdim gibi daha tartılmadım 1 hafta sonra tartılcam ayak bileyimi inciltmişim acıyo topallaya topallaya spor yapmaya çalışıyorum pek yürüyemiyorum bisikleti falan daha rahat yapıyorum karın göğüs hareketlerini yapmaya çalışıyorum inş işe yarar..inş canım meleklerimiz gelir enyakın zamanda..

canım bende durumlar pek içaçıcı değil adet olamadım 32 gün oldu doktoruma mesaj attım oda ordan bir doktora git ona göre gel demiş aslında ben cumartesi gitmek istiyordum ..hamilemisin deme değilim canım ..senin ne kadar kaldı tedavine..

slm canim neyazikki bendende haberler iyi degil seker cikti onunla ugrasiyorum ne yiyecegimi sasirdim normal bi kahvaltidan sonra bile firliyor korkuyorum artik bisey yemeye(( ne guzel sende iki kilo vermissin bence 10 gun icin super hizli verilen kilo degil zaten sadece su kaybidir az diye pes etme yani hersey meleklerimiz icn...aramiza yeni katilan arkadaslarimizada bu yolda sabirlar diliyorum allah yardimciniz olsun ins en kisa zamanda kavusursunuz meleklerinize...

Ne güzel bende almaya başladım şimdilik 2 kilo :-( yavaşlamam lazım tez zaman da inşallahhhh aminnn...
canım benim dikat et sonra çok zor veriliyo bu kilolar...alırken çok kolay alıyoruz mallesef...

doktorum heftada iki kilo demiştim ama ilk ay çok fazla vermesen üzülme demişti...dite alıştım canım ya çok zorlanırım diye düşünüyodum korktuğum olmadı çok şükür..herşey bebişlerimizin gelmesi için...geçmiş osun canım kendine dikkat et..

canım neden hamile değilsin olabilirsin neden olmasın kan testi yaptırdınmı..benim doktorum banda yumurta büyümedi desede ben sonradan kasık ağrılarımdan hissediyorum yumoşun büyüdüğünü ve çalışmalarımıza deva ediyoruz hata adet olana kadar ben kendimi hep hamiş hissediyorum...canım benim adetlerim o kadar düzensizki inan hiç kestiremiyorum adet zamanını...adet olunca kontrolüm var bakalım canım yumoş varsa yine start tedaviye...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım...sen bu adetle başlycanmı canım tekrar tedavine...

canım şeker çıkabiliyor hamilelerde bence normal bişey korkma...biraz diyetle şeker düşer canımcığım...canım doğuma az kalmıştır doğuma girmeden önce dualarını bekliyoruz canım...

canım biliyosun bu ay bende yumurta büyümemişti ve ilişki olmadı ya ben hasta oldum ya eşim son 3 4 gün önceye kadar o yüzden diyorum hamile değilim çalışma olsaydı bende şüpelenecekttim ama..:) bekliyorum bakalım adet olursam tekrar başlıycam kısmetse ..adetle deneriz duruma göre ama çok fazlada beklememmeliyim onun farkındayım transfere geçmem gerekiyor..işallah canım seninde güzel geçsin tedavin peki gülneva adet olmadığın yadi geçiktiği zaman vucudunda gerginlik oluyormu nasıl geçiyor o dönem bende bir hafata öncesi elim ayağım yandı adet oldum olacak oldum ama sonra hepsi geçti..

canım benim sinir gerginlik oluyor gecikme olunca...bazen çok üşüyorum bazende ateş basıyo....ayaklarımdan çok üşürüm ben özelikle...artık hiç belirti aramıyorum canım ya....canımcığım bencede fazla bekleme artık transfer ol buz bebişlerin çok üşümüştür annesi..

canım şeker çıkabiliyor hamilelerde bence normal bişey korkma...biraz diyetle şeker düşer canımcığım...canım doğuma az kalmıştır doğuma girmeden önce dualarını bekliyoruz canım...[/QUOTE]

canim doguma daha iki ay var hep aklimdasiniz her dua edisimde sizleride unutmuyorum.....canim dogru bicok kiside oluyor ama diyetlede dusmuyor normal bi kahvaltiyla bile 200 altina dusmuyor ac dolasiyorum ne yiyecegimi sasirdim walla allah yardimcimiz olsun sizlerde bana dua edin saglikla alayim bebegimi kucagima

canım şeker çıkabiliyor hamilelerde bence normal bişey korkma...biraz diyetle şeker düşer canımcığım...canım doğuma az kalmıştır doğuma girmeden önce dualarını bekliyoruz canım...

canim doguma daha iki ay var hep aklimdasiniz her dua edisimde sizleride unutmuyorum.....canim dogru bicok kiside oluyor ama diyetlede dusmuyor normal bi kahvaltiyla bile 200 altina dusmuyor ac dolasiyorum ne yiyecegimi sasirdim walla allah yardimcimiz olsun sizlerde bana dua edin saglikla alayim bebegimi kucagima[/QUOTE]

sende bizim hep dualarımdasın canım..Allahın izniyle inş çok sağlıklı bir şekilde alacan bebeğini kucağına canım...şekeri dengelemek için hamilelerin kullandığı ilaçlar yokmuşmu...doktora gitinmi canım...

inşallah canım allahım herkesin yünü güldürsün ben kanda aldım güzel haberi ama daha bebegi göremedim inşallah görürüm

Ne güzel. İnş sağlıklı şekilde kucağına alırsın. Allahım bize de nasip etsin inş.. Bir arkadaşım ilk denemesinde gebe kalmıştı. Oğlu bugün dünyaya geldi cuma saatinde.. Nasıl duygulandım bi bilsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…