Kizlar nasilsiniz hafta geçmek bilmedi benim için. Birazdan dra gidiyorum benim için dua edin nolur gelince sonucu yazarim
Selam kızlar,
35 yaşındayım , amh : 1,2 , yani rezervlerim azalıyor. Başarısız denemelerim var . Buraya yazayım dedim , inşallah hepimizin kucağı dolar.
Bu arada İzmir'de yaşıyorum. İzmir yada istanbuldan tüp bebek için tavsiyeleriniz varsa memnun olurum.
Senin için duacıyız canım umarım güzel haberlerle dönersin
Canim allah razi olsun geldim Dr dan kalp atisini duyduk çok sukur. Ama Dr yine ümit verici konusmadi. Fazla umitlenme bekleyeceğimiz dedi.
Merhaba canım en 30 yaşındayım amh daha kötü 0.22 malesef ilk denemem olduğu için bişey söyleyemiycem ben istanbul bahçecide tedavi görüyorum şimdilik memnunum salı günü opum varbasarısızlık nedenlerini paylaşırsan sevinirim inşallah hepimizin kucağı dolar
Canım ben umut tüp bebekteyim dondurulacak benim yumurtalarım ameliyat olmam gerekiyormuş sıvı akışı varmış emriyonun tutunmasını egelleyen onu halledip 1-2 ay ara verip sonra transfer edecek doktorum biraz uzun bi yolum var en kötüsüde beklemek tedaviye başlama aşamam bile 4 ayımı aldı kıse bakalım inşallah bizimde yüzümüz güleryarın tekrar kontrole gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur dua edin benim için
Canım dua ediyorum seni tanımasam da ve buradaki herkez için dua ediyorum:)))) Senin tedavin kısa mı yoksa uzun protokol mü? Bizim gibi rezervi az olanlar için mini tüp bebek yani ilaçsız tüp bebek yöntemi varış, merkezde bu yöntemden hiç bahsedildi mi?
Tedavimin başında 3 tane yumurtam olduğu görüldü ve içerisinden iğnelerle büyüyen 1 tane yumurtamın toplanması için bugün tüp bebek merkezine gittim. Beni hazırladılar,önce ultrasonla bakalım dedi doktor ve süprizzzzz benim 1 tane olan yumurtam gününden önce çatlamış((( Bana çatlatma iğnesi yapıldıktan yaklaşık 35 saat sonrasında yani. O an ne hissedeceğimi ve ne düşüneceğimi şaşırdım, doktor hemen aşılama yapalım dedi ve yumurtamın toplanmasını beklerken aşılama yapılarak evime geri döndüm. Yumurta rezervi az olan ve tek yumurtası olgunlaşıp toplama aşamasına gelenlerde olabilen bir durum olduğu söylendi.Benim anlamadığım benim öyle bir riskim varsa neden daha erken yumurtam toplanmadı.
daha önceleri yazdığım gibi eşimin ameliyatı için istanbuldayız, pazartesi geldik salı ameliyat olduk 1 gece yoğun bakım ve ertesi gün odaya alındı. yarından sonra bir aksilik olmaz ise inşallah izmire dönüyoruz...
sizleri okuyorum hazırlıkta olanlara, test günü bekleyenlere (varsa eğer) sabır diliyorum ve en kısa zamanda pozitif sonuca ulaştıklarını görmek için pozitif enerjimi gönderiyorum.:2::2::2::2:
benim son durumların bilginiz dahilinde... bu ay eşimle ilgileneceğim........ önümüzdeki ay duruma göre transfer olabilirim . ya da bir sonraki aya erteleyebilirim. henüz net bir karar vermedim.
hepinize sevgilerimi gönderiyorum..... "Allah yar ve yardımcınız olsun" dileğimle öpüyorum
canımcığım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin eşine...sağlık olsun canım eşin iyi olsunda Allahın izniyle transferinide olurusun...şimdilik bunlara takılma canım buz bebişler bekler annesini...dualarımız seninle canım bizde çook öptük...
Canım dua ediyorum seni tanımasam da ve buradaki herkez için dua ediyorum:)))) Senin tedavin kısa mı yoksa uzun protokol mü? Bizim gibi rezervi az olanlar için mini tüp bebek yani ilaçsız tüp bebek yöntemi varış, merkezde bu yöntemden hiç bahsedildi mi?
Tedavimin başında 3 tane yumurtam olduğu görüldü ve içerisinden iğnelerle büyüyen 1 tane yumurtamın toplanması için bugün tüp bebek merkezine gittim. Beni hazırladılar,önce ultrasonla bakalım dedi doktor ve süprizzzzz benim 1 tane olan yumurtam gününden önce çatlamış((( Bana çatlatma iğnesi yapıldıktan yaklaşık 35 saat sonrasında yani. O an ne hissedeceğimi ve ne düşüneceğimi şaşırdım, doktor hemen aşılama yapalım dedi ve yumurtamın toplanmasını beklerken aşılama yapılarak evime geri döndüm. Yumurta rezervi az olan ve tek yumurtası olgunlaşıp toplama aşamasına gelenlerde olabilen bir durum olduğu söylendi.Benim anlamadığım benim öyle bir riskim varsa neden daha erken yumurtam toplanmadı.
Canim allah razi olsun geldim Dr dan kalp atisini duyduk çok sukur. Ama Dr yine ümit verici konusmadi. Fazla umitlenme bekleyeceğimiz dedi.
Canım üzüldüm gerçekten tedirgin oldum şimdi bende yarın çatlatma iğnesi yapıcam 1 nisandada opu var .... saat hesaplaması yaptılar ama inşallah sorun çıkmaz ilk defada senden duydum belki diger topiklerde vardır ama şaşkınım :-( mini tüp bebek hakkında bi fikrim yok bana bahsedilmedi hiç benimde 4 yumurtam var ama ikisi yeterince büyümedi onlarıda büyütmek için 2 gün daha uzattı ilaç süresini benim kide kısa protokol oluyor heralde adetle başladım ilk deneme olduğu için başıma daha ne gelecek bilmiyorum zaten baya tedirginim sinekten nem kapar oldum :-( hakkımızda hayırlısı....
canım benimde yumurta rezervim az iki kere transfer oldum ve hep tek emriyom oldu canım..benim tedavi olduğum merkez İstanbul tüp bebek canım bana çatlatma iğnesi olmadan bir gün önce baskılama iğnesi yapılıyor yumutra erken çatlamasın diye sana yapılmadımı canım o iğneden..ve benim yumoşlarım çatlatma iğnesinden 34 saat sonra toplanıyor...geçen ocakta denemem olmuştu canım sabah 5 gibi çatlatma iğnesi olmuştum ve 34 saat öğlenden sonra saat 2 opu olmuştum canım...canımcığım herşeyde vardır bir hayır inş aşılamayla hamiş kalırsın..şimdi dua etmekten başka çaremiz yok geçmişide düşünme sonra duruma göre konuşursun bu konuyu doktorunla..sen hangi merkezde tedavi görüyosun canım...
Canım tedirgin olma sakın, benim başıma gelen senin başına da gelecek diye birşey yok ki. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanması gerekiyormuş zaten.Ama benim belki 36 saatten daha önce toplanması mümkün olur muydu kafama takılan bu. Benim tedavim de adetin ikinci günü başladı. Canım stres yapma rahat ol ki diğer yumurtaların da büyüsün:))) 4 yumurtan da toplanır inşallah...
Canım bu daha ilk tedavin, 36 saatten birkaç saat önce topluyorlar aslında. Ama sana dediğim gibi, burada önemli olan LH piki. Pik yapmasını engellemenin yolu da günde 2 baskılama iğnesi. Bu da tahlillerden belli olur. Dr un bir dahaki sefere daha dikkatli olacaktır. BEn de çok kafa yormuştum aynı şeyi yaşadığımda, aynı soruları sordum inan ki, dr um yumurta metafaz safhasına gelmeden toplarsak baştan çöpe atmış oluruz demişti bana. Dediğim aşılamadan sonuç alamazsan bir dahakinde sen de hatırlat mutlaka ama aynı merkezde olursan onlar da zaten daha dikkatli olacaklardır. Artık çok takma kafana, rahat olmaya çalış, bu iş için bir ek yumurta ile bir tek sperm yetiyor. Belki senin yumurta döllenmiş ve embriyo oluşmuştur, kimbilir. Sabırlı olmaya ve olumlu düşünmeye çalış.İnşallah canım aşılamayla kalırım, daha ne isterim:))) Hayırlısı olsun.Ben Bahçeci2de tedaviye başladım, daha ilk tedavim bu.Canım ben çatlatma iğnesini yaptığım gün öğlen baskılama iğnesi ve akşam da çatlama iğnesi yaptım ama yine de olmadı işte( Yumurtaların çatladığını gördüler ama ne zaman çatladı o belli değilki, hani şu kadar saat erken toplansın diyelim. Ama benim anlamadığım yumurtaları 36 saatten daha erken toplamamalarının sebebi nedir, mesela 36 değil de 30 saat sonra toplansa ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?