- 22 Mart 2014
- 332
- 267
- 53
canlar bugün itibariyle 5 gün erken adet oldum çook sevindim aslında çünkü bu aralar adetim çok düzensizdi hata ilaçla adet olurdum..iki aydan beri adetlerim kendi gelmeye başladı çok şükür inş düzene gircek Allhında izniyle..salı günü doktoruma gidicem bakalım inci tanelerim varmı yokmu bu ay...hakımızda hayırlısı neyse o olusn canlar...
slm arkadaslar nasilsiniz? ikiz anneleri topigunde gordum cansu erken dogum yapmis cokk sasirdim ins durumlari iyidir kuzucuklarinin simdilik kuvözdelermis ins biran önce iyilesip cikarlar...cansucum bizede gelismeleri yaz...saglikla kucagina al ins yavrularini..
canım benim dikat et sonra çok zor veriliyo bu kilolar...alırken çok kolay alıyoruz mallesef...
doktorum heftada iki kilo demiştim ama ilk ay çok fazla vermesen üzülme demişti...dite alıştım canım ya çok zorlanırım diye düşünüyodum korktuğum olmadı çok şükür..herşey bebişlerimizin gelmesi için...geçmiş osun canım kendine dikkat et..
canım neden hamile değilsin olabilirsin neden olmasın kan testi yaptırdınmı..benim doktorum banda yumurta büyümedi desede ben sonradan kasık ağrılarımdan hissediyorum yumoşun büyüdüğünü ve çalışmalarımıza deva ediyoruz hata adet olana kadar ben kendimi hep hamiş hissediyorum...canım benim adetlerim o kadar düzensizki inan hiç kestiremiyorum adet zamanını...adet olunca kontrolüm var bakalım canım yumoş varsa yine start tedaviye...hakımızda hayırlısı neyse o olsun canım...sen bu adetle başlycanmı canım tekrar tedavine...
canım şeker çıkabiliyor hamilelerde bence normal bişey korkma...biraz diyetle şeker düşer canımcığım...canım doğuma az kalmıştır doğuma girmeden önce dualarını bekliyoruz canım...
canlar bugün itibariyle 5 gün erken adet oldum çook sevindim aslında çünkü bu aralar adetim çok düzensizdi hata ilaçla adet olurdum..iki aydan beri adetlerim kendi gelmeye başladı çok şükür inş düzene gircek Allhında izniyle..salı günü doktoruma gidicem bakalım inci tanelerim varmı yokmu bu ay...hakımızda hayırlısı neyse o olusn canlar...
negüzel bi haber bu canım yürüyüşün diyetin faydası oldu demekki bende bekliyorum adetimi heran olabilirim artık..
canimm senin adina cokk sevindim hep boyle guzel gelissin tedavi sureclerin.. insallah yumoslarinda guzelce gelismistirde hemen tedavine baslarsin..
CANIM ADET OLDUM AMA hiç yoğun değil bu ay nedense...afedersin kanam şeklinde değil koyu renk...erken oldum o yüzdenmi yoğun değil acaba...bazen tutunma kanamsımı yaşıyorum diye düşünmeye başladım..dün ve bugün mide bulntım var...psikolojik bence olamam hamile bu ay yumurtalarım büyümemişti..sende son durumlar nedir canım ben iki kilo verdim sadece diyete uymuyorum arada kaçamak yapıyorum...
Canim allah razi olsun geldim Dr dan kalp atisini duyduk çok sukur. Ama Dr yine ümit verici konusmadi. Fazla umitlenme bekleyeceğimiz dedi.
daha önceleri yazdığım gibi eşimin ameliyatı için istanbuldayız, pazartesi geldik salı ameliyat olduk 1 gece yoğun bakım ve ertesi gün odaya alındı. yarından sonra bir aksilik olmaz ise inşallah izmire dönüyoruz...
sizleri okuyorum hazırlıkta olanlara, test günü bekleyenlere (varsa eğer) sabır diliyorum ve en kısa zamanda pozitif sonuca ulaştıklarını görmek için pozitif enerjimi gönderiyorum.:2::2::2::2:
benim son durumların bilginiz dahilinde... bu ay eşimle ilgileneceğim........ önümüzdeki ay duruma göre transfer olabilirim . ya da bir sonraki aya erteleyebilirim. henüz net bir karar vermedim.
hepinize sevgilerimi gönderiyorum..... "Allah yar ve yardımcınız olsun" dileğimle öpüyorum
cansu doğurmuşmu ayy ne güzel inş sağlık durumları iyidir bebişlerin...cansucum çook tebrik ediyorum Allahım analı babalı sağlıklı büyüt inş...bizede son durumları yaz çook merak ediyoruz son durumları...Allahım yar ve yardımcın olsun seni ve bebeklerini.. canım kelebek senin ne kadar kaldı canım doğum...
benimde geçen ay öle oldu canım az ve koyu renk..inşallah seninki yerleşme kanamasıdır...ben ayın 3ü gibi tartılcam bu ay bendende az gitti galiba arada bende kaçamak yapıyorum bikaçgündürde kabızlık var şişlik yapıyo sporu hala yapamıyorum pek hareketim yok ayak bileğim acıdığı için..adet olunca kontrole gidicem..
Selam kızlar yarın sabah opum var benim için dua edermisiniz inşallah yumoşlarım kaliteli olmuşturgerçekten dualarınıza ihtiyacım var
Canim cansuyla normalde ayni haftalardayiz ama onun erken olmus dogumu ins bebisleri iyidir benim de kismet olursa mayis sonu canim
ben heergün gibi tartılıyorum diyete uysam çok güzel kilo vericem aslında canım ama şeker dengeleyici hap kullansamda yinede tatlılar aklımdan gitmiyor rejim gidiyor..hergün düzenli yürüyorum hafta sonu yürüyüşlerim kalıyo eşim evde olduğu için yürümediğim zamanda verdiğim kilolar geri gelir gibi oluyo..canım biraz yediklerimize dikkat etsek ve yürüyüş yaparakta güzel kilo veriliyor...evet canım işte budur kontrole gitme kararına çook sevindim bütün olumsuzluklara ramen yolumuza devam canım...rezerv az olsada eşte problem yoksa spermlerde hamiş kalınabiliyomuşş kalabilende çook var örnekleri..inş bizde en kısa zamanda hamiş kalıcaz Allahın izniyle belkide şimdi hamişiz...cennet kokularımıza koklamak için sabırsızlanıyorum keşke bütün tedavi aşamasını geçip transfer olup bekleme aşamasında olsam tutmasada içimde olduğunu hisetmekte bile çok güzel...hamiş kalıp karnında büyüdüğünü hisetmek tarifsiz bir duygudur herhalde ..inş rabim bizede bu duyguyu yaşatır tez zamanda canım...yine destan yazdım bakk canım acayip duygusalım bu aralar ah ahhh...
slm arkadaslar nasilsiniz? ikiz anneleri topigunde gordum cansu erken dogum yapmis cokk sasirdim ins durumlari iyidir kuzucuklarinin simdilik kuvözdelermis ins biran önce iyilesip cikarlar...cansucum bizede gelismeleri yaz...saglikla kucagina al ins yavrularini..
canım çook sevindim ben demiştim duycan pıt pıtarı diye ne güzel hamişler çoğalıyor sayfamızda inş sıra bize gelecek Allahın izniyle...canımcığım şu doktorunu değiştirsen diyorum çook sinir olmaya başladım ne demek bekliycez ilaç takviyler vermiyormu canım ya neden bukadar umutsuz konuşuyorki bebeğin Allahında izniyle canlanmış inş çok sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin rabim..ilk dötr ay çook önemli herzaman bol bol dinlen gerekirse rapor al canım bebişin işinden daha önemli bence..rahat ol bebeğin senle canım ne mutlu sana...rabim bizede bu mutluluğu tatırsın tez zamanda...bizler içinde dua et canım..
canım ya çok sevindim allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah doktorun daha önceki düşüklerinden dolayı temkinli yaklaşıyo olabilir ama senin moralini bozmaması sana ümit vermesi gerekiyo aslında kalp atışları duyulmuş sonuçta... değiştirme imkanın varsa doktorunu değiştir insan çok geriliyo doktorların olumsuz konuşmalarından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?