Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Selam kızlar,
Rezervim azaldığı için beslenme konusunda birşeyler yapmak istiyorum , bana önerileriniz olursa çok sevinirim :)
Örneğin Hayıt Suyu ve VIOLA nın iyi olduğunu duymuştum , bunlar aynı anda kullanılabilirmi , kullanılırsa ne kadar süre kullanmak lazım bilen varmı? başka önerileriniz varmı acaba ? (hayıt suyunu nasıl bulabilirim , hazırmı satılıyor)

canlar bugün itibariyle 5 gün erken adet oldum çook sevindim aslında çünkü bu aralar adetim çok düzensizdi hata ilaçla adet olurdum..iki aydan beri adetlerim kendi gelmeye başladı çok şükür inş düzene gircek Allhında izniyle..salı günü doktoruma gidicem bakalım inci tanelerim varmı yokmu bu ay...hakımızda hayırlısı neyse o olusn canlar...

Reactions: tax

canimm senin adina cokk sevindim hep boyle guzel gelissin tedavi sureclerin.. insallah yumoslarinda guzelce gelismistirde hemen tedavine baslarsin..

slm arkadaslar nasilsiniz? ikiz anneleri topigunde gordum cansu erken dogum yapmis cokk sasirdim ins durumlari iyidir kuzucuklarinin simdilik kuvözdelermis ins biran önce iyilesip cikarlar...cansucum bizede gelismeleri yaz...saglikla kucagina al ins yavrularini..

cansu doğurmuşmu ayy ne güzel inş sağlık durumları iyidir bebişlerin...cansucum çook tebrik ediyorum Allahım analı babalı sağlıklı büyüt inş...bizede son durumları yaz çook merak ediyoruz son durumları...Allahım yar ve yardımcın olsun seni ve bebeklerini.. canım kelebek senin ne kadar kaldı canım doğum...

saol canım..inş istediğin kiloya düşersin..

negüzel bi haber bu canım yürüyüşün diyetin faydası oldu demekki bende bekliyorum adetimi heran olabilirim artık..

negüzel bi haber bu canım yürüyüşün diyetin faydası oldu demekki bende bekliyorum adetimi heran olabilirim artık..

CANIM ADET OLDUM AMA hiç yoğun değil bu ay nedense...afedersin kanam şeklinde değil koyu renk...erken oldum o yüzdenmi yoğun değil acaba...bazen tutunma kanamsımı yaşıyorum diye düşünmeye başladım..dün ve bugün mide bulntım var...psikolojik bence olamam hamile bu ay yumurtalarım büyümemişti..sende son durumlar nedir canım ben iki kilo verdim sadece diyete uymuyorum arada kaçamak yapıyorum...

canimm senin adina cokk sevindim hep boyle guzel gelissin tedavi sureclerin.. insallah yumoslarinda guzelce gelismistirde hemen tedavine baslarsin..

teşekkür ederim canım...inş hepimizn tedavi sürecimiz sorunsuz bol yumoşlu olsun..

benimde geçen ay öle oldu canım az ve koyu renk..inşallah seninki yerleşme kanamasıdır...ben ayın 3ü gibi tartılcam bu ay bendende az gitti galiba arada bende kaçamak yapıyorum bikaçgündürde kabızlık var şişlik yapıyo sporu hala yapamıyorum pek hareketim yok ayak bileğim acıdığı için..adet olunca kontrole gidicem..

Canim allah razi olsun geldim Dr dan kalp atisini duyduk çok sukur. Ama Dr yine ümit verici konusmadi. Fazla umitlenme bekleyeceğimiz dedi.

canım ya çok sevindim allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah doktorun daha önceki düşüklerinden dolayı temkinli yaklaşıyo olabilir ama senin moralini bozmaması sana ümit vermesi gerekiyo aslında kalp atışları duyulmuş sonuçta... değiştirme imkanın varsa doktorunu değiştir insan çok geriliyo doktorların olumsuz konuşmalarından..

geçmiş olsun allah şifa versin eşine ablacım..bu transferinde inşallah bebeğine kavuşursun..

Son düzenleme:
Selam kızlar yarın sabah opum var benim için dua edermisiniz inşallah yumoşlarım kaliteli olmuştur gerçekten dualarınıza ihtiyacım var

Reactions: tax

Canim cansuyla normalde ayni haftalardayiz ama onun erken olmus dogumu ins bebisleri iyidir benim de kismet olursa mayis sonu canim

ben heergün gibi tartılıyorum diyete uysam çok güzel kilo vericem aslında canım ama şeker dengeleyici hap kullansamda yinede tatlılar aklımdan gitmiyor rejim gidiyor..hergün düzenli yürüyorum hafta sonu yürüyüşlerim kalıyo eşim evde olduğu için yürümediğim zamanda verdiğim kilolar geri gelir gibi oluyo..canım biraz yediklerimize dikkat etsek ve yürüyüş yaparakta güzel kilo veriliyor...evet canım işte budur kontrole gitme kararına çook sevindim bütün olumsuzluklara ramen yolumuza devam canım...rezerv az olsada eşte problem yoksa spermlerde hamiş kalınabiliyomuşş kalabilende çook var örnekleri..inş bizde en kısa zamanda hamiş kalıcaz Allahın izniyle belkide şimdi hamişiz...cennet kokularımıza koklamak için sabırsızlanıyorum keşke bütün tedavi aşamasını geçip transfer olup bekleme aşamasında olsam tutmasada içimde olduğunu hisetmekte bile çok güzel...hamiş kalıp karnında büyüdüğünü hisetmek tarifsiz bir duygudur herhalde ..inş rabim bizede bu duyguyu yaşatır tez zamanda canım...yine destan yazdım bakk canım acayip duygusalım bu aralar ah ahhh...

Selam kızlar yarın sabah opum var benim için dua edermisiniz inşallah yumoşlarım kaliteli olmuştur gerçekten dualarınıza ihtiyacım var

canım dualarımız seninle inş bütün toplanan yumoşların kaliteli emriyo olsun...Allaha emanet ol canım...yarın güzel haberlerle gel inş canım..

Canim cansuyla normalde ayni haftalardayiz ama onun erken olmus dogumu ins bebisleri iyidir benim de kismet olursa mayis sonu canim

canım aman dikkat et kendine fazla yorma kendini biliyosun bu bebişler ook değerli ne aşamalardan geçtin bebeğine kavuşmak için..Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım...

canım wala bende hergün tartılmamak için eve baskül almıyorum moralim bozulmasın diye aç tok farklı çıkıyo..aydabir tartılıyorum..bende spora gidemediğim için kilolar geri gelcek diye korkuyorum..adet günü yaklaşınca iştah açılıyo tatlı tuzlu ekşi herşey canım istiyo..istirahat halindeyken verdiklerimi geri almam inşallah..ama canım yinede diyeti bozmamaya çalışalım bizim düşmanımız kilolar..evet canım gidicem bakalım ne durumda yumoşlarım kendimi toparladım daha iyiym artık..inşallah canım hamile kalabilirz yada hamileyizdir ama benim hiç umudum yok bu ay herhangi bi belirtide olmadı çok iyi oldu hamilemiyim diye beklemedim günler önceden.. eşde sorun yok kaliteli yumurtaya bi denkgelse allahım ol dese olsa...kontrole gitmeyi düşünüyomusun...

slm canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın nasıl gidiyo seninde az kaldı artık hazırlıklar bittimi..çok şaşırdım cansuya çokda sevindim inşallah bi sorun yoktur kendini iyi hissettiğinde bizleride bilgilendirir inşallah.. gülegüle büyütsün inşllh bebeklerini..

Kuşlar çok tesekkur ederim iyi niyetlerinin için inşallah hepimize kismet edecek. Bakalim hamis sirasi kimde:)) ben buraktim zaten o Dr u baskasina gideceğim. Sanirim Dr da 5 kez düşük oldu ya az uzuleyim diye güya öyle diyor ama bilmiyor tabi o nerdese desin allah göstermesin uzulurum. Gulneva canim adet miktarı önemli değil demişlerdi bana hatırlar sin belki bende de az olma sikintisi verdi hatta 3 ay oldum mu olmadim mi belli bile değildi. Önemli olan adet olmak canim gönlünü rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…