canım wala bende hergün tartılmamak için eve baskül almıyorum moralim bozulmasın diye aç tok farklı çıkıyo..aydabir tartılıyorum..bende spora gidemediğim için kilolar geri gelcek diye korkuyorum..adet günü yaklaşınca iştah açılıyo tatlı tuzlu ekşi herşey canım istiyo..istirahat halindeyken verdiklerimi geri almam inşallah..ama canım yinede diyeti bozmamaya çalışalım bizim düşmanımız kilolar..evet canım gidicem bakalım ne durumda yumoşlarım kendimi toparladım daha iyiym artık..inşallah canım hamile kalabilirz yada hamileyizdir ama benim hiç umudum yok bu ay herhangi bi belirtide olmadı çok iyi oldu hamilemiyim diye beklemedim günler önceden.. eşde sorun yok kaliteli yumurtaya bi denkgelse allahım ol dese olsa...kontrole gitmeyi düşünüyomusun...
Kuşlar çok tesekkur ederim iyi niyetlerinin için inşallah hepimize kismet edecek. Bakalim hamis sirasi kimde:)) ben buraktim zaten o Dr u baskasina gideceğim. Sanirim Dr da 5 kez düşük oldu ya az uzuleyim diye güya öyle diyor ama bilmiyor tabi o nerdese desin allah göstermesin uzulurum. Gulneva canim adet miktarı önemli değil demişlerdi bana hatırlar sin belki bende de az olma sikintisi verdi hatta 3 ay oldum mu olmadim mi belli bile değildi. Önemli olan adet olmak canim gönlünü rahat tut.
slm canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın nasıl gidiyo seninde az kaldı artık hazırlıklar bittimi..çok şaşırdım cansuya çokda sevindim inşallah bi sorun yoktur kendini iyi hissettiğinde bizleride bilgilendirir inşallah.. gülegüle büyütsün inşllh bebeklerini..
canım bugünadetin 3 günü doktoruma gitim.. ultrasonla baktı iki yumurtam varmış ikiside güzel dedi biraz büyükler yine...iki aydan beri yumurtalarım adetin 3 günü çok hızlı gelişmiş oluyolar sonrada klomen kullndığım halde kayboluyolar nedense canım ya bu yüzden iki yumurtam var diye sevinemiyorum..bakalım canım tedavime start verdi doktorum klomen verdi yine cuma tekrar kontrolüm var...benim için dua et canım bu ay gelişsin yumoşlarım..rahim kalınmış nedense tam sökülememişsin dedi doktor adeten sonra kalın çıkması gebeliğe işaretir araştırdığım kadarıyla...ama hamile olsan o yumoşlar büyürmü birsürü soru işaret var kafamda..senin başına böyle bişey geldimi hiç canım..
saol cnm bende bi iyi bi kotu geciriyom iste gunleri seker cikti vsimdide onunla ugrasiyom:) dogum kismet olursa mayis sonu ins daha yeni basladim sayilir hazirliklara....evet canim bende cansuya cok sasirdim in herse yolundadir ondada iyi haberlerini bekliyoruz
canım inşallah yumoşların kaliteli bi şekilde gelişir sana evlat olurlar..herzaman dualarımda varsınız kendimle beraber sizlerede dua ediyorum inşallah bigün bizde o mutluluğu tadıcaz..benim adetlerimde genelde az oluyo agnucaston kullandığım sıralar normal geliyodu..rahim kalınlaşması gibi bi sorun olmadı benim yada oldu dorudüzgün kontrollere gitmediğim için belli olmadı..canım kafanı rahat tutmaya çalış inşallah hamilesindir ama tam sökülemediğin için olabilir rahim kalınlaşması..bende bilmiyorum hamileyken yumoş büyürmü ama büyümez gibi geliyo bana..
canım inş önce Rabimin izniyle hepimiz anne olucaz ben inanıyorum..tedavi olmaya karar vermenede çook sevindim canım çook yakındır inş kavuşcaz mis kokulu bebelerimize... adet oldunmu canım...
geçmiş olsun allah şifa versin eşine ablacım..bu transferinde inşallah bebeğine kavuşursun..
canım güzel haberleirin yakında inşallah.
canım nasılsın istanbuldamısın döndünüzmü evinize... eşinin durumu iyidir inş canım..
yeni döndük gülneva, iyi ve evde dinleniyor, bir süre böyle devam. ilgine teşekkür ederim. yeni tedavin hayırlı olsun.
Allah şifa versin sağol canım bakalım çıktık bir yola yine büyücekmi yumoşlarım meçhul..geçen iki ay büyümediği için endişeliyim biraz..yarın kontrolüm var akmı karamı yarın beli olucak...
inşallah canım yok daha adet olmadım kontrole tedavi için gitmicem kist falan varmı yokmu yumoş gelişirse çatlatma iğnesiyle doğal denemeyi düşünüyorum tedaviye maddi açıdan uzun bisüre hazır olamıcaz.oluruna akışına bıraktım artık herşeyi..eşim yıllık izne ayrıldı haftaya memlekete ailemin yanına gidicez kısmet olursa bikaçgünde kaplıcalarda kalıp tatil yapalım diyoruz hem şifa olsun hem kafa dağıtalım istiyoruz.. yumurtlama günlerine denkgetirmeye çalışıyorum tatili ama daha adet olamadım bu gidişle denkgelmicek galiba..
canım hiç belli olmaz bu işer biliyosun yumurtalarımız olduu sürece doağl tüp aşılama her türlü hamiş kalabiliriz..canım madiyatı hiç sorma sona gelmiş durumdayız iki tüp bebekten sonra..ama yinede tedavimi bırakamıyorum biliyosun iki ay yumoşlar büyümüyodu ama bu ay sürpriz adet erken geldi ve iki güzel büyüyen yumoşlarımız var elde inş Allahın izniyle tedavimi sorunsuz tamamlarım...canım tatil iyi olucak kafan dağılır moral depolarsın ..bende eşimle memlekete gitikçe termale giderim mutlaka...
mrhb kızlar nasılsınız bir süredir pc bozuktu gelemedimm inş herkes iyidir güzel haberler vardır depresifpolyanna nasıl bir kaç kez aradım ama açmadı merak ttim her şey yolundamı diye
adet olduğuma çok sevindim sorma canım ya..tedavime start verdik yine benim için dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş inş bu sefer yumoşlarım çok kaliteli olsun gelişsin emriyo olsun sıkı sıkı tutnsun hamiş kalayım inş..canım sende son durumlar nedir kese ve kalp atışı duydun gelişimi iyimişmi bebişinin canım doktorun bilgi verdimi..yolk kesesimi oluşuyomuş galiba normalmi herşey canım...inş sırdaki hamiş ben olurum sonra çorap söküğü gibi gelsin bahar umuselmen yeterr alis hatibulut ensunce böylle uzayıp gitsin inş...sayfamızda hmiş kalamayn kalmasın inş ülkemize bir nüfus patlaması yaşatalım..rabim sağlıklı çifter çifter evlatlar nasip etsin isteyene inş..
slm canlar doktordan geldim az önce benden güzel haberler var iki yumoşumda çok güzel büyümüş yarın yine kontrolüm var e2 progestan bakılcak ona göre kara vericek doktorum tüp bebek için..dualarınıza çook ihtiyacım var canlar çook heycanlıyım içim kıpır kıpır...ALLAHIM BEBEK İSTEYEN HERKEZE ÇİFTER ÇİFTER SAĞŞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN ....
canım yaa bende merak ettim ulaşamayınca iyi olunda gerisi önemli değilcnm nsılsın görüşemiyoruz benim tel biliosun sorunlu hele ziyarete gelen misafir çocuklarınn kurcalamasından sonra bi hal oldu kimse ulaşamadığını sölüo ama bana bi çağrı tel gelmiokim arıyo kim aramıyo haberim olmuyo vakit bulabilirsem bi telefoncuya götürcem hatla alakalımı yoksa teldemi sorun var bende kimseyi arayamıyorum hat düşmüo şebeke kesildi yazıo sürekli anlamadım ben ve oğluş iyiyiz kuzum çok şükür..haftaya şeker yüklemem var.hamdolsun 6. ayımızdayız...taşınma telaşımız var ev toplamaya çalışıyorum doğumu memlekette yapıcam allah izin verirse inşallah.temmuzda tayin var...çok yoğun geçio gülerim allah hayrlısını versin herşeyin rabbim sağlık sıhhat versinde herşey hallolur heralde bende durumlar bu kuzum sende nevar ne yok....öperim kuzum
CANSUUUUU ay cnm hayırlı uğurlu olsun bebeklerin doğmuş nasııllar inş. bi sorun yoktur erken değilmiydi kuzum oyyy sevsinler onları ne tatlıdırlar maşallah
Gozunaydin. Alfabe hamile. Umarim sira sendedir. Yumos olculeri ve e2 degerleri nasil. Ve kacinci gun. Bu sana yol gosterir . Sanirim oncekilerden daha iyi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?