Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bugünadetin 3 günü doktoruma gitim.. ultrasonla baktı iki yumurtam varmış ikiside güzel dedi biraz büyükler yine...iki aydan beri yumurtalarım adetin 3 günü çok hızlı gelişmiş oluyolar sonrada klomen kullndığım halde kayboluyolar nedense canım ya bu yüzden iki yumurtam var diye sevinemiyorum..bakalım canım tedavime start verdi doktorum klomen verdi yine cuma tekrar kontrolüm var...benim için dua et canım bu ay gelişsin yumoşlarım..rahim kalınmış nedense tam sökülememişsin dedi doktor adeten sonra kalın çıkması gebeliğe işaretir araştırdığım kadarıyla...ama hamile olsan o yumoşlar büyürmü birsürü soru işaret var kafamda..senin başına böyle bişey geldimi hiç canım..

adet olduğuma çok sevindim sorma canım ya..tedavime start verdik yine benim için dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş inş bu sefer yumoşlarım çok kaliteli olsun gelişsin emriyo olsun sıkı sıkı tutnsun hamiş kalayım inş..canım sende son durumlar nedir kese ve kalp atışı duydun gelişimi iyimişmi bebişinin canım doktorun bilgi verdimi..yolk kesesimi oluşuyomuş galiba normalmi herşey canım...inş sırdaki hamiş ben olurum sonra çorap söküğü gibi gelsin bahar umuselmen yeterr alis hatibulut ensunce böylle uzayıp gitsin inş...sayfamızda hmiş kalamayn kalmasın inş ülkemize bir nüfus patlaması yaşatalım..rabim sağlıklı çifter çifter evlatlar nasip etsin isteyene inş..

saol cnm bende bi iyi bi kotu geciriyom iste gunleri seker cikti vsimdide onunla ugrasiyom:) dogum kismet olursa mayis sonu ins daha yeni basladim sayilir hazirliklara....evet canim bende cansuya cok sasirdim in herse yolundadir ondada iyi haberlerini bekliyoruz

canım inşallah yumoşların kaliteli bi şekilde gelişir sana evlat olurlar..herzaman dualarımda varsınız kendimle beraber sizlerede dua ediyorum inşallah bigün bizde o mutluluğu tadıcaz..benim adetlerimde genelde az oluyo agnucaston kullandığım sıralar normal geliyodu..rahim kalınlaşması gibi bi sorun olmadı benim yada oldu dorudüzgün kontrollere gitmediğim için belli olmadı..canım kafanı rahat tutmaya çalış inşallah hamilesindir ama tam sökülemediğin için olabilir rahim kalınlaşması..bende bilmiyorum hamileyken yumoş büyürmü ama büyümez gibi geliyo bana..

canım geçmiş olsun inşallah sanada bebeğede bi zararı olmaz şekerin sende sağlıklı sıhatlı kucağına alırsın inşallah bebeğini..

canım inş önce Rabimin izniyle hepimiz anne olucaz ben inanıyorum..tedavi olmaya karar vermenede çook sevindim canım çook yakındır inş kavuşcaz mis kokulu bebelerimize... adet oldunmu canım...

canım inş önce Rabimin izniyle hepimiz anne olucaz ben inanıyorum..tedavi olmaya karar vermenede çook sevindim canım çook yakındır inş kavuşcaz mis kokulu bebelerimize... adet oldunmu canım...

inşallah canım yok daha adet olmadım kontrole tedavi için gitmicem kist falan varmı yokmu yumoş gelişirse çatlatma iğnesiyle doğal denemeyi düşünüyorum tedaviye maddi açıdan uzun bisüre hazır olamıcaz.oluruna akışına bıraktım artık herşeyi..eşim yıllık izne ayrıldı haftaya memlekete ailemin yanına gidicez kısmet olursa bikaçgünde kaplıcalarda kalıp tatil yapalım diyoruz hem şifa olsun hem kafa dağıtalım istiyoruz.. yumurtlama günlerine denkgetirmeye çalışıyorum tatili ama daha adet olamadım bu gidişle denkgelmicek galiba..

mrhb kızlar nasılsınız bir süredir pc bozuktu gelemedimm inş herkes iyidir güzel haberler vardır depresifpolyanna nasıl bir kaç kez aradım ama açmadı merak ttim her şey yolundamı diye

yeni döndük gülneva, iyi ve evde dinleniyor, bir süre böyle devam. ilgine teşekkür ederim. yeni tedavin hayırlı olsun.

Allah şifa versin sağol canım bakalım çıktık bir yola yine büyücekmi yumoşlarım meçhul..geçen iki ay büyümediği için endişeliyim biraz..yarın kontrolüm var akmı karamı yarın beli olucak...

rahat ol canım, hayırlısı neyse o olsun. artık alıştık, beklemekten başka yapacağımız birşey yok. güzel haberini alırım inşallah.

slm canlar doktordan geldim az önce benden güzel haberler var iki yumoşumda çok güzel büyümüş yarın yine kontrolüm var e2 progestan bakılcak ona göre kara vericek doktorum tüp bebek için..dualarınıza çook ihtiyacım var canlar çook heycanlıyım içim kıpır kıpır...ALLAHIM BEBEK İSTEYEN HERKEZE ÇİFTER ÇİFTER SAĞŞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN ....

canım hiç belli olmaz bu işer biliyosun yumurtalarımız olduu sürece doağl tüp aşılama her türlü hamiş kalabiliriz..canım madiyatı hiç sorma sona gelmiş durumdayız iki tüp bebekten sonra..ama yinede tedavimi bırakamıyorum biliyosun iki ay yumoşlar büyümüyodu ama bu ay sürpriz adet erken geldi ve iki güzel büyüyen yumoşlarımız var elde inş Allahın izniyle tedavimi sorunsuz tamamlarım...canım tatil iyi olucak kafan dağılır moral depolarsın ..bende eşimle memlekete gitikçe termale giderim mutlaka...

Gozunaydin. Alfabe hamile. Umarim sira sendedir. Yumos olculeri ve e2 degerleri nasil. Ve kacinci gun. Bu sana yol gosterir . Sanirim oncekilerden daha iyi degilmi

mrhb kızlar nasılsınız bir süredir pc bozuktu gelemedimm inş herkes iyidir güzel haberler vardır depresifpolyanna nasıl bir kaç kez aradım ama açmadı merak ttim her şey yolundamı diye

cnm nsılsın görüşemiyoruz benim tel biliosun sorunlu hele ziyarete gelen misafir çocuklarınn kurcalamasından sonra bi hal oldu kimse ulaşamadığını sölüo ama bana bi çağrı tel gelmio kim arıyo kim aramıyo haberim olmuyo vakit bulabilirsem bi telefoncuya götürcem hatla alakalımı yoksa teldemi sorun var bende kimseyi arayamıyorum hat düşmüo şebeke kesildi yazıo sürekli anlamadım ben ve oğluş iyiyiz kuzum çok şükür..haftaya şeker yüklemem var.hamdolsun 6. ayımızdayız...taşınma telaşımız var ev toplamaya çalışıyorum doğumu memlekette yapıcam allah izin verirse inşallah.temmuzda tayin var...çok yoğun geçio gülerim allah hayrlısını versin herşeyin rabbim sağlık sıhhat versinde herşey hallolur heralde bende durumlar bu kuzum sende nevar ne yok....öperim kuzum

CANSUUUUU ay cnm hayırlı uğurlu olsun bebeklerin doğmuş nasııllar inş. bi sorun yoktur erken değilmiydi kuzum oyyy sevsinler onları ne tatlıdırlar maşallah

Caninm tüm dualarimdasiniz vallahi Rabbim verecek inşallah. İki yumasa çok sevindim canim bu sefer tutacak inşallah. Benden haberler iyi çok şükür bugün Dr dan geldim gobektende kalp atislarini duyduk her şey yolunda inşallah ama yine de temkinli olmakta fayda var dedi Dr sadece bekleyip dua edeceğiz bu arada iyi haberlerini bekliyorum canim

canım yaa bende merak ettim ulaşamayınca iyi olunda gerisi önemli değil

Gozunaydin. Alfabe hamile. Umarim sira sendedir. Yumos olculeri ve e2 degerleri nasil. Ve kacinci gun. Bu sana yol gosterir . Sanirim oncekilerden daha iyi degilmi

inş canım ya adetin 3 günü 8 ve 10 mm yumoşlar..klomen günde iki kere kullandım ve şimdi adetin 6 günü yumoşlar 14 ve 16mm olmuş...klomeni bırakayım dedim doktoruma ters tepebilir bırakma devam dedi...hergün kontrole geliceksin dedi bakalım yarın gidince e2 bakılcak progestana bakılcak..ona göre karar verilcek canım...çok hzılı büyüdüler nedense canım ya sizin sayfanızda vardı pufy tam hatırlamıyorum onunda erken büyümüştü yumoşlar ve şimdi alya meleği kucağında doğru hatırlıyorum dimi canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…